Przedłużanie włosów - część V - wątek zbiorczy - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Fryzury i styling

Notka

Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-18, 13:53   #4051
aGrAwA_26
Wtajemniczenie

Dot.: Przedłużanie włosów - część V - wątek zbiorczy

Cytat:
Napisane przez siberi Pokaż wiadomość
ślicznie wyglądasz.

Mam prośbę, czy mogłabyś wstawić zdjęcie z założonym tylko kompletem 120g ? Zastanawiam się nad zamówieniem tylko waham się jaki dają efekt przy długości 55 cm

Longhair mają różne odcienie czerwieni, rudości
W wolnej chwili wstawię ale od razu mówię, że jak dla mnie - mimo, że mam dość cienkie włosy - 120gr to zdecydowanie za mało. Są bardzo długie i się odznaczają...

---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------

Cytat:
Napisane przez SceneQueene Pokaż wiadomość
Nie bolą Cię Twoje włosy od tego?
Nie no, figurkę masz pierwsza klasa
Zawsze byłam takim chudzielcem - zresztą Twoja figurka też jest boska no i... dziękuję
Nie odczuwam już tego ciężaru, myślałam,że będą mnie moje włosy ciągnęły czy bolała głowa ale nic takiego nie miało miejsca

Drożdże

Zapuszczam włosy

http://instagram.com/aisha_27_
aGrAwA_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-18, 14:44   #4052
SceneQueene
Zakorzenienie

Dziękuję . Mnie na początku trochę głowa bolała, jak ok. 220g na niej miałam dodatkowo

OkiemJulii
FB
Insta
FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy?
FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb
SceneQueene jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-18, 15:31   #4053
meg888
Raczkowanie

Cytat:
Dziękuję . Mnie na początku trochę głowa bolała, jak ok. 220g na niej miałam dodatkowo
czy dobrze zauważyłam, że na swojej studniówce nie miałaś clipów?
meg888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-18, 18:49   #4054
SceneQueene
Zakorzenienie

dobrze. zrobiłam sobie tylko loki na swoich (które i tak dość szybko przeszły w fale), bo do całości stylizacji jednak ta opcja lepiej pasowała.

OkiemJulii
FB
Insta
Stary 2013-02-18, 21:37   #4055
linka_12
Zadomowienie

Przeczytalam częśc wątku (mniej więcej od polowy zeszlego roku), przekopałam się przez różne sklepy internetowe, które polecałyście, ale dalej mam dylemat. Z jednej strony bardzo mi się podoba zestaw z doczepiane.pl - zestaw 40cm/120g, ale z drugiej - nie mają mojego koloru (obecny kolor moich włosów - w swietle dziennym i w świetle sztucznym, teraz mam je jakieś 2 cm dłuższe niż na zdjęciach). Cos, co by mi odpowiadało kolorystycznie znalazłam w sklepie Longhair (odcień #130 lub #350 - jeszcze nie jestem zdcydowana) i myslałam o tym, żeby kupić jeden zestaw 40-45 cm/80g i do tego jedną taśmę 25g, do ktorej przyszyłabym spinki clip-in. W związku z tym chciałabym się was zapytać - co bedzie lepsze - kupić włosy z doczepiane i przefarbować, czy kupić włosy z Longhair i mieć ich trochę mniej ale w odpowiednim odcieniu?
linka_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-18, 21:58   #4056
meg888
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez linka_12 Pokaż wiadomość
Przeczytalam częśc wątku (mniej więcej od polowy zeszlego roku), przekopałam się przez różne sklepy internetowe, które polecałyście, ale dalej mam dylemat. Z jednej strony bardzo mi się podoba zestaw z doczepiane.pl - zestaw 40cm/120g, ale z drugiej - nie mają mojego koloru (obecny kolor moich włosów - w swietle dziennym i w świetle sztucznym, teraz mam je jakieś 2 cm dłuższe niż na zdjęciach). Cos, co by mi odpowiadało kolorystycznie znalazłam w sklepie Longhair (odcień #130 lub #350 - jeszcze nie jestem zdcydowana) i myslałam o tym, żeby kupić jeden zestaw 40-45 cm/80g i do tego jedną taśmę 25g, do ktorej przyszyłabym spinki clip-in. W związku z tym chciałabym się was zapytać - co bedzie lepsze - kupić włosy z doczepiane i przefarbować, czy kupić włosy z Longhair i mieć ich trochę mniej ale w odpowiednim odcieniu?
mi doczepiane.pl po farbowaniu długo służyły, więc jeśli chodzi o jakość włosa po farbowaniu to doczepiane dają radę
longi tez kiedyś miałam, ale ich nie farbowałam, a żywotnośc ich była podobno co u doczepianych ale farbowanych[!] - więc tu na plus przemawiają doczepiane

ale nie ma gwarancji, że trafisz z kolorem przy farbowaniu

może kup 2 zestawy longów? nie musisz przecież zakładać 160g, założysz 1,5 zestawu i będziesz mieć 120g
Stary 2013-02-19, 12:37   #4057
kaja2301
Zakorzenienie

witam dziewczyny

przeczytałam prawie całą tą częśc wątku i czuje sie mocno doinformowana w temacie
chcialabym zamówić z doczepianych zestaw 45cm/120gr, kolor średni blond to tak na początek bo to będzie mój pierwszy zestaw, więc nie chce szaleć od razu z wiekszymi długościami
i tu moje dwa pytanka, czy ten 45cm faktycznie będzie sięgał tak jak na tym obrazku na stronie doczepiane przed łokcie? oraz co się stanie gdybym poszła w nich spać? to drugie pytanie w związku z chłopakiem

no i powiem szczerze, że nie mogę sie doczekać aż je zamówie, zwlaszcza po obejrzeniu waszych fotek, nie mogę uwierzyć, że w koncu poczuje że mam długie włosy (ostatnio miałam takie w gimnazjum)

a dopisuje jeszcze jedno pytanie, przypomnialo mi się
mianowicie, czy z normalnych clipów da się zrobić kucyk? Marzę o takim długim kucu czy trzeba kupić te do kucyka?

Edytowane przez kaja2301
Czas edycji: 2013-02-19 o 14:14
kaja2301 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 12:42   #4058
mirciaaaa
Przyczajenie

Exclamation Gęste włosy, za rzadkie dopinki clip in. POMOCY!!

Dziewczyny potrzebuje pomocy !

Mam gęste włosy i kupiłam zestaw naturalnych włosów Clip in, problem jest w tym iż one są za rzadkie! Niestety widać różnicę między moimi naturalnymi włosami a dopinkami. Nie wiem co mam zrobić, doradźcie mi coś. Najlepiej kupiłabym jeszcze jeden zestaw tylko na razie funduszy brak
Czekam na pomysły!!
mirciaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 14:56   #4059
Dikej
Rozeznanie

GG do Dikej

Cytat:
Napisane przez kaja2301 Pokaż wiadomość
witam dziewczyny

przeczytałam prawie całą tą częśc wątku i czuje sie mocno doinformowana w temacie
chcialabym zamówić z doczepianych zestaw 45cm/120gr, kolor średni blond to tak na początek bo to będzie mój pierwszy zestaw, więc nie chce szaleć od razu z wiekszymi długościami
i tu moje dwa pytanka, czy ten 45cm faktycznie będzie sięgał tak jak na tym obrazku na stronie doczepiane przed łokcie? oraz co się stanie gdybym poszła w nich spać? to drugie pytanie w związku z chłopakiem

no i powiem szczerze, że nie mogę sie doczekać aż je zamówie, zwlaszcza po obejrzeniu waszych fotek, nie mogę uwierzyć, że w koncu poczuje że mam długie włosy (ostatnio miałam takie w gimnazjum)

mianowicie, czy z normalnych clipów da się zrobić kucyk? Marzę o takim długim kucu czy trzeba kupić te do kucyka?
Nie radzę spać w clipach. Tzn ja bym się bała przynajmniej. Jak mi clipy wyszarpały włosy i chodziłam z plackiem (na szczęście niewidocznym) to co dopiero jakby włosy nie miały kiedy odpocząć bo jeszcze w nocy by były clipy. Co do kucyka- są na youtube filmiki jak zapinać clipy, żeby zrobić kucyk.
To jak wygląda długość zależy też sporo od wzrostu.

162cm wredoty

61-60-59-58-57-56-55-54-53-52-51-50-49-48-47-46,5-46 !
CEL OSIĄGNIĘTY!

talia 59cm (-15cm)
pas 68cm (-14cm)
udo 49cm (-6cm)
łydka 33cm (-4cm)
Dikej jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 17:14   #4060
Karolina_2906
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Domina Pokaż wiadomość
Piękne! Jaki to nr koloru? Moje poprzednie włosy to camerony i miło je wspominam
Dzięki wielkie dziewczyny niestety nie pamiętam jaki kolor, bo dobierałam na miejscu, a pudełko zostało w innym mieszkaniu w sumie właściwie mam dwa kolory wymieszane, bo najpierw kupiłam połówkę, a potem drugą i delikatnie różniły się odcieniem, ale jak się w kupie to ładnie się to miesza
Karolina_2906 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-19, 17:34   #4061
kaja2301
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dikej Pokaż wiadomość
Nie radzę spać w clipach. Tzn ja bym się bała przynajmniej. Jak mi clipy wyszarpały włosy i chodziłam z plackiem (na szczęście niewidocznym) to co dopiero jakby włosy nie miały kiedy odpocząć bo jeszcze w nocy by były clipy. Co do kucyka- są na youtube filmiki jak zapinać clipy, żeby zrobić kucyk.
To jak wygląda długość zależy też sporo od wzrostu.
ok dzieki za odpowiedź ja mam 164cm wzrostu wiec chyba tak standardowo nie jestem ani mała ani specjalnie wyrośnięta
Stary 2013-02-19, 17:59   #4062
SceneQueene
Zakorzenienie

Cytat:
witam dziewczyny

co do kucyka- tak, ale niestety niski. polecam dopinane kuce, jeśli chodzi o te klasyczne, wysokie.

co do spania- bardzo nie radzę. plączą się jak nie wiem, rozczesać nie idzie.

co do długości- tak

OkiemJulii
FB
Insta
Stary 2013-02-19, 18:03   #4063
SceneQueene
Zakorzenienie

Dot.: Gęste włosy, za rzadkie dopinki clip in. POMOCY!!

mircia, A ile gram kupiłaś? Naturalnie wygląda zestaw minimalnie! 120 g.

OkiemJulii
FB
Insta

Edytowane przez SceneQueene
Czas edycji: 2013-02-19 o 21:04
Stary 2013-02-19, 21:05   #4064
SceneQueene
Zakorzenienie

PS dziewczyny tak sobie myślę, żeby na pierwszej stronie kolejnej części naszego wątku zrobić taki FAQ i listę polecanych przez nas sklepów z włoskami. Co Wy na to?

OkiemJulii
FB
Insta
Stary 2013-02-20, 02:43   #4065
kaja2301
Zakorzenienie

Cytat:
co do kucyka- tak, ale niestety niski. polecam dopinane kuce, jeśli chodzi o te klasyczne, wysokie.

co do spania- bardzo nie radzę. plączą się jak nie wiem, rozczesać nie idzie.

co do długości- tak
co do spania tak podejrzewałam, no cóż bede zdejmować z kucem pokombinuje jak juz zamówie, wiadomo jeśli bede zadowolona i fajnie mi się bedzie je nosić zamowie może i kuca osobno

oczywiscie boje sie ze nie trafie z kolorem, nie chce sobie zamawiac tego próbnika, stwierdzilam, że wezme średni blond i jesli bardzo bedzie odbiegał od koloru moich wlosów wymienie, jeśli minimalnie to zafarbuje go
Stary 2013-02-20, 12:54   #4066
mirciaaaa
Przyczajenie

Cytat:
mircia, A ile gram kupiłaś? Naturalnie wygląda zestaw minimalnie! 120 g.
100g włosów firma LongHair może znacie?
włosy mają długość 55cm. moje naturalne 40-45cm.
poprzednio również miałam dopinki(45cm) z tej firmy i nie było widać różnicy.
gdy moje naturalne włosy zrównały się z dopinkami postanowiłam kupić dłuższe... no ale efekt jest jaki jest ://

Edytowane przez mirciaaaa
Czas edycji: 2013-02-20 o 12:59
Stary 2013-02-20, 13:26   #4067
meg888
Raczkowanie

Cytat:
co do spania tak podejrzewałam, no cóż bede zdejmować z kucem pokombinuje jak juz zamówie, wiadomo jeśli bede zadowolona i fajnie mi się bedzie je nosić zamowie może i kuca osobno

oczywiscie boje sie ze nie trafie z kolorem, nie chce sobie zamawiac tego próbnika, stwierdzilam, że wezme średni blond i jesli bardzo bedzie odbiegał od koloru moich wlosów wymienie, jeśli minimalnie to zafarbuje go
jak dobrze powpinasz i dobrze zaczeszesz clipy to da się zrobić wysokiego kucyka - trzeba pokombinować na you-tube są prezentowane różne sposoby

Ja jak raz spałam na wyjeździe w jednym pokoju z osobami, przed którymi nie chciałam się przyznawać, że to nie moje włosy, to po prostu wypięłam najszerszą taśmę, zostawiłam na głowie nisko wpięte wąskie taśmy (z 1 i 2 klipsami i jedną z 3) i zrobiłam warkocza.
Nic sobie nie powyrywałam ani nic się nie poplątało.

Tak więc w wyjątkowych, ekstremalnych sytuacjach da się przetrwać noc w clipach
Stary 2013-02-20, 13:39   #4068
guacamole
Wtajemniczenie

Cytat:

Jak naturalne, to jak najbardziej

Ja sobie kupilam kucyk na ebayu. Fakt, syntetyczny, ale wyglada ok. Chce zapuscic wlosy i nie mam ochoty ich podcinac czy zrownywac, bo nigdy nie odrosna, a sa w baaardzo dobrej kondycji. No i kombinuje z dopinkami, by nie musiec nic kombinowac z wlasnymi.

Kucyk mam dlugi i prosty na krokodylu, da sie niem wywinac koczek. Jak sie spodoba, klikne sobie naturalki
guacamole jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-20, 14:20   #4069
aGrAwA_26
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez meg888 Pokaż wiadomość
jak dobrze powpinasz i dobrze zaczeszesz clipy to da się zrobić wysokiego kucyka - trzeba pokombinować na you-tube są prezentowane różne sposoby

Ja jak raz spałam na wyjeździe w jednym pokoju z osobami, przed którymi nie chciałam się przyznawać, że to nie moje włosy, to po prostu wypięłam najszerszą taśmę, zostawiłam na głowie nisko wpięte wąskie taśmy (z 1 i 2 klipsami i jedną z 3) i zrobiłam warkocza.
Nic sobie nie powyrywałam ani nic się nie poplątało.

Tak więc w wyjątkowych, ekstremalnych sytuacjach da się przetrwać noc w clipach
Masz rację, czasem też w wyjątkowych sytuacjach kładę się z clipami ale to rzadko. Dlatego, że faktycznie rano są mocno splątane i szkoda tracić włoski na wyczesywaniu kołtuników niestety część się zsuwa i wtedy tak czy siak po spaniu trzeba je zdjąć i założyć raz jeszcze, a po co robić sobie podwójną robotę

Drożdże

Zapuszczam włosy

Stary 2013-02-20, 14:21   #4070
aGrAwA_26
Wtajemniczenie

Jak robię sobie kucyk - wygląda to tak
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1bd1b8c20028de2950449b38.jpg (24,3 KB, 94 załadowań)

Drożdże

Zapuszczam włosy

Stary 2013-02-20, 14:44   #4071
kaja2301
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aGrAwA_26 Pokaż wiadomość
boski
czym je tak tapirujesz?

no mi z tym spaniem chodzi glównie o sytuacje typu wyjazd z niekoniecznie bliskimi osobami albo spanie z chlopakiem. Tzn on wie o tym, że chce to zrobic i jest jak najbardziej za no ale boje sie, że to moze wygladac dziwnie jak przed snem to zaczne zdejmowac i ukladac na stoliku tasma po tasmie no ale cóż, jakoś bedzie musiał z tym żyć
Stary 2013-02-20, 15:00   #4072
mirciaaaa
Przyczajenie

piękny ! napisz nam tu małą "instrukcję" tworzenia kuca ;D
Stary 2013-02-20, 16:06   #4073
ciassteczkowa
Rozeznanie

Cześć dziewczyny piszę tu po raz pierwszy, trochę was poczytałam i pewnie znalazłabym odpowiedz na moje pytanie odpowiedz gdybym poświęciła czas ale niestety takowego czasu nie posiadam, z racji że ślub za 2 miesiące a ja jestem w kropce w organizacji do tego dochodzi jeszcze praca.... więc hardcor

Kochane tak jak napisałam wczesniej ślub mój odbędzie się za dwa miesiace, moje włosy sięgają zapięcia stanika, nie są cieniowane tylko obcięte na prosto. W kolorze brązu (ni to ciemny ni to średni, z dodatkiem złotego koloru)....
Marzą mi się fryzury do ślubu takie jak na załącznikach (ale z racji że włosy są za krótkie to takie nie wyjdą).
I tu moje pytania: potrzebuję włosów na dosłownie jeden raz, ale bardzo dobrej jakości (poświecę na nie tyle pieniędzy ile trzeba w końcu ślub ma się raz w życiu), a nie chcę przedłużać ich na stałe Powiedzcie mi kochane jakiej firmy z jakiego sklepu kupię włosy clip in (on) naturalne, które będzie można zafarbować i kręcić lub wyprostować??? i ile gramów?? Bo ja jestem zielona w tym temacie

Edytowane przez ciassteczkowa
Czas edycji: 2013-02-20 o 16:12
ciassteczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-20, 16:11   #4074
ciassteczkowa
Rozeznanie

eh nie dodałam zdjęć :P na ostatnim zdjęciu są moje włosy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ###.jpg (25,7 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 302a.jpg (35,5 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 149853_454910281242845_1244601795_n.jpg (30,3 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 260484_421433117893899_535127825_n.jpg (27,2 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg hair2_03.jpg (30,7 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg f1.jpg (23,4 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2013-02-20 14.32.34.jpg (94,1 KB, 35 załadowań)
Stary 2013-02-20, 17:07   #4075
SceneQueene
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mirciaaaa Pokaż wiadomość
100g włosów firma LongHair może znacie?
włosy mają długość 55cm. moje naturalne 40-45cm.
poprzednio również miałam dopinki(45cm) z tej firmy i nie było widać różnicy.
gdy moje naturalne włosy zrównały się z dopinkami postanowiłam kupić dłuższe... no ale efekt jest jaki jest ://
Znamy, znamy. Dobre włoski, ale 100g (minus spinki to jakieś niecałe 90) to bardzo malutko przy takiej długości i nic dziwnego, że to smętnie i nienaturalnie wygląda. Za mało troszkę kupiłaś.

---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ----------

Cytat:
Napisane przez aGrAwA_26 Pokaż wiadomość
Ale fajny!

---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ----------

Cytat:
Napisane przez ciassteczkowa Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny piszę tu po raz pierwszy, trochę was poczytałam i pewnie znalazłabym odpowiedz na moje pytanie odpowiedz gdybym poświęciła czas ale niestety takowego czasu nie posiadam, z racji że ślub za 2 miesiące a ja jestem w kropce w organizacji do tego dochodzi jeszcze praca.... więc hardcor

Kochane tak jak napisałam wczesniej ślub mój odbędzie się za dwa miesiace, moje włosy sięgają zapięcia stanika, nie są cieniowane tylko obcięte na prosto. W kolorze brązu (ni to ciemny ni to średni, z dodatkiem złotego koloru)....
Marzą mi się fryzury do ślubu takie jak na załącznikach (ale z racji że włosy są za krótkie to takie nie wyjdą).
I tu moje pytania: potrzebuję włosów na dosłownie jeden raz, ale bardzo dobrej jakości (poświecę na nie tyle pieniędzy ile trzeba w końcu ślub ma się raz w życiu), a nie chcę przedłużać ich na stałe Powiedzcie mi kochane jakiej firmy z jakiego sklepu kupię włosy clip in (on) naturalne, które będzie można zafarbować i kręcić lub wyprostować??? i ile gramów?? Bo ja jestem zielona w tym temacie
Kochana, zestaw 120 g to minimalnie- wtedy wygląda już całkiem całkiem a wiadomo, że czym więcej, tym lepiej.

Dobre zestawy clip-in mają np. doczepiane.pl albo cosmoshop.pl albo cameronhair.pl- najlepiej przejrzyj strony wstecz.

OkiemJulii
FB
Insta
Stary 2013-02-20, 17:42   #4076
ciassteczkowa
Rozeznanie

Dziękuje kochana, przeglądnęłam sobie te stronki i zainteresowały mnie te http://www.doczepiane.pl/przedluzani...-140-gram.html
oraz te
http://cameronhair.pl/pl/p/Wlosy-nat...5cm-2-braz-/22 z tym że te mają tylko 100gramów i zastanawiam się czy nie lepiej zamówić 2 zestawy i zeszyć je razem i łącznie będą miały 200gramów będą gęste?? można tak?? które lepsze?
Stary 2013-02-20, 18:08   #4077
asiulka_22
Zakorzenienie

HEJ DŁUGOWŁOSE
aqrawa >> jak zwykle się powtórze , bo nie raz ci to pisała włoSKI SUPER MIODZIO
=======
pytałyście o kucyka: u mnie najlepiej się sprawdza kucyk robiony na tej zasadzie http://www.youtube.com/watch?v=luz-WtFhLYA
choć czasem przypinam też taśmy n a" prosto"
Aqrawa, Scene >> co wy to: znamy się już tyle - na watku to moze trzaśniemy fotki naszych własnych włosków... ciekawe która ma najdłuższe hehe >> ale bez wspomagania taśmami ?

=======
co do spania... i zmiany z długich w ciągu dnia , i krótkie wieczorem>> by nie " zszokowac " otoczenia hehe najlepiej sprawdza się wysoko upiety" niedbały" koczek... nikt wtedy nie wie jakiej dł masz tam włoski
a jesli chodzi o chłopaka/ teraz już męża/ na poczatku jak miałam przedłuzone na ringi >> O ZGROZO to jak mnie głaskał po głowie to śmiał że blaszki jak robocob mam hehe, i fakt faktem nie wygodne to było.
======
1 i 3 fotka >> włosy pokręcone lekko na prostownicy, clipy jak i swoje mam całkiem proste
=================
clipy jakie mam to standardowo Camerony+ rapunzele > aż się głupio przyznać ale camerony mają juz ok 2,5 r.
jutro mam zamiar jeszcz " zniszczyć " kucyka od Grzechhair , tzn, przerobić z powrotem na taśmy,,,, bo jak zobaczyłam zdjęcia Aqrawy to zapragnęłam włosów dłuuuuugaśnych, a one mają chyba z 65 cm... efektami się pochwale
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC09167 (519 x 1028).jpg (83,2 KB, 57 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00376 (2296 x 1288).jpg (100,4 KB, 47 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC09164 (651 x 925).jpg (73,0 KB, 58 załadowań)

Edytowane przez asiulka_22
Czas edycji: 2013-02-20 o 18:12
asiulka_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-20, 21:19   #4078
SceneQueene
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ciassteczkowa Pokaż wiadomość
Dziękuje kochana, przeglądnęłam sobie te stronki i zainteresowały mnie te http://www.doczepiane.pl/przedluzani...-140-gram.html
oraz te
http://cameronhair.pl/pl/p/Wlosy-nat...5cm-2-braz-/22 z tym że te mają tylko 100gramów i zastanawiam się czy nie lepiej zamówić 2 zestawy i zeszyć je razem i łącznie będą miały 200gramów będą gęste?? można tak?? które lepsze?
Myślę, że jak na pierwszy zestaw te pierwsze będą dobre 140g przy tej długości powinno być ładne, naturalne. Chyba że masz bardzo gęste włoski- wtedy rzeczywiście lepszym wyjściem będą dwa zestawy. Czasem tak noszę.

---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------

Cytat:
Napisane przez asiulka_22 Pokaż wiadomość
HEJ DŁUGOWŁOSE
aqrawa >> jak zwykle się powtórze , bo nie raz ci to pisała włoSKI SUPER MIODZIO
=======
pytałyście o kucyka: u mnie najlepiej się sprawdza kucyk robiony na tej zasadzie http://www.youtube.com/watch?v=luz-WtFhLYA
choć czasem przypinam też taśmy n a" prosto"
Aqrawa, Scene >> co wy to: znamy się już tyle - na watku to moze trzaśniemy fotki naszych własnych włosków... ciekawe która ma najdłuższe hehe >> ale bez wspomagania taśmami ?

=======
co do spania... i zmiany z długich w ciągu dnia , i krótkie wieczorem>> by nie " zszokowac " otoczenia hehe najlepiej sprawdza się wysoko upiety" niedbały" koczek... nikt wtedy nie wie jakiej dł masz tam włoski
a jesli chodzi o chłopaka/ teraz już męża/ na poczatku jak miałam przedłuzone na ringi >> O ZGROZO to jak mnie głaskał po głowie to śmiał że blaszki jak robocob mam hehe, i fakt faktem nie wygodne to było.
======
1 i 3 fotka >> włosy pokręcone lekko na prostownicy, clipy jak i swoje mam całkiem proste
=================
clipy jakie mam to standardowo Camerony+ rapunzele > aż się głupio przyznać ale camerony mają juz ok 2,5 r.
jutro mam zamiar jeszcz " zniszczyć " kucyka od Grzechhair , tzn, przerobić z powrotem na taśmy,,,, bo jak zobaczyłam zdjęcia Aqrawy to zapragnęłam włosów dłuuuuugaśnych, a one mają chyba z 65 cm... efektami się pochwale
ale masz ładne błyszczące te włoski! śliczny mejkap, btw.

ja się zgadzam! ale naturalnych całkowicie, prostowanych czy lokowanych?

OkiemJulii
FB
Insta
Stary 2013-02-20, 21:37   #4079
asiulka_22
Zakorzenienie

SceneQueene >> a dziękuje kochana
wszystkie mamy swoje naturalne proste, ... o ile pamiętam, więc lepiej proste
asiulka_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-20, 21:47   #4080
mirciaaaa
Przyczajenie

racja, jakość włosków jest naprawdę bdb
dziękuję bardzo za odp
a może z kucykiem coś pokombinować skoro rozpuszczone odpadają, jak myślisz SceneQueene ??
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fryzury i styling

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości