|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Kieleckie Panny Młode odsłona nr 10
Cytat:
Ja mam ślub w Katedrze 15 czerwca i slub zamawiałam już we wrześniu chodź i tak nie miałam zbyt dużej mozliwości wyboru odpowiedniej godz ślubu.. Slub kosztuje- i tu nie pamiętam dokładnie- ale coś ok 600-700 zł ale nie wiem ile kosztuje organista. Co do nauk to nic nie słyszałam zeby przyjmowali je jakoś wybiórczo. A o kamerzystę, fotografa i ich pozowolenia jeszcze nie pytałam ale jesli oni pracują w tej branży to powinni się orientowac który kościuł czego wymaga. |
|
|
|
|
#3812 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Bardzo dziękuję za odpowiedź ![]() A co do Katedry... Ja słyszałam że robią problemy fotografom i kamerzystom ale to tylko pogłoski, nie wiem jak jest naprawdę, nie biorę tam ślubu |
|
|
|
|
#3813 |
|
Raczkowanie
|
Czy któraś w Was dziewczyny czesała się może na wesołej, tam blisko policji
i może coś powiedzieć? Albo wie gdzie w okolicy rogatki jest dobra fryzjerka?
|
#3814 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
p. Agnieszka przygotowała mi 2 warianty mojego bukietu i była otwarta na moje sugestie - co zmienić, itd. Jest naprawdę bardzo elastyczna i gdybym miała drugi raz kogoś szukać - na pewno bym ją wybrała. |
|
|
|
|
#3815 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też mieszkałam kiedyś na Stoku
![]() Co do ślubu w Katedrze, to słyszałam, że to koszt ok. 700zł. Na pewno nauki są przyjmowane z Karczówki, to nie ma znaczenia, gdzie się je robiło. Ja ślub na sierpień zamawiałam w sierpniu zeszłego roku a w listopadzie potwierdzałam. Miałam dowolność całkowitą wyboru godziny. |
|
|
|
#3816 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3817 |
|
Raczkowanie
|
No to pięknie zaraz się okaże, ze wszyscy się znamy
|
#3818 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny... tydzien temu wróciłam z domu (ck gdzie bywam bardzo rzadko ze względu na miejsce gdzie studiuję) i muszę się pochwalić, że wraz z moim ukochanym wybraliśmy wymarzony lokal i chyba najlepszy zespół w kielcach
Ślub bierzemy 15sierpnia2014, przyjęcie weselne i poprawiny odbędą się w hotelu Dyminy, a będzie grał nam zespół Novi ![]() ![]() ![]() Poszukiwania sali wcale nie były prostą sprawą i były dość uciążliwe, za to słuchanie zespołów na próbach i studniówkach sprawiło nam wiele radości! Słuchając Novi na próbie zorganizowanej specjalnie dla nas już po pierwszym utworze (Adel-Sameone like you) zespół powalił nas na kolana i wiedzieliśmy że to będą oni. Są fantastyczni!!! Zarówno ich poziom muzyczny (a mój TŻ jest pod tym względem szczególnie wyczulony), to jak śpiewają po angielsku i ich osobowość wygrały. Teraz już na odległość zostało nam znalezienie fotografa, kamerzysty i DJ na poprawiny!!!! Szukamy najlepszych! macie dla mnie jakieś propozycje???
|
|
|
|
#3819 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Gratuluje wyboru , My też mamy Novi i również na próbie grali tylko dla nas . Na poprawiny polecam DJ Janusza Wsóła
|
|
#3820 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Również polecam DJ Janusza Wsóła Grał u nas na poprawinach, każdy był zadowolony, później nawet troszkę żałowałam, że nie zdecydowaliśmy się na niego, aby grał także na weselu.
|
|
|
|
|
#3821 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u nas też grali a na poprawinach DJ Janusz i myślę, że lepiej nie mogło być
|
|
#3822 |
|
Raczkowanie
|
Tak z innej beczki.. dziś w echu dnia jest lista sal (domów) weselnych, hoteli w woj świętokrzyskim.. jeżeli ktoś szuka lokalu to zajrzycie..
|
|
|
|
#3823 |
|
Raczkowanie
|
mam do was pytanie zwiazku z makijazem, czy jestescie zadowolne z wizazystki, która jest jest u pani Swiebody?
|
#3824 |
|
Zakorzenienie
|
wizazystka jest od tego roku wiec dziewczyny pewnie nei maja zdania
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#3825 |
|
Raczkowanie
|
czy któraś z was orientuje się jaki kształtują się ceny video SpaceMark?
|
|
|
|
#3826 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny wybieram sie 23-24 na kurs przedmałżeński.Czy wiecie jak dojechać na karczówkę?Oczywiście sprawdziłam google maps, ale wskazało mi ono że jest to przy rondzie na ogrodowej a ja tam kojarze tylko cpn i biedronkę, ale klasztoru....myślałam że tam się gdzieś pod góre podjeżdża a przecież przychęcińskiej jest jakiś kościól ale nie jest on na górze...?
|
#3827 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jadąc ul. Jagiellońską w kierunku ul. Krakowskiej, skręca się w prawo w brukowaną ulicę (na przeciwko jest Wyższa Szkoła Ekonomii i Prawa) i wjechać na samą górę i będzie już widać klasztor. |
|
|
|
|
#3828 |
|
Raczkowanie
|
dzięki
|
#3829 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny idąc na kurs przedmałżeński na Karczówkę muszę się uprzednio zapisywać tak jak pisze na stronie? np. Chciałam się wybrać jutro. Czy mogę iść z tzn. partyzanta ?
|
|
|
|
#3830 |
|
Raczkowanie
|
najlepiej zadzwon i sie zapytaj czy mozecie przyjsc.
Jak byłam w czerwcu na kursie to ksiadz wypraszał te osoby które nie były zapisane bo nie było juz miejsc siedzących. |
|
|
|
#3831 |
|
Przyczajenie
|
Czy ktoras z Was moglaby zasugerowac gdzie najlepiej kupic napoje? czytalam wzmianki o okazjach i specjalnych ofetrach w roznych supermarketach ale poniewaz nie jestem w kraju trudno mi byc na bierzaco wiec moze ktos zechcialby sie podzielic informacjami gdzie najlepiej sie udac albo dac namiar o jakiejs promocji na najblizszy czas? bede w CK za dwa tygodnie min w tym celu i bede niezmienrnie wdzieczna za jakiekolwiek namiary i wskazowki
|
|
|
|
#3832 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny wiecie może jakie stawki ma zespół Novi?
|
#3833 |
|
Zakorzenienie
|
Na ten rok 4800zl.+ dojazd poza Kielce, w zeszlym roku bylo 4 tys,wiec za rok moze byc ponad 5 tys.To jest oczywiscie cena tylo za wesele,bo poprawin nie graja
Dziewczyny ktore planuja kupowac napoje ,teraz jest promocja na pepsi w bieronce 0,85 l. ,4-pak po 6.99 ,czyli za litr wychodzi 2.05 ,oplaca sie bardzo ,my kupilismy juz ponad 100 litrow.Teraz czkam na jakas promocje sprite i fanty Na kurs na karczowce dzwoncie sie zapisac ,bo jest bardzo duze zanietersowanie ,zawsze praktycznie komplet ludzi ,wiec trzeba sie zapisywac ,bo ksieza odsylaja na nastepny miesiac jak nie ma miejsc
|
#3834 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli planujesz ślub na 2014 może być problem, bo wszystkie soboty od maja do października mają zajęte. Możesz wejść na ich stronę internetową tam mają kalendarz z terminami i nawet na 2015 rok już mają rezerwację
My dzwoniliśmy do nich w listopadzie 2011 i wtedy mieli wolne 2 terminy letnie. No ale nie dziwię się, bo nie ma drugiego takiego zespołu i nikt mi nie powie że są tandetni itd jak to niektórzy z zazdrością stwierdzają także jeśli masz jakieś wątpliwości to dzwoń i rezerwuj my zastanawialiśmy się tydzień i ktoś nam "sprzątnął" termin sprzed nosa
|
|
|
|
#3835 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Edit: Sprawdziłam terminarz na stronie i nie mają ![]() A polecacie jeszcze jakis zespół?
Nie ufam tym, którzy są przekonani, że mają wielu przyjaciół. To znak, że nie znają ludzi. CRZ - Gra anioła Zaręczona 14.02.2013 ![]() Ślub 05.07.2014 ![]() Edytowane przez honeychild Czas edycji: 2013-02-23 o 23:11 |
|
|
|
|
#3836 |
|
Raczkowanie
|
Na początku wątku masz spisane zespoły, które dziewczyny polecały. U mnie na przykład będzie grał zespół Spektrum z Górna. Ci, którzy ich mieli na weselu byli bardzo zadowoleni. Możesz zadzwonić.
|
|
|
|
#3837 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3838 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję dziewczyny
Przyznam, że wybieranie zespołu jak na razie przeraża mnie najbardziej
|
#3839 |
|
Raczkowanie
|
Dlatego najlepiej będzie się spotkać, posłuchać zespołów, którymi jesteś zainteresowana... Zobaczysz, że będzie dobrze
Trzymam kciuki!
|
|
|
|
#3840 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny widzę, że polecacie DJ Janusz Wsóła. Wiecie może ile bierze za same poprawiny?
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:52.

POLECAM BARDZO. Jeszcze żadna nieprzychylna opinia nie pojawiła sie na forum na temat tej osoby. a parę osób już ją miała

macie dla mnie jakieś propozycje???