![]() |
#181 |
Rozeznanie
|
Dot.: Nowosądeckie PM !!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
o kurcze...nie myślałam że aż tyle to kosztuje... mnie by interesował tylko bukiet dla mnie, opaska dla świadkowej i 2 butonierki dla pana młodego i świadka plus jakieś delikatny wystrój samochodu( nie ma co przesadzać bo w czerwcu te kwiatki na masce i tak zaraz zdechną jak będzie ciepło)... chyba muszę połazić po kwiaciarniach i popytać jak to wygląda. Dzięki za szczegóły ![]()
![]() |
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
Ja się pewnie skusze na kwiaciarnię, którą wybrała ciassteczkowa .. Oby termin był dostępny... Zastanawiam się jeszcze nad ta kwiaciarnią http://www.facebook.com/tkogrodjagi?fref=ts
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
http://www.florystycznie.com/oferta/#.USHijfK3llM ta kwiaciarnia chyba tez jest warta uwagi
![]() ![]() Edytowane przez amb86 Czas edycji: 2013-02-18 o 13:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Rozeznanie
|
Powiem wam że sama się zastanawiałam nad Ogrodem u Jagi, bo to na moim osiedlu ale słyszałam że jest bardzo drogo, więc nawet tam nie szłam (3 lata temu kupowaliśmy tam bukiet taki na wesele dla znajomej i za taki mały bukiecik mikrofon z różyczek daliśmy 150zł). Ale fakt faktem babka zna się na rzeczy i robi cuda (dość drogie cuda)
Kochane pytanie za tysiąc punktów: czy macie jakąś poleconą manikiurzystkę która nie zrobi mi łopat, i która ewentualnie oprócz przyjmowania w salonie robi też paznokcie w domu i zrobi mi paznokcie uwaga 3 maja?? bo problem mam bo to jest święto wolne od pracy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do manikiurzystki - nikogo nie polecę, bo do tej pory nie korzystałam z takowych usług.. ale na pewno jakąś znajdziesz.. co do terminu chyba nie będzie problemu, dożo osób zajmuje się teraz paznokciami, może warto poszukać tutaj>>?? http://www.ogloszenia.nowy-sacz.pl/uslugi.kosmetyczne najlepiej by było, jakby te dziewczyny ogłaszające swoje usługi pokazywały tylko swoje "prace", a nie obrazki znalezione w internecie;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#188 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak pytałam w kwiaciarni w Europie tak dla porównania to Pani w ogóle była niemiła i trudno było jej powiedzieć ile bukiet które jej pokazalam może kosztować w końcu powiedziała że może 200zł. Z kolei jest taka kwiaciarnia("przyczepiona " do bloku) koło cmentarza na Rejtana , chyba "Kinga"- tam Pani powiedziała że 130zł ale to oczywiście zależy od kwiatów. Nie wiem jakie bukiety tam robią ale zawsze mają tam świeże kwiaty, mój TŻ zawsze mi tam kupuje ![]() Wracają do Ogrodu Jagi, jestem oczarowana tą kwiaciarnią... i jak nie znajdę niczego innego wartego uwagi to chyba zamówię tam.
'CO' i "GDYBY' to dwa niewinne słowa, ale gdy stają razem obok siebie, nabierają mocy, by prześladować Cię przez całe życie... Edytowane przez kami2019 Czas edycji: 2013-02-18 o 18:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Przyczajenie
|
dziewczyny ja troszkę z innym pytaniem... orientujecie się lub macie jakieś pomysły na wieczór panieński w NS? oraz czy możecie polecić jakąś dobrą tanią hurtownie alkoholi lub sklep w NS?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Raczkowanie
|
pytałam o przystrojenie auta, w moim przypadku chciałabym wyciągnąć jakiś trzy częściowy element z bukietu i upiąć na masce około trzy takie zestawy, Pani powiedziała że oczywiście wszystko zależy od kwiatów ale mniej więcej jeden taki elemencik to koszt 20,30 zł.
A czy waszym zdaniem ta cena bukietu 250 zł to dużo? Jeśli chodzi o wieczór panieński to jeszcze nie myślałam nad tym co jak i gdzie... Podobno teraz upowszechnił sie taki zwyczaj że świadkowa organizuje, ale jak będzie u mnie to nie wiem. Adres do strony hurtowni na ul. Węgierskiej www.trunkiweselne.pl Jest jeszcze jedna którą znam na ul. Wiśniowieckiego
![]() |
#192 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#194 |
Raczkowanie
|
dołączam się do prośby, sama jeszcze o tym w ogóle nie myślałam
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a jak w temacie fryzjera?? Ja dalej jestem w czarnej d**** !! Już myślałam że znalazłam fajna fryzjerką (dojeżdzą do domu), ale akurat wyjeżdża na cale wakacje za granicę;(
http://mylove-myhair.blogspot.com/ poszukuje więc dalej.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Pójdę na próbną fryzurkę do fryzjerki do której chodzę podcinać włosy, nie mam pojęcia jak czesze ale pójdę to zobaczymy. Jak pokazałam co chce mieć na głowie to powiedziała że nie ma problemu z takim upięciem. Czekam na jakąś większą okazje, imprezę - wtedy pójdę za jednym zamachem na próbną do fryzjerki i na makijaż i będę mieć obraz jak to wszystko się utrzyma ![]()
![]() |
![]() |
#197 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja już mam fryzjerkę która mnie uczesze ale mam problem z fryzurą ![]() ![]() Coraz bliżej a ja mam coraz mniej czasu |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Raczkowanie
|
ciassteczkowa ja mam jeszcze krótsze niż Ty:P, a zastanawiałaś się już nad jakąś fryzurą? włosy całkiem spięte czy może pół-rozpuszczone?
'CO' i "GDYBY' to dwa niewinne słowa, ale gdy stają razem obok siebie, nabierają mocy, by prześladować Cię przez całe życie... Edytowane przez kami2019 Czas edycji: 2013-02-20 o 14:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zaczynam się bardzo a to bardzo stresować tym wszystkim..... Aha ale przynajmniej jeden problem mam z głowy, bo obliczyłam sobie że okres mi wypadnie typowo na ślub, ale dzięki wspaniałej luteinie sobie przesunęłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() swoją droga przydałaby się taka małą ściąga o każdej z nas (gdzie wesele, kiedy, kolor przewodni, jaki fryzjer, kosmetyczka, zespól, fotograf itp., żebyśmy miały wszystko w jednym miejscu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
No to jak pierwsza wychodzę za mąż to i pierwsza napiszę informację: Ślub 4 maja o godzinie 15:00 w Białym Klasztorze ![]() Wesele w domu weselnym Kaprys w Chełmcu Kolorami przewodnimi są: fuksja i biel Fryzjer: P. Małgosia Baran Kosmetyczka: P. Katarzyna Barth Zespół: Mirage Fotograf: foto-wspomnienia P. Filip Kałużny Kamerzysta: Pan z fotolatka.pl Kwiaciarnia: pracownia florystyczna Pani Anny Brdej Edytowane przez ciassteczkowa Czas edycji: 2013-02-20 o 18:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny a jak tam u was stoi sprawa piosenki na pierwszy taniec???wybralyscie juz cos??? ja ogolnien uwielbiam sluchac wolnych piosenek i teraz mam wielki dylemat bo kazda z nich lubie na swoj sposób
![]() 4You ,, Jestes moim niebem" Bracia ,, Za szklem" Eleni,, Tylko w twoich Dloniach'' Kancelaria ,,Zabiore Cié" Bajm ,, Byc z Toba" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Raczkowanie
|
u mnie wygląda to tak:
Ślub: 14.09 o godzinie 16:00 - Św. Ducha Wesele: Stary Młyn Kolor: Turkus i biel Kwiaty: Gipsówka Fryzjer: ... jeszcze do ustalenia Kosmetyczka: ...jeszcze do ustalenia Muzyka: DJ Willy Fotograf: Paweł Leśniak Kamerzysta: nie bierzemy Kwiaciarnia: ... jeszcze do ustalenia Ciastkarnia: tort i ciasta w cenie za talerzyk, ewentualne ciasta na wynos - mama znajomych może Pierwszy taniec: Nat King Cole -L.O.V.E.
Zaręczeni: 26.12.2011 Ślubujemy: 14.09.2013 Edytowane przez staffka Czas edycji: 2013-02-21 o 14:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Raczkowanie
|
ściągawka jak to u mnie bedzie wyglądało:
Ślub: 29 czerwca, godz.14:00 - w Kazimierzu Wesele: Zajazd u Krystyny, Ptaszkowa Kolor: Zielony - kremowy Kwiaciarnia: Ogród u Jagi (chyba się jednak zdecyduje) Fryzjer: ...okaże się po fryzurze próbnej Kosmetyczka: Panie Grażynka z Oazy Piękna Muzyka: DJ Marshall Fotograf: Łukasz Białas- Fotofuria. Kamerzysta: Camvid Na razie chyba tyle... Do Mna91, ciężko wybrać jakiś jeden utwór, chyba że macie jakąś "swoją" piosenkę która akurat nadaje sie na pierwszy taniec ![]() http://www.youtube.com/watch?v=7izigJc1C2Q
![]() |
#205 |
Zakorzenienie
|
Moja kolej
Ślub: 22.06.2013 r. Wesele: Kwiat Lotosu http://www.kwiat-lotosu.pl/ Kolor: biel lub jasny róż lub fuksja, lub brzoskwiniowy (zależy od koloru piwonii) Motyw przewodni: piwonie Kwiaty: jak wyżej ![]() Fryzjer: ?? Kosmetyczka: Anna Bocheńska https://www.facebook.com/PracowniaWi...nku?ref=stream Muzyka: GetUp http://www.musicgetup.pl/ Fotograf: http://sowinski.com.pl/ Kamerzysta:http://blackleaf.co/ Kwiaciarnia: do ustalenia Ciastkarnia: ?? Pierwszy taniec: ??? będę edytować w miarę postępów ![]() Edytowane przez amb86 Czas edycji: 2013-02-22 o 10:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Rozeznanie
|
Kochane nie chcę być źle odebrana, że niby jakaś reklama ale nie nie nie
![]() Kochane dziś kupiliśmy garnitur dla TŻ, pochodziliśmy sobie i kupiliśmy w PAWO w galerii gołąbkowice. Mają przeceny wszystkich garniturów i wszystkiego do 65% i my za garnitur wart 1399zł daliśmy niecałe 500zł. Mamy klasyczny czarny garnitur zapinany na jeden guzik, 100% wełny. Pytałam się czy nie będzie się mną ale facet wziął przy nas z całej siły zaczął sciskać w dłoniach materiał i nic, stan idealny. A garnitur piekny, także mój TŻ będzie przystojnym Panem Mlodym |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Cieszę się że mogłam pomóc. Kochane garnitur odbiera się gotowy od nich w dniu zakupu, ale za symboliczne 10zł przynosisz przed ślubem na dwa tygodnie i oni dopasowywują długość spodni, ewentualnie poszerzają lub zwężają, skracają. Ale naprawdę fajnie zostaliśmy tam obsłużeni, dali TZ koszulę, buty byle tylko zobaczył jak prezentuje się garnitur. Także super naprawdę... ale ostrzegam bo chcą wcisnąć za jednym zamachem koszule spinki i krawat czy tam muchę no i buty też. Myśmy stanowczo powiedzieli że tylko nas garnitur interesuje i że po koszulę kiedy indziej przyjdziemy i po resztę |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:11.