Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9 - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-20, 13:09   #1741
niezapominajka1987
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez dariac31 Pokaż wiadomość
Niezapominajka-Będzie dobrze,kuruj się ja przeżywam tą Twoją operację jak bym to ja miała mieć w poniedziałek, może dlatego, że najdłużej Ciebie znam
niezapominajka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-20, 13:17   #1742
Inez_1990
Raczkowanie

GG do Inez_1990
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez jusi84 Pokaż wiadomość
ale nam świeżynek doszło fajnie pomału marzec nam się w przyszłych cycolinkach wypełnia
Witam się i z Tobą Jusi
Ja co prawda z operacją będę się musiała wstrzymać do końca tego roku najwcześniej lub do przyszłego dopiero.. Ale strasznie nakręcona już jestem I zdecydowana

Myślałam, że się tu nie zaaklimatyzuję, ale atmosfera tutaj jest taka, że człowiek od razu się lepiej czuje..
To ciągłe wspieranie, podnoszenie na duchu, zero jakiś przycinek czy głupich odzywek, tolerancja nawet najgłupszych pytań itp

Kochane jesteście wszystkie Choć jeszcze nie skończyłam nadrabiać poprzednich 8 wątków
Inez_1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-20, 13:18   #1743
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Inez masz bardzo ładną wyjściówkę, bardzo mi się podoba!! ładne, dziewczęce piersi!

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-20, 13:25   #1744
Foxy89
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
do figury to mam jeszcze masę zastzreżeń, bo jestem dopiero pół roku po ostatnim porodzie, więc mam nad czym pracować - brzuch i boczki pozostawiają wiele do życzenia
ale do lata mam jeszcze trochę czasu
Horo, wszystkie zachwalają Twoją figurę i cycochy, mogę i ja dołączyć do grona Twoich przyjaciół?
Ja w swoim albumie mam foty wyjściówek. Nie ma co oglądać, ale są.
Stary 2013-02-20, 13:28   #1745
Kachuula
Zadomowienie

Dziewczynki z podjęciem decyzji o operacji jest zawsze ciężko , sama tez zastanawiałam się kiedy i czy wogóle ? Mąż nigdy mi nie mówił że coś mu się nie podoba tylko w sytuacjach intymnych się czasami wścieka że się tak wstydzę( wiecie same jak to krepujace ). Zawsze sobie myślałam ze najpierw ciąże i inne cele a potem cycusie. I przyszedł czas że wiem że chce ale czy zanim będę miała konsultacje a potem termin operacji się nie rozmyśle ? Nie wiem? Czasami jak coś jest już na wyciągnięcie ręki ,dopadają nas największe watpliwości
Jak widzę tutaj was po op. Wszystkie takie szczęśliwe to ja chcę już i teraz
Ale się rozpisałam
Kachuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-20, 13:28   #1746
Foxy89
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Inez_1990 Pokaż wiadomość
Witam się i z Tobą Jusi
Ja co prawda z operacją będę się musiała wstrzymać do końca tego roku najwcześniej lub do przyszłego dopiero.. Ale strasznie nakręcona już jestem I zdecydowana

Myślałam, że się tu nie zaaklimatyzuję, ale atmosfera tutaj jest taka, że człowiek od razu się lepiej czuje..
To ciągłe wspieranie, podnoszenie na duchu, zero jakiś przycinek czy głupich odzywek, tolerancja nawet najgłupszych pytań itp

Kochane jesteście wszystkie Choć jeszcze nie skończyłam nadrabiać poprzednich 8 wątków
Inez, Ty masz tak piękną wyjściówkę!! Jeju, zazdroszczę Ci. Szczerze mówiąc gdybym miała takie piersi to raczej nie decydowałabym się na operację. Ale csiii, ja nic nie mówię W każdym razie zazdroszczę
Stary 2013-02-20, 13:30   #1747
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Foxy89 Pokaż wiadomość
Horo, wszystkie zachwalają Twoją figurę i cycochy, mogę i ja dołączyć do grona Twoich przyjaciół?
Ja w swoim albumie mam foty wyjściówek. Nie ma co oglądać, ale są.
nie ma czego zachwalać... jeszcze

ale katastrofy tez nie ma

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-20, 13:30   #1748
Foxy89
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kachuula Pokaż wiadomość
Dziewczynki z podjęciem decyzji o operacji jest zawsze ciężko , sama tez zastanawiałam się kiedy i czy wogóle ? Mąż nigdy mi nie mówił że coś mu się nie podoba tylko w sytuacjach intymnych się czasami wścieka że się tak wstydzę( wiecie same jak to krepujace ). Zawsze sobie myślałam ze najpierw ciąże i inne cele a potem cycusie. I przyszedł czas że wiem że chce ale czy zanim będę miała konsultacje a potem termin operacji się nie rozmyśle ? Nie wiem? Czasami jak coś jest już na wyciągnięcie ręki ,dopadają nas największe watpliwości
Jak widzę tutaj was po op. Wszystkie takie szczęśliwe to ja chcę już i teraz
Ale się rozpisałam
Mój TŻ też niby nigdy nie dał mi do zrozumienia, że mu się moje wypierdki nie podobają. Wie, że mam na tym punkcie kompleks i wspiera mnie, ale zauważyłam, że ostatnio im częściej wspominam o operacji, tym bardziej on się nakręca Nawet ostatnio kiedy liczyliśmy nasze fundusze zażartował, że już niedługo na cycki będzie
Zanim na cycki uzbieram to jeszcze trochę minie, ale fajnie, że dotarło do niego, że podjęłam już decyzję.

Rodziłaś juz?
Stary 2013-02-20, 13:34   #1749
Foxy89
Rozeznanie

Wrzucam moje inspiracje. Piękne brzuchy, tyłki, nogi i CYCKI!!
Zazdroszczę, ale oczywiście, żeby trochę poćwiczyć to nie... nie chce się dupska ruszyć
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg very-good.jpg (43,1 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6fa9b572781b884f098c0ac13e5cc671.jpg (42,6 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg cialo.jpg (53,9 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg f62637a722e03f38dbb7b68fab5c78a9.jpg (36,6 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sam-sex.jpg (35,3 KB, 19 załadowań)
Stary 2013-02-20, 13:38   #1750
Foxy89
Rozeznanie

Cytat:
nie ma czego zachwalać... jeszcze

ale katastrofy tez nie ma
Czyli rozumiem, że mogę liczyć na przyjęcie zaproszenia?
Bo właśnie wysłałam
Stary 2013-02-20, 13:51   #1751
Kachuula
Zadomowienie

Cytat:
Mój TŻ też niby nigdy nie dał mi do zrozumienia, że mu się moje wypierdki nie podobają. Wie, że mam na tym punkcie kompleks i wspiera mnie, ale zauważyłam, że ostatnio im częściej wspominam o operacji, tym bardziej on się nakręca Nawet ostatnio kiedy liczyliśmy nasze fundusze zażartował, że już niedługo na cycki będzie
Zanim na cycki uzbieram to jeszcze trochę minie, ale fajnie, że dotarło do niego, że podjęłam już decyzję.

Rodziłaś juz?
Tak rodziłam , miałam dwie cesarki i za każdym razem piękne cycki i 30kg do przodu. Po karmieniu klapa i cycki zero ja męża nie pytałam czy mogę samo wyszło podczas wakacji pokazałam mu cycki koleżanki i mówię mu że takie to bym chciała a on mi że zrób sobie jak chcesz( oczywiście nie wiedziałam ze to Żelki )

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ----------

Dziewczynki ale się dzisiaj uśmiałam jak moja corcia 2,5latka podeszła do mnie , spojrzałem z poważną miną i mówi : mamo ale ty piękna jesteś , jesteś moja księżniczkąAż mi łezka poleciała

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-20, 13:56   #1752
Foxy89
Rozeznanie

Cytat:
Tak rodziłam , miałam dwie cesarki i za każdym razem piękne cycki i 30kg do przodu. Po karmieniu klapa i cycki zero ja męża nie pytałam czy mogę samo wyszło podczas wakacji pokazałam mu cycki koleżanki i mówię mu że takie to bym chciała a on mi że zrób sobie jak chcesz( oczywiście nie wiedziałam ze to Żelki )

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ----------

Dziewczynki ale się dzisiaj uśmiałam jak moja corcia 2,5latka podeszła do mnie , spojrzałem z poważną miną i mówi : mamo ale ty piękna jesteś , jesteś moja księżniczkąAż mi łezka poleciała
O matko jaka słodka córcia Jeśli ona tak mówi, to tak musi być. Pijany i dziecko zawsze powie prawdę:p
Stary 2013-02-20, 13:58   #1753
Inez_1990
Raczkowanie

GG do Inez_1990

Cytat:
Inez, Ty masz tak piękną wyjściówkę!! Jeju, zazdroszczę Ci. Szczerze mówiąc gdybym miała takie piersi to raczej nie decydowałabym się na operację. Ale csiii, ja nic nie mówię W każdym razie zazdroszczę
Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Inez masz bardzo ładną wyjściówkę, bardzo mi się podoba!! ładne, dziewczęce piersi!
Dziękuję Wam kochane ślicznie To bardzo miłe, choć dziwię się, że mogą się podobać :P

Foxy, Ty również masz śliczną wyjściówkę, chyba nawet masz większe piersi ode mnie
Na 99% raczej poddam się operacji, bo jednak chciałabym choć raz w swoim życiu wyjść bez skrępowania na plażę czy basen...
A ja nie dość, że chuda jak nie powiem co, to jeszcze biustu brak
Poza tym, żyje się raz, więc dlaczego nie czerpać z życia jak najwięcej?
Stary 2013-02-20, 13:59   #1754
Foxy89
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Inez_1990 Pokaż wiadomość
Dziękuję Wam kochane ślicznie To bardzo miłe, choć dziwię się, że mogą się podobać :P

Foxy, Ty również masz śliczną wyjściówkę, chyba nawet masz większe piersi ode mnie
Na 99% raczej poddam się operacji, bo jednak chciałabym choć raz w swoim życiu wyjść bez skrępowania na plażę czy basen...
A ja nie dość, że chuda jak nie powiem co, to jeszcze biustu brak
Poza tym, żyje się raz, więc dlaczego nie czerpać z życia jak najwięcej?
No proszę Cię, nie mam większych! Nie dość, że mam mniejsze to jeszcze asymetryczne
Stary 2013-02-20, 14:01   #1755
majeczka1224
Raczkowanie

Tak ogladam wasze wyjsciowki i jestem jeszcze bardziej zaniepokojona, wszystkie macie fajne male jedrne cycuszki, boje sie ze przy moich duzych zwisach oraz bardzo duzych sutkach bedzie potrzebna mastopeksja...na sama mysl przechodza mnie ciarki...
majeczka1224 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-20, 14:04   #1756
Inez_1990
Raczkowanie

GG do Inez_1990

Cytat:
No proszę Cię, nie mam większych! Nie dość, że mam mniejsze to jeszcze asymetryczne
Takie odnoszę wrażenie, jak patrzę na Twoje zdjęcie z profilu
A asymetryczne to i ja mam :P

I nie pisz, że Twoje są ohydne, bo tak nie jest Z ręką na sercu!
Stary 2013-02-20, 14:05   #1757
Foamclene123
Raczkowanie

Inez_1990, weszłam do Twojego albumu i opadła mi szczęka ! Do tej pory nie moge sie ogarnac. Gdybym miala takie piersi jak Ty w zyciu nie poddalabym sie operacji piersi a kase która miałabym na to wydac wydalabym na jakas zagraniczna wycieczke a reszte na siebie . Z tego co piszesz jesteś taka drobniutka że z większym biustem wyglądałabyś ciężko i śmiesznie. Ale to tylko moja opinia Naprawdę masz idealne piersi !
Stary 2013-02-20, 14:05   #1758
Kachuula
Zadomowienie

Foxy ,w jej oczach napewno jestem naj tylko od strony tż ona jest jedyną dziewczynką , tak sami chłopcy i ona wiecznie słyszy jaka jest słodka , piękna a tatuś do niej mówi księzniczko i dziecko wykombinowalo
Stary 2013-02-20, 14:05   #1759
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

Cytat:

ja też bym się nikogo o zdanie nie pytała tylko bym oznajmiła, że robie i tyle moje ciało moja kasa i mój problem a czy komuś nie pasi to niech sie nie patrzy

a mój synek też tak czasem wypali aż miło się robi
ale mówi że mam małe cycy a ładne ma moja siostra zawsze jak jest to mały ja obmacuje wpycha łapki i się do cyca przytula

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-20, 14:08   #1760
horo_2
Zadomowienie

Cytat:

jesteśmy "przyjaciółkami "

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-20, 14:13   #1761
Kachuula
Zadomowienie

Jusi to wiadomo teraz ze twój synek będzie lubił cycate dziewczyny
To fakt dzieci mówią co im ślina na język przyniesie
Stary 2013-02-20, 14:25   #1762
Inez_1990
Raczkowanie

GG do Inez_1990

Cytat:
Napisane przez Foamclene123 Pokaż wiadomość
Inez_1990, weszłam do Twojego albumu i opadła mi szczęka ! Do tej pory nie moge sie ogarnac. Gdybym miala takie piersi jak Ty w zyciu nie poddalabym sie operacji piersi a kase która miałabym na to wydac wydalabym na jakas zagraniczna wycieczke a reszte na siebie . Z tego co piszesz jesteś taka drobniutka że z większym biustem wyglądałabyś ciężko i śmiesznie. Ale to tylko moja opinia Naprawdę masz idealne piersi !
Foamclene, mi nie chodzi o to aby mieć wielkie melony, nie mam hopla na tym punkcie.. chcę, aby były proporcjonalne do mojej sylwetki.
Żeby coś w tym staniku było. A wyglądam jak 13-letnia dziewczynka..

Tutaj kilka postów wyżej ktozapyta wkleiła bardzo śliczny, niewielki, ale proporcjonalny biuścik. O coś takiego mi chodzi, stosowny biust do mojej sylwetki.

Na moich zdjęciach może tego nie widać, bo są widoczne tylko i wyłącznie piersi, ale uważam, że są jednak za małe do sylwetki, nie zaszkodziłoby im trochę więcej.
Wieczorem postaram się wrzucić zdjęcia całej sylwetki, wtedy mój "problem" powinien być bardziej widoczny.
Stary 2013-02-20, 14:35   #1763
tomatti
Raczkowanie

Hej dziewczynki
Udało mi się nadrobić moje mega zaległości, oj sporo tego było gaduły
i wszystko mi się teraz pomieszało i już nie wiem sama, co mam napisać
ale ale! Krystel, noseknosek, kulkaaga, dreamer (mam nadzieję, że żadnej nowej cycolinki nie pominęłam!) - dziewczyny alez Wam zazdoszcze!!!! niech nowe nabytki dobrze się sprawują, a Wy szybciutko dochodźcie do pełnej sprawności
i witam też kolejne zdecydowane na zmianę kobietki
Amorcio i Ilonka, ja też tak sobie myślę, że kurcze zanim moje pragnienie o pięknych piersiach się spełni, to będziemy miały chyba 20tą część 'Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy' ale Ty Amorcio masz już przynajmniej jakiś punkt odniesienia, więc super super nasz dom, to studnia bez dna, i poki co nawet się na konsultację nie wybieram, bo po co..
Klaudeczka, ach, jak latem zapachniało dzięki Tobie piękności!! dołączam się do wszystkich ochów i achów pod Twoim adresem niech powakacyjny stan ciała i ducha trwa, jak najdłużej (mam na myśli tż-ta
lece, bo głodomorki wzywają
Stary 2013-02-20, 14:45   #1764
Foxy89
Rozeznanie

Cytat:

jesteśmy "przyjaciółkami "
Dziękuję
Faktycznie nieźle się uchowałaś. Po 4 ciążach a Ty masz figurę lepszą niż niejedna bezdzietna A cycuchy wielkie!
Stary 2013-02-20, 15:03   #1765
iloona79
Zadomowienie

Foxy,
Ty chyba już kiedyś wklejałas fotki swoich inspiracji??
Bardziej mi się wtedy rzuciły w oczy te ładne brzuchy
A cycki...najlepiej jak są bez biustonosza,bo dobry stanik
może naprawdę zdzialac cuda i czasem nie da rady poznać czy
to cyc robiony przed dra czy przez naturę

Tomatti,
oj, ja własnie się tego obawiałam-ze jak kupimy dom,to potem będzie to studnia bez dna i moje cycki odejdą w niepamięć
Póki co to nie daję się i walczę o swoje!!!
Najwyżej się nieco sprawa opóźni ale i na nas przyjdzie czas!!!

Kulkaaga,
pięknie wyglądałas zaraz po operacji
Fajna z Ciebie dziewczynka i miło,że mogłyśmy Ciebie odwiedzić
iloona79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-20, 15:21   #1766
Amorcio
Wtajemniczenie

Tomatti, ja tez sobie mysle, ile za te pieniadze mozna by w domu zrobic ale TZ mi mowi, ze mam w ten sposob nie myslec bo zawsze w domu jest cos do zrobienia.

Bylysmy z Ilonka u Kuleczkiagi, wyglada super choc wczoraj sloń ja przygniótł i ból jest duzy ale tak czule zerkala w dekolt .
Ma zamontowane dwa okragle mentorki ktore doktor wyjal z ladnych rozowych kartonikow, drenow nie miala.
Pozdrawiamy Kulkeage bardzo mocno i czekamy az sie odezwie z domku
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-20, 15:21   #1767
Foxy89
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość
Foxy,
Ty chyba już kiedyś wklejałas fotki swoich inspiracji??
Bardziej mi się wtedy rzuciły w oczy te ładne brzuchy
A cycki...najlepiej jak są bez biustonosza,bo dobry stanik
może naprawdę zdzialac cuda i czasem nie da rady poznać czy
to cyc robiony przed dra czy przez naturę

Tomatti,
oj, ja własnie się tego obawiałam-ze jak kupimy dom,to potem będzie to studnia bez dna i moje cycki odejdą w niepamięć
Póki co to nie daję się i walczę o swoje!!!
Najwyżej się nieco sprawa opóźni ale i na nas przyjdzie czas!!!

Kulkaaga,
pięknie wyglądałas zaraz po operacji
Fajna z Ciebie dziewczynka i miło,że mogłyśmy Ciebie odwiedzić
Faktycznie już kiedyś wrzucałam Mam ich całkiem sporo
Stary 2013-02-20, 15:23   #1768
Rubineczka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
To najlepszego dla panienek 100 lat i radochy z użytkowania

Kachuula ja albumu nie widzę, więc dobrze ukryte

Witam się z rana Ledwo żyję, choróbsko mnie dopadło A wczoraj wieczorem takiego orła wyrżnęłam aż myślałam, że mam obie ręce złamane i nogę. Do tego ból piersi niesamowity Mam nadzieję, że nic się z nimi nie podziało, ale dzisiaj już nie bolą. Uff...muszę coś w domku porobić, bo wczoraj nie byłabym w stanie rękami ruszyć:/

Muszę się Wam pochwalić hehe....mój tż do tej pory zajmuje się prasowaniem. Jak pytał kiedy będę mogła znowu prasować powiedziałam, że po 3 miesiącu A on mi uwierzył
Uważaj na siebie, oby nic Ci się nie stało przez tą Twoją niezdarność
No to ładnie męża do roboty zapędziłaś!

Cytat:
Napisane przez ania2003 Pokaż wiadomość
Wszystkiego najlepszego , czekamy na fotki

---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ----------

Wiem o czym piszesz, bo ja co prawda nie upadłam , ale się poślizgnęłam i łapiąc równowagę też poczułam ostry ból w piersi . Aura nie sprzyja i teraz po lodzie to tak powoli i o ostrożnie chodzę jak żółw. Lepiej nie ryzykować Tym bardziej, ze u mnie śniegu pełno napadało.
Faktycznie, dziś to dopiero jest ślizgawka! Śnieg się topi, w nocy przymarznie, jutro będzie strasznie.

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Ania ja to się cieszę, bo u mnie na minusie jest tylko w nocy. W dzień na plusie, a ostatnio nawet +15st było Słoneczko świeci, wiosna się zbliża Jeej jak ja się nie mogę doczekać aż naprawdę cieplutko będzie
Ja totaki pechowiec, że w domku zaliczyłam glebę, mój tż schylił się przytulil mnie rycząc ze śmiechu i mówi, że jestem największą kaciałą jaką zna a do tego jestem jego żoną Ja w sumie nigdy pod nogi nie patrzę, bo taki narwaniec ze mnie i na huuraa najlepiej wszystko robić
Oby do wiosny, która mam nadzieję pojawi się już nie długo W końcu marzec za pasem. Zrobi się cieplutko, na drzewach pojawią się pierwsze pąki i będzie tak przyjemnie.

Sympatyczny ten Twój mąż

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
Hej witajcie, zasypalo nas Musze piesowi drozki prxekopac w ogrodku bo nie chce wyjsc

Dzis odezwala sie Kukeczkaaga, pisze, ze bol duzy, woli juz rodzic
Oby szybko jej minął ten ból.

Cytat:
w podpisie mam linka do zdjęcia w staniku, mam chwilowo problem z albumem, więc wrzucę tam
piersi są proste, to ja tak krzywo stoję, bo nie mogłam jeszcze zrobić sobie fotki z ręki w innej pozycji
Ale z Ciebie drobniutka kobietka!
Piersiątka prezentują się pięknie!
Stary 2013-02-20, 15:32   #1769
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
w podpisie mam linka do zdjęcia w staniku, mam chwilowo problem z albumem, więc wrzucę tam
piersi są proste, to ja tak krzywo stoję, bo nie mogłam jeszcze zrobić sobie fotki z ręki w innej pozycji

Noseknosek super, pieknie a fajny staniorek masz, czekam na golaski
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-20, 15:36   #1770
belseno
Zadomowienie

[QUOTE=kasikkk87;39329112]
Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
ja mam... no cóż...wart jest swojej ceny. Firma dba o szczegóły, nic nie uwiera, nie odstaje, nie obciera, krój akurat na żelki. Zdaje się, że mam ich więcej z tej firmy.

A i dziewczyny nie wiem czy wiecie o tym, przy zakupie właśnie stanika z Freya sprzedawczyni powiedziała mi, że staników nie należy płukać w żadnych płynach bo one rozmiękczają te maleńkie gumeczki w tkaninie i stanik się deformuje.[COLOR="Silver"]

o dobrze wiedziec mam glupie pytanie uzywacie czegos ochronnego do -prania biustonoszy??mam na mysli jakies kule do prania czy tez worki w ktore wklada sie stanik i hop do praliki??
jak znajde stanik tej firmy z checia zakupie
saba kaludek jeszcze ma freye w albumie nawet ma foty
staniki pierze się tylko ręcznie

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości