Styczniowo-lutowe Mamusie cz.X Kolejna część rozpakowywania :) - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-22, 18:49   #3331
ILLUSION
Wtajemniczenie

Dot.: Styczniowo-lutowe Mamusie cz.X Kolejna część rozpakowywania :)

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Dziękuję Tak bym już chciała mieć Małą przy sobie... choć wiem ile jeszcze bólu będzie mnie czekać po cc.

Dziewczyny a ranę po cc można moczyć?
W wannie kąpać się nie można przez jakiś czas. Prysznic bierzesz normalnie tyle że ranę białym jeleniem a nie jakimiś zapachowymi żelami pod prysznic.
Cytat:
Napisane przez iffonka7 Pokaż wiadomość
?

Ja dzisiaj schizuje, jestem bardzo słaba, mały też rusza się tyle co wcale, w dodatku te obrzęki, palce u dłoń to mi tak spuchły że jak zginam to aż bolą. Ciśnienie też mam jakieś takie wyższe niż zawsze.
Nie denerwuj się. Ja miałam tak samo. nie mogłam sobie nawet chleba ukroić ani butelki z wodą odkręcić takie miałam spuchnięte palce. Woda Ci się zbiera po prostu ale dasz radę.
Cytat:
Napisane przez iffonka7 Pokaż wiadomość
a dzemy o jakich smakach można jeść?
Ja unikam truskawkowych i cytrusowych (ponmarańczam ananas). J jadłam do tej pory brzoskwiniowy,morelowy i malinowy. Z tego co wiem to można jeszcze jeżynowy, z czarnej porzeczki, jagodowy.
Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Wiem co przeżyłaś bo moja Daria ostatnio też dwa razy mi się zakrztusiła...raz bo jej się ulało a raz herbatką MASAKRA co ja przeżyłam....szybko do sąsiadki chciałam lecieć bo ona aż powietrza nie umiała złapać Ale też szybko ja na kolana i klepałam po pleckach,potem do góry i znowu na kolana i po jakiejś chwili złapała powietrze... Ale co ja przeżyłam..potem przez godzine ją tuliłam i trzęsłam się strasznie tak się wystraszyłam.Ona chyba też bo od razu zasnęła w moich ramionach.
Jeśli ewidentnie nie może złapać powietrza to trzeba mocno i zdecydowanie dmuchnąć do otwartej buźki.
Stary 2013-02-22, 19:01   #3332
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
Ja też dziś dostałam paczkę z pracy Dokładnie tą sama co Ty (w końcu ta sama firma)

Ale tu dziś cisza...

No tak. Myślałam o Tobie właśnie czy też dziś czy już wcześniej dostałaś
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 19:02   #3333
ILLUSION
Wtajemniczenie

I jeszcze Wam coś napiszę. Myślałam że padnę ze śmiechu. Wiecie co mój synek zrobił wczoraj wieczorem? Spał u mnie na klacie i nagle zaczął się miotać i walić główką we mnie. Ja patrzę a on buźkę ma rozdziawioną i przysysa się mi do skóry (miałam duży dekolt) nadal śpiąc. To ja wyciągnęłam cyckę i on po kilku przyssaniach gdzieś obok znalazł sutka przez sen i zaczął jeść leżąc tak pionowo na mnie. Nie obudził się, pojadł parę minut i spał dalej
Stary 2013-02-22, 19:18   #3334
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
Jeśli ewidentnie nie może złapać powietrza to trzeba mocno i zdecydowanie dmuchnąć do otwartej buźki.
Dobrze wiedzieć, nie słyszałam o tym że dmuchanie do buzi pomaga.

Cytat:
I jeszcze Wam coś napiszę. Myślałam że padnę ze śmiechu. Wiecie co mój synek zrobił wczoraj wieczorem? Spał u mnie na klacie i nagle zaczął się miotać i walić główką we mnie. Ja patrzę a on buźkę ma rozdziawioną i przysysa się mi do skóry (miałam duży dekolt) nadal śpiąc. To ja wyciągnęłam cyckę i on po kilku przyssaniach gdzieś obok znalazł sutka przez sen i zaczął jeść leżąc tak pionowo na mnie. Nie obudził się, pojadł parę minut i spał dalej
Jeeeeee

Pokaże Wam jakie naklejki na ściane kupiłam wczoraj w biedronce i przykleiłam Darii koło łóżeczka bo taka pusta ta ściana była
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMAG1014.jpg (98,7 KB, 85 załadowań)
Stary 2013-02-22, 19:23   #3335
sylwietta1988
Zakorzenienie

co do pomocy przy dzidziolkach- ja nie wymagam od męża nocnego wstawania bo to i tak byłoby bezcelowe- przy moim tylko i wyłącznym karmieniu piersią. Jak nakarmię to przewinę a Bartuś potem zaraz zasypia, czasami nawet podczas karmienia mu sie zdarzy. Nocki przesypia pięknie (odpukac w niemalowane), wiec sie wysypiam. W ciągu dnia bywa róznie, raz wymaga wiecej uwagi, raz sam zajmie sie sobą posiedzi w lezaczku, albo polezy i gada do siebie. Mąż pracuje według grafiku, na 8 godz, czasami przyjedzie przed 5 rano, przespi sie, zje i na 14 znowu do pracy to tyle co małego wycałuje i jedzie. Jak jest w domu to go wykorzytsuje, zeby ugotowac czy posprzątac, jak go nie ma to sobie jakos radzimy sami- wiele czynnosci da sie jedną ręką wykonac
jak mąz w pracy a ja musze sie wykąpac to małego do bujaka i do łazienki nawet jak spi to nie zostawiam go samego w pokoju, jak gotuje to bujak do kuchni- radzimy sobie
tylko odkurzania nie uskuteczniam sam na sam z małym, wole poczekac az mąz bedzie i przy nim posiedzi
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 19:27   #3336
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
Ja też jem jajka - dwa tygodniowo. Tak mi zaleciła położna.

Mały głodomorek
Moja po kąpieli się rozwrzeszczała, bo szukała cyca, a znaleźć nie mogła i co? Pociumkała 5 minut i zasnęła I o co tyle krzyku ja się pytam?
Nawet nie wiesz jak ci zazdroszczę że w 5 minut się najada. Mój znów jadł na 40 minut się przyssał do cyca. Gdzie on to mieści??
Padam na pyszczek. Boję się iść kąpać bo będzie alarm.

Właśnie znów się obudził i chce jeść!
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 19:31   #3337
BlackSanctum
Zakorzenienie

Laurka, moja tak samo! Dzisiaj jadła mi z piersi przez jakieś 40 minut, wszystko wyssała i jeszcze jej mało było, musiałam dać na 2 cmoknięcia drugiego cycka, dopiero wtedy chciała zasnąć. A taka malutka i drobniutka niby.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-22, 19:35   #3338
s i l v e r
Zakorzenienie

Black - zdjęcie w avatarze
Stary 2013-02-22, 19:46   #3339
litllesweetangel
Lurker ;)

Co do pomocy TZow- mam dobrze, moj powiedzial ze ten tydzien odpoczywam po szpitalu i robi wszystko za mnie. Az mi glupio ale brzucho jeszcze boli wiec staram sie nie buntowac. W kazdej wolnej chwili kaze mi spac i odpoczywac bo " ja sie jeszcze nawstaje"

Mala dzis strasznie marudna. Najedzona, przebrana, wytulona a placze

Aaa czekamy 5 dni juz na polozna i co sie okazalo? Szpital nie zglosil urodzenia do przychodni mimo ze mieli to zrobic -.-

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry

Edytowane przez litllesweetangel
Czas edycji: 2013-02-22 o 19:47
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 19:47   #3340
LadyWhisper
Zakorzenienie

Silver, ale slicznie

Booooosh, ale sie narobilam!!!
Dwie salatki, 3 bit, twarozek, oooo spagetti 'gotowane' w piekarniku, dziewczyny, pychotka!!!! masakra, niby nieduzo a caly dzien w kuchni padam na twarz. I dzisiaj nie pocwicze, glowa mnie boli i tak z dupy. Maz sprzata po huraganie w kuchni od pol godz zbieram sie pod prysznic, Maly dzisiaj caly dzien spi nie wiem co mu

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 19:49   #3341
Wisienka_0809
Rozeznanie

Ewik, nie chodzi o to, że to źle czy coś. Tylko ewidentnie udaje płacz, żeby się nią zająć. Zaczyna łkać, strzela oczami na wszystkie boki i już wgląda, czy ktoś do niej idzie. Zazwyczaj wszystko przechodzi na rączkach (szczególnie u tatusia), albo jak ściągnę jej pampera i leży z gołym tyłkiem.
Wisienka_0809 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-22, 19:49   #3342
sylwietta1988
Zakorzenienie

Black u nas podobnie było i jest jak sie Bartus nie najadł z jednego cyca to tak szukał, tak głowką robił w te i we wte ze można było pasc ze smiechu
teraz jak głodny to "hehuje"- jednym ciągiem odchodzi heheheheheh, a jak sie nie moge wyrobic z rozpieciem bluzki i podaniem cyca albo musze jeszce po pieluszke leciec i sie spózniam to jest krzyk niesamowity- taki żal ze matka wyrodna nie daje jak sie chce, a wielki głod jak przycisnie to nie ma rady, kiedys siku zdązyłam zrobic ale dwójeczki już nie
Stary 2013-02-22, 19:51   #3343
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wisienka_0809 Pokaż wiadomość
Ewik, nie chodzi o to, że to źle czy coś. Tylko ewidentnie udaje płacz, żeby się nią zająć. Zaczyna łkać, strzela oczami na wszystkie boki i już wgląda, czy ktoś do niej idzie. Zazwyczaj wszystko przechodzi na rączkach (szczególnie u tatusia), albo jak ściągnę jej pampera i leży z gołym tyłkiem.
Moja tez lubi leżeć z gołym tyłkiem

Edytowane przez s i l v e r
Czas edycji: 2013-02-22 o 19:58
s i l v e r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 19:57   #3344
Debrah
Zakorzenienie

MAMY STUDIUJĄCE! ( i karmiące piersią) - uśmiecham się do Black)

Co robicie jak jesteście na uczelni z karmieniem dzidzia?
MM muszę wyrzucić za tydzień - a potem nie chcę chyba nowej paczki kupować, bo przecież nie używam.... odciągacie? W jakim systemie? W końcu trzeba uzbierać jedzenia na cały dzień.

Potem się odniosę do reszty - idę walczyć z laktatorem
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 20:02   #3345
BlackSanctum
Zakorzenienie

Silver, dziękujemy. Twoje też jest cudowne, właśnie zauważyłam.

Sylwietta, ahh, te nasze maluszki - rozkoszne głuptaski z nich.. Jak się im włączy tryb ssania, to już nic innego nie widzą, tylko sutek, sutek, sutek - wszystko sutek.

Debrah, ja mam wąskie kanaliki i u mnie odciąganie to niewypał. O ile z cycka mała się najada zazwyczaj, o tyle laktatorem ściągam zazwyczaj ok 30ml z jednej piersi (a ona wyjada na pewno więcej) - a mam dobre laktatory, Tommee Tippee ręczny i elektryczny, oba nie zdają egzaminu... Dlatego podczas zajęć, mała będzie dokarmiana mm niestety, a ja będę trochę tylko ściągać na uczelni, żeby piersi mi nie wybuchły (jutro mam pierwsze zajęcia od porodu, ale nie idę na nie, dopiero w niedzielę się wybieram).

Edytowane przez BlackSanctum
Czas edycji: 2013-02-22 o 20:04
Stary 2013-02-22, 20:03   #3346
LadyWhisper
Zakorzenienie

Moj tez z golym tylkiem uwielbia mali ekshibicjonisci

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 20:04   #3347
Wisienka_0809
Rozeznanie

Masakra, właśnie przed chwilą znowu był rzyg na pół pokoju. Ale jedno mnie cieszy w tym wszystkim - że już po Pola zawsze o wiele lepiej się czuje.. I teraz bąki puszcza i się śmieje.

Silver, chyba tylko wyjątki nie lubią.

Edytowane przez Wisienka_0809
Czas edycji: 2013-02-22 o 20:05
Stary 2013-02-22, 20:05   #3348
iffonka7
Zadomowienie

ILLUSION dzięki za rady odnośnie dżemu

s i l v e r ślicznie ja też zaraz zrobie zdjęcie Bartkowego kącika i wam pokarze bo chyba jeszcze nie pokazywałam

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Silver, ale slicznie

Booooosh, ale sie narobilam!!!
Dwie salatki, 3 bit, twarozek, oooo spagetti 'gotowane' w piekarniku, dziewczyny, pychotka!!!! masakra, niby nieduzo a caly dzien w kuchni padam na twarz. I dzisiaj nie pocwicze, glowa mnie boli i tak z dupy. Maz sprzata po huraganie w kuchni od pol godz zbieram sie pod prysznic, Maly dzisiaj caly dzien spi nie wiem co mu
Ale pyszności przygotowałaś. Mały cały dzień śpi bo wie że mama zajęta i musi być grzeczny.
Stary 2013-02-22, 20:20   #3349
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość

My właśnie mamy 3 zakupione i będziemy na nie przechodzić, bo właśnie 2 już spore ślady zostawiają na udkach tłustych w sumie Młody ma 6 tygodni a waży..
z 5 kilo z kawałkiem
O rany, to ja na 3 przeszłam w 3 tygodniu gdy mała ważyła 4 z hakiem, bo taka tłuściutka była

Cytat:
No facet, znalazł cycka to już git.

Cytat:

Pokaże Wam jakie naklejki na ściane kupiłam wczoraj w biedronce i przykleiłam Darii koło łóżeczka bo taka pusta ta ściana była
Ładne

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
co do pomocy przy dzidziolkach- ja nie wymagam od męża nocnego wstawania bo to i tak byłoby bezcelowe- przy moim tylko i wyłącznym karmieniu piersią. Jak nakarmię to przewinę a Bartuś potem zaraz zasypia, czasami nawet podczas karmienia mu sie zdarzy. Nocki przesypia pięknie (odpukac w niemalowane), wiec sie wysypiam. W ciągu dnia bywa róznie, raz wymaga wiecej uwagi, raz sam zajmie sie sobą posiedzi w lezaczku, albo polezy i gada do siebie. Mąż pracuje według grafiku, na 8 godz, czasami przyjedzie przed 5 rano, przespi sie, zje i na 14 znowu do pracy to tyle co małego wycałuje i jedzie. Jak jest w domu to go wykorzytsuje, zeby ugotowac czy posprzątac, jak go nie ma to sobie jakos radzimy sami- wiele czynnosci da sie jedną ręką wykonac
jak mąz w pracy a ja musze sie wykąpac to małego do bujaka i do łazienki nawet jak spi to nie zostawiam go samego w pokoju, jak gotuje to bujak do kuchni- radzimy sobie
tylko odkurzania nie uskuteczniam sam na sam z małym, wole poczekac az mąz bedzie i przy nim posiedzi
A czemu nie odkurzasz? Dzieci lubią szum odkurzacza

U nas mąż przy Dorce niespecjalnie w nocy, bo obsługuje starszą śpi z nią, wysadza na nocnik, jak mała się obudzi i szuka misia to on go znajduje :d Rano też do łazienki, potem odwozi do przedszkola...

A w dzień różnie, nie ma problemu bym wyszła czy coś, no ale przez to że piersią karmię to jednak ja jestem bardziej małej niezbędna ale przy starszej robi bardzo wiele i zajmuje się fajnie.

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ----------

Co do dżemu to jem wszystkie, przecież to jest tak przetworzone, że raczej nie zaszkodzi. Ale zjadłabym powideł śliwkowych z węgierek
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-22, 20:25   #3350
Debrah
Zakorzenienie

Black:a jak ty to poznałaś, że kanaliki wąskie?po tym, że nie odciągają laktatory?

Szaja: jeśli masz jakąs wiedzę/radę w temacie kp to proszę wejdź do wątku o kp i czytnij moje wypociny. Bo zastanawiałam się nad tym pół wykładu z diagnozy psychologicznej i nadal nie mam wniosków

Pytanie jeszcze: czy jeśli jesteście w pokoju z dzieckiem (nie sypialni) to macie włączony tv??

Czy karmienie po kąpieli i usypianie robicie zawsze tam gdzie dziecko śpi, w ciszy - czy wszystko jedno?
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 20:26   #3351
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Masakra, właśnie przed chwilą znowu był rzyg na pół pokoju. Ale jedno mnie cieszy w tym wszystkim - że już po Pola zawsze o wiele lepiej się czuje.. I teraz bąki puszcza i się śmieje.

Silver, chyba tylko wyjątki nie lubią.
wietrzenie jajeczek wywołuje zawsze błogi usmiech i fikanie nóżami

Wisienko, biedulka, może za dużo zjadła i jej ulzyło?
Stary 2013-02-22, 20:29   #3352
BlackSanctum
Zakorzenienie

Położna i lekarz tak to ocenili (byłam dzisiaj rano). Dlatego mi się zator zrobił, ale już schodzi, mam jak najczęściej karmić małą tą piersią, to mi oczyści kanaliki i będzie lepiej, no i uważać, żeby mała mi nie przyciskała piersi podczas ssania, bo znów się coś może zatkać. Podsumowując - moje cycki są do bani i zawsze coś z nimi nie halo będzie, ale mała się najada i to jest najważniejsze.
Stary 2013-02-22, 20:32   #3353
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Black:a jak ty to poznałaś, że kanaliki wąskie?po tym, że nie odciągają laktatory?

Szaja: jeśli masz jakąs wiedzę/radę w temacie kp to proszę wejdź do wątku o kp i czytnij moje wypociny. Bo zastanawiałam się nad tym pół wykładu z diagnozy psychologicznej i nadal nie mam wniosków

Pytanie jeszcze: czy jeśli jesteście w pokoju z dzieckiem (nie sypialni) to macie włączony tv??

Czy karmienie po kąpieli i usypianie robicie zawsze tam gdzie dziecko śpi, w ciszy - czy wszystko jedno?
my w ciągu dnia normalnei wszystko robimy- telewizor chodzi, radio gra, rozmawiamy glosno, wieczorem swieci sie górne swiatło, dopiero po kąpieli robimy "wyciszenie"- albo przenosze sie z małym do sypialni (bez tv i radia) i tam mamy lampeczke przy łózeczku albo w salonie tv sciszam, swiatło wyłączam i tylko lampka, no i cisza ogólna zachowana- wyczytałam w dzieciowej gazecie, zeby pomóc dziecku zrozumiec dzien i noc

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-22, 20:39   #3354
Wisienka_0809
Rozeznanie

Sylwietta, chyba nie, bo już szuka.
Stary 2013-02-22, 20:44   #3355
sylwietta1988
Zakorzenienie

czemu tak cięzko znalezc uzywane pajace bawełniane? albo polar, albo welur
Stary 2013-02-22, 20:48   #3356
nancykenator
Zakorzenienie

cześć dziewczyny
ja po ktg, położna mnie zbadała i powiedziała, że mamy jeszcze co najmniej tydzień do porodu.Nie wiem, czy mam się cieszyć, czy płakać, już bym chciała być po. Także wychodzi na to,że ja rozpakuję się jako ostatnia, pewnie nawet zamiast w lutym to w marcu
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 20:50   #3357
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
Nawijko O jak ja Cię dobrze rozumiem, też mam takie ciśnienie na niedokarmianie MM. Tak jak Ty w mojej głowie się to jawi jako zło No nic nie zrobie... Ale nie możesz się poddawać, ja też miałam mało pokarmu, zaczęłam dostawiać malutką praktycznie co 1,5h i teraz odpukać karmimy się tylko pierśką. Trzymam kciuki za Ciebie!!!
Dziekuje
Z tym, ze ja pokarmu mam juz calkiem sporo (laktator swoje jednak robi), z tym, ze maly to albo leniwiec, ktoremu nie chce sie ssac, albo nerwus, ktory nie moze chwycic.
Uczymy sie chwytania, oby bylo coraz latwiej!

Cytat:
Napisane przez mitabe Pokaż wiadomość
Nawijka co do karmienia i walki o laktacje mogę dodać tyle, że jak masz zaparcie to powalcz. mi pomogł z posob z przystawianiem maluszka na 10 min na zmianę do kazdej piersi, dzięki temu się wybudzal i jadł dalej.
niestety moje sutki znowu są w opłakanym stanie po tym kilku dniowym maratonie jaki ostatnio zgotowal, ale już wiem, że to był skok rozwojowy w sumie w środę Kuba skończył 5 tydzień.
Walcze!

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
JA myję i zalewam wrzątkiem
O, ja tak samo.

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
heh, dziwne uczucie, co? ale wtym pozytywnym sensie oczywiscie... nie zakrecila ci sie lezka w oku na samo wspomnienie?
O, nie, zadne pozytywne, dalej mam porodowa traume

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-22, 20:55   #3358
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Dziewczyny, a co z nomenklaturą?
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 21:25   #3359
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Mała cwaniara Moja też już zaczyna rozumieć o co chodzi- jak chce na rączki zaczyna płakać. Takie małe, a takie mądre

Cytat:
Moja tez lubi leżeć z gołym tyłkiem
Moja też. A najlepiej jej się wtedy sika i robi kupy

Nawijko super, że wygrywasz walkę o kp

nancykenator najważniejsze, że z dzidzią wszystko dobrze. Cierpliwości, doczekasz się

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 21:30   #3360
iffonka7
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny
ja po ktg, położna mnie zbadała i powiedziała, że mamy jeszcze co najmniej tydzień do porodu.Nie wiem, czy mam się cieszyć, czy płakać, już bym chciała być po. Także wychodzi na to,że ja rozpakuję się jako ostatnia, pewnie nawet zamiast w lutym to w marcu
oj nic się nie martw, pamietaj nie znasz dnia ani godziny. Mi lekarze na początku stycznia w szpitalu mówili że do końca stycznia urodzę i co mamy koniec lutego a ja ciągle w dwupaku. Więc nie ma co się przejmować ich gadaniem bo nasze bobaski i tak robią co chcą.

A to kacik tylko właściciela jeszcze brak.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC05756.jpg (101,1 KB, 69 załadowań)
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości