![]() |
#2461 |
Zadomowienie
|
Dot.: MY STYLE DIARY po polsku II
http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...8&d=1173964442
Anies zdradzis skad masz te torebke? Marze o niej...
#2462 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2463 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szukam ostatnio podobnej kurtki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2464 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Po raz kolejny powtórze, ze rewelacyjnie prezentujesz sie w muchach. A aparat chetnie bym przygarnela ![]() ![]() Swietne ankle na drugiej fotce. Bardzo wiosennie - podoba mi sie. Pokazuj sie czesciej nafie. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2465 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2466 |
Rozeznanie
|
Nafie-bardzo wiosennie! super
![]()
#2467 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2468 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2469 |
Zakorzenienie
|
Paulinaaa_ ja ci chyba tyłek przetrzepię! Jesteś zgrabna i chcesz iść na dietę? Bardzo fajnie się prezentujesz
![]() ![]() Anies: pięknie się prezentujesz na każdym zdjęciu. Szczególnie przypadła mi do gustu ta szara tunikowa sukienka. Koniecznie zrób jakiś zestaw z moim ukochanym żółtym paskiem. Czekam aż go u nas przecienią ![]() ![]() Justa1980: dziękuję bardzo za ciepłe słowo ![]() ungia: reprezentujesz zupełnie odmienny styl, a jednocześnie świetnie w nim wyglądasz, bardzo elegancko a jednak łamiesz tę elegancję w bardzo umiejętny sposób ![]() Caffi: bardzo ładnie się prezentujesz, wszystko dobrane bardzo gustownie, tylko klapek zabraniam wkładać ![]() ![]() CzarnyElf: kocham turkusowy, więc pasek w kolorze turkusu z pierwszego zestawu jest według mnie zachwycający! Sama takiego szukam wszędzie ![]() martusieńka: świetna sukienka na szelkach! Bardzo mi się podoba! I lubię wiązane pod szyją bluzeczki, więc ten drugi zestaw dla mnie bomba. Ja założyłabym do niego coś delikatnego na stópki, dodałoby zwiewności, ale bardzo ładnie ![]() nafie: fajnie że stawiasz na kolory ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2470 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, wszystkim Wam pięknie dziękuję
![]() ![]() Wszystkim odpiszę po powrocie do domu rodzinnego, bo w Krakowie wyczerpałam limit megabajtów (Blue Connect) i net chodzi, jakby chciał, a nie mógł. Do napisania ![]()
#2471 |
Rozeznanie
|
Hej dzieczyny
![]() Wątek odwiedzam regularnie, ale jak dotąd nie mogłam odważyć się pokazać moich zestawów. Widząc Wasze, popadam w kompleksy ![]() ![]() ![]() A więc zestaw z sukienko-tuniką z Promodu. Co prawda przy takiej pogodzie jak teraz się w nim nie pokażę, ale liczę, że niedługo się ociepli ![]()
#2472 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2473 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze raz wszystkim Wam
![]() Daka, cieszę się, że podoba Ci się mój styl ![]() Babessa, oj nie pytaj ![]() Mademoiselle jeanne - ![]() Biała koszula jest od Jennifer Tylor. ![]() Gosia, jak mi miło, dziękuję Ci pięknie ![]() ![]() Ojalika, no dziękuję bardzo ![]() ![]() Włosy mam naturalnie proste. Prostownicy używam od święta. Thaitii, dziękuję ślicznie ![]() Justyś, ![]() ![]() ![]() Ungia dziękuję. ![]() ![]() Mmaggiee, miło mi bardzo, merci beaucoup. Tata nie zna się kompletnie na modzie, bo nie kupuje nic innego, tylko garnitury, krawaty i koszule ![]() Brązowa kamizelka jest z Dunnes Stores. Paulinaaa, merci aussi. Szczerze mówiąc, to nie sprawia mi różnicy, czy bluzka mnie pogrubia, czy nie. Obym nie wyglądała jak w ciąży ![]() Nasteczka ![]() Nie gadaj głupot, tylko wystawiaj coś od siebie, zawsze masz śliczne zestawy. Wciąż pamiętam ten ze sweterkiem z bufiastymi rękawkami. Elfiku również dziękuję ![]() Moim zdecydowanym faworytem jest to zdjęcie: http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...1&d=1173993814 Wyglądasz jak gwiazda filmowa w tych okularach. W ogóle cały zestaw jest cudowny, te pasek ![]() Niebieska narzutka też cudowna. Zauważyłam, że masz boski kolor oczu. ![]() Vanilla, merci ![]() ![]() A kiedy doczekamy się czegoś od Ciebie? Martusienka, bardzo ładna sukienka. Podoba mi się ![]() Trollcia, moim marzeniem jest być stylistą wnętrz ![]() Dziękuję bardzo. Magdalenaa, torebka jest z Allegro. Wewnątrz na skórzanej metce jest napisane, że to Balenciaga, ale wątpię, żeby to był oryginał. ![]() Side, merci. Chciałam zrobić zestaw z żółtym paskiem, ale jeszcze go nie skróciłam i brzydko wyglądał taki długaśny. Paski z kokardkami są świetne, mnie bardzo podoba się Twój z Reserved. Nie widziałam tych z Terranovy, bo szczerze mówiąc nie przepadam za tym sklepem. Czasami z Rinascimento można znaleźć coś fajnego. Thaitii, ooo widziałam tą sukienkę na żywo. Moim zdaniem ten zielony top pod spodem kompletnie nie pasuje, zdecydowanie powinnaś go zdjąć. Sukienka nie ma dużego dekoltu, więc nie powinnaś mieć oporów, żeby nosić ją samą. Spodnie są na Ciebie za szerokie, czy to wina zdjęcia? Za długie na pewno, może lepiej podwić je? Ładniej będzie to wyglądało. Nie powinnaś mieć kompleksów, bo figurę masz świetną. Zestaw też bardzo ładny, ale zmieniłabym tych kilka, wyżej wymienionych elementów.
#2474 | ||
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
[FONT="Arial"]No to znowu nadrabiam zaleglosci
![]() Pyra1990,różowiutka,mutacumliquida,CzarnyElf,czarownicagosia, kociolek,A_K,VanillaCafe,side85,anies5 dziekuje dziewczyny ![]() ![]() ![]() n_o_b_o_d_y troche ciemne zdjecie, ale widze ze wszystko fajnie do siebie pasuje! ten pasek, jeszcze polaczenie czarnego z bialym ![]() Cytat:
long ksozula i ten pasek ,bardzo ladnie:0 jeszcze ostatnio moje ulubione polaczenie b&w,ale powoli tez musze juz sie zaopatrzyc w jakies wiosenne kolory ![]() Cytat:
Chyba widze peeptoe z ryłki ![]() ![]() a zestawy-wreszcie sie doczekalismy! dziewczyno gdzie Ty sie ukrywalas ![]() ![]() widze ze lubisz stonowane kolory ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kociolek oo wreszcie wiosna w zestawach ![]() ![]() sabcia_myszka nono jakie okulary ![]() ![]() ![]() eevvaa ladny zestaw ![]() zestaw ladny-wszystko do siebie pasuje,grzybek,torebka(cu dna!) i balerinki-ktore tu mnie przekonuja pomimo tego ze nie lubie panterki. ungia klasyczny ale fajnie sie prezentujesz!tak jak dziewczyny mowily swietna torba! anies5 kolejny zestaw ,ktory bardzo mi sie podoba . grzyb z VM juz chwalilam u kogos ,wiec wiadomo ze sie podoba! no i kamizelka +long trafiony ! minimalizm ale na jakim poziomie ![]() ![]() ![]() Paulinaaa jaka dieta?!nie przesadzaj ![]() ![]() ![]() anies5 Aga ![]() ![]() ![]() njabardziej urzekl mnie z szara sukeinka z cubusa, plasczyk granatowy z cubusa (ostatnio bardzo lubie ten kolor),bardzoo soczysty i wiosenny grzyb z h&M,no i biala koszula!! masz fantastyczny styl,chyba chcialabym miec takiego styliste jak Ty i tak laczyc ubrania i dodatki ![]() caffi ladny sweterek na trzecim ![]() czarnyelf kolejne zestawy,ktore mnie powalily na kolana ![]() no i po raz kolejny mowie Ci ze swietnie wygladasz w tej swojej kolekcji okularow ![]() martusienka ladna sukienka nafie w koncu sie pokazalas ! ladnie kolorowo uff koniec ;D 6 stron skomentowane ![]() ja postaram sie cos wkleic w nastepnym tygodniu ![]() Edytowane przez super_karo Czas edycji: 2007-03-17 o 15:18 Powód: czcionka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2475 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poszukaj na Allegro, może coś znajdziesz. edit. Anies już odpisała, ale ze mnie gapa. ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2476 |
Zadomowienie
|
szukalam jej na allegro niestety byly tylko oryginaly bo za 3000 :/
A ile za nią dałas? I w ogole jak ja znalazlas ja wpisuje balenciaga i prawie nic nie wyskakuje :/
#2477 |
Wtajemniczenie
|
ostatnio mam mało czasu i nie nadążam za wątkiem. z ostatnich pozycji to jak zwykle rewelacyjne zestawy anies i ładna sukieneczka thaiti, wpadły mi w pamieć
a to moj dzisiajszy. słabo widać, bo robione komórką jesli w złym świetle, ale mysle ze cos dopatrzycie. bluza morska H&M a pod spodem bezfirmowy long w paseczki. Buziaczki
#2478 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny
Piszę zbiorczo ,bo mam zbyt wielkie zaległości w komentowaniu, staram się przegladac wątek regularnie, choć mam ostatnio mało czasu. Ogólnie wielkie gratulacje dla Waszego wyczucia stylu , naprawdę forum ma wysoki poziom i jest skarbnicą inspiracji. jak zwykle śliniłam sie ogladając zestawy Czarnego Elfa , Anies podobała mi się też Ungia i Kociołek. Jak tylko zakończę historię z pewnym zębem, który nie daje mi spokoju wkleję coś od siebie. Dorko, ja nie widzę zdjęcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2480 |
Rozeznanie
|
justa, super_karo, sarahmoon, wielkie dzieki
![]() czarnyelfie, rewelacyjny jest ten twoj grzyb a biorac pod uwage fakt, ze jest w moim ukochanym morsko-turkusowym kolorze... ![]() nafie, pdoboaja mi sie twoje pastele, ja takze lubie kolor w ciuszkach (hm, czego dzis nie bedzie widac ![]() ![]() dorkaa, z cyklu zielono mi? slodko wygladasz moje dzisiejsze: 1 - z zakupowego, eksplozja koloru ![]() 2 - biala bluzka znaleziona wczoraj w lumpku i butki z cutesy, ktore w koncu do mnie doszly ![]() 3 i 4 - czarne grzyby z hm-u 5 - freddy kruger z koszmaru z ulicy wiazow powraca (szkoda, ze nie mam czarnego kapelusza ![]() Edytowane przez kociolek Czas edycji: 2007-03-17 o 17:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#2482 |
Wtajemniczenie
|
Milky_quartz, Justa1980, Caffi, kolta, side85, super_karo - bardzo Wam dziekuje za mile komentarze
![]() ![]() kociolek - rowniez dziekuje ![]() ![]() ![]()
#2483 |
Rozeznanie
|
dorka, nafie, dziekuje slicznie
nafie - czarna tunika jest z hm (dzial dzieicecy). a vide bialej bluzeczki, napewno na taka trafisz - kieruj sie po prostu do lumpka ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2484 |
Zakorzenienie
|
kociolek z lumpka ?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2485 |
Raczkowanie
|
Kociolek !! Butki z cutesy super !!
#2486 |
Zakorzenienie
|
Kociołek, najbardziej podoba mi się zestaw z koszulą białą i paskiem w talii.
![]() Poza tym dalej jestem zauroczona grzybem z H&M i ten zestaw również mi się podooba. Ooo i pierwszy bardzo ładny. ![]() Dorka, świetny sweterek, ma bardzo ładny, soczysty kolor. Wiosenny ![]()
#2488 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do longów to rzeczywiście do Cubusa żadko zaglądam i tu jest mój błąd ![]() ![]() ![]() Chyba nie muszę już nic mówić, Anies, jeśli chodzi o Twój styl, bo jest po prostu boski ![]() ![]()
![]() |
#2489 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do longów to rzeczywiście do Cubusa żadko zaglądam i tu jest mój błąd ![]() ![]() ![]() Chyba nie muszę już nic mówić, Anies, jeśli chodzi o Twój styl, bo jest po prostu boski ![]() ![]() Edit - przpraszam za podwójnego posta, ale coś mi komputer odmawia współpracy.
![]() |
#2490 |
Zadomowienie
|
Dorkaa
Teraz widzę ,super wiosenny zestawik, uwielbiam soczystą zieleń, dobrze Ci w tym kolorze, ciekawa jestem kroju spodni, jeśli rurki to bomba, bo przy Twojej figurce napewno byłoby Ci w nich ładnie. Kociołek Powoli staję się fanką Twoich zestawów , pierwszy podoba mi się najbardziej, choć nie przepadam za butami odcinanymi paskiem przy kostce. Drugi i trzeci też rewelacja. Jesteś jedną z tych szczęściar, którym figura pozwala na wszelkie szalenstwa z krojem ,korzystaj z tego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:52.