|
|
#421 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Śląskie Panny Młode cz.III
|
|
|
|
|
#422 |
|
Zakorzenienie
|
Śląskie PM proszę o pomoc na tym wątku
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=676211 |
|
|
|
|
#423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a gdzie takie poznajdowałaś? Idziemy na nauki przedślubne, 3 dni w drugim tygodniu marca Co prawda w Rudach Raciborskich, bo ze znajomymi, ale co tam, z Ostropy niedaleko
|
|
|
|
|
|
#424 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
My startujemy z naukami tydzień po wielkanocy - to nauki weekendowe w Oławie, będziemy dojeżdzac z Wrocka. Mamy już swoje obrączki w domu http://wkruk.pl/product-pol-2319616-...I-PROMESA.html Szukam bransoletki, która pasowałaby do kolczyków, które najbardziej mi pasowały/odpowiadały po dzisiejszych przymiarkach. Jakieś propozycje? :Moją kieckę już wstawiałam ze sto razy ale dla przypomnienia...
Edytowane przez madziocha Czas edycji: 2013-02-15 o 20:27 |
|
|
|
|
|
#425 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Taka suknia jest ozdobą sama w sobie
|
|
|
#426 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kolczyki ładne .
|
|
|
#427 |
|
Zadomowienie
|
To teraz Wam to przeleci szybko
|
|
#428 |
|
Zadomowienie
|
madziocha ależ ta Twoja kiecka ładna..........kurcze ja znowu chciałabym przeżywać te przygotowania
.aaajjj
|
|
#429 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny jestem, pamiętacie mnie jeszcze ?
prawie miesiąc spędziłam w szpitalu, powikłania po grypie, oj nikomu nie życzę, zabieram się za czytanie, chociaż raczej tego nie nadgonię
|
|
|
|
|
#430 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#431 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pięknie dziękuję przytulanko Cytat:
biedna Ty. Dobrze że już wróciłaś ![]() U nas owocny weekend. Byliśmy na śląsku i załatwiliśmy wszytsko co chcieliśmy. 1) Bylismy na degustacji w Marysieńce u zwariowanej lecz przesympatycznej Pani. Zamówiliśmy wybrane ciasta i tort który załączam Figurkę robię sama z modeliny - będzie inna niż na zdjęciu2) Podpisaliśmy umowę z kamerzystami (będzie to małżeństwo) 3) zapisałam się na fryz próbny i docelowy w salonie Ludwig w Gliwicach. Jestem bardzo zadowolona po rozmowie z fryzjerką. Mam "mysiego koloru" włosy i skuszę się w sierpniu na refleksy No i będę miała swojego wymarzonego hiszpańskiego koka, co więcej, bez wypełniacza da radę4) dogadałam co i jak z kwiatami - co ciekawe mam się zglosic dopiero 2 tygodnie przed ślubem ![]() 5) Wzięłam obrączki moich rodziców do powiększenia - nie noszą od wielu lat i zaręczynowy pierścień mamy do renowacji i uzupełnienia oczek oraz do powiększenia Obiecali, że na mój ślub wszytsko założą
Edytowane przez madziocha Czas edycji: 2013-02-17 o 18:25 |
||
|
|
|
|
#432 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A tort świetny, w moim guście
|
|
|
#433 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#434 |
|
Raczkowanie
|
Wiem wiem, ale ja bym chciała wszystko teraz zaraz już heheh ;D A nie za rok...
|
|
#435 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#436 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#437 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#438 |
|
Zakorzenienie
|
Fajnie, że masz już tyle rzeczy pozałatwianych!
Ja mam prawie pół roku więcej od Ciebie, więc na spokojnie wszystko, za tydzień jadę w poszukiwaniu kiecki, i jako, że nie sprawia mi to specjalnej przyjemności, mam nadzieję, że pojedynczy wyjazd wystarczy Aktualnie szukamy zespołu/dj i fotografa ![]() A macie jakieś pomysły na pierwszy taniec? Bo ostatnio zaczęłam się zastanawiać
|
|
|
|
|
#439 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#440 |
|
Zadomowienie
|
My nie mieliśmy żadnego układu,tańczyliśmy do piosenki Chce tu zostać-Farba i wyszło nam to przecudnie,nie spodziewała bym się,bo mój D.mówił,że tańczyć nie umie,że napewno nogi mu się plątać będą,a tu się okazało,że było super
|
|
#441 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Cytat:
![]() Dziewczyno ! tyle rzeczy pozałatwianych !!!! załamałaś mnie ja mam ślub 3 siepnia a mam tylko zaproszenia, zamówioną sukienkę, zamówione kawiaty, zespół hmm.... buty a ! no i sukienkę do córeczki nadrobiłam wcześniejsze wpisy i trochę zwątpiłam ..... aż słabo mi się robi jak pomyśle o naukach, protokołach, poradniach itp. a moja dziunia w kwietniu kończy dwa latka ...... my się dopiero nasłuchamy
Edytowane przez GossiaW2 Czas edycji: 2013-02-18 o 10:18 |
||
|
|
|
|
#442 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- Piękny tort. |
|
|
|
|
|
#443 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny. poszukuję fryzjera z okolic Rybnik, Mikołów..możecie kogoś polecić?
|
|
|
|
|
#444 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#445 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, powiedzcie mi taką rzecz:
Czy w przygotowaniach do ślubu jesteście tzw. bridezillami? Dbacie z przejęciem o każdy szczegół, a wszystko miałyście zaplanowane od dziecka? Ja Wam powiem, że mój ślub jest za 3,5 miesiąca i jakoś...nie umiem się za niego zabrać. Dopiero co wydrukowaliśmy zaproszenia, oprócz tego mamy zaklepaną salę, orkiestrę, kościół, ja mam kieckę i makijaż zaklepane. Aha, no i florystkę, która będzie wszystko deokorować. I NIC POZA TYM. Zaczynam się martwić, ale mam tyle pracy, że nie wiem w co ręce włożyć: robota, remont naszego przyszłego gniazdka no i wesele...a czas leci. Do kompletu by brakowało jakbym w ciążę zaszła. Cieszę się z tego wesela ale mnie to przeraża. Weselicho duże bo na ok 130 osób a ja w trawie. Niech mnie ktoś pocieszy i powie, że ze wszystkim zdążę! |
|
|
|
|
#446 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tez mam sporo zajęć oprócz pracy ale jakoś całe te przygotowania sprawiają mi frajdę. Właściwie to większość masz załatwione. Może spróbuj stworzyć listę co Ci jeszcze zostało i wykreslaj, kiedy uda się coś załatwić - to bardzo motywuje, kiedy zobaczysz, że praca idzie do przodu. Ja już tak mam, że nie lubię niczego zostawiać na ostatnią chwilę, dlatego dla świętego spokoju też wolę wszystko wcześniej pozołatwiać, żeby później było mniej stresów. Pocieszać Cię nie będę, bo wiem, że na bank ze wszystkim zdążysz
|
|
|
|
|
|
#447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesteśmy w fazie wyboru fotografa i zespołu (bo chyba jednak wybierzemy zespół). Zbieramy się do tego jak pies do jeża, szczególnie, że niespecjalnie mamy czas - mój przyszły aktualnie kończy studia, a moja specyfika pracy powoduje to, że w większości tygodnia pracuję od 15 do ostatniego klienta, czyli do domu wracam późnym wieczorem, podpierając się nosem. Też nie mam żadnych zadatków na bridezillę, nienawidzę być w centrum uwagi, brać udział w szopkach. Jestem umówiona na wybór sukni w tą sobotę, nawet to mnie niespecjalnie cieszy, ot coś, co muszę zrobić. Choć z drugiej strony jak o tym myślę, to nie mogę się doczekać - kocham okres okołoświąteczny, i będzie dla nas jeszcze bardziej specjalny niż rok temu Mam swoje wizję na sale, na zaproszenia, na bukiet, nie jestem przekonana do fryzury i makijazu jeszcze, miałam wizje na fotografa, tylko akurat ten którego sobie upatrzyłam w moim terminie nie może.... Na pewno nie jestem bridezillą, ale też niespecjalnie odczuwam przyjemność z załatwiania wszystkiego i idę po linii najmniejszego oporu
|
|
|
|
|
|
#448 |
|
Wtajemniczenie
|
Zazdroszczę Wam tych wszystkich poszukiwań, dlatego chętnie pomogę
|
|
|
|
|
#449 |
|
Zadomowienie
|
Ja bym się doradziła jaki makijaż dla mnie i moich mysich włosów widzicie, bo kompletnie nie mam pojęcia jaki makijaż można dobrać do zielonego koloru przewodniego. ale mam opory z wrzuceniem tu swojej facjaty
|
|
|
|
|
#450 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny szukam dobrej makijażystki okolice Katowic Mysłowic Sosnowca Jaworzna
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:41.

Kolczyki ładne .

biedna Ty. Dobrze że już wróciłaś