Niesiemy światu tę wieść radosną, nasze dzieci urodzą się wiosną! Mamy V-VI 2013, c.9 - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 10 części naszego wątku ??
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.10 9 22,50%
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.10 1 2,50%
Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.X 1 2,50%
Trzęsą się brzuszki, wychodzą pępuszki, niedługo ujrzymy maluszki. V-VI 2013 cz.10 1 2,50%
Kolejne wizyty za nami, snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.10 0 0%
Robią się z nas grubasy, ale w głowie nam bobasy. Mamy V-VI 2013 cz.10 0 0%
Ciężko nam się ruszać, więc spędzamy czas na pogaduchach. Mamy V-VI 2013 cz.10 0 0%
Tyjemy i płaczemy, za chwilę się śmiejemy - przez hormony szalejemy. V-VI 2013 cz.10 1 2,50%
Bejbik mnie kopie a ja colę żłopię? Mamy V-VI 2013 cz.10 0 0%
Fasolencja w brzuszek ciśnie, zaraz z tyłka mi wypryśnie. Mamy V-VI 2013 cz.10 0 0%
Mam żylaki, mam rozstępy no i brzuch mocno wydęty. Mamy V-VI 2013 cz.10 0 0%
Coraz większe brzuchy mamy, ale jeszcze nie pękamy. Mamy V-VI 2013, cz.10 5 12,50%
Śnieg pada, wiosna nie przychodzi; kiedy to dziecko się urodzi? Mamy V-VI 2013 cz.10 0 0%
Za oknem śnieżna zawierucha, a ja chcę już tulić mego malucha. Mamy V-VI 2013 cz.10 3 7,50%
Powoli bać się zaczynamy, bo plan porodu już napisany. Mamy V-VI 2013 cz.10 0 0%
Kopniaki czuje już każda z nas, niedługo rodzić przyjdzie czas. Maj-Czerwiec 2013 c.X 7 17,50%
Wyprawki już kompletujemy i gadaniem się zajmujemy. Mamy V-VI 2013 cz.10 1 2,50%
Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz.10 11 27,50%
Głosujący: 40. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-20, 18:57   #4471
diabli
Zakorzenienie

Dot.: Niesiemy światu tę wieść radosną, nasze dzieci urodzą się wiosną! Mamy V-VI 201

Cytat:
Napisane przez metropolitan Pokaż wiadomość
a propos wyprawki. Ostatnio stwierdziłam, że nie kupuję majt jednorazowych! w sumie po co mi????
a do nich nie wklada sie tych wielkich podpasek? jak np. wstaniesz z lozka i bedziesz czlapac do lazienki to nie ma dylematu czy podpache trzymac nogami czy reka?

Vil - szyjka nie skrocila sie, wiec luz pessar probuj zalozyc na kase chorych. skoro jest to refundowane to po co placic? za to kupisz cos malemu! odpoczywaj. a lekarka faktycznie dziwna, ze nic do karty ciazy nie wpisala od stycznia...przeciez u Ciebie sporo sie dzieje. ja jak powiedzialam o guzku na tarczycy to gin od razu w uwagach zrobil konkretna notatke, wpisal wyniki hormonalne, wielkosc itd.
Przemus jeszcze snieg za oknem! nie pchaj sie na takie zimno. siedz sobie w brzuszku u mamusi, ciocia diabli dobrze Ci radzi poczekaj na wiosne i daj rodzicom opcje wiekszej kasy :P byle do 18 marca!
diabli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-20, 19:03   #4472
banka26
Zakorzenienie

Dot.: Niesiemy światu tę wieść radosną, nasze dzieci urodzą się wiosną! Mamy V-VI 201

Cytat:
Napisane przez sharpnowaja Pokaż wiadomość
banka za 29 tc

Cytat:
Napisane przez metropolitan Pokaż wiadomość
BANKA, ja miałam siarę gdzieś tak 2 tygodnie temu, czyli 28 tc, ale w pierwszej ciąży miałam masakrycznie szybko, bo chyba w 17! przeraziło mnie to wtedy. Teraz jakoś mi nic nie leci, albo nie zauważyłam... a co szykujesz się już do karmienia?
hehe nieee poprostu widzialam ze niektore z nas maja i sie zastanawialm kiedy powinnam , miec ale juz widze ze wcale nie musze i dobrzeee
Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość
i po wizycie ... mam mieszane uczucia. szyjka podobno bez zmian, czyli ok. 2 cm, ale rozwarcie na jakieś 1,5-2 cm mam się tym nie martwić, bo często tak się zdarza, i wg niej wytrzymam spokojnie przynajmniej miesiąc, a może i do terminu, ale pogadałam z nią o pessarze i powiedziała że moja wola, jak chcę, to mogę założyć. więc nie będę się cackać i martwić czy się nie skraca, rozwiera bardziej itp i na 4 tyg zakładam to draństwo. w piątek pójdę prywatnie.
Przemuś waży już 1,6 kilo
no i trochę zdziwiłam się bo w karcie ciąży mi nic nie wpisywała, ostatni wpis mam z 2 stycznia ... i nawet nie zapytała o wagę, ciśnienie ...
jakoś wyjątkowo dziś długo czekaliśmy na wizytę, wcześniej byliśmy w szpitalu po wypis i wyniki posiewu, a potem jeszcze poszliśmy do Rossmana, zajęło nam to wszystko 3 h i jak wracaliśmy to miałam skurcze co kilka minut w samochodzie nafaszerowałam się fenoterolem, wzięłam dodatkowo nospę forte i magnez i jakoś na razie daje radę ...
łoo duuzoo wazy Przemoo a ktory tc jestes??
Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość

Mi wciąż nic nie leci
mi tez nieee
Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość
mi poleciała na razie raz, jakoś koło 27 tc

mężu dziś drugi dzień się ciuszkami bawił i próbował ułożyć ale jakoś dał radę mamy kilka kupek - najmniejsze - 50/56, potem mniej więcej 62 i większe ... ale jak to w rzeczywistości będzie to się okaże

super że wszystko ok

no właśnie jak dla mnie dziwne z tym rozwarciem ... pamiętam że koleżance się zrobiło w 36 tc i kazali jej leżeć do terminu i się martwiła tym ... a to dopiero 31 tydzień

gratki

ja też proszę o wpisanie kolejnej wizyty 13.03
mam nadzieję, że po założeniu krążka nie będzie konieczności szybszej wizyty.
dzieki
Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
dzisiaj na obiadek byl gulasz z kasza i ogorasem konserwowym, wiec te placki wyszly tak nagle, bo gulaszu sporo jutrzejszy obiad mam z glowy. dokupie dobra salatke z marchewki i selera i juz :P warto bylo zarwac popoludnie i smazyc, smazyc...dzisiejsza kolacja tez juz chyba z glowy, bo ciagle podjadalam hehe.

Ash - ewidentnie Ci nie sluzy jazda komunikacja dobrze, ze maz byl z Toba. pracodawca niech sie przyzwyczaja do jego urlopow na zadanie, hehe Sofcia tez czasem bedzie chciala zatrzymac tatusia w domu :P

odpoczywaj jak najwiecej, moze ta cukrzyca tak daje Ci w kosc? ja dzisiaj tez juz zaczelam beczec z tego mojego braku sil. bolaca glowa, zero checi do zycia, energii, walace non stop tetno, nawet na siku nie chcialo mi sie wstac. w koncu troche przeszlo, ale jak tak dalej pojdzie to chyba trzeba bedzie podpiac sie pod jakas kroploweczke, bo nie dam rady byc takim zywym trupkiem :P

dokladnie, nadrabiam i konca nie widac

Happy, swietnie ze juz jestes w domku nie ma jak swoje lozko! odpoczywaj, jedz pysznosci (po tej szpitalnej diecie pewnie wszystkiego Ci sie chce )

Antoinette - pielegniarce nalezy sie solidna reprymenda! tym bardziej, ze to nie pierwszy raz.

Banka - siary nadal nie posiadam licze na to, ze trysnie jak zobacze mala i uda jej sie wyssac jak najwiecej ogladalam ostatnio program o facecie, ktory odwiedzil jakiegos gospodarza na farmie i ten zaserwowal mu krowie atrakcje - urodzil sie (ocielil ) maly cielaczek, wiec pili krew pepowinowa, jedli surowe kawalki lozyska, no i pili siare cielak z cyca, a oni z drugiego do kubeczkow. kolor karmelowy z pianka na wierzchu podobno przepyszna, baaardzo tlusta i tresciwa. krowia mama serwuje siare przez 24 godziny od porodu faaajny program, taki na czasie, nie?
ehhehe oo fuuujjj
banka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-20, 19:03   #4473
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cynamon_owa Pokaż wiadomość
Cześć

Wpadłam na chwilę tylko bo kiepsko się czuję- mieliśmy dzisiaj usg. Zasilamy szeregi Niebieskiego Klubu- mamy zdrowego, super ruchliwego synka
Gratuluję
Cytat:
a do nich nie wklada sie tych wielkich podpasek? jak np. wstaniesz z lozka i bedziesz czlapac do lazienki to nie ma dylematu czy podpache trzymac nogami czy reka?
dokładnie choć pewnie można wykorzystać normalne majty ale ja kupiłam jednorazowe (a właściwie wielorazowe)

Mąż właśnie się ze mnie uśmiał bo się położyłam na boku i jakoś mi brzuch ciążył to sobie podłożyłam pod niego poduszkę nie wiem o co mu chodzi

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-20, 19:04   #4474
sharpnowaja
Zakorzenienie

Cytat:
Wpadłam na chwilę tylko bo kiepsko się czuję- mieliśmy dzisiaj usg. Zasilamy szeregi Niebieskiego Klubu- mamy zdrowego, super ruchliwego synka
hej, wielkie za siusiaka

metropolitan jak to nie kupujesz majtek jedno/wielorazowych? gdzie Ty upchasz te wielkie podpaski w swoje majtki? chyba że od babci pożyczysz takie reformy
Stary 2013-02-20, 19:06   #4475
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Mi dziś też puściły emocje, bo tym zasłabnięciu, ale nie zrobiłam żadnej jazdy, tylko wzięłam TŻa na kozetkę i mówię mu, że czuję się bardzo sama w tych wszystkich ciążowych trudnościach. I łzy poleciały jak grochy, przez 15 min nie mogłam się uspokoić. No ale pogadaliśmy trochę
Dla mnie to już było coś, bo w ciąży płaczę tylko jak się wzruszę czymś a tu pierwszy raz tak z żalu nad sobą
dzisiaj jakis taki dziwny dzien. tz wrocil z pracy, patrzy na mnie "co ci?" no i zaczelam wyc i wyrzucac z siebie zale calego swiata. jak to nie mam sily, wszystko mnie boli, mam juz dosc tego, ze nic mi sie nie chce. ze caly dzien w dup...ie, nic nie zrobilam, ze juz nie chce siedziec w domu sama i takie tam. wyzalilam sie za wszystkie czasy. a po chwili wstalam i oznajmilam, ze juz mi przeszlo i ide konczyc obiad
po chyba 2 godzinach smazenia plackow tz podsumowal "widzisz? dobrze Ci te placki zrobily. nawet masz sile na forum posiedziec"

Cytat:
Napisane przez maarchewka Pokaż wiadomość
a już doczytałam..
możesz pomalować w kwiatki i w kuchni na słół położyć:p
uwielbiam Cie!!! albo wykorzystasz jak dzidzius bedzie plul zupkami

Cytat:
Diwna ta Twoja ginka.... Jak ona może to przewidzieć, że jeszcze miesiąc spokojnie sobie pochodzisz, przy krótkiej i rozwartej szyjce
Dobrze, że decydujesz sie na pessar tylko szkoda, że będziesz płacić za jego zakładanie....

no dziwna, bo mojej mamie ot tak w 31 tyg. wody odeszly. zglosila sie do szpitala bez rozwarcia. poczekali troche, ale uznali, ze porod trzeba wywolac skoro sie zaczal. skurczy nie miala, rozwarcia tez.

Pearl - za wizyte! od tego zelaza to my bedziemy swiecic
Stary 2013-02-20, 19:10   #4476
sharpnowaja
Zakorzenienie

Cytat:
dzisiaj jakis taki dziwny dzien. tz wrocil z pracy, patrzy na mnie "co ci?" no i zaczelam wyc i wyrzucac z siebie zale calego swiata. jak to nie mam sily, wszystko mnie boli, mam juz dosc tego, ze nic mi sie nie chce. ze caly dzien w dup...ie, nic nie zrobilam, ze juz nie chce siedziec w domu sama i takie tam. wyzalilam sie za wszystkie czasy. a po chwili wstalam i oznajmilam, ze juz mi przeszlo i ide konczyc obiad
czyli nie tylko ja tak mam? bo już myślałam że coś ze mną nie tak, bo ostatnio też mam takie akcje. Wczoraj rozwaliłam antyramę i pół dnia przeryczałam-bo dopiero ja kupiłam i jeszcze nie zdążyłam jej powiesić. I w ogóle czuję się okropnie, ciężko mi, powoli robię się zależna od innych, do niczego się nie nadaję zero pożytku ze mne
Stary 2013-02-20, 19:11   #4477
maarchewka
Zakorzenienie

Cytat:
pokazywałam mamie te wielorazowe majtki..
i się zastanawiała po co one..
No i ja jej mówię, że lekarze zabraniają chodzić w normalnych majtkach bo się rana nie goi.. A ona, że jak ona rodziła to też nie można bylo a to co było między nogami - opatrunek czy coś trzeba było właśnie udami trzymać albo ręką..

Wojtek
maarchewka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-20, 19:12   #4478
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
ale to jutro będziecie odgrzewać? Ja bym nie tknęła lubię tylko świeże, chrupiące
no tak. wrzuce je do mikrofali i zjemy z goracym gulaszem ja placki moge jesc nawet zimne. uwielbiam.

Cytat:
dziewczyny działa wam all?
kurde jak coś chce to mi nie działa
dziala

nadrobilam!!!
Stary 2013-02-20, 19:15   #4479
sharpnowaja
Zakorzenienie

Cytat:
no dziwna, bo mojej mamie ot tak w 31 tyg. wody odeszly. zglosila sie do szpitala bez rozwarcia. poczekali troche, ale uznali, ze porod trzeba wywolac skoro sie zaczal. skurczy nie miala, rozwarcia tez.
nie strasz kobieto

wylicytowałam aukcję, tzn to było "kup teraz" 25 zł za 20 parę ciuszków (+ 15 zł przesyłka). Trochę droga przesyłka no ale i tak mi wyjdzie mniej niż 2 zł za sztukę. I oświadczam że to mój ostatni zakup dla małej. Jeszcze tylko kosmetyki i KONIEC. Bo mnie TŻ z domu wygoni
Stary 2013-02-20, 19:15   #4480
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
no tak. wrzuce je do mikrofali i zjemy z goracym gulaszem ja placki moge jesc nawet zimne. uwielbiam.

nadrobilam!!!
no to ja jestem wymyślata

patrzcie
http://www.tvn24.pl/niezwykle-czwora....html#autoplay

Stary 2013-02-20, 19:16   #4481
Ashyshqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vvgh Pokaż wiadomość
Dobry wieczór.
Ech, o 3 w nocy TŻ jechał ze swoim tatą do Elbląga, ja jakoś nie mogłam potem zasnąć, a później zaczął boleć mnie brzuch i bolał ciągle... Potem takie skurcze co jakiś czas. Po 8 poszłam do mojego lekarza, akurat przyjmował inny, ale od razu mnie przyjęli. Na szczęście z szyjką OK! Trzyma. No w każdym razie macica się stawiała i mam leżec.
O co chodzi tym naszym macicom, że tak się stawiają?? Leż jak najwięcej

Cytat:
Cześć

Cynamoniątko to chłopiec! Gratuluję Wam serdecznie!

Lipcówko-sierpniówki podłapały nasze tempo - wykończyły wątek w 8 dni
Ashyshqa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-20, 19:16   #4482
sharpnowaja
Zakorzenienie

Cytat:
dziala
a mi nie działa;/ w ogóle
Stary 2013-02-20, 19:17   #4483
karolina2121
siedzę i myślę

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Te pod przescieradło są wielorazowe. A jakie kupiłaś, takie ceratki cienkie czy ceratki z frotką na wierzchu? Bo ja się zastanawiam które lepsze.
Takie ceratkowe Canpol.

Cytat:
a już doczytałam..
możesz pomalować w kwiatki i w kuchni na słół położyć:p
Hmm... przemyślę to

Kupujecie nosidełko albo chustę ? Bo się zastanawiam nad nosidełkiem, bo z chustą nie wiem czy sobie poradzę...

Edytowane przez karolina2121
Czas edycji: 2013-02-20 o 19:18
karolina2121 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-20, 19:17   #4484
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć

swietne wiesci! t0 teraz czas na te wszystkie super sweterki, spodenki i inne "meskie" ciuszki no i imie trzeba wybrac. gratki!

Cytat:
Napisane przez banka26 Pokaż wiadomość
ehhehe oo fuuujjj
fuj. ale ogladalam i mnie to zachwycilo! ta siara byla taka piekna karmelowa. jak pyszna kawa z pianka. jakis shake? i oni oboje sie oblizywali, cielak ciagnal cyca tuz obok. gdybym stala tam z nimi to na pewno wypilabym caly kubek

Cytat:
hej, wielkie za siusiaka

metropolitan jak to nie kupujesz majtek jedno/wielorazowych? gdzie Ty upchasz te wielkie podpaski w swoje majtki? chyba że od babci pożyczysz takie reformy
Stary 2013-02-20, 19:17   #4485
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
\
widziałam właśnie też ich sporo jest

Stary 2013-02-20, 19:20   #4486
vvgh
Wtajemniczenie

Cytat:
O co chodzi tym naszym macicom, że tak się stawiają?? Leż jak najwięcej
No nie wiem, ale przyjemne to nie było... Ale trzymam Jura w środku, bo musi Sofiję poderwać

---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ----------

Uciekam do wyra
Stary 2013-02-20, 19:22   #4487
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
czyli nie tylko ja tak mam? bo już myślałam że coś ze mną nie tak, bo ostatnio też mam takie akcje. Wczoraj rozwaliłam antyramę i pół dnia przeryczałam-bo dopiero ja kupiłam i jeszcze nie zdążyłam jej powiesić. I w ogóle czuję się okropnie, ciężko mi, powoli robię się zależna od innych, do niczego się nie nadaję zero pożytku ze mne
oj chyba nie tylko Ty. u Ciebie byl powod. antyrama u mnie nic. wrocil z pracy, a ja w ryk bo tak mi zle, za oknem snieg...deprecha na calego. czuje sie od dluzszego juz czasu jakby mnie ktos rozjechal czolgiem, przezul, wyplul, zmielil i nie wiem co jeszcze nigdy tak nie jeczalam...nie uzalalam sie nad soba. tym bardziej mi dziwnie

Cytat:
pokazywałam mamie te wielorazowe majtki..
i się zastanawiała po co one..
No i ja jej mówię, że lekarze zabraniają chodzić w normalnych majtkach bo się rana nie goi.. A ona, że jak ona rodziła to też nie można bylo a to co było między nogami - opatrunek czy coś trzeba było właśnie udami trzymać albo ręką..
siostra tez mi mowila, ze jak rodzila szymka 6 lat temu to nie pozwalali miec majtek. wszystko mialo sie wietrzyc. ale jak wstawaly sie umyc albo przewinac dziecko to chodzily schylone i trzymaly te podpachy i to malo komfortowe
Stary 2013-02-20, 19:25   #4488
maarchewka
Zakorzenienie

Podliczyłam ubranka.. Mam coś takiego.. Plus 1 para skarpetek, oraz śpiworek do wózka..
Ja kupiłam jakieś 10 ciuszków, mama kupiła 6 ciuszków, resztę dostałam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ubranka_spis.jpg (34,1 KB, 32 załadowań)

Wojtek
Stary 2013-02-20, 19:28   #4489
vil84
Wtajemniczenie

Cytat:
Cześć

super !!!

vil84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-20, 19:30   #4490
maarchewka
Zakorzenienie

W ogóle mama mi w koncu opowiadała trochę o porodzie..
Mówiła, że ona to tak dziwnie miala.. Dostawała skurczy potem jej przechodziły.. Jechała na porodówkę i dopóki jej nie przebili pęcherza plodowego to nic się nie dzialo.. Po przebiciu akcja porodowa i po godzinie- półtorej dziecko było na swiecie.. super

Tylko mówiła, że ze środkowym bratem był większy problem bo duży - 4300 g i nei miała sily go wypychać.. To lekarz łokciem trochę pomagał i się udało..

Wojtek
Stary 2013-02-20, 19:39   #4491
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
no to ja jestem wymyślata

patrzcie
http://www.tvn24.pl/niezwykle-czwora....html#autoplay
no wybrednaz Ciebie bestyjka jak juz smazyc placki to wiecej, bo zabawy z tym troche jest. bez sensu zrobic kilka, zjesc i za chwile znow o nich marzyc

czworaczki widzialam urocze! tylko zastanawialam sie dlaczego pisza, ze urodzila "dwie pary blizniat" czyli dwa jednojajowe i dwa z drugiego jaja?
Stary 2013-02-20, 19:41   #4492
sharpnowaja
Zakorzenienie

Cytat:
Podliczyłam ubranka.. Mam coś takiego.. Plus 1 para skarpetek, oraz śpiworek do wózka..
Ja kupiłam jakieś 10 ciuszków, mama kupiła 6 ciuszków, resztę dostałam
Stary 2013-02-20, 19:42   #4493
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
musimy przyspieszyc
Stary 2013-02-20, 19:43   #4494
maarchewka
Zakorzenienie

hmm przegapiłam swoją studniówkę do porodu..

A w ogóle śniła mi się dzisiaj Axella, że myślała, że jest w ciąży z jakimś swoim chłopakiem.. Potem zerwali, ale też okazało się, że jednak nie jest w ciąży.. A potem poszła na imprezę i zaszła z kimś przypadkowym i jednak była w ciąży..
Porąbany sen..
I w ogóle ze mna pracowała w mojej firmie.. I okazało się, że wszystkie dziewczyny były w ciąży..

Wojtek
Stary 2013-02-20, 19:46   #4495
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
a mi nie działa;/ w ogóle
pewnie Ci maz zalozyl blokade przekroczylas limit w tym miesiacu

---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

Cytat:
Napisane przez karolina2121 Pokaż wiadomość
Kupujecie nosidełko albo chustę ? Bo się zastanawiam nad nosidełkiem, bo z chustą nie wiem czy sobie poradzę...
ja dostalam dwa nosidelka. jedno wlasnie w paczce plyyyynie do mnie zza oceanu, a drugie kiedys wygralam siostrze w konkursie ale chyba je sprzedam i kupie za to chuste, bo jakos bardziej mi sie podoba.
Stary 2013-02-20, 19:48   #4496
sharpnowaja
Zakorzenienie

Cytat:
pewnie Ci maz zalozyl blokade przekroczylas limit w tym miesiacu
możliwe bo przestało działać jak się zalogował i kupił bo to na niego jest konto nie no, nie zrobiłby mi tego
Stary 2013-02-20, 19:49   #4497
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
hmm przegapiłam swoją studniówkę do porodu..

A w ogóle śniła mi się dzisiaj Axella, że myślała, że jest w ciąży z jakimś swoim chłopakiem.. Potem zerwali, ale też okazało się, że jednak nie jest w ciąży.. A potem poszła na imprezę i zaszła z kimś przypadkowym i jednak była w ciąży..
Porąbany sen..
I w ogóle ze mna pracowała w mojej firmie.. I okazało się, że wszystkie dziewczyny były w ciąży..
caaaaly wizaz pracowal w jednej firmie fajny sen
Stary 2013-02-20, 19:54   #4498
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
cz.2
Takie mam: królik, niebieski krasnal, 2x muffinka (niebieska i chyba biała), zielony komplecik: majtusie i muszka, kocyk z frędzlami i czapeczkę do tego ale inny kolor + taki baner z napisem love

Od 6-10: z takich może coś dokupię

dzięki Ci dobra kobieto okazało się, że teściowa robi na drutach więc w niedziele do niej uderzam

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Nie ma sprawy

Ja już mam całe pudło czapeczek, owijek itp., ale muszę to jeszcze dokładnie przejrzeć. Na pewno z 2-3 czapeczki jeszcze dokupię

A takie mam na pewno (zdjęcia z neta)
cz.1

dziękuje
Stary 2013-02-20, 19:56   #4499
Mysia mysz
Zakorzenienie

halo miałam awarię neta cały dzien więc odpiero teraz nadrabiam
troszkę napisałam magisterki i się pouczyłam no i znowu się obkupiłam na ciuchach zajrzałam do sklepu w okolicy a tam -50%

Moje łowy:
1.Pomarańczowa koszula r.68 za 4 zł
2.Koszula w kratkę r.80 4 zł c&a
3.Kurtka r. 74 10 zł ZARA
4.Koszula beżowa r. 68 6 zł nowa
5.Kombinezon r 68 15 zł nowy

Dumałam trochę nad kombinezonem i kurtką, ale stwierdziłam, że kombinezon cienki,
bawełniany to będzie dobry na jesień, a kurtka jest cudna jak nowa z Zary więc
przeżyje jak nie ubierze

a i byliśmy w kinie na szklanej pułapce fajny film odebraliśmy termometr i palmers dla mnie z apteki i kupiliśmy nową grę - cytadela

lece nadrabiac
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN3768.jpg (80,2 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN3769.jpg (60,6 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN3770.jpg (92,1 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN3771.jpg (58,7 KB, 19 załadowań)
Stary 2013-02-20, 20:06   #4500
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
no wybrednaz Ciebie bestyjka jak juz smazyc placki to wiecej, bo zabawy z tym troche jest. bez sensu zrobic kilka, zjesc i za chwile znow o nich marzyc

czworaczki widzialam urocze! tylko zastanawialam sie dlaczego pisza, ze urodzila "dwie pary blizniat" czyli dwa jednojajowe i dwa z drugiego jaja?
No to ja robię tak, że sobie smażę i jem, smażę i jem aż pękam

w filmiku jest wytłumaczone jak to tam wyglądało u nich
Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
halo miałam awarię neta cały dzien więc odpiero teraz nadrabiam
troszkę napisałam magisterki i się pouczyłam no i znowu się obkupiłam na ciuchach zajrzałam do sklepu w okolicy a tam -50%

Moje łowy:
1.Pomarańczowa koszula r.68 za 4 zł
2.Koszula w kratkę r.80 4 zł c&a
3.Kurtka r. 74 10 zł ZARA
4.Koszula beżowa r. 68 6 zł nowa
5.Kombinezon r 68 15 zł nowy

Dumałam trochę nad kombinezonem i kurtką, ale stwierdziłam, że kombinezon cienki,
bawełniany to będzie dobry na jesień, a kurtka jest cudna jak nowa z Zary więc
przeżyje jak nie ubierze

a i byliśmy w kinie na szklanej pułapce fajny film odebraliśmy termometr i palmers dla mnie z apteki i kupiliśmy nową grę - cytadela

lece nadrabiac

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości