|
|
#1021 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLVIII
Joł, z Naturą rzeczywiście jest coś nie tak, zaszłam dzisiaj, a tam jeszcze wieksze puchy niz ostatnio, nawet jedwabiu nie było
![]() Poszłam więc do SP, zmuszona kupić jedwab z Biowaxu, przy okazji zauważyłam nowe odżywki z Garniera - oliwa z rozmarynem i lawenda z czymśtam, chyba różą. Jak skonczę AiK, to kupię lawendę ![]() Poza tym zaszłam do antykwariatu i nabyłam książkę o broni chemicznej za całe 8,50 zł
|
|
|
|
#1022 | |
|
Nindżopesz
|
Sluszne podejscie
![]() Cytat:
Zmieniajac temat na nasz drugi ulubiony zrobilam pesto z zielonych oliwek i wyszlo calkiem pyszne. Sluze przepisem dla zainteresowanych. |
|
|
|
|
#1023 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
U mnie dzisiaj kluchy śląskie i żeberka ![]() O właśnie, lete ziemniaki wstawić!
|
||
|
|
|
#1024 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale...no niby nie wolno ( jedne żrodelka podają, ze 2 - inne że 4 h pod czepkiem/folią bo wtedy cebulka nie oddycha), z tym że wlaśnie bez foli można chyba trzymać dowolnie. No bo to na tej samej zasadzie co olej, tak myślę, jak nakladasz na wilgotne wlosy na calą noc to teoretycznie też moglby sie rozmiękczyć przez te 8 - 10 h, a chyba nic takiego nikomu się nie stało? Także jak bez foli na lbie , to wychodzi dlugość dowolna ![]() Cytat:
![]() 2. Na po myciu czy na przed? Cytat:
Ani mi się waż |
|||
|
|
|
#1025 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale i tak tam mało kupowałam więc wisi mi to![]() My już po gołąbkach ![]() Cytat:
![]() Przed
|
|
#1026 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1027 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1028 | ||
|
Konto usunięte
|
Ołłł jeee! Cytat:
![]() 2. Cytat:
![]() Idę se kawę zrobić bo coś nie mam mocy
|
||
|
|
|
#1029 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
zrobiłaś mi poniedziałek Cytat:
![]() PS Jak masz za dużo wolnego czasu to trochę przygarnę ![]() ![]() Dobry
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#1030 | ||
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja też ciągle nad tym dumam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
głodna jestem
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
||
|
|
|
#1031 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1032 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. Ja pisalam o Anti-Age https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...hair-mask.html ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- Prosz: - zielonych oliwek skolko ugodno czyli mi wyszlo ponad 50 gram wnioskujac po ubytku w sloiku - 2 kawalki suszonych pomidorow - 2 lyzki prazonego ziarna slonecznika - i podobna ilosc prazonego sezamu - 2 zabki czosnku duszonego w oliwie* (lub se mysle, ze zwyklego chociaz moze byc "chamsko") - zalac calosc oliwa z suszonych pomidorow, z duszonego czosnku, oliwa z oliwek, proporcje na oko Posolic i miksowac do uzyskania papki. Teraz bede to nakladac na baklazana i padpiekac Mysle, ze jakis mocniejszy akcent tez bylby spoko - np. chili albo orzechy wloskie ale moj mikser by im nie podolal.* czosnek duszony: obrac glowke czosnku, zalac go oliwa z oliwek, dorzucic odrobine rozmarynu, listek laurowy, czarny pieprz i sol, dusic na malym ogniu pod przykryciem. W oryginale trza bylo dusic 45 min ale moj po 5 zaczal sie spalac |
|
|
|
|
#1033 | |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie tą co miałaś
![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...hair-mask.html Cytat:
|
|
|
|
|
#1034 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1035 |
|
Nindżopesz
|
Hm, chyba, kto wie
![]() Musze kiedys rozkminic dotychczas zywane kosmetyki pod ktem squadu. BTW slyszalas cos o kremie do wlosow z lanolina firmy Farmavit? Hm
|
|
|
|
#1036 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1037 |
|
Nindżopesz
|
Niewiele jest o nim na sieci: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-lanolina.html
Recenzje mocno rozne, cale dwie Skladu tez nie moge znalezc. Ale sobie mysle, ze lanolina mozne "robic dobrze" jako maska przed myciem.EDIT: zagadalam glamboya, moze bedzie tak mily i wypisze mi sklad
Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2013-02-18 o 16:45 |
|
|
|
#1038 |
|
Zakorzenienie
|
Red dzięki - jeszcze bym kciała tapenade umieć - ale taką jak jadam w knajpce
ni umiem tak jak w knajpkach |
|
|
|
#1039 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Daj znać, co odpisze i czy odpisze
|
|
|
|
|
#1040 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Odpisal, ze juz tubke wywalil ale podal namiary na sprzedawce z Allegro wiec uderzylam do zrodla. Dam znac jesli odpisze. |
|
|
|
|
#1041 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też, najchętniej tyle żebym na wakacje mogła pojechać
|
|
|
|
|
#1042 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1043 |
|
To ja :)
|
Syfiasta jest okrutnie, nabyłam flachon okazyjnie i bogom dziękowałam, że mogłam puścić w świat dalej...
Natomiast u mnie znów faza na Swarovskiego -kolczyki takie kuleczkowe po 10 zł na Allegro, a w sklepie na lotnisku melijony kosztowały...
|
#1044 |
|
Piers do przodu
|
Poka poka jakie??
|
#1045 |
|
|
A łot i one
![]() Mam już od tego kolesia kilka sztuk
|
#1046 |
|
Konto usunięte
|
Se chciałem zmierzyć spodnie, bo planuję zakup 1-2 par, no to se jedne rozłożyłem na łożu, polazłem po centymetr, wraca, a na spodniech kotha rozwalona śpi No to zmierzyli wymiary |
|
|
|
#1047 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;39308497] Se chciałem zmierzyć spodnie, bo planuję zakup 1-2 par, no to se jedne rozłożyłem na łożu, polazłem po centymetr, wraca, a na spodniech kotha rozwalona śpi No to zmierzyli wymiary czyli pomierzyłeś kothę??
|
|
#1048 |
|
|
Te o nazwie "siam" lekko malinowe są na żywo. Za to takie stalowe -silver metal -chyba są najładniejsze...
90-60-90?? Nic mi sie nie chce... Wróciłam z pracy, usiadłam i siedzę, nawet zakupów nie rozpakowałam. Niemoc mnie taka napadła, jak tę Jagnę ze Chłopów niemal
|
#1049 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1050 | |
|
|
Cytat:
No muszę zaraz iść choćby się z kothami pobawić, bo zaczepiają straszliwie. I ma przyjść pan z UPC. Gdyż rwie się nam net okrutnie...
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:10.

Ok, poczytam o tym zoltym Biovaxie, ciekawe jaka tam w ogole roznica w squadzie.
ale i tak tam mało kupowałam więc wisi mi to