![]() |
#331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXII) - część VII
Dałam Fabisiowi pieroga z jabłkiem do ręki, ale wsuwał
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#332 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#333 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Mój szczuplaczek mógł odziedziczyć geny odnośnie tendencji do tycia po mnie a wtedy to... no bez obozu dla grubasów się nie obejdzie ![]() Cytat:
![]() Dobrze, że wszystko ok. Haniu, ja miałam badany progesteron we krwi. Ale ja mam pco i może dlatego ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#334 |
Rozeznanie
|
Parasolka
![]() ![]()
#335 |
Zakorzenienie
|
Kupiłam kilka książeczek z serii:
Dotknij o poczuj. Noś i ucz się. Rosnę i poznaję. Obrazki dla maluchów wszystko za punkty payback ![]() A do tego Teatrzyk za 9,99 i jedną o dinozaurach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#336 |
Wtajemniczenie
|
No to coś ode mnie:
zdj. 1 - to co dziś zastałam w łóżeczku jak młody się obudził i zaczął mnie wołać zdj. 2 i 3 - Karolka, stroje - ten granatowy to chyba muszę już się z nim pożegnać ![]() zdj. 4 - Marian w kuwecie (żeby nie było, że ściemniam z tym, że on z niej korzysta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#337 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#338 |
Zakorzenienie
|
W Polsce częściej zapisują luteinę bez zrobienia tego badania. Mi gin zlecił to badanie pod koniec pierwszego trymestru pewnie po to, żeby sprawdzić, czy nadal muszę ją brać. Mimo suplementacji progesteronu wynik mieścił się w normie, czyli bez tabletek pewnie miałabym go za mało, a wiadomo, czym to grozi.
|
![]() ![]() |
![]() |
#339 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też jestem w szoku. Weszłam do pokoju to tylko zdążyłam zrobić zdjęcie i zaraz spadł na brzuch i więcej tego dziś nie powtórzył. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#341 |
Wtajemniczenie
|
Proszę
![]() ---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- A jak sytuacja na froncie? Wyszedł coś dalej? |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#342 |
Zakorzenienie
|
nie, na razie tylko stuka i szoruje o łyżeczkę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#343 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zresztą moja siostra cioteczna (ma trójeczkę) trochę mi opowiadała o syndromie pierwszego dziecka, bo sama tak miała ![]() ![]() A co do zdjęcia to mój Smyk też nie potrafi leżeć spokojnie w łóżeczku, no chyba, że śpi ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Aa właśnie... Nadalka nie odpowiedziałam, bo chciałam sprawdzić... U nas to mniej więcej 2 tyg. jeszcze trwało... Tzn. od momentu jak już był dosyć wyczuwalny pod dziąsłami aż wreszcie się pojawił ![]()
http://fajnamama.pl/suwaczki/yz5msxz.png http://s2.pierwszezabki.pl/050/050009970.png Edytowane przez katja_22 Czas edycji: 2013-02-19 o 17:05 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#344 |
Zakorzenienie
|
Sol dzięki za odpowiedź
![]() U nas póki co czyściutko, oczko takie ładne się zrobiło ![]() Nadalka ja w temacie ząbków sie nie wypowiadam, bo u nas nie ma nic jeszcze ![]() Dep ładny wózek i zawieszka, a Zosia najładniejsza ![]() Ja na wózkach kompletnie się nie znam, nie czuję tego tematu i jest tego efekt: mam wózek, z którego jestem bardzo niezadowolona! Parosolki póki co nie kupuję, jeszcze nie ma potrzeby wszak mam wózek na kołach piankowych. A ze schodów znosić go nie muszę, jest winda. Karolina Marcinek nieźle się przemieszcza! A Ty jeszcze mówisz, ze on rzekomo jest w tyle. To moja miesiąc starsza tak się nie przemieszcza. Ona jak zejdzie z maty to jest wyczyn ![]() Vwictoria - ładnie to tak fotografować Mariana podczas tak intymnej czynności? ![]() Houserka pytałaś o kręcenie głową na "nie". Moja to robi (robiła bo już jej ta faza minęła). Naśmieszniej było jak ja karmiłam z łyżeczki, nie chciała jeść, a ja pytam "nie chcesz?" i kręcę główą na "nie" odruchowo a ona powtarzała chyba po mnie i też zawziecie kręciła głową "nie" ![]() Edytowane przez Linka25 Czas edycji: 2013-02-19 o 17:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#345 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A od kiedy Twój mały tak robi? Bo mój dopiero co skończył 6 miesięcy i myślałam, że na takie akrobacje jest jeszcze trochę czasu ![]() ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- Cytat:
![]() Karolina, przecież on cudnie się przemieszcza! I proszę mi tu nie marudzić! Linka, żeby było śmieszniej to on najchętniej do kuwety biegnie jak ktoś jest w łazience ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#346 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Marianek zawsze wygląda jakby był zaspany, nawet w kuwecie ![]() Cytat:
![]() Wiecie co wstyd się przyznać ale my poza trzema tymi czarno-białymi nie mamy żadnych książeczek (Dep nie czytaj tego ![]() Nie wiem jakie kupić, od czego zacząć ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#347 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To przez te uszy takie duże i wiszące. A co się M. będzie chwalił jak się przemieszcza... jeszcze mu to utrudnisz i co wtedy? Ja pamiętam jak raz zostawiłam młodego na dywanie i poszłam za potrzebą. Wracam po chwili, a ta mała pchła siedzi poza dywanem i jeszcze się gapi na drzwi. I też nie wiem jak to zrobił bo wtedy też się nie przemieszczał. Teraz jego przemieszczanie to takie nie bardzo jest bo kręci się w koło, a że czasem się przesunie to raczej z przypadku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#348 |
Zadomowienie
|
zwolniło się miejsce w dziale gdzie myślałam, że się znajdę po powrocie z macierzyńskiego i już rozmawiałam z kierownikiem i najprawdopodobniej tam wrócę wkrótce...mam czekać na telefon bo musi porozmawiać jeszcze z dyrektorem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#349 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Moje dziecko śpi od 16.30 ![]() Ale od tej samej godziny śpi też mąż więc będzie miał siłę do zabawy z Juniorem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#350 | ||||||||
Rozeznanie
|
Cześć,
dziś byłam na wizycie u gina. Moja dzidźka waży już 108 g i mierzy 12 cm! Płci nie widać... Może na kolejnej wizycie za miesiąc coś zobaczymy ![]() ![]() ![]() ![]() Nadalka pytałaś o ząbki. Gosi od takiego stanu jak przedstawiłaś wyszły zupełnie po około 2 tygodniach. Pisałyście o przemieszczaniu się. Gosia jeszcze nie raczkuje ale potrafi przemieścić się z jednego końca pokoju na drugi - ruchem pełzająco - obrotowym ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A Zosieńka pięknie prezentuje się w wózeczku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Edytowane przez bebe1987 Czas edycji: 2013-02-19 o 17:57 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#351 |
Wtajemniczenie
|
http://demotywatory.pl/4055538/Rozmowy-przy-obiedzie
![]() znam podobne ale o orgazmach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#352 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#353 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#354 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Oj teraz to już wszystkiego się można spodziewać po tych dzieciakach ![]() Bebe1987 ja się późno dowiedziałam jakiej płci będzie dziecko, ale i tak wszyscy już wiedzieli, że chłopak ![]() ![]() A co do minki to mój miał taką, że naprawdę strach się bać hehe ![]() Kasik_12 super! Oby się udało ![]()
http://fajnamama.pl/suwaczki/yz5msxz.png http://s2.pierwszezabki.pl/050/050009970.png Edytowane przez katja_22 Czas edycji: 2013-02-19 o 21:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#355 |
Zakorzenienie
|
Kasik
![]()
#356 |
Zakorzenienie
|
Piszesz o wózku?
Mi też podobają się te dwa kolory i tak jak Wiktorii ze wszystkich fiolet najbardziej, ale nie wiem, jak długo byłabym w stanie na niego patrzeć, więc nie chcę Ci niczego sugerować. Latem osłonki na nóżki się nie zakłada, czyli szary wózek też jest jasny, a zimą czarny kolor nie jest wadą. |
![]() ![]() |
![]() |
#357 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja to nie wiem jak te dzieciaki się przemieszczają nie chodząc. Dla mnie zagadka ![]() E tam, jeszcze sporo czasu minie. Na razie w taki pozycji wytrzymuje bardzo krótko. ---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- http://demotywatory.pl/4053739/Matka ![]() ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#358 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Będzie ćwiczył i z czasem będzie w stanie się długo utrzymać a potem zacznie zadzierać głowę, żeby coś zobaczyć ![]() ![]() Hehe już to gdzieś widziałam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#359 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#360 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() moj urlop dobiega konca buuu ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:41.