|
|
#2551 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Czterolatki :)
Ja również się Wam wetnę w wątek - za co z góry przepraszam
Dostałyście jakieś listy ze szkoły do której wg rejonu mają chodzić Wasze dzieci? Ja taki dostałam i teraz też jak Aniusia_O bije się z myślami, z tego listu wynika, że jest to niejako wezwanie do tego, że ma chodzić do zerówki w szkole - ale dlaczego "ma" przecież niby mam wybór jeszcze - dobrze kombinuję, czy coś pomieszałam?
|
#2552 |
|
Zakorzenienie
|
Judi
jakie baleriny nabyłaś miałam raz eccowe i sprzedałam, bo mnie w duży palec od góry gniotły , tak jakby noski mimały za niskie ja już po cięciu włosów kolejny raz nie płaczę w mankiet dziś kosztowało mnie to 60 zł znalazłam w końcu swojego ulubionego fryzjera i nie opuszczę go aż ..... dziś na koniec mi jeszcze włosy poskręcała prostownicą, więc perwszy raz nie mam prostych po fryzjerze, coś a'la ślubna Veronka ![]() ps. Nowaken nie przepadam za pakami ubranek, wolę sobie sama coś poskładać z aukcji sprzedającego , ale wiadomo, mniej zachodu z jedną wiekszą aukcją bylam dziś świadkiem kradzieży w rossmannie, gość zwinął jakieś pachnidło i w nogi, ochroniarz za nim, złodziejaszek miał pecha , bo wypadł ze sklepu wprost w ręce patrolu staży miejskiej :podpowiedzcie mi do jakiego gdzieś wieku dzieciaki różnej płci mogą dzielić jeden pokój ? będę musiała nabyć łóżko piętrowe i tak dumam na ile lat takie rozwiązanie będzie "higieniczne" dla moich dzieciaków bo kiedy nastąpi jakaś przeprowadzka to bóg raczy wiedzieć ![]() u Mikiego zerówka w przedszkolu i tam zostaje , więc nie mam rozterek Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2013-02-21 o 12:50 |
|
|
|
#2553 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- Cytat:
|
|
#2554 |
|
Zakorzenienie
|
Anka ja tych balerinek w końcu nie kupiłam. zamówiłam, zapłaciłam i tego samego dnia którego miały być wysłane znalazłam sklep stacjonarny o okazało się że 41 (który zamówiłam ) jest ogromny. Szybko odwoływałam zakup, udało mi się bo jeszcze nie wysłali. A teraz kupiłam wiosenno jesienne Ecco, na rzepy co by się łatwo zapinało buty
![]() Na balerinki mam chęć, ale w tym roku więcej butów nie kupuję, bo wiadomo... Jak będę miała nogi jak przy Tymku to tylko plastikowe balerinki będą wchodziły w grę
|
#2555 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
No to może jednak pojedyńczo powystawiam moje dzieci będą w jednym pokoju jak najdłużej nie oddam im sypialni prawdopodobnie będziemy mieszkać tu gdzie mieszkamy jeszcze kilkanaście lat. Tak myślę że się zgodzą ze sobą przebywając w jednym pokoju. Ja tylko nie kupię łóżka piętrowego bo mi zagraci pokój . Już powoli mam chytry plan Anię przenieść do Antka bo on ma twardy sen |
||
|
|
|
#2556 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
chodze i ziewam pol dnia, aura niesprzyjajaca Anka ja mieszkalam z bratem w jednym pokoju do moich 15, jego 18 urodzin. Mielismy 2 pokoje wiec nie bylo wyjscia. Potem dopiero rodzice sie wybudowali i mialam swoj wlasny pokoj. Fajnie by bylo gdyby kazdy dzieciak mial swoj pokoj ale rzeczywistosc inna. Ale np kuzyni prawie w tym samym wieku mieszkali razem jeszcze dluzej a mieli 3 pokoje, ciocia tez nie chciala oddac sypialni. I w sumie kuzyn wyprowadzil sie jak mial ok25 , kuzynka nadal z nimi mieszka co do zerowki to tez zdecydkwanie wole w przedszkolu. Z ta sama pania
|
#2557 |
|
Zakorzenienie
|
U nas tez dzieciaki beda w jednym pokoju
|
#2558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2559 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2560 |
|
Zakorzenienie
|
wstawiam fotę, ale jakoś jednak takie pomiętolone mi nie podpasiły
dobrze, że jutro mycie fryzjerka jest taka super ludzka, poradziła jak mam następnym razem farby wymieszać, bo jakiś za bardzo naturalny kolor mi powstał m-c temu, za dużo naturalnej bazy dodaję ![]() pocieszyłyście mnie tym bratersko-siostrzanymi pomieszkiwaniami w jednym pokoju |
|
|
|
#2561 |
|
Zakorzenienie
|
Ania jakie ty masz długie włosy
|
|
|
|
#2562 |
|
Zakorzenienie
|
5 m-cy niebytności
u cięcia zapuszczona byłam totalnie ![]() ![]() chciałam krócej , a fryzjerka mi dziś mówi, że może ciut dłuższą linię mi zostawi ,bo mi młokosy odrastają, więc może coś się tam napuszy od skóry bardziej wiadomo tż zadowolony, bo "jest długo" , ja zobaczę jak sie sprawy mająmoże faktycznie mi coś jeszcze wyduma na ciut dłuższych , ale nie do ramion na maksa , nie jedno wiem, że jak czapy pójdą z głów to chyba sie na jjakieś farbowanie wielotonowe u niej umówię, nudzi mi sie juz taki mono kolor na głowie, jak bedzie kilka odcieni , to i włosów będzie optyczniej więcej ![]() ![]() na razie mam myć włosy przeciwłupieżowym , płukać cytryną, żeby mi kolor ten naturalny ciut zszedł, żeby mi farba na święta ładnie chwyciła |
|
|
|
#2563 |
|
Zakorzenienie
|
ja w długich wyglądam dramatycznie
oto dowód między innymi z 2004 kiedy zapuściłam włosy do koka. jakbym umiała się przeżegnać to bym to zrobiła, dżisas edit. naście osób już się pośmiało więc usuwam dobranoc! Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2013-02-21 o 22:35 |
|
|
|
#2564 |
|
Zakorzenienie
|
tak Jowiszku i ja
mam ten sam styl włosów ![]() nie nadają się na zapuszczanie a'la Takuśna, czy Anisia ![]() obraz nędzy i rozpaczy to ja mogę rzecz po katolicku ![]() look na Najświętszą Panienkę , mi nie pasi, no i moim włosom |
|
|
|
#2565 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2566 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2568 |
|
Zakorzenienie
|
a nie ????
słuchajcie mam zaplanowane weekendy do końca marca. kosmos! teraz w sobotę pijemy w Pniu, nawet spać będziemy - taki pożegnalny kop dla małża. za tydzień w piątek tu na miejscu ze znajomymi (sobota odpada bo małż już jedzie. nieważne, że tydzień temu też się żegnaliśmy w marcu mam urlop więc pierwszy weekend spędzę z Igą sama (zaproszę koleżankę), w drugi jadę do mamy na spotkanie z psiółami (z noclegiem. musimy się spotkać przed porodem w kwietniu jednej z nas. bo potem trzeba będzie chyba z wyjcem kilkumiesięcznym za ścianą spać jeśli na cycu będzie ), potem weekend z małzem, świąteczny też z małżem - u rodziców bo po Igę pojadę (po moim urlopie posiedzi u dziadków 2 tygodnie). ale się najeżdżę pkp
Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2013-02-21 o 21:54 |
|
|
|
#2569 |
|
Zakorzenienie
|
Na tej drugiej focie wcale nietragicznie, nie wiem o ci Ci chodzi
i dzieki ze mi wyglad na Maryjke pasuje ![]() ale migdaly mnie bola
|
#2570 |
|
Zakorzenienie
|
bo wyglądam jak Wypłosz!
i wygląda na to,że jedyna fryzura dla mnie to krótki a'la bob, proste cięcie. laski ja umrę z nudów bo już kilka lat tak chodzę
Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2013-02-21 o 21:57 |
|
|
|
#2571 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i tak teraz mnie naszlo czy odnosnie pomocy w sprawie wakacji w Cro, to moze bys mi skleila jakiegos maila, gdzie szukac, co pytac itp i co bys mi mogla polecic sprawdzonego juz w polnocnej czesci wybrzeza chorwacji. Nie chce ci zada zawracac, jak ci sie takie busy weekendy szykuja Co by za dlugo nie jechac ![]() ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Cytat:
a Ciebie Takusna, to w krotkich sobie nie wyobrazam
|
|
#2572 |
|
Zakorzenienie
|
Ania napiszę. przy czym my byliśmy na Istrii a potem już pod Trogirem. Pomiędzy nigdzie (tzn. Primosten chwilę wcześniej zwiedzaliśmy i tyle)
|
|
|
|
#2573 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widac, ze masz niepokorny włos, ale dlugie faktycznie nie dla ciebie ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Cytat:
chodzi mi o ladne wybrzeze, co by dziecko moglo bez obaw brodzic w wodzie, podobnie jak w Zuljanie Piotrek ciagle nadaje, ze w wakacje jedziemy do chorwacji wiec chyba musze to spelnic
|
|
#2574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
plaża wąska ale podobna jak w Żuljanie (tyle,że dłuższa). Super lodziarnia za plecami, pieczywo niedaleko, ryby za rogiem, owoce też. a piękny Trogir ledwie 10km dalej. i jest lidl Ivona ma dwie kwatery na parterze, jakby mama wasza jechała to się opłaca bo tam jest living-room przy kuchni i jedna sypialnia. |
|
|
|
|
#2575 |
|
Zakorzenienie
|
ale wypas towarzyski Jowiszowa
![]() to nadwyżka za wcześniejsze lata posuchy na zesłaniu w wielkopolsce ps. miałam pytać jak przyjeżdżają do Was rodzice, to gdzie śpi Iguśka, na materacu dodatkowym, czy jak? |
|
|
|
#2576 |
|
Zakorzenienie
|
Magda no jakby Ci to powiedzieć... nie zapuszczaj włosów
|
#2577 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2578 |
|
Zakorzenienie
|
Wiedziałam, że mogę tak napisać bo się nie obrazisz
![]() Zresztą ja lubię szczerość. Sama lubię jak mi ktoś powie-Jolka weź mień fryz bo wyglądasz koszmarnie zresztą ja wiem kiedy mam koopę na głowie hehe np obecnie mam koopę. takie niewiadomoco
|
#2579 |
|
Zakorzenienie
|
aaaa
zapomniałam, dumałam, że sofa nie jest rozkładana ![]() do nas jakby ktoś zawitał i poprosił o nocleg, to nie ma możliwości , wszystko pozajmowane przez domowników ![]() powiedzcie o co tu chodzi mieszkanie nie jest mega suche, a koty z kurzu na panelach już drugiego dnia od odkurzania, mopowania wychodzą idzie się pochlastać, Miki cały podrapany , cały w suszkach , egzema na całego Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2013-02-21 o 22:31 |
|
|
|
#2580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ps. mam problema z praca...napisze na ogrodzie |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:55.

, tak jakby noski mimały za niskie 
bo kiedy nastąpi jakaś przeprowadzka to bóg raczy wiedzieć 

prawdopodobnie będziemy mieszkać tu gdzie mieszkamy jeszcze kilkanaście lat. Tak myślę że się zgodzą ze sobą przebywając w jednym pokoju. Ja tylko nie kupię łóżka piętrowego bo mi zagraci pokój