|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM201
Cytat:
I drobniutka aż tak to wcale nie jestem, chyba że w cyckach
|
|
#3242 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM201
save the date? pierwsze słyszę
![]() opium magnesy? |
|
|
|
#3243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3244 | |
|
Wtajemniczenie
|
no i dlatego tak fajnie na Tobie leży... ze 170 cm to co się dziwić... eeeee nie pocieszyłaś mnie
---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- Cytat:
ma byc Gościem, a nie w pracy zazdroszczę, bo będziecie mieć pewność, że Wam to fajnie nagra, zna się na tym Ty znasz sie na fotografii, brat na kamerowaniu: to musi być trudne w wyborze kogoś, kto by sprostał Waszym oczekiwaniom
|
|
|
|
|
#3245 | |
|
Zakorzenienie
|
to co wiemy na pewno to ze, ze nasze wesele bedzie tematyczne: PODROZE.
Mam juz pomysly na dekoracje w tym stylu. CO do save the date, to to jest uwazam bardzo wazna sprawa, przynajmniej w naszym wypadku. Nie rozumiem na przyklad mojej dalszej kuzynki, ktora mi wysyla zaproszenie na jej slub w PL (mieszkam w Belgii) dwa miesiace przd i to w miesiacach letnich. WIadomo, ze ludzie podrozuja teraz, wakacje dawno juz mialam zaplanowane i wiadomo, ze nie przyjade. Save the date jest po to, zeby jak tylko zarezerwujecie sale i date, wyslac cos tegiego gosciom, zeby zarezerwowwali sobie wasz termin, zaproszenia juz sa bardziej obszerne z wieszka ilosc informacji. Nasze save the date w formie zawieszek na bagaz , po drugiej stronie jest magnes, ktory mozna umiescic na lodowce, ku pamieci! http://www.etsy.com/listing/65273822...=usr_faveitems---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie martw się, widziałam masę niskich PMek które wyglądały pięknie
|
|
#3247 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez jestem niska 163 :/ TZ 185
|
|
|
|
#3248 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja bym chciała takie coś http://www.youtube.com/watch?v=xmsnx...QJi6A79UXm1Ihg ale teraz mam aparat i nie chcę go upamiętniać ![]() Wiecie jak nazywają się te śmiechowe zdjęcia z wesela z gadżetami? albo macie link do jakiś? edit: ok juz znalazłam... jest to fulloffun, tż stwierdził, że jednak nie o to mu chodziło
Edytowane przez Kate Noir Czas edycji: 2013-02-22 o 16:32 |
|||
|
|
|
#3249 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja widziałam save the date ale w formie filmiku i też był ciekawy. W sumie to chyba też chciałabym coś takiego mieć
|
|
|
|
|
#3250 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem z rocznika 87 a mój tż 85 i my pewnie na bujanego zatańczymy pierwszy taniec bo w takim wieku to już człowiek nie przyswaja wiedzy
|
#3251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ile za nią chce w końcu?
|
|
|
|
|
#3252 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też je widziała, koleżanka miała przy wejściu na salę, fajnie to wygladało Ja jestem 1990, a Tż 1986 ![]() coraz bliżej ![]() Cytat:
więc my - 90 to przy nich stare dupy Cytat:
Jeśli czujesz, że to TA, to bierz, bo cena okazyjna
|
|
|
#3253 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę Wam najpierw powiedzieć
Zadzwonili do mnie z radia Eska z audycji "Bal czy szmal" jeśli słuchacie radia Eska i udało mi się wygrać zaproszenie do restauracji dla mnie i Tż ![]() Zgłoszenie wysłałam już dawno, a dzisiaj zadzwonili i kopara mi opadła. |
|
|
|
#3254 |
|
Zakorzenienie
|
Super!
![]() Do jakiej restauracji idziecie na wyżerkę? A jeśli chodzi o eskę to ja kiedyś non stop wygrywalam z tego radia płyty Mam ich chyba z 20
|
|
#3255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czemu ja nigdy nic nie wygrywam???? Nati_kk slicznie w niej wygladasz |
|
|
|
|
#3256 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
My oboje jesteśmy rocznik 86'. dzisiaj rozmiawiałam z kolegą, który niedawno miał wesele na mojej sali i bardzo zadowolony, więc trochę mnie uspokoił. Niestety nie chadzam na wesela i żadne imprezy na salach, więc brałam ją trochę w ciemno, ale mam nadzieję, że będzie wszystko ok.
|
|
#3257 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Na fb już dostaje wiadomości: "Czy Pani nie była czasem w Esce?"
|
||
|
|
|
#3258 |
|
Zakorzenienie
|
Mówiąc szczerze to nie rozumiem jak w wieku 18 czy 19 lat można być pewnym z kim chce sie spędzić resztę życia....
|
|
|
|
#3259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i że raczej przed tym wiekiem nie powinno sie ślubowac ale wiadomo, kazdy jest inny i roznie mysli na pewne sprawy ![]() Ja dopiero teraz dojrzalam do decyzji o slubie i jestem pewna, ze tego chce, natomiast TZ twierdzi, ze jeszcze ma ponad rok, zeby dojrzec do roli męża |
|
|
|
|
#3260 |
|
Winter is coming
|
ja tak samo. Szczerze mówiąc, to ja się poczułam pewna dopiero w okolicach 25tki ;] A na ślub się zdecydowaliśmy, jak oboje podpisaliśmy umowy o pracę, wcześniej w ogóle nie było tematu. Były oczywiście jakieś luźne refleksje, ale nic na serio...
Edytowane przez velika Czas edycji: 2013-02-22 o 17:42 |
|
|
|
#3261 | |
|
Zakorzenienie
|
Kończę 29 lat we wrześniu i myśle ze może od 2 lat jestem gotowa na małżeństwo. Ale tak na prawdę. Nie tylko żeby mieć ładna kiecke ale żeby założyć rodzine, prowadzić własny dom itp
co nie znaczy ze nie marzyłam o ślubie od liceum ![]() ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3262 |
|
Zakorzenienie
|
My się zaręczyliśmy z maju zeszłego roku. A o ślubie... Hmm w sumie zaczęło się od mojego smsa "Kochanie co byś powiedział żebyśmy wzięli ślub w naszą 6-tą rocznicę? w 2014 roku?
"Dostałam odpowiedź: "ok" "No i tak się zaczęło
|
|
|
|
#3263 |
|
Zakorzenienie
|
Szczerze? Może w gimnazjum czy na początku liceum będąc już z Tż myślałam o ślubie głównie jako o kiecce itp. ale teraz odbieram to całkiem inaczej, mimo, że mam (UWAGA!) 21 lat
a Tż 23. Jesteśmy razem 6 lat, Tż ma dobrą pracę, ja też nie narzekam, mamy warunki na budowę domu - więc po co czekać, skoro wiem, że tak czy inaczej ślub będzie i jestem w pełni świadoma tego, co robię. Gdyby to było nasze widzimisię, to nie odłożylibyśmy ślubu na 2 i pół roku po zaręczynach, tylko tupnęłabym nóżką i ślub byłby w zeszłym roku.
|
|
|
|
#3264 |
|
BAN stały
|
E tam, moja mama wyszła za tatę jak miała 19 lat i są szczęśliwi
Chociaż ja w tym wieku miałam mocno nasrane w głowie
|
|
|
|
#3265 |
|
Zakorzenienie
|
Bo nie ma co oceniać człowieka, znając jedynie rocznik jego urodzenia...
|
|
#3266 |
|
Winter is coming
|
Moja mama wyszła za mąż jak miała 24 lata i uważa, że to było za wcześnie
![]() Ja popełniłabym duży błąd, wychodząc za mąż szybko, bo tak jak misiadelko miałam mocno nasrane w głowie Teraz jestem mądrzejsza, uspokoiłam się i marzy mi się założenie rodziny - ale niekoniecznie posiadanie dziecka, po prostu chcę już być rodziną z moim chłopem, a nie wiecznie parą. Ale nie ma reguły oczywiście i nigdy nie wiadomo, jak się życie ułoży
|
#3267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas na wątku sa jeszcze młodsze dziewczyny Ja mysle ze to odpowiedni czas na założenie rodziny, bo akurat w przyszłym roku skoncze magistra i bede juz miec prace
|
|
#3268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja rozumiem i to, że ktoś w wieku 18 lat jest gotowy na małżeństwo, jak też rozumiem i to, że ktoś tego nie rozumie ![]() Każdy w swoim czasie osiąga gotowość do pewnych spraw, w tym - do małżeństwa, jedni wcześniej, inni później. Wracając do 18letnich żon - to czasami takie są bardziej gotowe na założenie rodziny, niż te, które maja 40lat... Pracuje w przedszkolu i mam styczność z rodzicami - jedni są w moim wieku, jedni mają po 40 lat, i niektórzy młodsi są bardziej dojrzali do bycia rodzicem, niż ci starsi. Takze z tym wiekiem i gotowościa różnie bywa ![]() Ja mam rocznikowo 23 lata, w dniu ślubu - 24 i czuje się gotowa na ten krok. Wiem, że poradzimy sobie z Tżem razem w życiu, oboje pracujemy, odkładamy pieniążki, mamy wspólne cele, plany, marzenia. A wracając jeszcze do tych 18,19 lat, to kiedys większosć kobiet w takim wieku wychodziła za mąż - było to normalne i raczej nikt nie mówił, że to dziwne, że są gotowe do podjecia takich decyzji
|
|
|
#3269 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak dla mnie to wyglądasz ślicznie, ja bym brała, a za ile ?---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- Cytat:
a co pokłóciliście sie?! ;p
|
|
#3270 |
|
Zakorzenienie
|
nie chce mi się wyjątkowo Was nadrabiać
ale tez postanowiłam o siebie zadbać !! kupiłam sobie olejek rycynowy, poluje na jantar ale chyba pozostanie allegro ( a gdzie Wy kupujecie?? bo u mnie ani w Rossmanie aniw aptece nie ma ) poszłam wczoraj na solarium na 5 minut po mam wypryski na plecach i tylko solarium pomaga, dziś poszłam na 8 i się zjarałam (
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:39.

my nie będziemy dodatkowo płacić kamerzyście za to... jakoś się zmontuje, chcemy też powklejać w to jakieś ważne wydarzenia z dzieciństwa, filmy z dzieciństwa itp. Mam nadzieję, że jaki nie będzie ten film to rodzicom i tak się spodoba...

ale teraz mam aparat i nie chcę go upamiętniać
ja widziałam save the date ale w formie filmiku i też był ciekawy. W sumie to chyba też chciałabym coś takiego mieć 

Teraz jestem mądrzejsza, uspokoiłam się i marzy mi się założenie rodziny - ale niekoniecznie posiadanie dziecka, po prostu chcę już być rodziną z moim chłopem, a nie wiecznie parą. Ale nie ma reguły oczywiście i nigdy nie wiadomo, jak się życie ułoży
) poszłam wczoraj na solarium na 5 minut po mam wypryski na plecach i tylko solarium pomaga, dziś poszłam na 8 i się zjarałam