Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9 - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-18, 23:16   #1531
margo50100
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość
A ja...nie wiem kiedy
Ilonka, a czemu Ty nie wiesz?

---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ----------

[QUOTE=Amorcio;39316450]
Cytat:
Napisane przez margo50100 Pokaż wiadomość
Nie mogę CIę pocieszyć, bo ja już mogłam być po... i troche mnie to boli, ale jeszcze odrobinę wytrzymam... ( tupię nóżką jednak!).
A 6 miesięcy, to fakt więcej niż 4 tygodnie, ale możesz go za to dobrze wykorzystać, na osiągniecie idealnej wagi, na pielegnację skóry piersi, na wybranie właściwego lekarza i implantu... obcykanie wszystkich opcji i wybranie tej jednej jedynej właściwej... po prostu masz chwilę do namysłu.
Amorcio, damy rade, tyle lat z mikrusami żyłyśmy to te kilka tygodni czy miesięcy też wytrzymamy, prawda? [COLOR="Silver"]

Ja tez byla bym juz kilka lat z cycuszkami, tylko czekalam na drugie dzieciatko i nie wiedzialam, ze tak dlugo przyjdzie mi na nie czekac. Czy damy rade pewnie, ze damy rade. Nawet nie wiem kiedy minelo 3,5mca od kiedy na forum weszlam wiec powiem, ze teraz to juz tylko 6mcy....mam taka nadzieje bo po przebojach w pracy u mojego TZ to boje sie na ile znowu wyjedzie i kiedy
Noooo daleko jest, mówisz że wróci i jest ryzyko ze znowu gdzies pojedzie?

---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ----------

Kurcze, normalnie ledwo nadrobiłam zaległosci, chwilke poklikałam i już taka godzina. Obiecałam Mojemu tż że bede się wysypiać, dlatego całuję Was na dobranoc.
Papaaaaa, nie pisać za dużo bo potem trudno nadrobić
Buziole

ps. Ilonka a Ty napisz Kochana, ja jutro doczytam
Stary 2013-02-18, 23:19   #1532
iloona79
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
yyyy już lece zmienić.....
o! i już jest piknie
Ooo,czyli to już pewne?
To super...a do wyliczanki też wróciłaś?
iloona79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-18, 23:26   #1533
Amorcio
Wtajemniczenie

[QUOTE=margo50100;39316476]Ilonka, a czemu Ty nie wiesz?

---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ----------

[QUOTE=Amorcio;39316450]

Noooo daleko jest, mówisz że wróci i jest ryzyko ze znowu gdzies pojedzie? [COLOR="Silver"]

Niestety ale znowu w to samo miejsce U niego 8 rano i wlasnie skonczyl prace po 24godzinach i napisal, ze moge sie go spodziewac ok 2.03 A 26.01 pojechal na 2tygodnie...taka praca
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-18, 23:27   #1534
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Ilonka, a czemu Ty nie wiesz?

ps. Ilonka a Ty napisz Kochana, ja jutro doczytam
Oj,
Margo Kochana-u mnie tak się wszystko zmienia-jak w kalejdoskopie,ze już od początku planowanie coś przeze mnie na wakacje to było jak pisanie palcem po wodzie...gdzieś tam głęboko wierzyłam,ze wszystkie znaki na niebie i ziemi będa sprzyjały mi i moim cyckom ale też wiem i to doskonale,ze zycie jest przewrotne!!Szczególnie jeśli to JA coś planuję
Pożyjemy,zobaczymy-czas pokaże,czy coś z moich założeń wyjdzie...

Ja też się z Wami już żegnam-własnie odkryłam,ze coś mnie gardło pobolewa...a nie tak dawno był antybiotyk
iloona79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-18, 23:41   #1535
Krystel13
Raczkowanie

Cytat:

Jusi, proszę o dopisanie mnie na 14 marca

Noseknosek- Gratulacje!

Kulgaaga- trzymamy jutro kciuki!!!

Edytowane przez Krystel13
Czas edycji: 2013-02-18 o 23:47
Krystel13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 00:10   #1536
belseno
Zadomowienie

łooo matkooo...przeczytałam prawie wszystko.....

Cytat:
Napisane przez Rubineczka Pokaż wiadomość
Belseno specjalnie nie cytuję, bo właśnie wtedy moje posty nie są akceptowane.
Nawet nie wiedziałam że mniejsze wychodzą przy takim samym rozmiarze.
No właśnie w tym rzecz że jestem wysoka i mam kawał tyłka! Dlatego chce mieć i kawał cyca żeby nadal nie wyglądało to tak jak do tej pory...
U doktora mierzyłam wkładki, ale to było bodajże, pod koniec listopada. Teraz troszkę przytyłam od tamtego czasu.
Doktor zaproponował mi też średnio wysoki profil, ale czytając pierwszą i drugą część okazało się że profil ma duże znaczenie. Zastanawiam się teraz nad wysokim.
to nie ma się co zastanawiać, tylko pisz emaila do kliniki z zapytaniem czy u Ciebie da się większe, jak tak to umawiaj się na konsultację i zmieniaj rozmiar Ja za drugą konsultację nie płaciłam - ale dopytaj jak jest u Twojego dr.

---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:54 ----------

Cytat:
Napisane przez Martika25300 Pokaż wiadomość
Już widzę, że pochrzaniłam więc zacznę jeszcze raz.
Jestem po pierwszej konsultacji, lekarz dobrał mi wkładki Mentor CPG 332 305 lub rozważa 350 i mimo ,że dużo ostatnio czytam na ten temat jeszcze nie bardzo mogę się połapać w tych rozmiarach i profilach. Postanowiłam zdać się na niego, bo cieszyć się będę naprawde z <byle czego>Wstępnie termin ustliliśmy na 7 maja.
Przede mną jeszcze długa droga, badania, szczepienia no i najważniejsze PODJĘCIE DECYZJI. Jak czytam Wasze forum to jestem zdecydowana lecz jak odchodzę od komputera to zdrowy rozsądek zaczyna atakować i już tak pewna nie jestem.
Problem mój polega na tym ,że stuknęła mi 40 stka, syna odchowałam, jestem z mężem...... odkąd pamiętam. No i nie wspiera mnie niestety, był co prawda ze mną na konsultacji, zadawał pytania, nawet udawał zainteresowaniE ale nie pochwala wręcz pyta po co ja to robię?
Dziewczyny może ja rzeczywiście porywam się z marzeniami za daleko? Może już jestem za stara na takie ingerencje? Młode ciało to młode ciało, zupełnie inaczej się reneneruje, inaczej goją się rany itd, Boję się, że jak minie parę lat ta skóra zrobi się bardziej zwiotczała i zajdzie potzreba wymiany implantu a na to pewnie już nie byłoby mnie stać....
Zawsze chciałam poczuć się w pełni kobietą i nie maskować kompleksu wypchanymi stanikami......
Zazdroszczę Wam tego wsparcia Waszych połówek to jednak jest bardzo ważne o ile nie najważniejsze. I co z tego ,że ja chcę to zrobić dla siebie, spełnić swoje marzenie? Jak do końca nie wiem jak on się później zachowa? Będzie podchodził jak do jeża albo w ogóle ich nie będzie dotykał? Mam charakterek i pewnie postawię na swoim jak sama siebie przekonam. Narazie tłukę się z myślami, czytam po nocach, zaglądam wszystkim babom w dekold......masakra.
Jest to tak ważna decyzja, że nie mając wsparcia sama nie dam rady jej podjąć .....
Martika ja jestem po 40-stce, mam dorosłego syna i zapewniam Cię, że ani wiek ani dorosłe dziecko nie jest problemem A syn to jeszcze może Ci pomóc po zabiegu i pewnie przyda Ci się ta pomoc. Co do męża to cóż... jedyne co możesz mu powiedzieć to tyle, że robisz to dla siebie, że wreszcie chcesz poczuć jak to jest być w pełni kobietą, że to da Ci szczęście a Ty chcesz być szczęśliwa a od niego oczekujesz wsparcia. Koniec.

A ja wreszcie przestałam babom w dekolt zaglądać, ale na swoje nie mogę się napatrzeć i ciągle je dotykam i chodzę do męża i mu mówie, że mam fajne cycki i oczywiście oczekuję przytakiwania i pochwał a jak się ociąga to każe dotykać i potwierdzać, no ubaw ma ze mnie niesamowity i oboje się śmiejemy no zwariowałam na punkcie swoich cycków także polecam to wariactwo każdej kobitce a w szczególności po 40-stce

p.s. w tamtym roku była z nami cycolinka, która robiła piersi i miała 50-tkę i mało tego, że dostała nowe cycki to jeszcze ślub planowała na grudzień

---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ----------

Cytat:
Ja w każdym razie zaczynam robić badania, wstyd się przyznać ale nigdy nie robiłam USG piersi o mammografii nie wspomnę.
Przy tym drugim to nie wiem nawet jak będą musieli naciągnąć mi cycka żeby go tam włożyć
ja nigdy w życiu nie miałam mammografii i wychodzi na to, że już nie będę miała z implantami niewskazane

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2013-02-19 o 00:08
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 00:13   #1537
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Tosa Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
W wątku jestem nową płaskorzeźbą, lecz od pewnego czasu podczytuję Was wiernie i codziennie W tej części doszłam dopiero do 16 strony ale wytrwale siedzę i przeglądam
Widziałam tutaj post dziewczyny 20sto letniej i aż sama musiałam coś naskrobać. Moja 20 coraz bliżej, a ja coraz bardziej zdecydowana na operację. Jeśli od trzech lat myślę o pięknych piersiach to już raczej nic się nie zmieni . Więc chciałabym dokonać tego jak najszybciej.

Tylko teraz mam pytanie, może któraś miała podobnie, może któraś wie:
Jako dziecko urodziłam się z dziurą w przegrodzie sercowej - wada serca, która całkowicie wyleczyła się mniej więcej w czasach podstawówki - czy są to jakieś przeciwwskazania do operacji, jeśli jestem już zdrowa?
Wiadomo, że konkretnej odpowiedzi udzieli mi lekarz, ale jeszcze nie mój czas na odwiedzenie takowego, a pytanie mnie nurtuje. Jestem totalnie płaska i nie chcę taka zostać .

I jeszcze jedno małe pytanie: Myślicie, że po maturze (w tym roku) warto jest na rok zaciągnąć się do pracy by zarobić na cycuszki, czy jednak najpierw kontynuować naukę (studium kosmetyczne )? Zależy mi na obu, jednak rodzina powtarza, że lepiej nie przerywać nauki bo już do niej nie wrócę

Pozdrawiam wszystkie szczęśliwe posiadaczki (i te przyszłe również )!

Nie będzie to przeciwwskazaniem, bo jak sama napisałaś jesteś już całkowicie zdrowa. Ja kiedyś chorowałam na epilepsję z której się wyleczyłam i lekarz kazał mi żyć tak jakby nigdy ta choroba nie istniała. Tak samo miała swego czasu stany przedzawałowe serca, które już dawno ustąpiły. Jak to się mówi: Co było a nie jest nie liczy się w rejestr

Co do nauki jeżeli zależy Ci na jednym i drugim to możesz to pogodzić zawsze Nauka w weekendy zaocznie a praca w tygodniu. W sumie dla chcącego nic trudnego, wystarczy tylko chcieć i troszkę pokombinować a dla pracodawcy też jest nawet dobrze "ucznia/studenta" zatrudnić, bo wtedy niższe składki płacą.
A tak poza tym to witaj na forum

Kuleczko powodzonka jutro Będę trzymać za Ciebie kciuki

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2013-02-19 o 00:21
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 00:18   #1538
Amorcio
Wtajemniczenie

Kicia co Ty piszesz...jakie stany zawalowe??
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 00:22   #1539
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Bettina43 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny. Czytam i czytam...i zazdroszczę podjęcia decyzji. Mam już 43 lata, praktycznie brak biustu, boję się operacji ale dajecie mi dużą siłę do działania. Piszę z trójmiasta.
Mąż uważa, że to poważna operacja, ale jeśli naprawdę tego chcę to powinnam się zdecydować. Jesteśmy razem od lat, w zasadzie od mojej 18 stki. On mnie w pełni akceptuje, jest kochanym facetem, tylko że ja nie akceptuję siebie. Ukrywanie, puszapy - na pewno to znacie.

Kogo polecacie w 3 city?

Czy po 2 tygodniach da się wrócić do pracy?

Muszę jeździć samochodem.

Chcę ale się boję...
ja nie polece nikogo bo nie znam natomiast wiem że fajnie mieć cycki a jak kocha to napewno zależy mu na tym być czuła się szczęśliwa więc kółko się zamknęło. Po 2 tyg. da się wrócić ale do bardzo lekkiej pracy, będziesz jeszcze troszke obolała, możesz wolniej chodzić i być delikatnie zgarbiona no i nie wiem czy dobrze pamiętam, że to szkoła...więc przerwy to może być masakra - ja jakiś czas miałam lęki w galerii handlowej i TŻ robił za obstawę i przecierał szlaki, żeby mnie ktoś nie trącił. Po 2 tyg. spróbowałam jeździć samochodem ale był problem z wrzucaniem biegów i wszystkie manewry mimo wspomaganej kierownicy w lekko zwolnionym tempie się robi. Po 3-tyg. już zdecydowanie lepiej było.

---------- Dopisano o 00:22 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ----------

Cytat:
.....
Jak Wam się udało przekonać mężów?
Od razu powiem ,że argumenty małe, kompleksy, lepszy sex itd nie bardzo do niego przemawiają......
Z kolei jak ma później podchodzić do nich jak do jeża albo w razie tfutfu komplikacji zrzędzić "po ci to było" też nie będzie fajne....
ojtam ojtam...kto nie ryzykuje ten szampana nie pije

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2013-02-19 o 00:29
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 00:27   #1540
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
Kicia co Ty piszesz...jakie stany zawalowe??
Niestety kiedyś miałam problemy z sercem, lekarz mówił, że to stany przedzawałowe. Miałam bardzo silny skurcz mięśnia sercowego, łapałam bezdech i mnie paraliżowało aż od tego. Boshh na szczęście ten koszmar się skończył, nie wiem od czego się to zaczęło i nie wiem czemu się nagle skończyło, ale mam nadzieję, że już nie wróci. Skoro przeszło już to nie wnikałam co tam dalej się dzieje, bo już nie było w co wnikać. Ja od dziecka chorowitek jestem, hehe, ale co mnie nie zabije to mnie wzmocni

Stary 2013-02-19, 00:27   #1541
chiquitkaaa
Raczkowanie

Cytat:
Margo 4 tygodnie...ja mam 6mcy I tak patrze i patrze ile nowych babek przebiega prze forum, wpadna przed i juz sa po
amorcio 6 miesiecy zleci a jaka bedziesz doswiadczona i lepiej przygotowana popatrz na to z tej str

ilonka na Ciebie tez przyjdzie czas!!

margo swietnie ze masz juz termin , a co do koszmarwo z pewnoscia nie jestesmy same heheh
Stary 2013-02-19, 00:29   #1542
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
opisałam powyżejale chodzi i się przytula...ja na wakacjach też odpuściłam..a jak wiecie MIŁOŚCI mi brak to czerpałam...ale z pewnym dystansem.....i teraz mam małego doła...bo wiem że....że..nie wiem jak to będzie!!!
klaudeczka rób to co na wakacjach ciesz się tym co jest przytulaj się czerp MIŁOŚĆ na maxa a co będzie, życie pokaże... nie dołuj się na zapas
Stary 2013-02-19, 00:29   #1543
Tosa
Rozeznanie

Dzięki za odpowiedzi!
W takim razie pomyślę jednak nad pracą i szkołą, 2w1.

Na dobranoc podeślę Wam ciekawy link.
http://www.estheticon.pl/nowosci/by-...obrac-implanty
Szczególnie zainteresowało mnie: "Proszę się, więc nie sugerować podpowiedziami „doświadczonych” koleżanek, które często brzmią: „bierz co najmniej 350 ml; ja mam tyle i mam piersi o wielkości małe C”.
Mam wiele pacjentek, które mając implanty ok. 200 ml, noszą stanik np. 70 D, a inne mając implanty 375 ml mieszczą się w stanik 80 C."

Czyli coś co już wiele razy tutaj czytałam Mi trochę zamotało.
Ale ogólnie artykuł raczej interesujący i pomocny.

Dobranoc!
Stary 2013-02-19, 00:43   #1544
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ninka28 Pokaż wiadomość
dobry wieczór dziewczynki
wczoraj w końcu się wybrałam na impreze i się wytańczyłam za wszystkie czasy aż mam zakwasy dzisiaj
dziewczyny mam pytanie odnośnie staników po op jedna pani doktor mi powiedziała na konsultacji że ona nie poleca tych staników które dają w klinice i powiedziała że najlepiej sobie kupić samej a druga że w klinice dają i są one bardzo dobre, podpowiedcie wy same sobie kupowałyście staniki po op czy dostałyście w klinice? bo powiem szczerze że nie mogę sobie wyobrazić że po wyjściu z kliniki ide sobie kupić stanik.
no jak to? Ona nie poleca staników, które daje? Czy ja dobrze rozumiem? To nie lekarze sami wybierają dostawców, producentów itd...do swojej kliniki?
Ja w dostałam rewelacyjny stanik, coś jak top tylko lepiej trzymający, zasuwany z przodu i miałam w nim 3 miesiące chodzić ale wcale mi nie obrzydł, nadal go uwielbiam chociaż ciasny już

---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:33 ----------

Cytat:
..........
Belseno (mam nadzieję że dobrze napsiałąm ) pieknie to sobie wymyśliłaś!!!
dobrze, dobrze i gratuluję daty. Uwielbiam ten dzień

---------- Dopisano o 00:37 ---------- Poprzedni post napisano o 00:35 ----------

Cytat:
A mi sie Twoj nik kojarzył z balsamikiem...Balseno, taki milusi, pachnacy i pewnie nie raz tak napisalam
ochhhh....achhhh.... nie dość, że piękne to jeszcze pachnące i milusie, tak! tak! Jestem za! Aż mi się w głowie zakręciło od tego zapachuuu : roza: cuuudnie

---------- Dopisano o 00:39 ---------- Poprzedni post napisano o 00:37 ----------

Cytat:
hahaha,mi też swego czasu kojarzyło się to z balsamem
Ale przyznam,ze fajnie to wymyśliłas z tymi "Pięknymi Piersiami" -to po włosku??
si, si...to taka samospełniająca się przepowiednia A jako, że balsamiki uwielbiam to w mojej wyobraźni dorzuciłam zapach do tych pięknych piersi

---------- Dopisano o 00:43 ---------- Poprzedni post napisano o 00:39 ----------

Cytat:
.............
I jeszcze jedno małe pytanie: Myślicie, że po maturze (w tym roku) warto jest na rok zaciągnąć się do pracy by zarobić na cycuszki, czy jednak najpierw kontynuować naukę (studium kosmetyczne )? Zależy mi na obu, jednak rodzina powtarza, że lepiej nie przerywać nauki bo już do niej nie wrócę

jak będziesz dobra w tym co robisz to zanim skończysz szkołe zarobisz u koleżanek/cioć/znajomych drobnymi zabiegami przy okazji nauki a po skończonej szkole przy dobrej organizacji będziesz miała fach w ręku, praktyke, pieniądze no i oczywiście cycki
Stary 2013-02-19, 00:43   #1545
chiquitkaaa
Raczkowanie

kulkaaga dzis twoj dzien trzymaj sie jJESTESMY Z TOBA!!!!!!!!!
Stary 2013-02-19, 00:58   #1546
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
niezadowolencja super Gratulacje

A kobietki, mam pytanie. Czy któraś z Was miała biustonosz firmy Freya? Bo przymierzałam dzisiaj fajny, ale kosztował 150 zł i zastanawiam się, czy jest wart swojej ceny...
ja mam... no cóż...wart jest swojej ceny. Firma dba o szczegóły, nic nie uwiera, nie odstaje, nie obciera, krój akurat na żelki. Zdaje się, że mam ich więcej z tej firmy.

A i dziewczyny nie wiem czy wiecie o tym, przy zakupie właśnie stanika z Freya sprzedawczyni powiedziała mi, że staników nie należy płukać w żadnych płynach bo one rozmiękczają te maleńkie gumeczki w tkaninie i stanik się deformuje.

---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:48 ----------

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
jestem, wszystko dobrze, jestem zachwycona, ale relacja jutro, bo nie mam aż tyle siły, żeby siedzieć i pisać na komputerze

dziękuję za kciuki, myślałam o Was ciepło dopóki byłam przytomna
GRATULACJE!!!!!!! Trzymaj się i wracaj szybko do sił

---------- Dopisano o 00:51 ---------- Poprzedni post napisano o 00:50 ----------

Cytat:
.........
Teraz zrobię badania (dzwoniłam i chciałam umówić się na USG i mammografię ale kazali dzwonić między 2 a 7 dniem cyklu) także jeszcze chwila. Potem cała reszta badań i druga, decydująca konsultacja.
Mam nadzieję, że w tym trudnym okresie nie obrazicie się jak pozawracam Wam głowę? sama nie dam rady.......
a tą mammografię to przed op. kazali Ci zrobić?

---------- Dopisano o 00:53 ---------- Poprzedni post napisano o 00:51 ----------

Cytat:
Napisane przez michalina1312 Pokaż wiadomość
Nie wiem czy mam już jakieś paranoje, ale boję się, że zrobią mi się rozstępy na piersiach. Skóra jest strasznie naciągnięta i nie wiem co robić. Zaczęłam smarować zwykłym balsamem Nivea ujędrniający Q10 plus dla skóry suchej, ale czy to wystarczy? Dziewczyny, smarujecie czymś swoje nowe nabytki?
kup sobie coś dla mam karmiących, na początku to będzie najbezpieczniejsze dla Twojej nadwyrężonej skóry, na wizażu coś znajdziesz albo spytaj na priva Olivkę ona testowała jakieś kremiki i ma swojego faworyta ale nie wiem co to jest

---------- Dopisano o 00:58 ---------- Poprzedni post napisano o 00:53 ----------

Kulkaaga trzymam kciuki Rób co masz zrobić i wracaj do nas szybko
Stary 2013-02-19, 01:04   #1547
kicia_nh
Zadomowienie

Mam do Was pytanko Myślicie, że teraz już prawie 2,5 miesiąca po operacji mogę ćwiczyć aerobiczną 6 weidera Mój tż i kolega, z którym ćwiczą chcą też to zacząć od piątku a ja chętnie bym z nimi poćwiczyła, bo samej mi się nie chce A brzuszek to bym sobie ładny wyrobiła z przyjemnością, tylko samej chęci zawsze brak a teraz będzie okazja z kimś się pomęczyć

P.S. Dobranoc Miłej nocki Wam życzę

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2013-02-19 o 01:05
Stary 2013-02-19, 01:09   #1548
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Mam do Was pytanko Myślicie, że teraz już prawie 2,5 miesiąca po operacji mogę ćwiczyć aerobiczną 6 weidera Mój tż i kolega, z którym ćwiczą chcą też to zacząć od piątku a ja chętnie bym z nimi poćwiczyła, bo samej mi się nie chce A brzuszek to bym sobie ładny wyrobiła z przyjemnością, tylko samej chęci zawsze brak a teraz będzie okazja z kimś się pomęczyć

P.S. Dobranoc Miłej nocki Wam życzę
z tego co kojarzę te ćwiczenia to tam trochę się macha klatą, może poczekaj jeszcze te pół miesiąca albo wybierz takie ćwiczenia, które nie angażują klatki piersiowej....kurde szkoda by było coś popsuć
Stary 2013-02-19, 01:35   #1549
michalina1312
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ania2003 Pokaż wiadomość
Nie wiem dlaczego narzekalas nad wielkoscia piersi , bo bylam u Ciebie w albumie i sa bardzo ladne, a jeszcze ponoc troche sie wybija i beda piekne.
Dziękuję podniosłyście mnie na duchu tymi komplementami na tyle, że zastanawiam się czy chciałabym znowu powiększać

---------- Dopisano o 01:35 ---------- Poprzedni post napisano o 01:33 ----------

[/COLOR] kup sobie coś dla mam karmiących, na początku to będzie najbezpieczniejsze dla Twojej nadwyrężonej skóry, na wizażu coś znajdziesz albo spytaj na priva Olivkę ona testowała jakieś kremiki i ma swojego faworyta ale nie wiem co to jest [COLOR="Silver"]

Tak myślałam nad kremem dla mam karmiących, zapytam i lecę do sklepu. Nie chcę zepsuć efektu op rozstępami

Ćwiczę
michalina1312 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 06:09   #1550
katarzynka00
Zakorzenienie

Cytat:
A ja...nie wiem kiedy
ja też

dzieciaki mnie tak wcześnie obudziły
one teraz śpią a ja już z kawą
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 07:12   #1551
Rubineczka
Raczkowanie

Cytat:
Margo 4 tygodnie...ja mam 6mcy I tak patrze i patrze ile nowych babek przebiega prze forum, wpadna przed i juz sa po
Pół roku zleci tak szybko, że nawet się nie zorientujesz Sama Was podczytuję od 3 lat po parę postów, a od października intensywniej

Cytat:
Hej dziewczyny

Witaj
Myślę że dasz radę Ja studiuję dziennie i pracuję w tygodniu i w weekendy. Moje dwie koleżanki z grupy identycznie Dla chcącego nic trudnego.

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
łooo matkooo...przeczytałam prawie wszystko.....

to nie ma się co zastanawiać, tylko pisz emaila do kliniki z zapytaniem czy u Ciebie da się większe, jak tak to umawiaj się na konsultację i zmieniaj rozmiar Ja za drugą konsultację nie płaciłam - ale dopytaj jak jest u Twojego dr.[COLOR=Silver]
Nie dam rady zrobić drugiej konsultacji. Każdego dnia pracuję i chodzę na zajęcia na uczelnie. Niestety nie mogę pozwolić sobie na kolejne dni wolnego. Stąd ta moja nie pewność.

Cytat:
ja też

Oj, biedna
Ostatnio to mnie mój bezczelny budzik budzi o tej godzinie, każdego dnia. Złośliwiec jakiś
Stary 2013-02-19, 07:29   #1552
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
ja też

Kasiu,
ja tez już z kawą
i nawet po I śniadaniu (ok. 6.00)

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 08:12   #1553
Kachuula
Zadomowienie

I ja witam z rana
Zaliczyłam już nerwa ,synuś wymyślił że w piątek robi sobie wolne od szkoły bo zmęczony już jestA dopiero ferie mu się skończyły.
Kachuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 08:26   #1554
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kachuula Pokaż wiadomość
I ja witam z rana
Zaliczyłam już nerwa ,synuś wymyślił że w piątek robi sobie wolne od szkoły bo zmęczony już jestA dopiero ferie mu się skończyły.
u mnie ferie były w styczniu (jako pierwsi ), ale mojemu synusiowi bylo mało 2 tygodnie i teraz znów tydzień laby- od soboty razem z babcią, ciocią, wujkiem i kuzynem szaleje w górach na desce

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 08:32   #1555
ania2003
Raczkowanie

Dzien dobry dziewczynki. Witam sie z poranna kawka. Lece Was poczytac, bo tempo macie zabojcze.

kulkaaga powodzenia!!!!!!!!!!!
Stary 2013-02-19, 08:32   #1556
Kachuula
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
u mnie ferie były w styczniu (jako pierwsi ), ale mojemu synusiowi bylo mało 2 tygodnie i teraz znów tydzień laby- od soboty razem z babcią, ciocią, wujkiem i kuzynem szaleje w górach na desce
Mój razem z nami tydzień przed feriami był w górach , wróciliśmy w piątek a w niedziele na całe ferie wyjechał na obóz narciarski i jeszcze w marcu jedzie na tydzień . I tłumaczę że i tak za dużo tej zimy przyjemności ale można gadać jak do ściany
Stary 2013-02-19, 08:33   #1557
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez chiquitkaaa Pokaż wiadomość
kulkaaga dzis twoj dzien trzymaj sie jJESTESMY Z TOBA!!!!!!!!!
Się trzymam... klapy od kibla

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
Kulkaaga trzymam kciuki Rób co masz zrobić i wracaj do nas szybko
Postaram się
Stary 2013-02-19, 08:43   #1558
Kachuula
Zadomowienie

[QUOTE=Kulkaaga;39318276]Się trzymam... klapy od kibla

Powodzenia
Stary 2013-02-19, 09:05   #1559
unsafe_girl
Rozeznanie

Kulkaaga powodzenia !
unsafe_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 09:28   #1560
dariac31
Raczkowanie

Witam dzieczynki Wypijam z Wami poranną kawkę Kto się przyłączy?

Klaudeczka-ale z Ciebie ślicznota, figurę masz jak nastolatka
Krystel-z Ciebie też super kobieta jest
dariac31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości