|
|
#4861 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Guciu od Megi:zagadaj do kolegi- II-IV 2010
Cytat:
ja potem skoczę do góry i spytam czy w ogóle ktoś popołudniu przyjmuje. jak nie to niestety, najwcześniej we wtorek ![]() Jasne, że tak mam. Szczególnie "czuję" to coś do mrówki
Weroniczka (05.04.2010r) "Ktoś" ( tp. 3.12.2014 ) Edytowane przez ASIULEK_23 Czas edycji: 2013-02-22 o 14:47 |
|
|
|
|
#4862 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkiego najlepszego dla Danielka
![]() Miało któreś z dzieci leczonego ząbka? Byłam dzisiaj z Zosią na pierwszej wizycie, która była przekładana już 4 razy z powodu choroby. Mała musi mieć leczonego ząbka. Nie wyobrażam sobie tego. Najpierw wystraszyła się rękawic, pozniej lustereczka i buzi nie chciała za bardzo otworzyć. Pani nam poradział gabinet z gazem rozweselającym, w innym mieście. Miała któraś z Was styczność z takim gazem?
|
|
#4863 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja się zbieram zobaczyć co tam mi wysłucha. Miłego popołudnia! ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- Cytat:
gaz rozweselający? to bezpieczne? no chyba tak skoro polecają... ja narazie sobie nie wyobrażam wizyty u dentysty z moim dzieckiem, na siłę by musieli to zrobić... |
||
|
|
|
#4864 |
|
Zakorzenienie
|
Ale tak poza tym myślę, że z większością dziewczyn w realu bym się dobrze dogadała.
Np. Evitka to moja siostra bliźniaczka ukryta. Gdyby nie jej miłość do kosmetyków, to miałabym najczęściej tak jak ona. Libra - nadal liczę, że mnie adoptuje z dwójką wnucząt, a do P0P to na wakacje się wybieram - dzieci polatają i będzie gites. W ogóle tyle czasu się znamy, że nie czuję często tej bariery internetu. Od zawsze jest Madzia, Madziwnia, AniaP, P0P, Ana, Darusia, Libra, Aneczka, Mrowak, Asiulek, Iza, Lind, Bao. Kiedyś częściej się udzielały Oliwka i Machaj, Agnieszka. A teraz mi się oberwie, jak którąś pominęłam. Cholera. Mogłam siedzieć cicho. A jak pominęłam, to przypadkiem, bo ciężko ogarnąć i tyle. Pamiętam jak Asia kiedyś panikowała ze wszystkim, co działo się z jej Wercią, nawet jak się nie działo. P0P taka pani menadżer. AniP to się bałam kiedyś - takie wielkie jaja miała na forum No ale już nic nie mówię. Idę kaszę gotować ![]() ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- I już widzę, że Sarę pominęłam
|
#4865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No chemia normalnie
|
|
#4866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam do każdej z was daleko, gdziekolwiek bym nie chciałą pojechać...Czekam na tż,ma wstąpić do mojej szkoły po drodze i spadam do miasta, mam w planie zaliczyć top secret i house'a i może do pepco po filce na stół dotrę czekałam cały dzień na soczewki nowe(wysłane w poniedziałek) i nadal ich nie ma i w tych cholernych okularach znowu muszę iść
|
|
#4867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie widziałam się z nikim więcej, raz Dusiaka proponowała jak z wakacji wracała ale ja nie mogłam podjechać do miasta
|
|
#4868 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym się chętnie pokolegowała tylko do każdej jest spora odległość, nawet do Pop ok. 100 km ale to już jest coś. Nie znam żadnej dziewczyny osobiście ale z wieloma mogłabym się dogadać (tak myślę
). Mam swoje sis duchowe ukryte ![]() Cytat:
A może dać Zosi do zabawy jakieś dentystyczne cuda i pobawić się w leczenie w domu ? Może miała tylko zły dzień ? Ja sama boję się rękawic i fartucha
|
|
#4869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4871 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4872 |
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo mocno dziękuję za życzenia dla mojego syneczka
jutro imprezka;jak mówię,Danielek dzisiaj masz urodzinki to on niemal mi mówi wierszykiem:mamo chcę batmana,dom,batmana,pany batmana i motor batmana ![]() Megi dobrze,że chociaż mnie w tych bocznych wymieniłaś ![]() Sara ja nie leczyłam ząbków małemu ale mam znajome,które były z maluchami i jakoś dały radę,jeden był przekupiony jakąś zabawką którą bardzo chciał |
|
|
|
#4873 |
|
Zakorzenienie
|
Megi spoko
|
|
#4874 |
|
Zakorzenienie
|
Wybacz
Wiesz, ile myślałam nad pozostałymi? Już miałam wysyłać i mi się ktoś przypomniał. No ja w ciąży... wybacz, wybacz
|
#4875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). Podobno u małych dzieciaków to jest szybka akcja
|
|
#4876 |
|
Zakorzenienie
|
A mi byłoby tak trudno stwierdzić która z Was jest mi bliższa. Każda jest tak indywidualna i wyjątkowa. Pewnie z niejedną znalazlabym wspólny język w realu.
Jedne są niezdecydowanie, inne tryskają energia i optymizmem życiowym, jeszcze inne mocno stoją na ziemi, niektóre mnie strasznie rozbawia swoim naiwnym podejściem do życia itp itd. Większość z Was znam już prawie 4 lata to trochę przeżyliśmy razem tych radosnych i tych smutnych chwil. Megi to ja czekam z niecierpliwoscia na Ciebie i dzieci. Na Ize to czekam już ponad rok. Mrowke tez już kiedyś zapraszalam. Ja generalnie to Was wszystkie zapraszam. Tz będzie nam gotował i drinki podawał.
|
#4877 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak już mówisz o tych drinkach, to tylko jak skończę karmić. Może z Gmyrelka wpadniemy podleczać się po tych cyckach. ![]() ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- I Młoda - zapomniałam o niej przecież. Pewnie jeszcze mi się ktoś zaraz przypomni.
|
|
#4879 |
|
Zakorzenienie
|
Lind myślałam że TY jesteś od zawsze
![]() Ja dołączyłam też jakoś w okolicach narodzin Oliwki może troszkę później. Z ciekawości sprawdzę w profilu od kiedy jestem zarejestrowana
|
#4880 |
|
Zakorzenienie
|
Ja pamiętam jak się dołączyłaś, bo myliłam Cię z mamusią bliźniaków na początku. Jedna literka w nicku była inna.
|
#4881 |
|
Zakorzenienie
|
megi- no i dusiaczek z nami od początku chyba
tylko przez ta budowę nas troszkę opusciła ale zagląda co jakiś czas ![]() Ciekawe co u izumi no i u naszej cigi... szkoda, ze trochę się lista ukróciła...
|
#4882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W lutym 2010 dołączyłam czyli Oliwka już była całkiem spora
|
|
#4883 |
|
Zakorzenienie
|
a ja to długo nie mogłam was spamiętać, musiałam sobie notatki robić jak czytałam, zeby wiedzieć co która pisała, żeby mi się nie pomyliło
jeszcze nie wiedziałam, że można cytować izaizula z izazula to dla mnie byl kosmos ![]() Ja wstąpiłam do naszego grona 23.09.2009
Weroniczka (05.04.2010r) "Ktoś" ( tp. 3.12.2014 ) Edytowane przez ASIULEK_23 Czas edycji: 2013-02-22 o 15:47 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4884 |
|
Zakorzenienie
|
Można by powiedzieć że wygryzłam izaizulę
|
#4885 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dużo później do Was dołączyłamCytat:
ja dołączyłam jakoś na początku października 2010. Miałam zamiar troche wcześniej ale problemy z teściową, później wesele siostry i tak jakoś wyszło. Dzwoniłam jeszcze raz do gabinetu tam gdzie mają ten gaz i jednak Zosia jest za mała jeszcze. Rozmawiałam z właścicielem i zapisiał mnie tu gdzie dzisiaj byłam tylko do jego żony. Ona zdecyduje czy będziemy normalnie próbować leczyć czy pod narkozą. Baardzo się boję tej narkozy. Będe się chyba modliła żeby mała otworzyła buzie.
|
|
|
#4886 | |
|
Wtajemniczenie
|
Wszystkiego Najlepszego Danielku
Cytat:
Ostatnia wizyta skończyła się mega histerią już w recepcji Co do narkozy, to ja bym się nie zdecydowała, w końcu to spore obciążenie dla organizmu. Zawsze można w kilku podejściach wyleczyć ząbek.
|
|
#4887 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie będzie już brał Cytat:
Super dzięki za cynk będę filować ![]() Cytat:
Cytat:
z małym moja mama będzie jest u mnie ,nie zostawiam chłopaków samych we dwóch tylkko ,chyba że do ogródka wyskoczę ,boję się że zaraz mały się zakrztusi albo coś i starszy spanikuje i nie będzie wiedział co robić ,teoretycznie wie ale wiesz jak to w praktyce,lepiej niech sami nie zostają Czytałam że ludzie piszą że po odstawieniu znów wysypywało ,to trochę bez sensu bo trzeba byłoby go non stop brać wieczorem Ci wstawię bo teraz nie siedze na swoim kompie a mam w zakładkach Cytat:
ale spróbuję z ziołami mi pomogły na problemy skórne kiedyś jak dermatolodzy zawiedli to może i jemu pomoże Cytat:
Ja zasłon nie mam i raczej nie założę ,muszę okno uszczelnić w salonie bo mi piździ to chyba najzimniejsze pomieszczenie. Mamy duże podwójne drzwi werandowe od strony południowej i chyba się wypatrzyły od słońca Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#4888 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zaglądam Miśkowi do buzi ale nic niepokojącego nie widzę... Mam nadzieję że nic mu się tam nie dzieje, bo na wizytę u dentysty póki co nie damy się chyba namówić... Na bank dobrowolnie buzi by nie otworzył
|
#4889 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nataszka ja nie spotkałam się z żadną z dziewczyn osobiście. ---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- Cytat:
|
|
|
#4890 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Też często myślę o Cigi co u niej kiedyś pisała że sprawy się trochę wyprostowały ale jeszcze nie do końca Ja myślę że na żywo z niektórymi z was miałabym lekkie zgrzyty ![]() bo trochę szurnięta jestem jak sobie coś ubzduram to bij zabij nie odpuszczę ![]() ale gniewać to się nie umiem ,czy obrażać ,powiem co mam powiedzieć żeby wszystko było jasne i można dalej gadać ![]() Tak na prawdę to jesteście mi bliższe niż moje realne koleżanki ,bo cięzko mi się do którejś na kawę wybrać chociaż są niedaleko a wy wszystkie jesteście zawsze tu na miejscu ---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- Sara ja małemu nie leczyłam jeszcze ale ze starszym jak był taki mały byłam leczyć to pamiętam że nie dostawał żadnego znieczulenia tylko normalnie buzię otworzył i ona mu tam wierciła ,przerywała co chwila ale jakoś poszło gładko w sumie |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.

do mrówki 

ja mam do każdej z was daleko, gdziekolwiek bym nie chciałą pojechać...
czekałam cały dzień na soczewki nowe(wysłane w poniedziałek) i nadal ich nie ma i w tych cholernych okularach znowu muszę iść
Ja nie widziałam się z nikim więcej, raz Dusiaka proponowała jak z wakacji wracała ale ja nie mogłam podjechać do miasta

Wiesz, ile myślałam nad pozostałymi? Już miałam wysyłać i mi się ktoś przypomniał. No ja w ciąży... wybacz, wybacz
tylko przez ta budowę nas troszkę opusciła ale zagląda co jakiś czas 
Co do narkozy, to ja bym się nie zdecydowała, w końcu to spore obciążenie dla organizmu. Zawsze można w kilku podejściach wyleczyć ząbek.