|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1981 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XVII + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
Cytat:
PS. wyobraziłam sobie tą sąsiadke z kijem w ręce
Edytowane przez Maartikrk Czas edycji: 2013-02-18 o 23:10 |
||
|
|
|
#1982 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XVII + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
nudne?! oszalałaś :P przed zmyciem obowiązkowo fot! ja jakoś nie mam weny ostatnio.. ![]() Cytat:
ehh kocham "upierdliwych" sąsiadów.. ja mam taką sąsiadkę że krzyczy na całą klatkę, że jesteśmy chuliganami, bandytami i pier****nymi studentami o.O a uważam że jesteśmy mega spokojnymi mieszkankami xD więc wiesz najlepszy był tekst z jej strony, że zepsułyśmy jej w mieszkaniu radio i telewizor mamy zdolności paranormalne ![]()
Edytowane przez bopp Czas edycji: 2013-02-18 o 23:11 |
||
|
|
|
#1983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż ćwiczeniami muszę to jakoś równoważyć.Co do sąsiadów to tak to jest właśnie... A Pani zapewne ma 80tke i nic ciekawego do roboty Ja mam raczej przyjemnych sąsiadów (no może oprócz najbliższej Pani z którą się nie lubię) w tym również jedną bardzo czujną i wszechwiedzącą sąsiadkę ale to ma też swoje dobre strony ( jeśli o czujność sąsiedzką chodzi).
|
|
|
|
|
#1984 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
z moimi dziewczynami uważamy że Pani za dużo leków bierze.. ew odstawiła niepotrzebnie.. wiem wredna jestem ale taka prawda.. kobieta jest naprawdę chora.. a czujność sąsiedzka w jej przypadku jest po prostu 24/7 xDDziewczęta powiedzcie JAK takie paznokcie zrobić bo się w nich zakochałam ) [KLIK] naklejki?
Edytowane przez bopp Czas edycji: 2013-02-18 o 23:28 |
|
|
|
|
#1985 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?Cytat:
Z takimi osobami niestety wszystko jest możliwe... Zwłaszcza jak Wam powiedziała o tym tv...Co do pazurów to wygląda jak naklejki wodne
|
||
|
|
|
#1986 |
|
Zakorzenienie
|
pochwalę, pochwalę
nie wiem tylko którą dziewicę ruszyć...
|
|
|
|
#1987 |
|
Zakorzenienie
|
A między jakimi kolorkami się wahasz?
---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- Mom, please : http://www.niebieskamila.pl/index.ph...&a=show&id=301
|
|
|
|
#1988 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nom.. aczkolwiek ona tak się zachowuje tylko w stosunku do nas... i nie przetłumaczy się... ewentualnie sklerotyczne.. aa nieważne.. powoli uczę się na nią nie zwracać uwagi... dobrze że mieszkanie wynajmowane a nie własne 4 kąty z taką sąsiadką.. |
|
|
|
|
#1989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swoją drogą ciekawe ile takie naklejki się utrzymują...choć dziwnie bym się z tym na pazurach czuła ![]() A jak mieszkanie wynajmowane to pół biedy... jeszcze się pewnie w niedalekiej przyszłości będziecie z tego śmiać no ale póki co musicie wytrzymać
|
|
|
|
|
#1990 |
|
Zakorzenienie
|
załącznik 1 i 3 lakier.
a poza tym wiboś, albo noł mor drama, albo 60 innych propozycji? |
|
|
|
#1991 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a że po francusku rozumiem tyle co nic to google translate ogólnie piękne pazury ma dziewczyna http://pshiiit.com/ Cytat:
|
||
|
|
|
#1992 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Jutro pewnie będę z większą uwagą przeglądać ale już mogę powiedzieć, że fajnie zdobi i jakie pomysły...
|
||
|
|
|
#1993 |
|
Zadomowienie
|
Polecam więc jeszcze moją największą inspirację pazurkową i przyznaję że zgapiam jak mogę ale do autorki mi jeszcze bardzo daleko.... http://www.nails-art.fr/ i jeszcze http://the-polished-perfectionist.blogspot.co m/
smoothly czekam na pazury!
|
|
|
|
#1994 |
|
Zakorzenienie
|
wrzucę jutro na pewno!
![]() mam na 14 więc mogę spamować do 13 od rana, o ile wstanę to w pierwszej kolejności ten 1 GR pójdzie, drugi już rozdziewiczałam, był boski, a znowu tą miętę to wielbię i patrzę się na nią ale pomalować mi nie po drodze |
|
|
|
#1995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
!
|
|
|
|
|
#1996 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale spamuj spamuj! czekam niecierpliwie jaki ma nr ten 2gi?
|
|
|
|
|
#1997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj kupiłam fajny bananowy kolor, nigdy takiego na pazurach nie miałam.... aż mi się chce zmyć aktualne i bananem "malnąć"...
|
|
|
|
|
#1998 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1999 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Hahha dzięki. Chciałabym mieć taki problem. Cytat:
Cytat:
Śliczne Cytat:
Miałam raz to ustrojstwo w rękach.. Nie potrafiłabym rozmawiać przez taki telefon.
|
|
|
#2000 | |
|
Zakorzenienie
|
Sucharek na dziś:
Cytat:
Dzień dobry
|
|
|
|
|
#2001 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
muszę widzieć na swatchu albo na żywo ale wyglądają ciekawie. Niestety ![]() Cytat:
niestety nic nie ma od razu.Ja też czasem jestem strasznie niezadowolona ze zdjęć, ehh. no rozzumiem, czasem tak jest ale tak fajnie to wyszło w rozmowie ![]() już nie jesteś ![]() Cytat:
![]() ładne ale zdjęcia coś teges niewyraźne?
|
||||
|
|
|
#2002 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U Ciebie jakoś ładniej pokrył płytkę ![]() A co do kształtu to faktycznie pasują i kwadraty i migdałki. Musisz je trochę podrównać, bo każdy ma inny kształt. Jeśli boisz się o długośc to piłuj etapami i metodą prób i błędów Oooojjjj cudeńko Tak. Poszłam odreagować, że zostawił mnie w kilka sekund po spektakularnych zaręczynach Cytat:
Chcę 118, albo 123 Bana jej! Paznokcie na paznokciowym Tak się nie robi Jaka piękna, wiosenna łączka |
||
|
|
|
#2003 | |||
|
Oby do wiosny
|
Tak. Cudowny
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Niektóre.. JJ na pewno nie O masz... Hahahaha Widzialyście nową reklame Golfa? KLIK
Jeśli znajdziesz link w przypadkowym słowie w moim poście, to jest to ukryta reklama wstawiona przez Wizaż. Gdy chcę się czymś podzielić link wstawiam pod słowo KLIK. 04.11.2015 Edytowane przez Śniegowa Czas edycji: 2013-02-19 o 09:28 |
|||
|
|
|
#2004 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wyglądają jak obłoczki
Zaczyna się Cytat:
Ja w niedzielę z mamą zjadłam jedną na spółę i do tej pory mam przerzuty sumienia Widzę ładne mani na kciuku Cytat:
|
||
|
|
|
#2005 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak wypiłujesz porządne kwadraty, zrobi się porządny tunel to nie będą jak łopaty ![]() Tak samo jak je wysmuklisz w kształcie migdałowatym będzie dobrze Wiem, ze się możesz trochę bać, ale... w ten sposób samo się nie zrobi piłuj powoli, bez nieprzemyslanych ruchów, sprawdzaj kształt z różnych perspektyw i nie powinno być źle. Większość z nas musiała się nauczyć, popełniać błędy itd. Cytat:
dobrze że szybko rosną ![]() chyba tylko na stronie GR zdjęcia butelek... Cytat:
|
|||
|
|
|
#2006 | |
|
leśny stwór
|
Cytat:
hehe, świetna reklama. ![]() Ciekawe ile mu zapłacili
|
|
|
|
|
#2007 |
|
Oby do wiosny
|
|
|
|
|
#2008 |
|
Konto usunięte
|
Cześć, przyszłam się przywitać
![]() Skończyłam walkę z boxem, zrzucam zdjęcia i wrzucam do klubu. Matko, jestem wykończona... fizycznie i psychicznie
|
|
|
|
#2009 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3931937 5]Cześć, przyszłam się przywitać
![]() Skończyłam walkę z boxem, zrzucam zdjęcia i wrzucam do klubu. Matko, jestem wykończona... fizycznie i psychicznie [/QUOTE]dawaj Nefty dawaj!
|
|
|
|
#2010 | |
|
Zakorzenienie
|
o masakra
Cytat:
ponownie co najmniej śmiesznie wyszło w rozmowie... nigdy się nie skończyło [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3931937 5]Cześć, przyszłam się przywitać ![]() Skończyłam walkę z boxem, zrzucam zdjęcia i wrzucam do klubu. Matko, jestem wykończona... fizycznie i psychicznie [/QUOTE]już widziałam co odpiszę Nefty, a tam Anula ![]() hahaha |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:35.

PS. wyobraziłam sobie tą sąsiadke z kijem w ręce 
ehh kocham "upierdliwych" sąsiadów.. ja mam taką sąsiadkę że krzyczy na całą klatkę, że jesteśmy chuliganami, bandytami i pier****nymi studentami o.O a uważam że jesteśmy mega spokojnymi mieszkankami xD więc wiesz
najlepszy był tekst z jej strony, że zepsułyśmy jej w mieszkaniu radio i telewizor 
Ja mam raczej przyjemnych sąsiadów (no może oprócz najbliższej Pani z którą się nie lubię) w tym również jedną bardzo czujną i wszechwiedzącą sąsiadkę ale to ma też swoje dobre strony ( jeśli o czujność sąsiedzką chodzi).
: 

Tak się nie robi 
nic nie wiem! Są jakieś normalne zdjęcia tych nowych?