|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#841 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. X
Cytat:
|
|
#842 |
|
Rozeznanie
|
[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;39367834]Pamiętam jak parę lat temu, napisałam tutaj, że nie podoba mi się angielski Princessy, to zostałam zjechana, że się w ogóle nie znam :P [/QUOTE]
jaki miałaś nick parę lat temu na wizażu?
|
|
|
|
#843 |
|
Zakorzenienie
|
nie rozumiem tylko czemu nie ma żadgnego zdjęcia, które pokazuje jej cały strój?
ja chciałabym zobaczyć jak sie całość prezentuje, a nie jakiegoś lizaka i kucanie na ławce.
|
#844 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
.He he, jedna siostra nakręca filmik pt. "jak ja nienawidzę Walantynek", druga zaś prezentuje fotki z romantycznego Walentynkowego spaceru .---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Jakoś nie lubię takiego włażenia na ławki, nawet dla celów sesji^^.
|
|
|
#845 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#846 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przy swojej figurze ubiera się ciekawie i dobrze, tzn. podoba mi się to, że nie zarzuca na siebie worka, myśląc, że tym ukryje to i owo. Ubiera się modnie i nie stara się zakryć czym popadnie. |
|
|
|
|
#847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja siostra dostała mandat od służby miejskiej za takie siedzenie na ławce...
|
|
#848 |
|
Zakorzenienie
|
bo to brak szacunku dla ławki jest!
|
#849 |
|
Zadomowienie
|
Wiecie co ja jestem osobą ciekawską (
) i wkurza mnie takie ciągle pokazywanie się z Markiem pokazujące ich jako parę, a jednocześnie zaprzeczanie temu. Kiedyś chyba napisała, że Mark ma żonę... Mhm, ma żonę, a na walentynki przyjeżdża do koleżanki? ![]() Wiem, że to nie moja sprawa, ale jak już mówiłam ja jestem ciekawska i nie lubię takiego grania, sprawia, że odechciewa mi się taką osobę oglądać, bo tylko mnie drażni... Ja też uważam, że Karolina ma dziwne te naturalne włosy, znałam kilka dziewczyn mających naturalny blond (wiem, że przynajmniej część z nich nie farbowała na 100% bo widywałam się z nimi od dziecka) i żadna nie miała odrostu w innej tonacji niż reszta włosów. Bo Karolina ma ewidentnie ciepłe, żółte końca, a odrosty zimny mysi blond... Chyba, że to efekt kamery... |
|
|
|
#850 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#851 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#852 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i czekoladę, i lody, i kawę z wielką bitą śmietaną, ale pączka NIE WOLNO |
|
|
|
|
#853 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Dobrze, że ławka nie pękła
|
|
#854 |
|
w krainie snu i marzeń
|
|
|
|
|
#855 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale różnica jest taka ,że moja koleżanka przez cały rok miała ten odrost (2-3cm) a blond był naturalny a nie tak intensywny i ciepły jak u Karoliny. A co do Princessy to 2 torebki Modalu i zachwyt nad torebką za tysiaka od MK , bo przecież każda inna to cerata idą w parze z mega odrostami? ciężko ją zrozumieć
Edytowane przez patisia123 Czas edycji: 2013-02-21 o 13:19 |
|
|
|
|
#857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#858 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak troche w temacie http://www.joemonster.org/art/22426/...zdego_hipstera
|
|
|
|
#859 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, z tą ceratą to wy wymyśliłyście czy to cytat RGP, bo się nie orientuję
?
|
|
|
|
#860 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#861 |
|
Zadomowienie
|
Wrzucałam cytat z fb sióstr glam.
|
|
|
|
#862 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#863 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bo te odrosty są typowo w odcieniu popielatego, zimnego blondu, a reszta włosów wprost przeciwnie ciepła i żółta. Ja też mam koleżanki naturalnym blond, ale ich odrosty choć w innym kolorze, to są jednak w takiej samej tonacji jak reszta włosów... |
|
|
|
|
#864 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#865 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Rozjaśnienie zalezy w mojej opinii od grubości włosa- jak włos jest cienki to szybko ulega zniszczeniu i jaśnieje. Jak jest grubszy to kolor zmienia sie nieznacznie. Znam brunetki, które nie farbują włosów i po lecie włosy nieznacznie płowieją, ale znam i takie, które mają dosłownie ruda pasemka (i nie jest to farba czy rozjaśnianie bo mają tak od dzieciństwa). |
|
|
|
|
#866 |
|
Zadomowienie
|
A to zabawne, nie wiedziałam, że tak się może zdarzyć
![]() Tak czy siak nie zazdroszczę, bo u Karoliny naprawdę to źle wygląda... Ja martwie się czasem, że wyglądam jak wieśniara jak mam mały 1cm odrost (mój naturalny kolor jest tej samej tonacji co rozjaśniany, nie rozjaśniam dużo), a ona cały czas chodzi z takim "3 miesięcznym" odrostem, który przez tą różnice tonacji wygląda sztucznie... Nie wiem ja chyba bym kombinowała z farbowaniem. Niby z jednej strony szkoda włosów, skoro naturalny na końcach jest ok, a z drugiej odrosty są strasznie nieestetycznie. Nie czarujmy się, te naturalne też (tym bardziej, że jej wyglądają mniej naturalnie niż niejednej farbowanej). Głupio tak być naturalnym kosztem chodzenia całe życie z nieestetycznymi włosami... Fajne włosy to ma callmeblondie. Ona chyba też ma naturalny kolor, a bardzo fajnie się prezentuje
|
|
|
|
#867 |
|
Karo
|
Futro na paznokciach Oleska i Stylizacje
https://www.youtube.com/watch?featur...v=D3dK_PCie3s#! oczywiście u nas można dostać, może nie na allegro, ale firmy paznokciowe mają rożne kolory E: jednak jest http://allegro.pl/ck-velvet-manicure...036813550.html http://allegro.pl/cc-velvet-zamsz-ak...029419522.html Edytowane przez Adamantium01 Czas edycji: 2013-02-21 o 15:16 |
|
|
|
#868 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny a tak w ogóle podobają się wam włosy Karoliny?
Nie mówię tutaj o kolorze tylko ogólnie. Bo ja mam wrażenie, że mam bardzo podobne. Naturalnie proste, ta sama długość, podobna "ilość" włosów, jedynie jej sprawiają wrażenie bardziej suchych. Mi się jej włosy wydają mocno średnie. Może datego, że sama takie mam, a zachwycam się tylko włosami ładniejszymi niż moje Ale po komentarzach widzę, że wiele osób zazdrości jej tych włosów, a ona sama jest z nich dumna. I ja tego troszkę nie rozumiem, bo uważam, że takie włosy mają daleko do ideału.I sama nie wiem, czy ja mam jakiegoś świra i nie doceniam co mam, czy na prawdę takie włosy to nic specjalnego? |
|
|
|
#869 |
|
Karo
|
ja np nie lubię takich prostych (opcja topielica), wolę pocieniowane, tak, żeby to cieniowanie było widać
|
|
|
|
#870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Karolina rzadko ma jakoś fajne zrobione, mi się wszelkie warkocze nie podobają, ulizane włosy tym bardziej nie lubię też , jak przy twarzy jej się tak zawijają na zewnątrz http://youtu.be/_tOCs8YWvTw w 3:00.na jej włosach fale wyglądają najlepiej
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:15.

.

) i wkurza mnie takie ciągle pokazywanie się z Markiem pokazujące ich jako parę, a jednocześnie zaprzeczanie temu. 
ja w tych zasadach sie nie moge juz połapać!;p

Tylko ktoś się nie zgodzi z jej zdaniem, od razu BACH, zmiesza z błotem.
Karolina rzadko ma jakoś fajne zrobione, mi się wszelkie warkocze nie podobają, ulizane włosy tym bardziej