|
|
#541 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pakowanie prezentów.
ale takie większe? czy same małe?
I jeszcze jedno pytanko. Wiecie jak w filmach jak mają np. bieliznę w pudełku to ona jest owinięta takim białym papierem. Wiecie może co to za papier i gdzie taki można zdobyć?
Razem od 07.01.2011 Edytowane przez daab123 Czas edycji: 2012-12-19 o 14:04 |
|
|
|
|
#542 |
|
Zakorzenienie
|
są różne rozmiary
od małych do dużych
|
|
|
#543 |
|
Zakorzenienie
|
Jednak w Pepco były 3 na krzyż pudełka i nic nie wybrałam. Za to zupełnie przez przypadek trafiłam na sklepik w którym są różne ozdoby, dekoracje i widziałam tam też kilka pudełek. Jedno rozmiarowo by pasowało, ale za to kolorystyka bardziej mi się podobała mniejszego pudełka. I nie zgadniecie że Panie zaproponowały, że za 15zł zrobią mi pudełko dokładnie takie jakie chcę i z materiałem w środku! Mam je do odebrania jutro, mam nadzieję, że spełni moje oczekiwania, a mój TŻ doceni moje starania w poszukiwaniu idealnego opakowania
|
|
#544 |
|
Zakorzenienie
|
już część popakowana
|
|
#545 |
|
Raczkowanie
|
Pięknie!
|
|
|
#546 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#547 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
z rossmanna ja niektóre wkładałam do pudełek żeby lepiej było zapakować
|
|
#548 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#549 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny! W jaki sposób mogę zapakować storczyka???
|
|
|
|
|
#550 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym go nie pakowała, tylko najwyżej przewiązała doniczkę kokardką
|
|
|
|
|
#551 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#552 |
|
Przyczajenie
|
Może macie pomysły jak zapakować efektownie t schirt?
|
|
|
|
|
#553 |
|
Przyczajenie
|
T-shirt można zapakować w ładne pudełko. Domyślam się po rodzaju prezentu, że to raczej prezent dla młodej osoby można więc można poszaleć trochę z opakowaniem - zerknij na mojego bloga tam znajdziesz jak zrobić ze zwykłych torebek rożnego rodzaju zwierzaki
http://www.tg.net.pl/temat/post/wlas...kowe-zwierzaki albo wesołe główki http://www.tg.net.pl/temat/post/wlas...kowe-zwierzaki ---------- Dopisano o 01:06 ---------- Poprzedni post napisano o 01:03 ---------- ups podałam dwa te same linki do główek jest ten http://www.tg.net.pl/temat/post/wlas...y-w-roli-gwnej tam jest też ośmiornica w nią też można zapakować T-shirt |
|
|
|
|
#554 |
|
Wtajemniczenie
|
Uwielbiam to forum za pomysłowość
piękne pakowanie
|
|
|
|
|
#555 |
|
Zakorzenienie
|
Super wątek
pięknie popakowane prezenty
|
|
#556 |
|
Wtajemniczenie
|
Dokładnie, wątek świetny
|
|
|
|
|
#557 |
|
Przyczajenie
|
Zamiast kupować pudełko ozdobne, równie dobrze można wykorzystać zwykłe kartonowe pudełko "po czymś" i okleić je np taśmą kreatywną
|
|
|
|
|
#558 |
|
Raczkowanie
|
Zgadzam się, ja ostatnio okleiłam pudełko po czekoladkach wstążką jak nie miałam w co znajomej zapakować apaszki
|
|
|
|
|
#559 |
|
Zakorzenienie
|
Ja co prawda już dawno po świętach, ale dopiero co odkryłam ten wątek, więc postanowiłam pochwalić się moimi świątecznymi prezentami
|
|
|
|
|
#560 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie raz zdażyło mi się okleić pudełko po butach i wykorzystać w celach prezentowych
|
|
|
|
|
#561 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#562 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny!
![]() W niedziele moj kochany ma urodziny wiec oczywiste kupilam mu prezent. Mam problem, gdyż nie wiem jak go zapakować. Duży plecak [wielkosc torby treningowej] oraz koszulka. W sklepie zapakowano mi koszulke do torebki okolicznosciowej wiec sama w sobie wyglada w porządku. Nie wiem jak zapakowac plecak. Myslalam nad duzym kartonem i włożyć tam plecak, a w plecaku tą zapakowaną koszulke. Jak zatem przyozdobic ten karton? Wiedzac, że wielkościowo nie będzie taki jak po butach [nie chce zginac tego plecaka]. Rady prosze
|
|
|
|
|
#563 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Duży prezent
Jeśli chcesz włożyć to w duży karton, to możesz go później okleić jakimś ładnym papierem. Ja tak zrobiłam, miałam ładny niebieski papier i do tego taka naklejana kokarda i wystarczyło. TŻ aż nie chciał niszczyć opakowania przy otwieraniu prezentu
wystarczy mały dodatek, a efekt jest.
|
|
#564 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Duży prezent
Cytat:
"Idealny związek to taki, gdzie cisza nie krępuje, odległość nie stanowi problemu, gdzie kłóci się jak stare małżeństwo, wygłupia jak dzieci, kocha bezgranicznie, mimo, pomimo i wbrew wszystkiemu, niezależnie od tego co się w życiu wydarzy." Już 3 lata...
|
|
|
|
|
|
#565 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak zapakować prezent ślubny? Proszę o porady.
Witajcie,
10 sierpnia wraz z mężem wybieram się na dwu dniowe wesele z dwoma noclegami do kuzyna męża. Pytając, co chcieliby dostać odpowiadali: prezenty praktyczne lub pieniądze, ponieważ będziemy się urządzać. Postanowiliśmy dać prezent w postaci: dwa szlafroki (ecru) 200,00 zł dwa komplety ręczników (ecru) 120,00 zł pościel z satyny bawełnianej (ecru z czerwonymi wzorami) 140,00 zł Na szlafrokach i ręcznikach będą wykonane hafty komputerowe (ich imiona) jako mały upominek: dwa kubki do kawy z serii "serio qubki" (ekstra mąż i ekstra żona), bo zbierają różne kubki, dwa kieliszki do wina i zamiast kwiatów wino... zamiast kartki myślę nad ramką na zdjęcia a w środku na ozdobnym papierze wydrukowane życzenia. Jak myślicie? Tylko mam problem z zapakowaniem! Jak myślicie, jak to opakować? |
|
|
|
|
#566 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Jak zapakować prezent ślubny? Proszę o porady.
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#567 |
|
Przyczajenie
|
Moim zdaniem świetny prezent, jeśli jest dobry jakościowo
Najgorzej otrzymać coś kiepskiej jakości. Z żoną na nasze wesele dostaliśmy od szwagierki ręczniki, które były kiepskie? Nie. Mało powiedziane. Były okropne. Ręczniki farbowały... a po wypraniu z turkusowego koloru pozostała biel w błękitne plamki! Porażka na całej linii. Dostaliśmy takie ręczniki (ok 10 szt) i używaną pościel, więc uważam że przegięcie wielkie. Natomiast jeśli szlafroki dobrze dobrane rozmiarowo, z haftem zapowiada się ciekawie, możesz dodać zdjęcia? Chętnie obejrzę Uważam że prezent dobry, a zapakowanie? może jakiś ozdobny karton? |
|
|
|
|
#568 |
|
Wtajemniczenie
|
Myszka chciałam aby mieli jakąś pamiątkę a kolor ecru jest bardzo uniwersalny i wszędzie pasuje. Chciałabym otrzymać taki prezent, tym bardziej, że jakość tych produktów jest dosyć wysoka, ceny w sklepach są droższe, gdyż te produkty kupowałam od producenta.
Zanim zdecydowałam się na zakup podpytałam PM co przydałoby im się do domu, a także zapytałam o zdanie osób z rodziny, więc prezent będzie udany. Początkowo myślałam o zestawie do wina ale w końcu padło na w/w prezent. Jednak nie o to w tym wątku chodzi. Nie będę się wykłócać czy komuś się prezent podoba czy nie, tylko jak go zapakować! Myślałam o wiklinowym koszu i opakowanie w celofan, tylko czy zmieści się całość w ozdobnym koszu? W załączeniu zdjęcia, pościel czerwona z ecru taka jak ta ze zdjęcia tylko inna kolorystyka. |
|
|
|
|
#569 |
|
Raczkowanie
|
Prezent bomba! gnialnie dobrany zestaw wg mnie, ale obawiam się, że w kosz może być trudno to spakować :P no chyba, że byłby jakichś pokaźnych rozmiarów, ale wtedy wydaje mi się troszkę nie praktycznie to dawać czy nawet dotransportować
Może tradycyjnie w jakiś ładnie dobrane pudło? np. w kolorze ercu i złota? to takie weselne wg mnie
|
|
|
|
|
#570 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie szukam takiego dużego pudła ale nie ma
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Prezenty
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:07.

od małych do dużych