|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XIX
dziękuję Wam bardzo za szybkie odpowiedzi, biorę się za pieczenie
|
|
|
|
#1712 |
|
Wtajemniczenie
|
Odwiedziłam dzisiaj Biedronkę, ale inną niż moja najbliższa, no i dobrze zrobiłam. Zakupiłam spody do tortów (pełno ich tam było) i 3 banany.
Dżemów pomarańczowych, jeżynowych i malinowych po 3,69 zł było pełno, ale ja nie kupiłam, bo mam swoje robione, a wiadomo, że swojskie dżemy są najlepsze .Ponadto widziałam już ptasie mleczko Wedel o smaku sernika I jeszcze zaciekawiły mnie szampony Garnier Fructis takie owocowe po 8,99 zł, pięknie pachniały, bo wąchałam wszystkie, ale nie kupiłam, bo szamponów mam nadmiar na kilka lat.
|
#1713 |
|
Zadomowienie
|
Ja właśnie je używam, nawilzajace, w granatowej butelce (z maslem shea), taka podróbka Nivea, ale jest lżejsze, co mi pasuje. Jest świetne! i tanie.
|
#1714 |
|
Rozeznanie
|
Tak ja ostatnio kupiłam i to jedno wielkie dziadostwo miałam białe z żółtymi literkami.
Ale z tymi balsamami to kwestia gustu. Ja to lubię balsamy gęste i trściwe ![]() Nic nie nawilża a lać na skórę możesz jak wodę, więc kup coś lepszego
Edytowane przez mela14kosmo Czas edycji: 2013-02-19 o 18:40 |
|
|
|
#1715 |
|
Zadomowienie
|
pewnie mialas te organic, czy jakos tak, ja mialam green tea i lało sie jak woda i za intensywnie pachnialo
|
#1716 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1717 |
|
Pani Mizantrop
|
Ze 2 lata temu miałam balsam do ciała w tubie Be Beauty, jakiś ujędrniający i szału nie robił, myślę, że ten co jest teraz w biało-żółtej butelce to albo to samo, albo coś bardzo podobnego.
|
#1718 |
|
Zakorzenienie
|
mnie ten jogurt Bon Creme o smaku tarty malinowej kompletnie nie smakował, mimo że lubię jogurty i w ogóle smak malinowy. wiadomo, że kwestia gustu, ale wg mnie smakował tak jakoś sztucznie
|
|
#1719 | |
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
Ale ten malinowy też spróbuję
|
|
#1720 |
|
Zakorzenienie
|
wstapilismy dzis do B. po masło, bo najlepiej nam stamtad smakuje ostatnio, a do tego nawet stanialo
![]() i zajrzalam od razu na wejsciu po kielki rzodkiewkowe i patrze same brokuly, ale nie jedno nagle zobaczylam, ze cos czerwienszego mietowej herbaty w ogole nie widzialam w swojej pare cukiereczkow wzielam na wage, trufle 4 szt. i 2 galaretki ![]() ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- a moze to lepiej, z chipsow zrezygnujesz, a takie rzeczy Ci nie szkodzily ?
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#1721 |
|
Konto usunięte
|
Ostatnio jakoś rzadko wpadam na Biedronkowy wątek, ale zaciekawiła mnie dzisiejsza wizyta (wpadłam po te żele Original Source, mam chyba z 8, mega są
Kupiłam jeszcze sobie ten puder do kąpieli, jestem ciekawa, czy piana będzie imponująca (czyli czy po prostu będzie).
|
|
|
|
#1722 |
|
Zakorzenienie
|
coz za ciekawy smak
---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- tak sa, na poczcie dzis widzialam kartki wielkanocne, juz mozna wysylac , do Chin
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#1723 | ||
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
Póki co ciężko mi się przyzwyczaić i zdycham z głodu.Cytat:
|
|
#1724 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do zawieszek racja no dzieki za to towarzystwo ---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- Cytat:
, a ja mam ostatnio tyle stresu, ze mam tak scisniety zoladek, ze malo co jem , ale to nieprzyjemne, taka w srodku tykajaca z nerwow sie czuje....
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2013-02-19 o 19:22 |
||
|
|
|
#1725 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, czy fajne są te ściereczki do mebli Mr Magic, czy zawierają wosk (który posiada brązowy spray Mr Magic)? Do tej pory używałam niebieskiego sprayu Mr Magic i byłam zadowolona, ale stwierdziłam, ze może takie chusteczki będą praktyczniejsze. Jak myślicie?
|
|
|
|
#1726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To też jakiś pomysł...
|
|
#1727 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może coś takiego by Ci posmakowało?
|
|
|
|
|
#1729 | |
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
Smakować smakują, ale drogie to, taniej mi wychodzi ugotować sobie warzywa i je zmiksować na papkę, wolnego czasu mam aż za dużo.
|
|
#1730 | ||
|
Rozeznanie
|
Własnie ja jak podawałam siostrzenicy obiadki Doremi z gerbera to sobie spróbowałam i były pyszne
![]() ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1731 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja miałam dzisiaj ciekawą przygodę w Biedronce. Robiłam zakupy bagietki, chleb, serki, wędlina, piwo i tuńczyk. Brakło mi kasy, więc wyskoczyłam biegiem do bankomatu (jest w biedronce). Za zakupy zapłaciłam i pojechałam do domu. Fakt, wydawało mi się że coś za dużo wydałam no ale rachunku przy kasie nie sprawdziłam (przecież nikt mnie nie oszuka). W domu okazało się że pani nabiła mi 4 razy tuńczyka w puszcze na kwotę 14zł. Wkurzyłam się i pojechałam do Biedronki. Pani Kierownik zlokalizowała po numerku kasjerkę i poszła szukać nagrania. Nie znalazła. Wina moja, bo odeszłam od kasy. Poszukała kasjerki a ona mówi że nie pamięta mnie, czy kupowałam tyle tuńczyka, na co ja - pani mnie pamięta bo brakło mi pieniędzy i poszłam do bankomatu. Kasjerka wbiła oczy w podłogę, a Kierowniczka stwierdziła, że coś jest nie tak bo tuńczyk nie był wbity pojedynczo (czasem ten czytnik po podaniu może sczytać) tylko tak jakby ktoś wcisnął cyferkę 4 i przejechał tuńczykiem przez czytnik. Kasę kierowniczka mi oddała ale kurde - wychodzi na to, że kasjerka celowo mnie oszukała?!?
|
#1732 |
|
Zadomowienie
|
Ten jogurt o smaku tarty malinowej jest pyszniutki, ale rzeczywiście, trochę za duże te opakowanie, ja muszę jeść na raty, bo nie daję rady
A jadłam jeszcze taki kokosowo-migdałowy, też bardzo dobry.
|
|
|
|
#1733 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Cytat:
Kokosowo-migdałowy mój ulubiony-kocham |
||
|
|
|
#1734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Every siren often my lullaby Every heartbeat functioning thrown to the night I'm quenched in your light And see the floor rising through a dream Forgotten thoughts lost in a memorable theme And soaked to the skin Mój kulinarny kącik |
|
|
|
|
#1735 |
|
DOMator
|
U mnie ten pomarańczowy dżem był tylko raz. Później w ofercie tyg. brytyjskiego był dżem cytrynowy, albo pomarańczowo-cytrynowy w takim samym słoiku, ale pomarańczowego z imbirem już więcej nie spotkałam. Szkoda, bo gdybym wiedziała, że jest tak dobry, to zrobiłabym zapas.
|
|
|
|
#1736 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pamiętasz może mniej więcej cenę?tych podobnych z Wedla chyba w ogóle w żadnym sklepie nie widziałam, wyglądają mega exkluziw, ale cena pewnie równie ekskluzywna ![]() Cytat:
![]() mnie bardzo smakuje kaszka manna śmietankowa, nie pamiętam nazwy. z tymi sosami to wiadomo, że już bomba kaloryczna, tak samo czekoladowa, ale jest też wersja bez sosów, mniamii
|
|
|
#1737 | |
|
Zaczytana online
|
Cytat:
|
|
#1738 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czasami wyłącza mi się myślenie
|
|
#1740 |
|
Rozeznanie
|
Dokładnie za 1zł czy 3 zł to bym sobie nerwów nie szarpała ale dycha to już są poważniejsze pieniądze i mam nadzieję że kierowniczka to znajdzie i wykurzy tą kobietę z kasy.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:29.

Ale ten malinowy też spróbuję 

Póki co ciężko mi się przyzwyczaić i zdycham z głodu.
no zawieszki na reklamie wreszcie można poznać.
, a ja mam ostatnio tyle stresu, ze mam tak scisniety zoladek, ze malo co jem
A jadłam jeszcze taki kokosowo-migdałowy, też bardzo dobry.