Kasę tracimy, bo po lumpeksach chodzimy! Cz. IX - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-17, 16:13   #1081
Vivienne
... choć nie Westwood

Dot.: Kasę tracimy bo po lumpeksach chodzimy! Cz. IX

Dzięki dziewczyny, milo mi to słyszeć Mam nadzieję, że w środę znów coś wkleję

Stanisław Lem

Vivienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-17, 17:07   #1082
Irja
Zakorzenienie

Vivienne, świetne zakupy
Stary 2013-02-17, 17:55   #1083
Callmeprincess
Raczkowanie

Vivienne dorwałaś piękności najbardziej zazdroszczę spódniczki z Asosa i koszul jeansowych Ty szczęściaro
Stary 2013-02-17, 18:50   #1084
Agoorka
Zadomowienie

Vivienne- świetne zakupy

Cytat:
Napisane przez ciemnowlosa Pokaż wiadomość
Anecka, kaszanka85, Agoorka, Iwoka --- dziękuję

Tak, zaglądam czasem jeszcze do krakowskich lumpków Akurat z tych pokazanych rzeczy oprócz nr 1 i 2 wszystko jest z Krk
Ale nie od dziś wiadomo, że o dobry towar u nas cieżko... No chyba że w artusie czy robanie w dzień dostawy i jesteśmy skłonne dać za szmatkę 30zł i więcej..
Dlatego jak już wchodzę do lumpeksu to tylko gdy cena jest niższa i siedzę tam tak długo, aż przejrzę wszystkie wieszaki:P Czasem trwa to nawet 2 godziny i potrafię wyjść z niczym ale zazwyczaj złapię 1 czy 2 rzeczy... Krakowskie SH są bardzo wymagające

Ostatnio gdy jechałam autobusem widziałam na mieście jakieś plakaty o nowej dostawie towaru w lumpku którego jeszcze nie znam... Nie zdążyłam przeczytać na jakiej jest ulicy, wiem że plakat był żółto-czerwony, dostawa miała być w miniony poniedziałek... Wie ktoraś z Was co to za lumpex? Może byłyście już?

A nie Biga Styl czasem? Kolory by się zgadzały, oni lubią się tak reklamować, w komunikacji miejskiej często można spotkać ich plakaty
Co do Robana , to lubiłam ten na Jabłonowskich. Na wyprzedaży się nieraz tam obkupiłam, ale później to już nie wiedziałam, kiedy są te najniższe ceny. Zastanawiam się też co z tym lumpkiem na Piłsudskiego, coś tam przebudowywali dawno temu, ale od tego czasu nie byłam. Fajny tam towar był, choć cena wysoka na dostawie, ale warto było się rozejrzeć, a babek było multum zawsze. W tych tańszych sh to niestety mega tłumy i na szybko trzeba szperać, bo się tłok robi, ale i z odrzutów można coś nabyć.

Agoorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-17, 19:01   #1085
Agatkie
Raczkowanie

GG do Agatkie

A czy któraś z was orientuje sie, gdzie sa fajne i w miare tanie lumpki w trojmiescie? bo ile ich nie znajduje, to wszystkie sa dosyc drogie (nie ma szans na fajne rzeczy za mniej niz 15-20 zl). a jak widze wasze zdobycze, to szau za taka cene!

Pure happiness!

Edytowane przez Agatkie
Czas edycji: 2013-02-17 o 19:18
Agatkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-17, 19:48   #1086
ciemnowlosa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Agoorka Pokaż wiadomość

A nie Biga Styl czasem? Kolory by się zgadzały, oni lubią się tak reklamować, w komunikacji miejskiej często można spotkać ich plakaty
Co do Robana , to lubiłam ten na Jabłonowskich. Na wyprzedaży się nieraz tam obkupiłam, ale później to już nie wiedziałam, kiedy są te najniższe ceny. Zastanawiam się też co z tym lumpkiem na Piłsudskiego, coś tam przebudowywali dawno temu, ale od tego czasu nie byłam. Fajny tam towar był, choć cena wysoka na dostawie, ale warto było się rozejrzeć, a babek było multum zawsze. W tych tańszych sh to niestety mega tłumy i na szybko trzeba szperać, bo się tłok robi, ale i z odrzutów można coś nabyć.
To raczej nie była Biga... a że jechałam autobusem to nie zdążyłam doczytać adresu bo plakat był zawieszony gdzieś na słupie przy ulicy
Na Piłsudskiego to ten co się schodzi schodkami w dół? Nigdy tam nie byłam, raz doczytałam tutaj na forum że taki lumpeks istnieje, pojechałam i akurat było zamknięte (możliwe że jakiś remont...?..nie wiem).
W Robanie którym piszesz nie byłam, zazwyczaj chodziłam do tych na bagateli i placu szczepańskim (przy czym na bagateli nic nigdy nie kupiłam:P albo wszystko wybrane albo zwożą tam same 'hipsterskie' szmatki )
ciemnowlosa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-17, 19:52   #1087
melay
Zadomowienie

Cytat:
Mam chwilę to pokażę swoje łupy

1. Kurtka parka H&M DIVIDED przefarbowana na kolor rudawo-beżowo-brązowy DIY - 9zł
2. Mokasyny zamszowe aztec nowe F&F - 5zł
3. Haremki rybaczki z zipami NEW LOOK - 4,50zl
4. Kuferek Laser Cut crossbody NEW LOOK nowy - 12zł
5. Ogromny szalik/chusta z łańcuchami (baardzo długo poszukiwałam czegoś na szyję z tym motywem) NN- 3,50zł
6. Majtasy z falbankami kwiatkami kokardkami... AVON (nie miałam pojęcia, że mają w swojej ofercie też bieliznę...) NOWE - 4,50zł
7. Moja kolekcja bielizny wyszczuplającej z SH, od górnego lewego rogu:
- bluzka tanktop (może nie wyszczupla ale jest bezszwowa i idealnie nadaje się pod pół-przezroczyste topy) ATMOSPHERE - 3zł
- najlepsze jak do tej pory szorty wyszczuplające (kiedyś już o nich wspominałam), extra modelują sylwetkę Nowe, NEXT - jakieś 6zł
- szorty które nie wyszczuplają ale są extra pod ubrania które nie pozwalają na odbijanie się czy prześwitywanie majtasów... SLOGI - 1zł
- moje pierwsze wyszczuplające majtasy kupione dawno temu i najczęściej noszone - dlatego już są zniszczone... ale przydały się w wielu sytuacjach - NONAME - 0,50zł

8. a no i jeszcze takie zdjęcie jak to się można ubrać w lumpeksie od stóp do głów Całość zamyka się w 40zł + torebka kupiona w outlecie jakies 4 lata temu za 35 zł
Super! W których sh kupujesz?
melay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-17, 19:54   #1088
KathleenAnn
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agatkie Pokaż wiadomość
A czy któraś z was orientuje sie, gdzie sa fajne i w miare tanie lumpki w trojmiescie? bo ile ich nie znajduje, to wszystkie sa dosyc drogie (nie ma szans na fajne rzeczy za mniej niz 15-20 zl). a jak widze wasze zdobycze, to szau za taka cene!
Mogę polecić ten SH:
http://www.sklepyfart.pl/
KathleenAnn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-17, 19:59   #1089
Agoorka
Zadomowienie

Cytat:
To raczej nie była Biga... a że jechałam autobusem to nie zdążyłam doczytać adresu bo plakat był zawieszony gdzieś na słupie przy ulicy
Na Piłsudskiego to ten co się schodzi schodkami w dół? Nigdy tam nie byłam, raz doczytałam tutaj na forum że taki lumpeks istnieje, pojechałam i akurat było zamknięte (możliwe że jakiś remont...?..nie wiem).
W Robanie którym piszesz nie byłam, zazwyczaj chodziłam do tych na bagateli i placu szczepańskim (przy czym na bagateli nic nigdy nie kupiłam:P albo wszystko wybrane albo zwożą tam same 'hipsterskie' szmatki )
Tak, na Piłsudskiego się schodkami w dół schodziło. Dawno, dawno jak tam byłam, to pisało, że wkrótce otwarcie. Więc nie wiem. Koło Bagateli to też się nie obkupiłam specjalnie nigdy. ja jestem wierna Dawo, choć jest tam zawsze mega przebierka. Z kolei w tym Po Smoku są niemieckie ciuchy, ceny w górę poszły, ale mimo wielu badziewi, można czasem coś wyszperać. Z kolei do Artusa nie mogę się przekonać, nie daje rady tam nic znaleźć

Stary 2013-02-17, 20:12   #1090
ig88
Raczkowanie

Cytat:
Siec "FUKS" tam kiedy dni sa po 5zl czy 2zl można wyszukac perełki.
Wiem, ze "fuks" jest na morenie, we wrzeszczu i na przymorzu
ig88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-17, 20:24   #1091
goha28
Przyczajenie

Niestety fuks we wrzeszczu zmienił politykę sprzedaży. Z wagowej, na niestety wycenę Nie da się ukryć, że zrobiło się drożej. Koniec z wyszukiwaniem perełek za 3 zł w soboty
Czy w innych Fuksach w Gdańsku też zmienili z wagi na wycenę?

Edytowane przez goha28
Czas edycji: 2013-02-17 o 20:26
goha28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-17, 20:46   #1092
Agatkie
Raczkowanie

GG do Agatkie

Cytat:
Napisane przez goha28 Pokaż wiadomość
Niestety fuks we wrzeszczu zmienił politykę sprzedaży. Z wagowej, na niestety wycenę Nie da się ukryć, że zrobiło się drożej. Koniec z wyszukiwaniem perełek za 3 zł w soboty
Chodzilam bardzo czesto na przymorze do fuksa, na slaska bodajze, tam mieli wysokie ceny na wycenie, ale byly genialne ubrania! a jak bylam tam jakis czas temu, to mieli wycene, co prawda fajne ceny (max. kolo 10 zl), ale ciuchy byly jakby 'zrzutami' z pozostalych fuksow. Nie wiem, czy nadal jest tam tak samo. :/

Pure happiness!
Agatkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-17, 20:50   #1093
ciemnowlosa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Agoorka Pokaż wiadomość
Tak, na Piłsudskiego się schodkami w dół schodziło. Dawno, dawno jak tam byłam, to pisało, że wkrótce otwarcie. Więc nie wiem. Koło Bagateli to też się nie obkupiłam specjalnie nigdy. ja jestem wierna Dawo, choć jest tam zawsze mega przebierka. Z kolei w tym Po Smoku są niemieckie ciuchy, ceny w górę poszły, ale mimo wielu badziewi, można czasem coś wyszperać. Z kolei do Artusa nie mogę się przekonać, nie daje rady tam nic znaleźć
Też zazwyczaj chodzę do Dawo (przy przystanku św. Wawrzyńca, wiem że są jeszcze jakieś inne lokalizacje ale nie mogę nigdzie znaleźć w internecie adresów ). Artusy mam swoje ulubione dwa i choć rzadko tam coś kupię to jednak zdarza mi się kupić tylko muszą to być naprawdę fajne rzeczy i za niewielką sumę (kupiłam kiedyś za 15zł/szt. poszukiwaną koszulę dzinsową z koronką oraz rurki czarne z zamkiem z tyłu - dwa moje najlepsze łupy z artusów )
Tego "Po Smoku" nie znam, możesz coś więcej na ten temat napisac?

Polecam też (jeśli ktoś ma dużo czasu i cierpliwości...) lumpek na giełdzie balickiej, jest mnóstwo rzeczy ok. 30zł/kg i choć większość to babcine łachy to wśród nich można złowić perełki... Ja co prawda nie sobie, ale TŻowi kupiłam koszulę w kratę za 6zł a identyczna kropka w kropkę jest obecnie w kolekcji New Yorkera za 80zl
ciemnowlosa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-17, 21:02   #1094
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ig88 Pokaż wiadomość
Siec "FUKS" tam kiedy dni sa po 5zl czy 2zl można wyszukac perełki.
Wiem, ze "fuks" jest na morenie, we wrzeszczu i na przymorzu
Nie lubię tego fuksa we wrzeszczu, wycena ma mocno przesadzone ceny.
Cytat:
Ja chodzę na Dmowskiego (ten koło millenium) i w środy i soboty jest po 10zł/kg, kilka fajnych rzeczy dorwałam.
Był też fajny lumpek za Jantarem, ale chyba jest przeniesiony. A w tym na rogu (też za Jantarem) nic nigdy nie znalazłam, choć drogi nie jest, więc nie mogę polecić.
Stary 2013-02-17, 21:18   #1095
melay
Zadomowienie

Cytat:
Też zazwyczaj chodzę do Dawo (przy przystanku św. Wawrzyńca, wiem że są jeszcze jakieś inne lokalizacje ale nie mogę nigdzie znaleźć w internecie adresów ). Artusy mam swoje ulubione dwa i choć rzadko tam coś kupię to jednak zdarza mi się kupić tylko muszą to być naprawdę fajne rzeczy i za niewielką sumę (kupiłam kiedyś za 15zł/szt. poszukiwaną koszulę dzinsową z koronką oraz rurki czarne z zamkiem z tyłu - dwa moje najlepsze łupy z artusów )

Polecam też (jeśli ktoś ma dużo czasu i cierpliwości...) lumpek na giełdzie balickiej, jest mnóstwo rzeczy ok. 30zł/kg i choć większość to babcine łachy to wśród nich można złowić perełki... Ja co prawda nie sobie, ale TŻowi kupiłam koszulę w kratę za 6zł a identyczna kropka w kropkę jest obecnie w kolekcji New Yorkera za 80zl
A kiedy dostawy w tym Dawo? I kiedy 1 zł/szt?
melay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-17, 21:24   #1096
gozia
Zakorzenienie

kto poleca jakies lumpki w wawie fajne?
Stary 2013-02-18, 09:10   #1097
Agoorka
Zadomowienie

Cytat:

Już podaje info: jedno Dawo masz blisko tego na Wawrzyńca, przystanek wcześniej, na ul. Miodowej.
Kolejne:
- ul. Limanowskiego
- Rynek Podgórski
- ul. Starowiślna
- koło Hali Targowej- naprzeciwko przystanku, po tej stronie gdzie wydział UJ
- ul. Śląska
Generalnie dokładne adresy można w samym Dawo znaleźć, mają na tablicy wywieszone, przed budynkiem konkretnie
Co do tego Po Smoku- taka była coś nazwa, teraz nie wiem, mają, że odzież na wagę, ale obrazek smoka się miga gdzieś. Zatem co taka spora sieć, ciuchy wg mnie niemieckie czy coś w ten deseń, strasznie wąskie rzeczy w pasie mają, spodnie itp., choć nie tylko. Wśród badziewi można znaleźć fajne rzeczy, ale trzeba się naszperać. Mam stamtąd kilka pasków, torebek, bluzek. Mama ma z wyprzedaży płaszcz, kożuszek, Wrangle dla taty, to się akurat trafiło. Cena w dniu dostawy ok. 40 zl/kg, każdego dnia leci w dół, aż do wyprzedaży za 2 i 1 zł. W sklepach są dostępne ulotki- rozpiski z cenami, gdzie masz opisany każdy sklep. Sklepy mają na : (spisuję ze starej ulotki)
- ul. Kościuszki 27
- Brzozowej 7
- Starowiślnej 28 (w takim podwóreczku)
- Kalwaryjska 39
- Krótka 5

Stary 2013-02-18, 10:46   #1098
ig88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez goha28 Pokaż wiadomość
Z tego co pamietam, na morenie w fuksie zawsze byla wycena, ale własnie w piatek i sobote możnabyło wynaleźć perełki;p tylko nie za kazdym razem...Mimo wszystko polecam. We wrzeszczu nigdy nie bylam w fuksie, widzialam tylko przejeżdzając. A jeżeli chodzi o Przymorze, tam też była wycena. Chyba,że coś pomyliłam xD
ig88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-18, 13:44   #1099
gozia
Zakorzenienie

Mam nowe łupy, zdjęcia wieczorem

A teraz foty mojej szafy haha, bo któraś z was chciała ją zobaczyć
Mam wieszak wolnostojący na ulubione ciuchy, a reszta jest w szafie na wieszakach

Ost. 2 zdjęcia - torebka a'la Alexander Wang Brenda od Giny Tricot
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg szafa1.jpg (63,6 KB, 616 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg szafa2.jpg (39,5 KB, 555 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg szafa3.jpg (58,1 KB, 522 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg szafa4.jpg (63,5 KB, 480 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg szafa5.jpg (40,4 KB, 426 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg szafa6.jpg (64,9 KB, 275 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg szafa7.jpg (35,5 KB, 266 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg brenda.jpg (30,9 KB, 284 załadowań)
Stary 2013-02-18, 14:19   #1100
Irja
Zakorzenienie

gozia, bardzo fajna organizacja garderoby

skąd jest ten stojący wieszak? zadowolona jesteś?

Edytowane przez Irja
Czas edycji: 2013-02-18 o 14:20
Irja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-18, 14:23   #1101
Lovemee
Wtajemniczenie

fajnie to wszystko wygląda, myślę, że w twojej szafie znalazłabym duuuużo rzeczy w moim stylu , a torebka świetna
Stary 2013-02-18, 14:46   #1102
gozia
Zakorzenienie

Irja z Ikei, tak jestem zadowolona, jest skręcany na śruby, więc się nie wygina i nie rusza
Stary 2013-02-18, 15:10   #1103
Irja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gozia Pokaż wiadomość
Irja z Ikei, tak jestem zadowolona, jest skręcany na śruby, więc się nie wygina i nie rusza
O taki stabilny właśnie mi chodzi dzięki za odpowiedź
Stary 2013-02-18, 15:33   #1104
Vilqa
Zadomowienie

Czy w Łodzi ostały się jeszcze jakieś lumpy "na wagę"?
Koło mnie Dąbrowa/Widzew (Dąbrowskiego, Tatrzańska, Przybyszewskiego) - same wyceny Ewentualnie na wagę jakieś szmaty - pół prześcieradła, poszewka na poduszkę, firanka, stare trampki

Używany sweter H&M za 20 zł to żaden interes. Za tyle kupiłam sobie nowy na wyprzedaży :/
Spódnica Vila za 50 zł...No, ludzie.

Bazarek na rzecz Azylu dla świń "Chrumkowo"

Vilqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-18, 15:36   #1105
saslycek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vivienne Pokaż wiadomość
Wklejam moje ostatnie wszytskie kupione w jednym lumpku, gdzie ceny są takie średnie- za bluzki średnio 15 zł, za spodnice ok 21 zł.

1. Bluzka Atmosphere z koronką
2. Spódnica Asos - zdjęcie zdecydowanie nie oddaje jej uroku! jest w kolorze hiszpańskiej mandarynki, jest ze świetnego materiału. Ogolnie jeden z moich najlepszych łupów
3. Bokserka Atmosphere
4. Bluzka z panterką H&M
5. Bluzka George- w rzeczywistości ładniejsza i ma delikatną koronkę na wierzchu, a z tyłu zamek
6. Bluzka George
7. Koszula jeansowa StMichael
8. Bluzka w kwiaty Marks&Spencer- ma cudowny delikatny materiał, bardzo dobra jakość
9. Spódnica w kwiaty New Look
10. Tunika Top Shop - świetnie wygląda z paskiem
Cytat:
I jeszcze

11. Sukienka New Look
12. sweterek Atmosphere (w rzeczywistości bardziej rdzawy)
13. Koronkowa sukienka M&Co- zdjęcie okropne, wiem, ale w rzeczywistości jest urocza
14. bokserka River Island
15. Bluzka w paski, z haftem na plecach- New Look
16. Kamizelka militarna- nie wiem co to :P
17. Bluzka kobaltowa Atmosphere
18. Zwiewna bluzka z kołnierzykiem Atmosphere
19. Bluzka w groszki New Look
20. Bluzka oversize Papaya
Cytat:
I ostatnie

21. Koszula jeansowa Denim Co
22. Bawełniana koszulka z kieszonką New Look
23. sweterek (w rzeczywistości taki pudrowy róż) - marilyn anselm for hobbs

Jeszcze pewnie coś by się znalazło, ale teraz sobie nie przypominam

Wszystko super

Będzie im miło za odwiedziny
saslycek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-18, 16:00   #1106
mariaa15
Zadomowienie

Cytat:
kto poleca jakies lumpki w wawie fajne?
Ja lubię na Grójeckiej taki żółto-niebieski i obok hal Banacha A ty? Jakie polecisz?
mariaa15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-18, 16:38   #1107
Anecka
Zakorzenienie

Cytat:

Mam wieszak wolnostojący na ulubione ciuchy, a reszta jest w szafie na wieszakach

Super! Ja tez wlasnie chcialabym taki wieszak wolnostojacy, ale nie mam gdzie go dac :/

Vivienne, swietne łupy!

Ja dzis poszlam do nowego lumpa, dostawa byla 55zl/kilo. Mialam tylko 20zl w kieszeni (albo i az, skoro jestem bezrobotna ).. no i zobaczylam ją.. PRZECUDOWNa torebke.. made in mexico, 100% skora, jasna, wytlaczana.. CUDOWNA, perelka jakiej nigdy nie widzialam, ale zawazyla na 45zl jakbym miala kase to bym wziela.. no po prostu CUDO!

Lump mi sie nie podoba, buty sa w koszu, znalezc do pary.. powodzenia :/ jakos tak nie moglam sie odnalezc, muzyka za glosno. Ale wroce tam sbo sa bajki i ksiazki angielskie no i fajne kosmetyki, ale babka sobie sama je wycenia (np. zapytalam sie o taki zestaw do kapieli w wiklinowym koszyku i powiedziala 30.. potem babka sie zapytala a ona ze 35.. )

Aaa w moim ulubionym lumpku gdzie buty kupuje, dzis widzialam fajne botki z primarka i koturny aldo, nowe.. ale dzis po 20zl / para, wiec stwierdzilam, ze jak maja byc moje to beda w piatek za 5 zl

Upolowalam tylko sukienke, ale jestem z niej bardzo zadowolona. Idealna, rzeklabym ze nowa bez metki.

1. Miss Selfridge - 17zl, szok jak na mnie ze tyle wydalam :P
2.3 to juz z mojego ulubionego lumpka - 3zl dzinsy Diesel, jedynie co musze zrobic to zwezic nogawki bo sa strasznie szerokie. a tak to wygladaja idealnie.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zdjęcie 17.jpg (242,8 KB, 141 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zdjęcie 18.jpg (285,0 KB, 50 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg miss s.jpg (316,0 KB, 251 załadowań)

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012

Edytowane przez Anecka
Czas edycji: 2013-02-18 o 16:40
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-18, 16:48   #1108
Kanula
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość
Super! Ja tez wlasnie chcialabym taki wieszak wolnostojacy, ale nie mam gdzie go dac :/

Vivienne, swietne łupy!

Ja dzis poszlam do nowego lumpa, dostawa byla 55zl/kilo. Mialam tylko 20zl w kieszeni (albo i az, skoro jestem bezrobotna ).. no i zobaczylam ją.. PRZECUDOWNa torebke.. made in mexico, 100% skora, jasna, wytlaczana.. CUDOWNA, perelka jakiej nigdy nie widzialam, ale zawazyla na 45zl jakbym miala kase to bym wziela.. no po prostu CUDO!

Lump mi sie nie podoba, buty sa w koszu, znalezc do pary.. powodzenia :/ jakos tak nie moglam sie odnalezc, muzyka za glosno. Ale wroce tam sbo sa bajki i ksiazki angielskie no i fajne kosmetyki, ale babka sobie sama je wycenia (np. zapytalam sie o taki zestaw do kapieli w wiklinowym koszyku i powiedziala 30.. potem babka sie zapytala a ona ze 35.. )

Aaa w moim ulubionym lumpku gdzie buty kupuje, dzis widzialam fajne botki z primarka i koturny aldo, nowe.. ale dzis po 20zl / para, wiec stwierdzilam, ze jak maja byc moje to beda w piatek za 5 zl

Upolowalam tylko sukienke, ale jestem z niej bardzo zadowolona. Idealna, rzeklabym ze nowa bez metki.

1. Miss Selfridge - 17zl, szok jak na mnie ze tyle wydalam :P
2.3 to juz z mojego ulubionego lumpka - 3zl dzinsy Diesel, jedynie co musze zrobic to zwezic nogawki bo sa strasznie szerokie. a tak to wygladaja idealnie.
Stary 2013-02-18, 17:32   #1109
creatka
Zadomowienie

Cytat:
I ostatnie

21. Koszula jeansowa Denim Co
22. Bawełniana koszulka z kieszonką New Look
23. sweterek (w rzeczywistości taki pudrowy róż) - marilyn anselm for hobbs

Jeszcze pewnie coś by się znalazło, ale teraz sobie nie przypominam
Kochana zdradź gdzie robisz te swoje wspaniałe zakupy??
Stary 2013-02-18, 18:14   #1110
kaszanka85
Zakorzenienie

Cytat:

wygląda na porządny, chyba tez będę musiała się w taki zaopatrzyć:/ zaczynają mi cichy z szafy wyłazic
kaszanka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości