|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1951 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby
Cytat:
![]() po co ??? po jaki grzyb???????? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1952 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do pytania, czy szybko mi tyg lecą... Niestety nie, bo muszę większość czasu leżeć... Gin mówi, że trzeba wytrzymać przynajmniej do 30 tyg... I się ciągnie strasznie... Ale dla dzidziusia wszystko. Nie kombinuj z tabletkami, bo bedziesz nie wiadomo ile czekać.
![]() |
#1953 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Linka 3 mam kciuki za Twoje II kreseczki ![]() Cytat:
![]()
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() Edytowane przez Dzastin08 Czas edycji: 2013-02-22 o 11:36 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1954 |
Zakorzenienie
|
hehe zobaczymy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1955 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() co do płci to nawet jak ci poda to na 100% jeszcze nie wierz, bo u nas były,,przemiany" Właśnie z chłopców na dziewczynki ![]()
![]() |
#1956 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() co do plci to wiadomo, ale mam nadzieje ze to tak jak starsza siostra bedzie pieknie dupsko wypinac i wszystko bedzie widac jak na dloni ![]() kooocurku wiem ze pewnie za wczesnie na takie pytania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1957 | ||
Zakorzenienie
|
Isia ale masz złośliwca sierściucha, wiem że go uwielbiasz ale ja jako że nie przepadam za kotami to bym go pogoniła
![]() Ty uważaj teraz z kąpielami, jak już to w letniej wodzie a najlepiej przyzwyczaić się do prysznica ![]() Cytat:
![]() musze go popychać we wszystkie strony to sie poruszy, a ciałko to on już ma duże ![]() Cytat:
Po tabletkach też różnie bywa, niektórym łatwo zajść a niektóre mają wszystko rozchwiane i jest jeszcze gorzej |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1958 |
Zakorzenienie
|
kocurek w zeszlym tygodniu jak napisalas co robisz na obiad to zmalpowalam i od 4ech dni jemy ukrainski;D;D;D bo wielki garmek ugotowalam;D a masz juz plan co na przyszly tydzien? moze tez zgapie
![]() niastabilna mysle, ze bez sensu, zebys brala antki. strata czasu, a ogromna ingerencja w hormony. bajka z ogonkiem pewnie tez bys sobie szybko poradzila ![]() nuna Tobie wono czas leci, a ja wychodze z podziwu za kazdym razem jak piszesz ktory to tydzien, ze jak to mozliwe, ze to tak szybko zlecialo. ale pamietam mi tez sie strasznie czas ciagnal. |
![]() ![]() |
![]() |
#1959 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1960 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny tż szedł do sklepu to mu mówie"Kup mi krem nawilżający do RĄK".Tż przyszedł i kupił mi krem nawilżający do twarzy ![]() ![]() Pisałam wam że kupiłam ostatnio Euphorie wiec przyszła dzisiaj akurat jako prezent na imieniny ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2013-02-22 o 12:14 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1961 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no tylko tak zapytalam, bo myslalam ze moze pomoze ![]() Cytat:
![]() a co do tabletek Pytanie nie było !!! hehehe Musze sobie kupic Mönchspfeffer tutaj polecila mi to jedna znajoma ktora tez poronila a pozniej miala problemy i nie wiem jak to przetlumaczyc na polski doslowne tlumaczenie to "mnich pieprz" i nie wiem czy to cos jak wiesiolek czy jak on sie tam zwie... wiem ze poprawia plodnosc... tzn... wspomaga jajeczkowanie ze czasem nawet 2 trzy jajeczka wyskakuja w to nie wierze ale moze pomoze ona po 3 miesiacach zaszla... Wie jak sobie kupie ten preparat oficjalnie wznowie starania od liczby 0 bo nie bede liczyc poprzednich cykli... Jak myslicie ??
![]() ![]() |
![]() |
#1962 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja myślę ze SEX SEX SEX i nie przekombinuj ![]() mniszek to jest skladnik z naszych zioł co pijemy sobie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1963 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() W niedziele robie pizze ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1964 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1965 |
Rozeznanie
|
kocur STO LAT STO LAT NIECH ŻYJE ŻYJE NAAAAM !
![]() Niestabilna , Linka ![]() wracam do pracy ![]()
#1966 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Bajka pewnie w Policach będe rodzic ![]() ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- Juz wiem! Będą klopsy w sosie pomidorowym - 2 dni i fasolka po bretonsku - 3 dni ![]() Hehehe ale |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1967 |
Zakorzenienie
|
Z góry przepraszam, że nie cytuję ale mało mam ostatnio czasu.
Laski na chwilę Was zostawić i takie wieści! misia, Dzastin - gratulacje!!! Bardzo Wam dziewczyny kibicowałam i tym bardziej się cieszę że się udało ![]() kocurku sto lat i bezproblemowej ciąży, zdrowego ślicznego maleństwa ![]() Ciekawa jestem która nam się tutaj pierwsza rozpakuje... Jakieś typy? ![]() Wczoraj przeżyłam chwile grozy, bo mój 3letni bratanek naskoczył mi na podbrzusze, aż kolanko się mocno w brzuch wbiło... Przestraszyłam się bo początkowo brzuch bolał, ale szczerze mówiąc to nie wiem czy też nie z nerwów. Ale po kilku minutach wszystko się uspokoiło i od tej pory jest ok, więc chyba dzieciaczkowi nic się nie stało? ![]() Czas ostatnio mi leci jak zwariowany... W niedzielę zaczynam 11 tydzień już, a przecież dopiero co zobaczyłam II kreseczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1968 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() tez myslalam o policach, ale jak teraz czytam opinie to mi sie w ogole rodzic w szczecinie odechciewa ![]() kuzwa a ja dzisiaj i jutro do szkoly musze isc ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1969 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a z tymi fazami to jakas czarna magia dla mnie... tak jak te wsyzstkie skroty, badanie sie palpacyjnie czy otwara czy nie czy twarda czy miekka... czasami mysle sobie kobieto ty w maju konczysz 27 lat a ja z tymi tematami w czarnej dupie jestem... no nieogarniam poporstu... moze chce ktoras mi referat napisac co i jak, kiedy, gdzie, za jaki czas, z czym, dlaczego, po co, po czym, na czym, w jakim celu itd, itp ?? ![]() ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1970 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz, ja czasem musze wyglądac jak pajac, bo jak lata koło mnie kuzynki dziecko to staram się osłaniać brzuch, chociaż teraz ze względu na leżenie rzadko się widujemy ![]()
![]() |
#1971 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Bajko, nie przejmuj się wielkością, drugie dzieci są zawsze większe od pierwszych i każde kolejne dziecko ponoć jest większe od poprzedniego. Także nie schizuj kochana, nie ma po co. Tym bardziej, jeśli lekarz mówi, że jest ok. ![]() Cytat:
Marna ze mnie wróżka ![]() ![]() Czy bierzesz coś na te zaparcia? Bo to normalne nie jest. Przesz z tyłu a z przodu krew leci? Może Ty masz żylaki w pochwie albo w macicy? Cytat:
Cytat:
Pogoniłam a jak!!! Tyle, że byłam zaskoczona - wchodzę do kuchni a ta siedzi w garnku, jeszcze z tą miną. No nie mogłam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() I 2 kreseczek ![]()
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka Edytowane przez IsiaG Czas edycji: 2013-02-22 o 12:58 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1972 |
Zakorzenienie
|
Izunia wszystkiego najlepszego Kochana z okazji Imienin. 2 kreseczek szybciutko na teście.
#1973 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2013-02-22 o 13:02 |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1974 |
Wtajemniczenie
|
Moje cykle trwaja 29 dni Mialam dostac @ 25 lutego dzis jest 22, czyli 27 dzien cyklu. Raczej przy implantacji wystepuja plamienia... a mi sie rozkreca... no i nie wiem czy dochodzi tak pozno do inplantacji.
![]() |
#1975 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1976 |
Zadomowienie
|
Zapomniałam.
Wszystkim tym, które kończą i zaczynają nowe tygodnie ![]() ![]() Ja liczę po swojemu, to u mnie wczoraj 38 zaczęty. Jezzzuuuu ![]() ![]()
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
![]() ![]() |
![]() |
#1977 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() i życzę II
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1978 |
Zakorzenienie
|
jest mi smutno, jest mi źle, wezmę loda... nażre sie
![]()
#1979 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() no mi tez... i dlatego zem opedzlowala czekolade ![]() ![]()
![]() |
#1980 |
Zadomowienie
|
Misia - czemu źle?
Gdzie są - Anteria, Szejda, magdammm, lady malgo???? ![]() ![]() Dziewczyny, dać chociaż znak, że żyjecie. ![]()
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:23.