|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. X
|
|
|
|
#782 |
|
Zakorzenienie
|
zgdzam się. Olesska bardzo się zmieniła, absolutnie na plus
bez zadęcia.btw. pamiętacie Iwetto?
|
#783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#784 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
oglądałam też susz, ale wydawała mi się taka stara (starsza niż jest), typowa pracownica korpo businesswoman i karierowiczka- odrzucała mnie. Kanały urodowe zaczęłam częściej oglądać od występu Oleski w TVN.
|
|
|
|
|
#785 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#786 |
|
Zakorzenienie
|
ja z pl to ohmycat i ciasteczko25- pamietam w pierwszych filmikach byla taka zoltta
|
|
|
|
#787 |
|
Zakorzenienie
|
ja pamiętam mnóstwo dziewczyn, które już odeszły. oglądałam te filmiki od początku.
kiedy jeszcze każda z nich kręciła zwykłym aparatem przy świetle lampki biurkowej jeszcze nie było sponsoringów, nikt niczego nie wysyłał. pamiętam szał na dwufazówkę z ziaji, białą kredkę z nyxa, pędzel z rossmanna... to były czasypamiętam ten irytujący gest, jak któraś coś pokazywała i podkładała pod to rękę, żeby lepiej było widać i to kilku sekundowe pokazywanie numerka ![]() NIE WIEM, CZY BĘDZIE WIDAĆ
Nie było nas, był las, nie będzie nas, będzie las. Edytowane przez olenkasz Czas edycji: 2013-02-20 o 21:45 |
|
|
|
#788 | |
|
Zakorzenienie
|
Pamietam Izabell,Iwetto, ohmycat, jeszcze mymadziamakeup czy jakos tak.Ona chyba jakos teraz wróciła. I jeszcze była jedna dziewczyna nie pamiętam jej nicka, ale miała taką dziwną wadę wymowy i nie mogłam tego strawić
Szusz tez oglądałam i bardzo lubiłam.---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#789 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#791 |
|
Zakorzenienie
|
Pamiętam tez pierwsze filmiki niessi i powiem wam, że ona pokonała bardzo długa droge od tego co było a co pokazuje teraz. Ale z tego co pamietam już wtedy była z Gavem. Nawet nagrała filmik po angielsku jak rozpoznać podróbki torebek. Jej akcent mnie nie zachwycił
Bardzo się zieniła, jak dla mnie na plus.edt.jednak nie po angielsku, ale jakość poraża ha ha http://www.youtube.com/watch?v=XvnQgV2BZcc Edytowane przez marta_d1 Czas edycji: 2013-02-20 o 21:56 |
|
|
|
#792 |
|
Rozeznanie
|
A mnie, że tak wtrącę, śmieszą komentarze pod filmikiem nissiax jak wspomniała, że za 10 lat pewnie jej już nie będzie na yt. No chyba wiadomo, że do końca życia nagrywać nie będzie.
|
|
|
|
#793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#794 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#795 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja już od dawna h8uje Princess'e nie znoszę dziewuszyska i ie dziwi mnie ta cała sprawa i jej wypowiedzi ona taka jest , wredna wulgarna i prosta do potęgi i ponownie to udowodniła . Dziwne jest że tyle lat siedziała w tej Anglii a jej angielski na podstawowym poziomie chyba robiła na zmywaku z tego wniosek . A z inteligencją trzeba się urodzić , nie idzie jej nabyć a tym bardziej kupić jak to robi dziewuszysko Laura . Edytowane przez Qloui Czas edycji: 2013-02-20 o 22:30 |
||||
|
|
|
#796 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
)
|
|
|
|
|
#797 |
|
Raczkowanie
|
Oczywiście, że nie do Ciebie tylko do wytwornej damy RGP, jak kogoś obraża to zważywszy na jej renomę powinna w pełni poprawnie językowo
![]() Ale po stopniu zaawansowania ang. wnioskuję, że w ścisłym środowisku polaków.
|
|
#798 |
|
Dossisława I
|
Wypowiedź RGP bardzo wulgarna. Szkoda tylko że niektóre dziewczyny ok. 13 lat oglądają takie panie- ich " idolki" i biorą przykład.
Czy TheBrendaHugo nagrywa jeszcze filmiki? Nie mogłam jej znaleźć na YT. |
|
|
|
#799 |
|
summer vibes;)
|
Jeszcze pamiętam inną youtubowiczkę, tylko nicku nie mogę sobie przypomnieć, ale coś na "c".
Może ktoś mnie oświeci.
|
|
|
|
#800 |
|
Zadomowienie
|
Ona też skończyła działalność na YT, napisała, że to etap który zamknęła i nie będzie do niego wracać. Ostatnio czytałam na fejsie, że ma powrócić na bloga wiosną.
|
#801 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#802 |
|
Dossisława I
|
Oglądnęłam przed chwilą filmik Zmalowanej z Marzenką o diecie i powiem tylko tyle, że Marzenka jako pani dietetyk powinna przeczytać o zdrowym odżywianiu, bo to co ona wygaduje to są jakieś bzdury. Powinna zacząć od żywienia zdrowego 5 posiłków dziennie, a nie jednego. Zszokowała mnie tym filmikiem.
Czeka tylko na szybkie efekty, najlepiej jeszcze bez ćwiczeń i bez wyrzeczeń, a tak niestety nie da się schudnąć zdrowo i na stałe. |
|
|
|
#803 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#804 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#805 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() carterfold była dziwna, tzn jednocześnie niezbyt za nią przepadałam jako za osobą, a zdrugiej strony lubiłam ją oglądać, była taka hmm inna
Edytowane przez dziad kalwaryjski Czas edycji: 2013-02-20 o 23:21 |
|
|
|
|
#806 | |
|
summer vibes;)
|
Cytat:
Dzięki. Widzę, że na blogu też dawno jej nie było. Szkoda, bardzo ją lubiłam.
|
|
|
|
|
#807 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#808 |
|
Zadomowienie
|
Teraz sprawdziłam to ma taki filmik.
|
#809 |
|
Zadomowienie
|
Ja też oglądam od daaawna. Pamiętam pierwszy raz trafiłam na filmik ohmykat i sobie pomyślałam "no stuknięta, kosmetykami się chwali w internecie", ale skończyło się na tym, że przez pół nocy oglądnęłam jej wszystkie filmiki
Niestety, po tylu latach na youtube baaardzo często już wieje nudą... ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- A pamiętacie pierwsze filmiki katosu jak stwierdziłyśmy, że zachowuje się jak pobudzona wiejska dziewczyna, czy jakoś tak? (w każdym bądź razie skrytykowana za zachowanie i słownictwo została) Naprawdę na tych filmikach była strasznie dziwna i gadała od rzeczy
|
|
|
|
#810 |
|
Rozeznanie
|
callmeblondieee o pracy w Sephorze ( nie wiedziałam że ją wywalili przez jakieś widzki
)http://www.youtube.com/watch?v=I0yxmnYG9q4 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:07.

bez zadęcia.

oglądałam też susz, ale wydawała mi się taka stara 

klask i:
Może ktoś mnie oświeci.