Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 18 - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-21, 18:46   #1141
cholernarejestracja
Copyraptor

Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 18

Cytat:
Napisane przez plywok Pokaż wiadomość
heh pierwsza odpowiedź i odrazu negatywna dzięki.

bo widziałam go u dziewczyny w pociągu, jak wyciągneła go z plecaka, leżącego raczej bokiem i kubek był suchy. no i wizualnie mi się podoba.
ja raczej potrzebuje na warunki miejski: dom-szkoła. więc od biedy mogę trzymać w ręcę, a że ostatnio kubek zniszczyłam to chce kupić jakiś tanią namiastkę.
Ja mam i nic się nie dzieje. Ale słyszałam, że czasem w nich uszczelki puszczają i zaczyna przeciekać
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-21, 18:53   #1142
NinaSimone
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olasia99 Pokaż wiadomość
Ale jaki gatunek?
Forrest Gump, Pianista, Chłopak w pasiastej piżamie, Uśpieni, Requiem for a dream, trochę obrzydliwa Ludzka stonoga, Slumdog. Milioner z ulicy, Cast Away - poza światem, Siedem dusz, Hooligans, Dom snów

Włosy ok 40 cm, to długie włosy?
Cytat:
Napisane przez Callitus Pokaż wiadomość
La vita e bella, Blue Valentine, 500 days of summer, Taxi Driver, Never Let Me Go, Before Sunrise, Miłość, tak na szybko
Cytat:
Napisane przez aleksjaaa Pokaż wiadomość
Z filmów to jeszcze
- Jeden dzień
- Piła (jako całość)
- Inni

Dziekuje. Czesc juz widzialam, ale jest w czym wybierac
NinaSimone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-21, 19:24   #1143
plywok
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mln Pokaż wiadomość
Mam pytanie do osób spoza Zachodniopomorskiego: czy u Was można kupić chleb szczeciński?
jestem z dolnośląskiego. i nigdy takiego chleba nie widziałam.
Cytat:
Napisane przez trocka8 Pokaż wiadomość
wiesz co, jak ja go zakręcę w domu i spokojnie go wrzucam do torby i nic się nie wylewa, ale jak potem się z niego napiję to zaczyna cieknąć [ale w sumie nie zawsze]. nie mam pojęcia o co chodzi
może raz uszczelka dobrze zachwyci a raz coś nawali?

Cytat:
Napisane przez tenebris Pokaż wiadomość
Wg mnie nie ma co oszczędzać na takim kubku, bo można raz zaoszczędzić 20 czy 30zł, a potem do wymiany bedzie torebka, telefon i wszystko co było w środku.
Być może ktoryś z tych tanich termosow oferowanych na All naprawdę nie przecieka, jednak nie ryzykowalabym i kupiłabym jakiś sprawdzony, ze sklepu turystycznego czy też plastikowy starbucksowy (te na serio nie przeciekają, acz płaci się głównie za logo).
starbucks jakoś w ogóle do mnie nie przemawia
natomiast sklep turystyczny --> chyba nie chce aż tyle wydawac na kubek, którego aż tak często mimo wszystko nie używam.

Cytat:
Napisane przez WrednaMyszka Pokaż wiadomość
Ja mam taki, mój TŻ też, tata i kilka koleżanek Tylko ja mam z firmy Bergner, ale wygląda identycznie jak ten. Jest super! Długo trzyma ciepło, nie przecieka, wrzucam go do torebki/plecaka i jeszcze (odpukać) nic się nie wylało nigdy.
dzieki.
Cytat:
Napisane przez asia_aisa Pokaż wiadomość
Ja kupiłabym droższy, żeby właśnie nie mieć później problemów z zalanymi rzeczami... Zainwestowałam w Starbucksowy, ten klasyczny, TU masz foto. Cena - 80 zł ale jakość świetna. Testowałam zupki chińskie i kawę. Przy posiadaniu takiego kubka trzeba wiedzieć o technice zamykania - na początku wlewa się płyn do określonej wysokości, następnie zakręca się wieczko, jednak ten ustnik musi być otwarty! Zamyka się go dopiero ok. 2-3 minuty po dokręceniu. Kawa nie przecieka. Mi ten kubek trzyma ok. 5 godzin przy mrozie (-10), a jak byłam na wyjeździe i była temp. ok. +5 to trzymał cały dzień.

---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

Skąd wzięłaś to info?
trochę własnie za drogi. planuję mimo wszystko mniej wydać na kubek.
Cytat:
Napisane przez tenebris Pokaż wiadomość
Podobno niezawodne są kubki Contigo. Trzymają wrzątek ok 4h, a zimno ok. 12h. Nic się nie wylewa, a jak coś się z kubkiem zadzieje, to producent nowy przysyła. Koszt ok 130zł, ale jak ktoś namiętnie używa, to pewnie warto.
ta kwota już w ogóle do mnie nie przemawia
no i jak za taka kwote i wrzątek tylko przez 4 godziny to chyba trochę mało mi wydaje.

Cytat:
Napisane przez Charmain Pokaż wiadomość
Mam innej firmy, ale wygląda tak samo, więc podejrzewam, że to jeden i ten sam kubek z innym logo i nic mi nie przecieka

Było coś takiego
http://www.zczuba.pl/zczuba/1,90957,...amietamy_.html
Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Ja mam i nic się nie dzieje. Ale słyszałam, że czasem w nich uszczelki puszczają i zaczyna przeciekać
dzięki dziewczyny

chyba jednak zainwestuje w ten kubek.

(;
plywok jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-21, 19:26   #1144
softgrey
Zadomowienie

Czy któraś z was kupowała może ostatnio Gynalgin i wie może ile kosztuje? (mam receptę)
softgrey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-21, 19:38   #1145
lakeithia
Zadomowienie

GG do lakeithia

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
wizaż jest niezastąpiony! dzięki!
Wystarczy aplikacja SHAZAM na telefon
Stary 2013-02-21, 19:47   #1146
khloe
Strzelaj lub emigruj!

czy przy liście poleconym ekonomicznym jest jakiś dowód nadania?

Przejechane na rowerze w 2019: 2 762
km

mój INSTA
(napisz pw kim jesteś wizażanko
khloe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-21, 19:49   #1147
enamour
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez khloe Pokaż wiadomość
czy przy liście poleconym ekonomicznym jest jakiś dowód nadania?
przy poleconym zawsze jest dowód nadania.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-21, 19:50   #1148
201606242122
Konto usunięte

jakie polecacie szczoteczki elektryczne?
201606242122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-21, 19:54   #1149
khloe
Strzelaj lub emigruj!

Cytat:
Napisane przez enamour Pokaż wiadomość
przy poleconym zawsze jest dowód nadania.

no bo się kurdę wkurzyłam!
kupiłam coś w zeszły poniedziałek. Towar miał być wysłany w poniedziałek. Minął zeszły piątek, napisałam do sprzedawcy- on mi napisał, ze jednak wysyła towar w piątek (zeszły). Znów minął tydzień i jest czwartek.. Pisałam do sprzedawcy kilkakrotnie i dzisiaj z wielką łaską mi napisał, ze towar wysłał dopiero dzisiaj... i mam ochote od niego zażądać dowód wysyłki bo mu nie wierzę! mam ochotę mu teraz wystawić negatyw...!

Przejechane na rowerze w 2019: 2 762
km

mój INSTA
(napisz pw kim jesteś wizażanko
khloe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-21, 20:10   #1150
SekretnyWachlarz
Zakorzenienie

A ja mam pytanie trochę z innej beczki, ale nie chcę specjalnie zakładać nowego wątku i robić śmietnik na wizażu.
Otóż jak widać od 1.11. nie piję kawy. Dzisiaj kupiłam ciastka, mniej niż 15deko, myślałam, że będą śmietankowo czekoladowe. Dopiero jak je zjadłam stwierdziłam, że miały jakiś taki inny smak i się zorientowałam, że to był smak kawy. Czy waszym zdaniem powinnam teraz zacząć liczyć od nowa? Zdaję sobie sprawę, że tam nawet mogło nie być kawy tylko aromat identyczny z naturalnym, ale gryzę się z tym teraz.

I druga sprawa. Powinnam okres dostać wczoraj albo dzisiaj, a tu ani widu ani słychu. Czy powinnam się już martwić? Do ilu dni nie należy się martwić? W ciąży na pewno nie jestem u ginekologa byłam 2 tygodnie temu i też wszystko okay. Czy spóźnienie może wyniknąć z powodu iż od 13 dni pracuję dzień w dzień (po 4h) i jest to praca w nocy i teraz chodzę późno spać, jeszcze później wstaję. Czy to mogło coś zmienić w organizmie, taki przeskok?

Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Treningi
2016: 117/100
2017: 71/100

SekretnyWachlarz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-21, 20:14   #1151
201705250955
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez plywok Pokaż wiadomość
j

trochę własnie za drogi. planuję mimo wszystko mniej wydać na kubek.
Mnie też to właśnie zniechęciło, ale wolałam w ogóle nie kupić, niż kupić coś, co ma złe opinie raczej. Mój kubek ma 2 lata gwarancji, także myślę, że warto.

Cytat:
Napisane przez khloe Pokaż wiadomość

no bo się kurdę wkurzyłam!
kupiłam coś w zeszły poniedziałek. Towar miał być wysłany w poniedziałek. Minął zeszły piątek, napisałam do sprzedawcy- on mi napisał, ze jednak wysyła towar w piątek (zeszły). Znów minął tydzień i jest czwartek.. Pisałam do sprzedawcy kilkakrotnie i dzisiaj z wielką łaską mi napisał, ze towar wysłał dopiero dzisiaj... i mam ochote od niego zażądać dowód wysyłki bo mu nie wierzę! mam ochotę mu teraz wystawić negatyw...!
O, przypomniałaś mi, że ja też mam zaległą wysyłkę. Ale tylko 2 dni zwlekam, a zaznaczyłam, że mam 7 dni na wysyłkę. Swoją drogą to jako kupująca też chcę szybko, a tak, jak się coś sprzedaje - to jakoś ciężko wygospodarować czas na pocztę (muszę jechać do miasta specjalnie).

---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

Cytat:
Napisane przez SekretnyWachlarz Pokaż wiadomość
A ja mam pytanie trochę z innej beczki, ale nie chcę specjalnie zakładać nowego wątku i robić śmietnik na wizażu.
Otóż jak widać od 1.11. nie piję kawy. Dzisiaj kupiłam ciastka, mniej niż 15deko, myślałam, że będą śmietankowo czekoladowe. Dopiero jak je zjadłam stwierdziłam, że miały jakiś taki inny smak i się zorientowałam, że to był smak kawy. Czy waszym zdaniem powinnam teraz zacząć liczyć od nowa? Zdaję sobie sprawę, że tam nawet mogło nie być kawy tylko aromat identyczny z naturalnym, ale gryzę się z tym teraz.

I druga sprawa. Powinnam okres dostać wczoraj albo dzisiaj, a tu ani widu ani słychu. Czy powinnam się już martwić? Do ilu dni nie należy się martwić? W ciąży na pewno nie jestem u ginekologa byłam 2 tygodnie temu i też wszystko okay. Czy spóźnienie może wyniknąć z powodu iż od 13 dni pracuję dzień w dzień (po 4h) i jest to praca w nocy i teraz chodzę późno spać, jeszcze później wstaję. Czy to mogło coś zmienić w organizmie, taki przeskok?

Z góry dziękuję za odpowiedzi.
No daj spokój, przecież nie byłaś świadoma co jesz, dopóki nie zwróciłaś uwagę na ten aromat. W takich wyzwaniach chodzi o to, by świadomie z czegoś rezygnować.

Praca, stres, nawet niewielka zmiana diety... Nie ma się co jeszcze martwić. Jeśli dotychczas miałaś zawsze 'jak w zegarku', to ja bym się martwiła po 3-5 dniach...
201705250955 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-21, 20:18   #1152
SekretnyWachlarz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asia_aisa Pokaż wiadomość
No daj spokój, przecież nie byłaś świadoma co jesz, dopóki nie zwróciłaś uwagę na ten aromat. W takich wyzwaniach chodzi o to, by świadomie z czegoś rezygnować.

Praca, stres, nawet niewielka zmiana diety... Nie ma się co jeszcze martwić. Jeśli dotychczas miałaś zawsze 'jak w zegarku', to ja bym się martwiła po 3-5 dniach...
Uff. To mi ulżyło. Tym bardziej, że jak rzuciłam kawę to piłam jeszcze colę, a ona ma kofeinę, a wtedy nie przyszło mi do głowy aby liczyć od nowa, bo kawa to kawa. Pewnie masz rację, dam sobie z tym spokój.

A okres zawsze mam jak w zegarku, czasem mam +/- 3 dni i jeden jedyny raz w życiu spóźnił mi się 5 dni, ale wtedy miałam dużo stresów. No nic czekam, w takim razie, bo póki co de facto się jeszcze nie spóźnia.

Treningi
2016: 117/100
2017: 71/100

SekretnyWachlarz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-21, 20:22   #1153
Carame
Rozeznanie

O co chodzi z postami na fejsbuku "Jadę do X na Y miesięcy"?
Carame jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-21, 20:24   #1154
201604200942
Konto usunięte

Dziewczyny, tak się zastanawiam, dlaczego sprzedający na allegro wystawiają czasem towar (chodzi mi głównie o ciuchy) na licytację za minimalną cenę 1 zł. Jeśli wierzyć opisom są to rzeczy nowe, ładne itp. Więc gdzie tu jest haczyk? Przecież im się to nie opłaca.
Podkreślam także, że koszty wysyłki nie są wygórowane...
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-21, 20:28   #1155
Asienka187
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
Dziewczyny, tak się zastanawiam, dlaczego sprzedający na allegro wystawiają czasem towar (chodzi mi głównie o ciuchy) na licytację za minimalną cenę 1 zł. Jeśli wierzyć opisom są to rzeczy nowe, ładne itp. Więc gdzie tu jest haczyk? Przecież im się to nie opłaca.
Podkreślam także, że koszty wysyłki nie są wygórowane...
bo zazwyczaj osiągają cenę taką jaką chcą. Ludzie jak widzą, że coś jest za 1 zł to licytują i podbijają cenę, a jak już zaczniesz licytować to się wkręcasz i nie chcesz popuścić. Poza tym dużo osób sortuje rzeczy po cenie (od najniższej), wiec mozna tak dotrzeć do wiekszego grona potencjalnych klientów.
Stary 2013-02-21, 20:28   #1156
019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Carame Pokaż wiadomość
Jakiś durny łańcuszek z rakiem piersi w tle.
019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-21, 20:37   #1157
nadi-a
Raczkowanie

Potrzebuję do praktyk książeczki sanepidowskiej.
Wyrabiałam taką w 2008 roku, wtedy też miałam badanie kału (zanosiłam te trzy próbki). Później jeszcze ze dwa razy w rocznych odstępach podbijał mi książeczkę lekarz medycyny pracy.
Moje pytanie: czy teraz znów wystarczy, że odwiedzę lekarza i mi to podbije? Ile czasu ważne są badania, które robiłam?
"ja nie chcę wiele - Ciebie i zieleń, i żeby wiatr kołysał gałęzie drzew... ja nie chcę wiele, ale nie mniej niż wszystko: Ciebie i zieleń, i żeby listkom akacji było wietrznie, i żeby sercu - bezpiecznie"

narzeczona
nadi-a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-21, 20:39   #1158
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Asienka187 Pokaż wiadomość
bo zazwyczaj osiągają cenę taką jaką chcą. Ludzie jak widzą, że coś jest za 1 zł to licytują i podbijają cenę, a jak już zaczniesz licytować to się wkręcasz i nie chcesz popuścić. Poza tym dużo osób sortuje rzeczy po cenie (od najniższej), wiec mozna tak dotrzeć do wiekszego grona potencjalnych klientów.
a mogą się wycofać z licytacji, jeśli stwierdzą, że oferowana cene jest jednak za niska?
Stary 2013-02-21, 20:47   #1159
alkaxy
biegam dla Zabawy

Cytat:
Napisane przez Agnieszka987 Pokaż wiadomość
Czy justyna kowalczyk kiedys brala doping? Bo wciaz mowi o norwezkach chorych na astme, a slyszalam ze nie jest lepsza... Oczywiscie nie chce urazic zadnej fanki., tylko pytam....
Było, było. Niby nie w celach dopingu, ale na ból czegoś tam.
Niedawno czytałam gdzieś wywiad z nią i jak dziennikarz zadał podobne pytanie do Twojego to stwierdziła, że to było dawno i "nie rozmawiajmy już o tym".
Tak jak ją doceniam za jej determinację i wyniki, to nie rozumiem tego całego hejtu Norweżek non stop. Tym bardziej, że sprawa nie jest taka prosta jak ona to przedstawia - jakby taka była to FIS już dawno by ukarał astmatyczki.
alkaxy jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-21, 20:48   #1160
Asienka187
Zakorzenienie

Cytat:
a mogą się wycofać z licytacji, jeśli stwierdzą, że oferowana cene jest jednak za niska?
Teoretycznie nie, w praktyce często ktoś odwołuje wszystkie oferty i pisze, że dana rzecz np. się zniszczyła albo sobie podbijają oferty co też jest niezgodne z regulaminem
Stary 2013-02-21, 20:54   #1161
softgrey
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez softgrey Pokaż wiadomość
Czy któraś z was kupowała może ostatnio Gynalgin i wie może ile kosztuje? (mam receptę)
Podbijam
softgrey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-21, 21:00   #1162
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Asienka187 Pokaż wiadomość
Teoretycznie nie, w praktyce często ktoś odwołuje wszystkie oferty i pisze, że dana rzecz np. się zniszczyła albo sobie podbijają oferty co też jest niezgodne z regulaminem
aaa....
zastanawia mnie jeszcze jedno. Ktoś przebił moją ofertę, kiedy chcę go przebić automatycznie wyskakuje mi informacja, że oferta została przebita. Nie wiem jak to zrobił, musiałby równocześnie ze mną wbijac tę samą ofertę. Przyblokował mnie jakoś?
No bo widzę np. 8 zł, daję 8,5 zł, a tu informacja, że już ktoś tyle dał i mogę dać tylko 9 i znowu informacja, że już jest tyle itp.
Stary 2013-02-21, 21:01   #1163
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez softgrey Pokaż wiadomość
Podbijam
tabletki dopochwowe?
chyba 16zł płaciłam niedawno

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

Cytat:
aaa....
zastanawia mnie jeszcze jedno. Ktoś przebił moją ofertę, kiedy chcę go przebić automatycznie wyskakuje mi informacja, że oferta została przebita. Nie wiem jak to zrobił, musiałby równocześnie ze mną wbijac tę samą ofertę. Przyblokował mnie jakoś?
No bo widzę np. 8 zł, daję 8,5 zł, a tu informacja, że już ktoś tyle dał i mogę dać tylko 9 i znowu informacja, że już jest tyle itp.
Ktoś mógł ustawić swoja ofertę na 20zł przecież.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-21, 21:04   #1164
201604200942
Konto usunięte

[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;3938116 9]
Ktoś mógł ustawić swoja ofertę na 20zł przecież.[/QUOTE]

i nie widzę, że ktoś dał taką sumę?
Bo cena cały czas jest 8,5 zł
Stary 2013-02-21, 21:06   #1165
Konto usunięte

Cytat:
i nie widzę, że ktoś dał taką sumę?
Bo cena cały czas jest 8,5 zł
Tak, na tym polega licytacja. Dowiesz ile ktoś dał, jeśli go przelicytujesz
Stary 2013-02-21, 21:09   #1166
201604200942
Konto usunięte

[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;3938135 5]Tak, na tym polega licytacja. Dowiesz ile ktoś dał, jeśli go przelicytujesz[/QUOTE]

aaa... takie buty
Stary 2013-02-21, 21:26   #1167
martynusia222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Carame Pokaż wiadomość
O to samo pytałam wczoraj, więc cytuję odpowiedź

Cytat:
Ok dziewczyny! to znowu ten czas, WALKA z RAKIEM PIERSI.
NIE MÓWCIE ŻADNEMU FACETOWI CO OZNACZA TEN STATUS!
Skopiuj tę wiadomość i prześlij do wszystkich swoich przyjaciółek/ koleżanek.
Pomysł będzie związany z miesiącem i dniem urodzin.
Najpierw wybierz miesiąc z listy poniżej:
Styczeń: Chile
Luty: Londyn
Marzec: Miami
Kwiecień: Dominikana
Maj: Francja
Czerwiec: St. Petersburg
Lipiec: Austria
Sierpień: Niemcy
Wczesień: Holandia
Październik: Amsterdam
Listopad: Las Vegas
Grudzień: Kolumbia

pożniej napisz w statusie: Będę mieszkać w (tutaj nazwa miejsca odpowiednia do miesiąca w którym się urodziłaś) przez (i tutaj cyfra z dnia urodzin) months.
Jezeli urdziłaś się 21października Twoje zdanie będzie wyglądać tak: Będę mieszkać w Amsterdamie przez 21 miesięcy.
Dziekuję bardzo za przyłączenie sie do akcji kolejny raz. Pamiętaj aby skopiować wiadomośc i posłąc do wielu kobiet przez PW !
Stary 2013-02-21, 21:30   #1168
mamaNiu
Rozeznanie

Cytat:
Mogą sobie w momencie wystawiania przedmiotu ustalić (niewidoczną dla kupującego" cenę minimalną - przykładowo - 30 zł. Wtedy jeśli ktoś wygra aukcję za mniejszą kwotę aukcja jest nieważna, bo nie osiągnęła ceny minimalnej. Za takie ustawienie ceny minimalnej oczywiście się płaci - od 5 zł w górę.
mamaNiu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-21, 21:32   #1169
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mamaNiu Pokaż wiadomość
Mogą sobie w momencie wystawiania przedmiotu ustalić (niewidoczną dla kupującego" cenę minimalną - przykładowo - 30 zł. Wtedy jeśli ktoś wygra aukcję za mniejszą kwotę aukcja jest nieważna, bo nie osiągnęła ceny minimalnej. Za takie ustawienie ceny minimalnej oczywiście się płaci - od 5 zł w górę.
a nie można ustawić ceny początkowej np. tych 30 zł zamiast złotówki?
Stary 2013-02-21, 21:33   #1170
mamaNiu
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez olasia99 Pokaż wiadomość
Jeżeli szkoła dostaje 6 tys. złotych miesięcznie na ucznia, to wszystkie kserówki, matury itd. powinny z tej kasy iść?
Na rok - nie na miesiąc. Nie wiem jak to wygląda w średnich szkołach - akurat pisałam o podstawówce Co do rady rodziców to nie wiem.
mamaNiu jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości