|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Gdyby tak się zdarzyło...
Reżyserem (reżyserką!). Z talentem, bardzo dobrym warsztatem, kreatywnością, zapałem.
Bo ja do tego stworzona nie jestem, ale zawsze mnie ten zawód fascynował. ps. Oscara bym wcale dostac nie chciała.
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
skrzypaczką
![]() w rzeczywistości to niewykonalne, bo jestem głucha ja pień zero uzdolnień w kierunku muzycznym
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
dla dobra swiata naukowcem ,ktory wynajdzie lek na raka
a z egoistycznych pobudek moze zona Szaruka ![]() |
|
|
|
|
#34 |
|
Wtajemniczenie
|
Chcialabym byc kims kto moglby zlikwidowac biede ,glod na swiecie i liczne choroby, zeby naprawic ten swiat.Mam taki nastroj na naprawianie swiatya bo strsznie mna wstrzasaja ostatnie doniesienia o gangach dzieci ktore zabijaja dzieci (i nie tylko) np wczoraj zakatowali na smierc 16 letniego niewinnego chlopaka zanic.Chcialabym to zlikwidowac ,wszystko co napisalam wyzej ,zeby nam sie wszystkim zylo dobrze i dostatnio.
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym chciała być naukowcem albo podróżniczką by zwiedzić całutki świat
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam kilka opcji
![]() Nieprzyzwoicie ładną kobietą żyjącą w latach 20/30, ew. 50, spędzającą czas na przyjęciach i tego typu imprezach ![]() Piosenkarką - chciałabym wiedzieć jak to jest mieć ładny głoś i żadnych oporów przed śpiewaniem ![]() Wolnym dzieckiem-kwiatem żyjącym wieczną tułaczką (marzy mi się beztroskie podróżowanie), nie przejmującym się niczym i żayjącym według zasady 'carpe diem' - ale wszelkie palenie trawki i wszystkow ten deseń odpada ![]() Osobą z dużym, ładnym domem, zadbanym ogrodem, nie cierpiącą na brak kasy pod koniec każdego miesiąca ![]() Myślałam o wpisaniu tu też kogoś na kształt Paris Hilton, ale po głębokim zastanowieniu się stwierdziłam, że jedank nie chciałabym być kimś takim.
|
|
#37 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja bym chciała być lekarzem weterynarii. I mieć własną klinikę weterynaryjną z najlepszym sprzętem w mieście i z najlepszymi lekarzami i dużo, dużo pacjentów-raczej psy, kotki itp., za wężami nie przepadam
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja kiedyś zostane dziennikarką
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
Projektantem ogrodów. No i czarodziejką, bo jak zaprojektuję mój ogród to czary-mary i będzie wyglądał na dawno założony.
|
|
|
|
|
#41 |
|
Wtajemniczenie
|
Chciałabym mieć własny,obrzydliwe popularny kabaret.
I być (nie dość,że najładniejszą (no to puściłam wodze swej bezgranicznej wyobraźni, przy okazji łechtając swoje ego, myślą, jakby to było, gdyby to się spełniło. ![]() )
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Trudne pytanie. Przynajmniej dla mnie. Mnie chyba pasuje to kim jestem.
I nie wierzę w cuda, wierzę w to, że sama muszę sobie zapracować na swoje osiągnięcia. Muszę sie zastanowić.
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałabym swój zawód połączyć z kontaktem ze zwierzętami - w ich środowisku naturalnym oczywiście
Jeśli mogę wybrać sobie kilka gatunków - byłyby to delfiny, wieloryby, wilki i słonie ![]() Taka aktywność łączy w sobie zawody - naukowca, podróżnika i kochacza zwierzaków
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem moze jestem dziwna, ale
Lekarz - nie moglabym nim byc, bo potrafie zemdlec na sam widok krwi i wcale nie chcialabym kogos krajac, jestem bardzo wdzieczna za to, ze w spoleczenstwie nie brakuje ludzi, ktorzy chca cos takiego robic. Wszystkim lekarzom - dziekuje, ze jestescie, Wasza obecnosc jest bardzo wazna. modelka - nie chcialabym byc, nie lubie przymierzac ubran w czasie zakupow, a co dopiero gdybym miala to robic przez 8 godzin na dzien? prawnik - kiedys nawet chcialabym byc, ale wykazywalam talenta w innym kierunku malarka - lubie obrazy, ale podziwianie dziel innych ludzi w zupelnosci mi wystarcza. polityk - nie wiem czy bym jechac przez miasto i widziec swoje plakaty z wydlubanymi oczami. Bez względu na to jaką drogę wybrałyście i jaką podążacie - ja tam nic do swojej drogi nie mam, w sumie jestem zadowolona z tego kim jestem i co robie, a jak zmienie zdanie, to zmienie zawod.
|
|
|
|
|
#45 |
|
Raczkowanie
|
Chcialabym byc biologiem-naukowcem.Uwielbiam siedziec im gapic sie w mikroskop godzinami.Drugie marzenie to umiec tańczyc tak jak np.Edyta Herbuś Pomażyc zawsze można no nie?
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zadomowienie
|
Chciałabym podróżować po całym świecie
...Ehhh.Dobrze, że marzenia nie bolą .edit: Ewentualnie chciałabym być menadżerem Placebo
|
|
#47 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#48 |
|
Rozeznanie
|
Ja chciałabym być najlepszą na świecie basistką...
i mieć słuch absolutny
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
Artystką. Jaką, to już mniej ważne - najchętniej pisarką, aktorką, albo genialną, szaloną malarką.
Fajny wątek
|
|
#50 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mieć talent i czerpać z tego ogromną przyjemność Niestety natura mnie talentem nie obdarzyła
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
A ja bym chciała być kierowcą rajdowym pomimo tego ze to męski zawód
no to w takim razie kierowczynią rajdową.. ale dziwnie to brzmi
|
|
#52 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
A może kierowniczką ?![]() ![]()
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
ale propozycje
![]() -Kierownicą rajdową -Kierowniczką rajdową to ja już sama nie wiem, taki wybór mam
|
|
#56 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja byłabym najlepsza na świecie basistką! Ale jesli mocno obstajesz przy swoim to ja bym chciała byc najlepszą na świecie kontrabasistką Słuch absolutny juz mam ![]() A tak na poważnie ( ), czyli genialnym malarzem, pisarzem, filozofem i fotografem w jednym... to chciałabym zostać "po prostu" muzykiem. Mam słuch. Ale zero zapału Bardzo jestem niezdecydowana co do swojej przyszłości, az się dziwię, że się tak jednoznacznie opowiedziałam
|
|
|
#57 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam kilka opcji ale taka najważniejsza dla mnie to zostanie tancerką.
Najlepiej taniec współczesny, modern jazz i nowoczesny! Założyłabym zespół taneczny. Wyjeżdżałabym z zespołem na warsztaty, imprezy i konkursy taneczne. Chciałabym poprowadzić grupę do mistrzostwa w Polsce i zarazieć wielu ludzi tańcem. --- A teraz gorsza opcja... Jak sie nie powiedzie z tańcem to chciałabym zostań prawniczką. Najlepiej adwokatem. Miałabym dużo pracy (nie znosze bezczynnie siedzieć) i pomagałabym ludziom! --- A jak i to nie.... To okulista lub praca w "erce" Odpowiedzialna robótka ale cóż....
|
|
|
|
|
#58 |
|
Raczkowanie
|
..kim chciałabym być?? hm to proste: Człowiekiem, no wlasnie człowiekiem ale pisane z duzej litery. chciałabym byc takim Człowiekiem- jakim ukazuje Paulo Coelho postacie w swoich genialnych ksiazkach, Czlowiekiem ,który widzi każdy dzien w innym świetle, który nie boi sie powiedziec tego co czuje i nie boi sie rzucic wszystkiego w ******. Człowiekiem dla ktorego najważniejsza jest miłość i Człowiekiem,ktory w innych zawsze dostrzega Człowieka równego sobie-ani lepszego ani gorszego....Bycie takim Człowiekiem sprawiłoby, ze nie bałabym sie śmierci, i że w tej chwili wiedziałabym ze przeżyłam swoje życie jak należy....
In conclusion, troche zamotałam....jak zwykle ....ale moze ktos to zrozumie,pozdrawiam
Jedynym kluczem do szczęścia jest bunt w nim nie ma winy ani wstydu. Pora coś zmienić, a pierwszym korkiem bedzie zdefiniowanie tego 'czegoś'.....bedzie cieżko,ale warto! "czesc - jak minal ci dzien?och mi też, może pogadamy o tym przy piwie?kiedy?gdzie?" ![]() |
|
|
|
|
#59 |
|
Raczkowanie
|
Oczywiście światowej sławy wielką pianistką bądź śpiewaczką operową.
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
a ja bym chciała być tą którą ON będzie chciał i kochał na zawsze..
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:02.

zero uzdolnień w kierunku muzycznym

A może kierowniczką ?