|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1681 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby
Cytat:
|
|
|
|
|
#1682 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|||
|
|
|
#1683 |
|
Zakorzenienie
|
komu komu? bo zaraz nie bedzie
|
|
|
|
#1684 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Duży nie duży - śliczny ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Od jutra mamy nową stażystkę, trochę nam nie podpasowała, wygląda na taką co będzie chciała rządzić i mieć odpowiedzialne zadania a u nas nie ma AZ tyle pracy na jutro jej wymyśliłysmy odśnieżanie i odkurzanie biura Izunia, nie wiem co Ci napisać. Czasami chyba każdy związek przechodzi takie dni. My się kłócimy rzadko, ale ostro. I też nie wiem czy chcę się godzić, płaczę po nocach itp ale jak się uspokoję to zdaję sobie sprawę że nie mogłabym żyć bez Męża. I wiem że on beze mnie też. Ale ja jestem taki choleryk że mogę nawet rzucać szklankami i talerzami. Spróbuj może na razie mu pokazać że możesz bez niego życ, niech się trochę postara. Będzie dobrze
|
|
#1685 | |
|
Zakorzenienie
|
Iza a może to poprostu okres kłótni.. czasami taki bywa? Najgorsze co można zrobić to olać i olewać TŻ, bo on będzie miał spokój Ty też i do niczego nie dojdziecie.. ja myśle że troche ostrzej powinnaś z nim zagrac
![]() Cytat:
W tej ciąży już pare szklanek (ulubionych) rozbiłam. Jak ja się wkur*ie to nie ma szans.. TŻ strach w oczach próbuje mnie uspokoić ale wtedy to już jest za późno i ubieram się i wychodze.. przejade sie gdzieś a on ciągle wydzwania i pisze że czeka na mnie pod blokiem bo nie wie w którą storne ma iść.. i zawsze jak po 15 minutach przyjeżdżam lub przychodze to stoi biedny taki skruszony, mój kochany ostatnio mnie tak wkurzył jak robił obiad przez 4 godziny, bo w przerwach pomiędzy graniem.. więc się w koncu wkurzyłam i powiedziałam że może sobie grać ale k*rwa jak ma robić obiad to niech weźmie i zrobi. Na to on odrazu wyłączył komputer.. więc mnie szlak trafił że co? Niby foch jeszcze? No i poszły szklanki a ja pojechałam sobie po wyniki do szpitala ![]() jak wróciłam to już stał na polu biedaczek aaaaa jak mi go brakuje!!! |
|
|
|
|
#1686 |
|
Zakorzenienie
|
santommmm......
![]() ![]() jestes bezzlitosna...
|
#1687 |
|
Zakorzenienie
|
Luna ja mojego jak trochę ostatnio zrąbałam to i pozamiatał i poodkurzał
|
#1688 |
|
Zakorzenienie
|
no to jeszcze sie poznecam
walentynkowe specjaly![]() i jeszcze widoczek z ktoregos tam poranka
|
|
|
|
#1689 |
|
Zakorzenienie
|
No niezłe dziewczyny macie charakterki
w naszym małżeństwie nie ma osoby dominującej, dogadujemy sie razem, mąż dominuje w jednych sprawach ja w innych. Kłócimy się rzadko jednak czasem się zdarza, ale ja jestem taka że jak się wkurzę to poprostu się nie odzywam, wcale z nim nie gadam aż mi przejdzie. Dobrze i źle, do tej lepszej strony to to że później nie żałuje że powiedziałam za dużo, no a później na spokojnie można wszystko wyjaśnić ![]() zdarza mi się wyjść jak się porządnie wkurzę ale mężowi nie przyszłoby do głowy żeby czekać na mnie pod klatką ![]() ale z drugiej strony wiem że mam na niego duży wpływ i bardzo liczy się z moim zdaniem. Nawet jak się pokłócimy to niby go nic nie obchodzi, nie interesuje, a później jak już wszystko minie to po cichu się słucha (po cichu bo by się nie przyznał - a ja wychodzę na swoim )
kiedy byłam jak kropelka czułam serca twego bicie i wiedzialam jak jest wielka miłość która daje życie... 20.11. ...nasze Szczęście... Edytowane przez ...Skierka... Czas edycji: 2013-02-19 o 20:11 |
|
|
|
#1690 |
|
Zakorzenienie
|
skierka to my chyba tez temperamentem podobni
tez bardzo rzadko sie klocimy, a jak juz, to przestajemy sie do siebie odzywac, na jakies 2h. jak emocje opadaja(czyt.3dni pozniej) wtedy jestesmy w stanie porozmawiac o problemie
|
|
|
|
#1691 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() zdolna dziewczyna z Ciebie! SAME PYSZNOŚCI ![]() Cytat:
a takie nieodzywanie trwa zazwyczaj z 2-3 godziny a w najgorszych spięciach z dzień a później gadamy, wyjaśniamy sobie pewne rzeczy, i staramy się nie powtarzać podobnych błędów... ![]() ale jak juz sie zdenerwuje to potrafi mnie wkurzyć Łobuz jeden. Jednak jemu to jeszcze szybciej zazwyczaj mija niż mi
kiedy byłam jak kropelka czułam serca twego bicie i wiedzialam jak jest wielka miłość która daje życie... 20.11. ...nasze Szczęście... Edytowane przez ...Skierka... Czas edycji: 2013-02-19 o 20:19 |
|
|
|
|
#1692 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zniknąć nie zniknę, za bardzo się z Wami tu zżyłam, ale zobaczymy na ile dziecko mi pozwoli z Wami być. Pierwsze dni to będzie jazda bez trzymanki. ![]() Nadal będę Wam wszystkim kibicować. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka Edytowane przez IsiaG Czas edycji: 2013-02-20 o 10:06 |
|||
|
|
|
#1693 |
|
Zakorzenienie
|
a no mam, jako ze mieszkamy w gorach
wciagnij brzuch i wstawaj
|
|
|
|
#1694 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się rozsiadłam to Wy pouciekałyście
|
#1695 |
|
Zakorzenienie
|
no ja tez co rusz odswiezam strone, coby tu jakies niusy poczytac, ale gdzie tam
wszystkie sie pozawijaly to i ja chyba do wyrka wyskocze, wygrzec sie troszke
|
|
|
|
#1696 |
|
Rozeznanie
|
ło matko, ile stron natrzaskały dzisiaj
tak serio to jestem tak zje..bana że szkoda słów - więc zawijam się do wyra. Jedyne co jestem w stanie napisać, to to, że jakiś miesiąc temu miałam taki brzuch jak bajka - z tym, że ja w ciąży nie jestem, a po prostu się spasłam ![]() dobranoc, zajrzę do was jutro w pracy
|
|
#1697 | ||
|
Zakorzenienie
|
to jak ty kobieto :P polozna, stara sie o dziecko a nie lyka
wazne ze teraz lykasz moze lykaj 0,8mg?oj ciesz sie ze mam gruszki w domu ![]() Cytat:
to zdjecie jakies dziwne wyszlo, z deka mnie wyszczuplilo, szkoda ze na zywo tak nie jest ![]() Cytat:
to rypnelam tym talerzem z plackami w sciane.jutro stuknie nam 3 lata malzenstwa, klocimy sie rzadko i ciagle o to samo, tzn klocimy sie to za duzo powiedziane. ostatnio zapytalam sie o cos, on strzelil focha nic sie nie odezwal to sie wkurzylam, powiedzialam aha czyli tak to ma wygladac? wzielam koldre i poszlam spac na kanape na drugi dzien standardem sie do siebie nie odzywalismy, na drugi dzien on juz probowal bo wyjezdzal, a ja nieugieta bo niestety do teraz mi nie przeszlo ![]() i tak jest za kazdym razem jak rozmawiamy, to owszem zostaje wszystko wyjasnione smiejemy sie, a on pozniej odwala ten sam numer, oczywiscie tlumaczeniem na wszystko jest ZMECZENIE nienawidze tego slowa :|
|
||
|
|
|
#1698 |
|
Zakorzenienie
|
też idę już spać...trochę wcześnie dziś, ale mam zamiar choć dziś się wyspać
![]() a tak wogóle to teraz tez mnie policzki pieką i uszy do tego. Są czerwone jak buraki. Tylko to nie ma pewnie nic wspólnego, bo tak teraz patrzyłam na te kalkulatory owulacji to mogła być między piątkiem a dniem wczorajszym (w tym cyklu nie bolały mnie jajniki więc ciężko powiedzieć dokładnie) więc tak czy inaczej raczej za wcześnie. Za to nie zdziwiłabym się jakby mnie jakieś choróbsko złapało.... ... więc prewencyjnie pójdę już sobie do wyrka ![]() a jeszcze co do kłótni to trzeba się czasem posprzeczać, poobrażać, żeby wiedzieli że nie jest tak lekko, żeby się nie przyzwyczaili za bardzo do dobrego i wciąż starali troche
kiedy byłam jak kropelka czułam serca twego bicie i wiedzialam jak jest wielka miłość która daje życie... 20.11. ...nasze Szczęście... Edytowane przez ...Skierka... Czas edycji: 2013-02-19 o 22:06 |
|
|
|
#1699 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moj to taki dziwny jakis, jak baba w sumie, czesciej sie obraza jak ja czasem nie nadazam za nim hehe. stary a glupi
|
|
|
|
|
#1701 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
|
#1702 | ||
|
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
A spod jakiego znaku jesteś? I Tż spod jakiego?![]() Cytat:
Ja chce ten pyszny deser ![]()
|
|
#1703 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć, dzień dobry
|
#1704 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Brzuch mnie w nocy rozbolał takjakby na @, ale przeszło. Bajka nie brałam, bo TŻ mi przywiózł ostatnio jedno opakowanie, więc wolałam zostawić na teraz. Na razie nie mogę też nikogo poprosić, żeby mi przysłał, bo nie chcemy, żeby ktoś wiedział. Powiemy dopiero po wizycie od lekarza. Santom nie wiedziałam, że mieszkasz w Norwegii, ale widok masz piękny, każdy kraj ma swój urok, w Hiszpanii też nie zawsze jest tak fajnie, szczególnie, kiedy mieszkasz jak ja, między górami a morzem, czasem wiatr wieje 50-70 km/h. Co do kłótni, ja mam tak samo jak Ela i Luna mogę krzyczeć, rzucać i stawiam na swoim. Chociaż TŻ też czasem uparciuch. Ale poprzedni długi związek nauczył mnie, że czasem trzeba mieć jaja. A TŻ też raz rzucił do mnie fochem, że jeść nie będzie. A ja postawiłam mu tą kolację przed nosem,a on, że nie jest głodny. Wziełam ten talerz i mu powiedziałam "żebyś kiedyś o ten chleb nie musiał prosić", zaraz zjadł.
|
#1705 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mój Tż to akurat z tych 'żartych', co to wpieprzają 24godziny na dobę, więc akurat by też się nie gniewał na jedzenie jak elunki Tato ![]() Witam się z małą kawką ![]() Jestem tak zmęczona i nie wyspana.. Będę do Was tu zaglądać co jakiś czas
|
|
|
#1706 |
|
Wtajemniczenie
|
Bry
Wczoraj w kinie bylo super po kinie kolacja i do domu... mialam taka chcice na "tymtyrymtym" ale bylam tak zmeczona ze zasnelam... I ta noc byla okropna... spalam po lebkach jakis beznadziejny sen mialam ktory wracal caly czas po rozbudzeniach... Snilo mi sie ze bylam u mojej kolezanki ktora jest w ciazy z blizniakami i w realu jest rzeczywiscie w ciazy... no i chcialam od niej test ciazawy bo dostalam plamien jak wtedy przy aniolku... zrobilam test wyszly dwie slabe kreski... pomyslalam ze zle zrobilam i znowu naszczalam na ten sam test i byly dwie grube ciemne kreski... potem wyszlam na ulice i uciekalam przed ksiedzem... no masakra jakas A tak ogolnie to wczoraj przed spaniem tak mnie cycuchy bolaly... i od czasu do czasu pobolewa brzuch ... juz nawet nie mysle ze moge byc... jakos to wszystko dziwinie wyglada wiec znowu sobie wkrecilam hehe no coz... czekamy na @ i lecim dalej... jak bedzie to bedzie ![]() A jak tam u Was ?? Dobrze spaly?
|
|
#1707 |
|
Zakorzenienie
|
Niestabilna ja mam ogółem problem z zasypianiem,więc z tym spaniem to różnie
![]() Misia jeszcze cie jakis czas brzuch może tak boleć
|
#1708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też źle sypiam. Dlatego dzisiaj wstałam o 7, zrobiłam bigos , muffinki i teraz usiadłam.Mam wysypkę na twarzy, ale to po nowej maści na syfy Więc musze ją odstawić.
|
|
#1709 |
|
Wtajemniczenie
|
Misia a jak sie w ogole czujesz?? psychicznie i fizycznie
|
|
#1710 |
|
Zakorzenienie
|
Psychicznie normalnie,tzn. jestem przejęta i nie mogę w to jeszcze do końca uwierzyć, mam mnóstwo obaw. Boję się, co powie TŻ mama, bo ona ostatnio juz powiedziała, żebyśmy "przypadkiem dzieciaka nie zmajstrowali przed ślubem", bo będzie wstyd.
A fizycznie też ok, czasem mnie zaboli w lewym boku, czasem w dole brzucha, cycki aż tak bardzo mnie nie bolą. Tylko non stop mi gorąco i pić mi się chce. A ja zawsze cole piłam, więc teraz przerzuciłam się na nestea.
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:23.

na jutro jej wymyśliłysmy odśnieżanie i odkurzanie biura 

ale to pierwszy cykl, więc nie liczę raczej na cuda