|
|
#1381 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XLVIII
Mogę się tylko domyślać, połączenie śliwkowej cherbaty z cynamonem brzmi tak o właśnie --->
![]() [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;39352403]Padam na jajco [/QUOTE]Tylko jedno masz? Bieeednyyy I proszę nie wspominać nic o pająkach! ![]() Jakby się tak dłużej zastanwoić, brzydki ten dom, bleee Vesenka miała być dyskretna ![]() W sumie to nie jest moja ulubiona zupa, mogłem se ją darować ![]() Miara się przebrała, zgłaszam ZP oraz nękanie osób z nadwagą! ![]() --- Robot kuchenny z przystawką do tarcia ziemniaków to wybawienie, ręcznie pewnie do teraz bym stał przy tarce Ale i tak plery mnie bolą, jestem jednak stworzony do innych rzeczy
|
|
|
|
#1382 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
soza wsparcie ![]() a na dobitkeu dodam iż to wymarzony cel psychopaty z bronio palno ![]() Cytat:
![]() kupiłam 6 bananów |
|||
|
|
|
#1383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i Harrego lubię ad2. to tak jak Buba moja widzę to
|
|
|
#1384 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1385 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Bananabreda zrób ![]() Ale ja na śmierć żem zapomniał był, że nie mogę dietować od Popielca, gdyż albowiem ponieważ zapisałem się kiedyś tam do Baptystów Dnia Ósmego, i to przeciwne mojej nowej wierze, no
|
|
|
|
|
#1386 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() nic nie robią te masła, po prostu są na cielsku przez troche 10 razy , co ja mówię 10, 20 razy lepszy jest antycellulitowy Verona , który jest co najmniej 5 razy tańszy
|
|
#1387 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
zgoooooorzel zgooooorzel juz sie dostałą do zatooooki
|
|
|
#1388 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1389 | ||
|
Zakorzenienie
|
a se zgłaszaj
zdrajco popielcowy <foch>Cytat:
ad2. ano gratki ![]() Cytat:
![]() a i przesyłka się opóźni niestety, bo zima mnie zaskoczyła ale już leży i czeka
|
|
|
#1390 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Aaaa, no właśnie ![]() |
|
|
|
|
#1391 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Bo na pewnym blogu pani od ZP ktoś jej pozy ocenił wyżej niż Anji R.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1392 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1394 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1395 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
No co Ty, podobno jest lepsza niż Rubik to i stoi wyżej od Lindy
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1396 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1398 |
|
To ja :)
|
Ja za zakupy zapłaciłam chyba 19 zł...
![]() Zajęłam małża solverem, gdyż zapomniałam byłam, jak to się robi... Dupa ze mnie, nie programista...
|
#1399 |
|
Wpisz tu zomzing
|
![]() ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ----------
|
|
|
|
#1400 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1401 |
|
Zakorzenienie
|
no co dobry sposób, bo:
nic nie zapomnisz => trafne i błyskotliwe riposty , oraz co ważniejsze, trzepiesz posty => i masz debilnie wielką reputację ![]() nie lubisz Amelki? i narko?
|
|
#1402 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1403 | ||
|
Zakorzenienie
|
W Biedrze też jest?wow nie wiedziałam, dzięki. Ja kupiłam w Oszą Lorda jakiegoś tam
![]() a ja nic nie wolę oglądałaś w tv jest program jak pozbyć się lęków przed czymś.Amasakreska bo jak ktoś panicznie boi się np szczurówto terapia polega na łapaniu ich np ![]() Problem polega że nie wiem jakie bo..........pani ma mały ☠☠☠☠☠☠☠nik(i ma pojedyncze rzeczy) ale ma tam wszystko bez parabenów i SLS.Jutro obawiam się tam pójść![]() Interesujący Cytat:
zafsze tylko h![]() Cytat:
ale na naturalnej pielęgnacji mało jest zachwyconych![]()
|
|
#1404 |
|
Zakorzenienie
|
kochany - chyba nie wiesz czym jest Kasia - posiada ona sitek jak mrówków - nawet nie wiem do czego jeszcze - ale oczywiście że sitkiem trącym trze ona te ziemniory no - bły-ska-wica
i tyż nie trawię Amelki ( nie podobają misię takie filmy) i nudzo mnie wątki narko |
|
|
|
#1405 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
exactly
narko niemożebnie nudzo, amelka była hmm... no, niezazbytnia ![]() ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1406 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
I inne ruskie też. Pewnie nie wszystkie....no ale większość z tego co mialam/mam lubię. Maska drożdzowa na porost nie powoduje porostu i podsusza włos. I krem z Natura Siberica nie podszedł mi...niby sklad fajny, ale jakiś cieńki taki w użytkowaniu.... Cytat:
![]() 2. To nic ![]() Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2013-02-20 o 20:51 |
|||
|
|
|
#1407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jutro może pójdę i popatrzę, mam nadzieję że tylko popatrzę ![]() Kupiłam dziś henne Eld w proszku, obaczym co to
|
|
#1409 |
|
BAN stały
|
Śledzę sobie z czystej ciekawości pewnego ultraluksusowego bloga jakiejś laski z Wiednia (z pochodzenia Rosjanki), która ma drugi dom w Dubaju i co jakieś 2 miesiące lata sobie do Kalifornii/Japonii/na Malediwy itp. i takie cuda pokazuje na tym blogu, że w głowie się nie mieści. Nie mam pojęcia, kim ona jest (a raczej kim są jej rodzice), ale gumka do włosów Chanel, pościel, kocyk i ręczniki Hermes, breloczek do kluczy LV to norma, o ciuchach i torebkach za grube tysiące nie wspominając. Ale najbardziej mnie zadziwiają te markowe pierdoły do mieszkania, a to co właśnie zobaczyłam tak mną wstrząsnęło, że aż się muszę z kimś podzielić
![]() Otóż właśnie zamieściła na blogu post o swojej nowej... solniczce i pieprzniczce... Jak się okazuje - 1890 euro/szt. Kosmos. A takie niepozorne I tak sobie pomyślałam, że nawet gdybym była multimilionerką, to bym się chyba puknęła w łeb, jakbym chciała kupić pieprzniczkę i solniczkę za 4000 euro. A Wy?edit: a nie, wychodzi na to, że po 1890 jest młynek, a zwykła solniczka "tylko" 600... ale i tak - 1200 euro za pojemniczki na pieprz i sól
Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2013-02-20 o 21:00 |
|
|
|
#1410 |
|
Piers do przodu
|
Wolałabym oddać biednym a nie kupować taki designerski badziew
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:13.

[/QUOTE]

soza wsparcie 

mój krasnoludek we robocie miksuje na najwiekszej prędkości 30 ziemniorów w 3 minuty chyba 

ale na naturalnej pielęgnacji mało jest zachwyconych![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
A Wy?