Plotkowy - sklepy dziecięce - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda > Moda - Wspólne Zakupy

Notka

Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień.

Narzędzia
Stary 2013-02-22, 20:31   #61
alb
Zadomowienie

Dot.: Plotkowy - sklepy dziecięce

Wariatki :P Mnie właśnie w cartersie nic nie zachwyciło - no może poza bucikami, ale boję się zamawiać bez mierzenia... I majtusie też fajne, ale przecież nie będę zamawiać samych majtek Piżamki ładne, ale akurat nie potrzebujemy na razie...
Za to w TCP bym coś wybrała, ale na tyle mało rzeczy, że nie opłaca mi się samej zamawiać teraz - czekam na darmową przesyłkę dla każdego zamówienia...
Póki co czekam jeszcze na potwierdzenie z Old Navy Can, długo czekałaś na tego maila z prośbą o wyjaśnienie danych?? Bo u mnie cisza a kasę mam zablokowaną i nie wiem czy zrealizują to zamówienie czy nie
alb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 20:32   #62
ladybird1122
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez figa84 Pokaż wiadomość
nie znałam tej marki, ale zerknęłam i bardzo ładne rzeczy, ale ceny też "wójcikowe" jak nie wyższe ale na obniżkach warto jakąś sukienusię bądź inny komplecik przygarnąć. Nie widzę, żeby w mojej okolicy był dostęp do tych ubranek, ale do BB niedaleko więc może przy okazji...
ladybird1122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 20:34   #63
adzienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ankham Pokaż wiadomość
pozazdrościć
mój wstaje o 6-6.30 a idzie spać o 20.30
ale dzisiaj padł, bo miał intensywny dzień, i w ogóle jakiś głodny był

już nie wiem co mam zamawiać ale coś bym zamówiła i nie wiem co
Jeszcze niedawno moja mała budziła się przynajmnie 3 razy w nocy teraz już jest lepiej, bo budzi się tylko raz na siusiu i chce jeszcze kasze ale tego drugiego już nie odstaje i czasem się awanturuje,bo jej się to nie podoba
adzienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 20:35   #64
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez candace1 Pokaż wiadomość
Ja coś pokombinuje ale już po weekendzie
Ceny na polskim mnie odstraszają póki co skutecznie...

Coś mi się wydaje, że jeszcze nie raz się dam skusić

Bana im damy

Cytat:
Napisane przez adzienka Pokaż wiadomość
ja poproszę jakiś szlaban moja silna wola jest taka słaba,że w każdym zamówieniu muszę coś zamówić
mi by się też przydał, ale ja odkąd zamawiam z Wami to sklepowe ciuchy już mało które mi się podobają, a jak policzymy ile zostawiamy w h&m itp. to sumy tych zamówień przestają już być takie duże
Cytat:
Mnie najbardziej denerwuje to, ze gdzie nie spojrzę tam dzieci chodzą w tych samych ciuchach
Pół szkoły w jednej bluzce i zazwyczaj pół szkoły zakłąda ją w ten sam dzień - masakra

Najpierw rzuciłam okiem na cartersa a potem odpowiedziałam - wiedziałam, ze jak tam zajrzę to będzie koniec

Cytat:
kocham georga
Moja mała właśmnie siedzi w wannie w swoim nowym kostiumie z Monster High i chciałaby jeszcze taki 2 częściowy
hehe to chyba miałam dobry pomysł z tym georgem, fajnie że wszystkie dziewczyny zadowolone
Cytat:
Tak, Aliciaa pisała,że znalazła kod na - 20 %.

---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

Robiłam podobie a teraz te ciązowe mam zassane w worki ale jak je pakowałam,to z rozrzewnieniem wspominałam okres ciaży Nim urodziłam,to już wiem co moje koleżanki,które mają dzieci miały na myśli mówiąc "śpij póki możesz" Marzy mi sie pobudka o 8 lub o 9 ale moje dziecko wstaje przed 6 lub przed 7 ale za to chodzi spac ok 18
Mam 2 kody, za moment będę je sprawdzać
Cytat:
Nawet mnie nie osłabiaj.
Moja ma 7 lat i idzie spać ok 23 a wstaje razem z moim TŻtem ok 5.30.
Tylko od czasu do czasu pośpi dłużej do max 8mej
Cytat:
pozazdrościć
mój wstaje o 6-6.30 a idzie spać o 20.30
ale dzisiaj padł, bo miał intensywny dzień, i w ogóle jakiś głodny był

już nie wiem co mam zamawiać ale coś bym zamówiła i nie wiem co
ale Twój maluszek w dzień chyba jeszcze śpi raz albo nawet dwa?
Cytat:
Napisane przez Megaan Pokaż wiadomość
Moja córka chodzi spać późno (23-24) i wstaje około 6:30 Od małego tak ma. A tak mi się marzy chociaż do 8 pospać
Unormuje się jeszcze
Cytat:
Moja ma niecałe 3 latka i jak śpi mniej niż 11-12 h, to jest niewyspana i nie do życia. Czasem potrafi juz o 16-17 powiedzieć,że chce kaszę i chce iść spać Gdybym ja chodziła wcześniej spać,to też bym sie ywsypiała ale,że ja zawsze chodziłam późno spać i poźno wstawałam wiec sie nie wysypiam
Moja córka jest zachwycona bluzkami z cartersa,bo mają duże i wyraźne nadruki zwierzątek i jeszcze nie jest na etapie różu i mam nadzieję,że jak najdłużej to potrwa Na szczęscie podobają jej sie ubranka,które ma i jest nimi zachwycona Dzisiaj jak dostałam paczkę od Megaan z Mango,to sie obraziła,że są ubrania tylko dla mnie i dla mojej mamy a ona nic nie dostała
czyli każda ma inaczej - moja córka jak spała jeszcze w dzień to przez rok chodziła mi spać koło 23-24 i wstawała o 10 rano rodzina mnie od wyrodnych matek wyklinała wtedy teraz się unormowała i chodzi spać około 21, jak rybka mini mini zaśnie to ona zaraz też i wstaje między 8-9 rano i nie narzekam jest w sam raz. Ale przez ten rok to miałam dość- ja padałam, a ona dalej by się bawiła, także to że przestała spać w dzień było dla mnie wybawieniem. A z kolei ja była malutka to przez pierwsze 2 miesiące życia w dzień nie spała ani godziny, a później 14 godzin i dopiero po 8-10 się budziła na karmienie - nie wiedziałam co to nieprzespane noce, tyle że usypianie to był kilkugodzinny dramat noszenia i tulenia.
Adzienka mam tak samo teraz - mała się wysypia, a ja się przestawić nie umiem na wcześniejsze chodzenie spać

Aalicia24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 20:36   #65
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
hahaha nie,noooo!! Can się złamała

adzienka i aalicia to kusicielki, chyba jakiś szlaban musicie dostać

właśnie, miałam to wyżej też pisać, że te ciuszki są bardziej kolorowe
już nie mogę się doczekać koszulek z TCP, do tego spodenki krótkie, buciki i mały na dziewczynki może iść
jestem kusicielką przyznaję się bez bicia
Cytat:
zamorduję

Możemy zrobić - ale tylko te osoby, które są już w zamówieniach - nikogo innego nie dobieram
nie morduj dobra idę na cartersa wpisać się i posprawdzac, przelew zrobię blucashem rano i to co tam z georga zostało to możesz przenieść na to zamówienie

Edytowane przez Aalicia24
Czas edycji: 2013-02-22 o 20:39
Stary 2013-02-22, 20:40   #66
figa84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladybird1122 Pokaż wiadomość
nie znałam tej marki, ale zerknęłam i bardzo ładne rzeczy, ale ceny też "wójcikowe" jak nie wyższe ale na obniżkach warto jakąś sukienusię bądź inny komplecik przygarnąć. Nie widzę, żeby w mojej okolicy był dostęp do tych ubranek, ale do BB niedaleko więc może przy okazji...
Warto podjechać do firmowego na Komorowickiej. W tamtym roku kupowałam małej bluzki na krótki rękaw pomiędzy 10-20 zł (rozmiar 92-98). A i w firmowym też zdarzają się wyprzedaże. A w okresie wyprzedaży jak ceny lecą do 70% to i na Sarni Stok się opłaca. Tak jak pisałam porządne grube leginsy po trochę ponad 10zł (rozm 104).
figa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 20:41   #67
adzienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alb Pokaż wiadomość
Wariatki :P Mnie właśnie w cartersie nic nie zachwyciło - no może poza bucikami, ale boję się zamawiać bez mierzenia... I majtusie też fajne, ale przecież nie będę zamawiać samych majtek Piżamki ładne, ale akurat nie potrzebujemy na razie...
Za to w TCP bym coś wybrała, ale na tyle mało rzeczy, że nie opłaca mi się samej zamawiać teraz - czekam na darmową przesyłkę dla każdego zamówienia...
Póki co czekam jeszcze na potwierdzenie z Old Navy Can, długo czekałaś na tego maila z prośbą o wyjaśnienie danych?? Bo u mnie cisza a kasę mam zablokowaną i nie wiem czy zrealizują to zamówienie czy nie
No właśnie tak przeglądam tgo cartersa i chyba nic już stamtąd nie potrzebuję
Za to tpc mam parę rzeczy na oku no i oczywiscie old navy gdzie bym wybrała sporo rzeczy
Stary 2013-02-22, 20:45   #68
ladybird1122
Wtajemniczenie

Cytat:
Warto podjechać do firmowego na Komorowickiej. W tamtym roku kupowałam małej bluzki na krótki rękaw pomiędzy 10-20 zł (rozmiar 92-98). A i w firmowym też zdarzają się wyprzedaże. A w okresie wyprzedaży jak ceny lecą do 70% to i na Sarni Stok się opłaca. Tak jak pisałam porządne grube leginsy po trochę ponad 10zł (rozm 104).
A powiedz proszę czy teraz warto jeszcze zajrzeć na SS? (mam na myśli obniżki)
ladybird1122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 20:45   #69
ankham
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Aalicia24 Pokaż wiadomość

ale Twój maluszek w dzień chyba jeszcze śpi raz albo nawet dwa?
to jest niesamowite,że jak skończył roczek to przestawił się z 2 spań w ciągu dnia na jedno, zasypia ok 11 i śpi do 13 a potem szaleje
ankham jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 20:48   #70
ollka1994
Rozeznanie

Widzę ostre debaty
Heh.
was to się nie da odpędzić od zamówień noi w sumie tez samo ogloszenie nowego skladnia mniedo wybrania paru rzeczy. tylko teraz powiedzcie mi jakie to zamówienia? z cartersa old navy i nexta? wszytskie can organizuje?

a co do ciuszkow to cartersem jestem zachwycona, zywe kolory, material dobry, nie niszcza sie. na poczatku zamawialam na allegro ale bardziej oplaca sie na stronie oczywiscie dlatego jestem bardzo wdzieczna can za to ze tak zmaga sie z tym wszystkim biorac pod uwage jej blogoslawiony stan

naxta to ja zamawialam wlasnie na hallensie.ciuszki fakt urocze ale jakos wierna jestem cartersowi. old navy to jak ostatnio ogladalam to rzeczy ktore mi sie podobaly nie mialy rozmiaru ktorego szukam

oczywiscie bylabym chetna na tcp na 100%

wiec dziewczyny dajcie mi cynk ktore zamowienia can otworzyla i linki do watkow od razu jak mozecie

“Jedynie miłość rozumie tajemnice: innych obdarowywać i samemu przy tym stać się bogatym”
- Clemens von Brentano
ollka1994 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 20:49   #71
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie tak przeglądam tgo cartersa i chyba nic już stamtąd nie potrzebuję
Za to tpc mam parę rzeczy na oku no i oczywiscie old navy gdzie bym wybrała sporo rzeczy
na tcp też bym coś znalazła, tam teraz - 25% też widzę nowe rzeczy podokładali

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-22, 20:50   #72
kata80
Raczkowanie

ja też tym racem cartersa odpuszczam - ale gdyby te kompleciki do były wieksze niż T4 chyba bym się skusiła, są śliczne.
Moja już za duża.
A co do spania to moja zawsze miała problemy ze spaniem - teraz najchetniej by szła spać koło 23, ale rano lubi pospać - tylko trzeba ją ściągnąć do przedszkola
kata80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 20:54   #73
adzienka
Zakorzenienie

Can teraz robi na cartersa ale moze skusilaby sie jeszcze na tpc
Stary 2013-02-22, 20:56   #74
alb
Zadomowienie

Moja śpi do 7:30 a chodzi spać ok 20-21... Kiedyś wstawała o 6:30 i to było o tyle lepsze, że chodziłam wcześniej do pracy (nie mam określonej godziny przyjścia), a tak to wolę się wyspać. Chociaż do 7:30 to i tak dla mnie za mało No i już nie śpi w ciągu dnia, chociaż może by jej się te drzemki przydały bo wieczorem marudzi strasznie... Tylko był problem ze spaniem w ciągu dnia (usypianie) to stwierdziliśmy, że zmuszać jej nie będziemy
Stary 2013-02-22, 20:56   #75
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
i kto tu jest kusicielką, na TCP weszłam przez Ciebie

Stary 2013-02-22, 20:58   #76
alb
Zadomowienie

Cytat:
Na TCP chyba więcej chętnych jest...
A na Old Navy dodali tyle cudeniek ostatnio... Aż miło się patrzy
Stary 2013-02-22, 20:59   #77
kata80
Raczkowanie

przegladam właśnie TCP i cytat z mojej córeczki
"mamusiu jesteś wspaniała w kupowaniu"

to było zaraz po tym jak zapytała " a kupisz mi tę bluzeczkę?"
Stary 2013-02-22, 21:01   #78
ankham
Zadomowienie

no nie nie mogę brać wszędzie udziału
Can, gdzie w końcu robisz zamówienie? bo wybiorę tylko, ale to tylko jeden sklep!
ankham jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 21:03   #79
adzienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aalicia24 Pokaż wiadomość
i kto tu jest kusicielką, na TCP weszłam przez Ciebie
Kto? Ja? Niemożliwe

Ja również rezygnuję z Cartersa..haha nigdy nie sadziłam,że to powiem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-22, 21:04   #80
nugat
Raczkowanie

ma ktoras z Was spodnie chlopiece z Cartersa 2T albo 3T?
Chcialam wiedziec jaka jest mniej wiecej dlugosc nogawki i szerokosc w tyłku
nugat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 21:05   #81
Megaan
Zakorzenienie

Ja z kolei jestem zachwycona gymboree Tyyylee rzeczy mi się tam podoba Cartersa też lubię, ale gymboree ma tak dopracowane w szczegółach ubranka, że nie da się przejść obok nich obojętnie Na pewno jak candace pójdzie na zamówieniowy urlop, to będę chciała zrobić od nich zamówienie Muszę się tylko zorientować w zamówieniach z USA, bo wieki nie robiłam.

Can tak z ciekawości...jaką drogą idzie paczka do nas od Twojego kolegi? Płynie sobie, prawda?

16.06.2012 moje 53 cm szczęścia

Megaan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 21:06   #82
adzienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kata80 Pokaż wiadomość
przegladam właśnie TCP i cytat z mojej córeczki
"mamusiu jesteś wspaniała w kupowaniu"

to było zaraz po tym jak zapytała " a kupisz mi tę bluzeczkę?"
Haha Twoja mała jest genialna

Moja jak ogladam strony z ciuchami,to też"mamusiu,to mi sie podoba i to i to i ta bluzeczka też jest piekna i ta też...mamusiu kupisz mi? "
Stary 2013-02-22, 21:07   #83
ollka1994
Rozeznanie

Ja was przebije. Moja mala od urodzenia jest spiochem. noc przesypiala cala tylko raz w nocy na amam sie budzila. teraz ma rok kladejakolo7-8 a wstaje tez 7-8. w dzien 2x po godzince teraz sie troche przestawia na 1x dziennie 1-2h. Takze nie mialam nieprzespanych nocy chyba ze byla chora tylko ja mam inny problem. ona spi w wozeczku. nie chce usypiac jej na rekach ani uczyc spac z rodzicami. a jak juz probuje np w lozeczku to nie ulezy ani minuty. noi nie wiem jaki sposob znalezc tym bardziej ze nie miesci sie do wozka.oczywiscie na noc przekladam ja do lozeczka po usnieciu ale i tak mi sie budzi a jak juz ja przeloze dowozka to spi do rana. moze ktoras z was jest bardziej doswiadczona i mi pomoze

“Jedynie miłość rozumie tajemnice: innych obdarowywać i samemu przy tym stać się bogatym”
- Clemens von Brentano
ollka1994 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 21:08   #84
figa84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladybird1122 Pokaż wiadomość
A powiedz proszę czy teraz warto jeszcze zajrzeć na SS? (mam na myśli obniżki)
byłam ostatnio 2 tygodnie temu więc nie wiem czy jeszcze coś jest...

brrr... i przez Was odkryłam TCP...
figa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 21:13   #85
adzienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alb Pokaż wiadomość
Na TCP chyba więcej chętnych jest...
A na Old Navy dodali tyle cudeniek ostatnio... Aż miło się patrzy
Gdyby było na old navy,to ja jestem chętna i już nigdzie wiecej nie będę zamawiać ani nie będę kusić

Megaan paczki do nas płyną,przesyłka lotnicza idzie ok 7 - 10 dni (przynajmnie kiedyś tak było) ale jest sporo droższa.

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

Cytat:
Napisane przez ollka1994 Pokaż wiadomość
Ja was przebije. Moja mala od urodzenia jest spiochem. noc przesypiala cala tylko raz w nocy na amam sie budzila. teraz ma rok kladejakolo7-8 a wstaje tez 7-8. w dzien 2x po godzince teraz sie troche przestawia na 1x dziennie 1-2h. Takze nie mialam nieprzespanych nocy chyba ze byla chora tylko ja mam inny problem. ona spi w wozeczku. nie chce usypiac jej na rekach ani uczyc spac z rodzicami. a jak juz probuje np w lozeczku to nie ulezy ani minuty. noi nie wiem jaki sposob znalezc tym bardziej ze nie miesci sie do wozka.oczywiscie na noc przekladam ja do lozeczka po usnieciu ale i tak mi sie budzi a jak juz ja przeloze dowozka to spi do rana. moze ktoras z was jest bardziej doswiadczona i mi pomoze
Jedynie co może pomóc to wytrwałość w przenoszeniu jej do łóżeczka,nawet jak się budzi,to kłaść ją do łóżeczka żeby sie przyzwyczaiła. Parę nocy możesz mieć w plecy ale w końcu powinna sie przestawić.
Moja za to od urodzenia spała ze mną, cieżko jej sie było przestawić do spania w łóżeczku i teraz jej łóżko jest przystawione do mojego (iczasem w nocy do mnie przychodzi )ale jak tż skończy remont mieszkania,to będę chciała ja przyzwyczaić żeby spała w swoim pokoju.
Stary 2013-02-22, 21:14   #86
kata80
Raczkowanie

Jakby było old navy, albo TCP to bym się skusiła
Stary 2013-02-22, 21:15   #87
Megaan
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ollka1994 Pokaż wiadomość
J tylko ja mam inny problem. ona spi w wozeczku. nie chce usypiac jej na rekach ani uczyc spac z rodzicami. a jak juz probuje np w lozeczku to nie ulezy ani minuty. noi nie wiem jaki sposob znalezc tym bardziej ze nie miesci sie do wozka.oczywiscie na noc przekladam ja do lozeczka po usnieciu ale i tak mi sie budzi a jak juz ja przeloze dowozka to spi do rana. moze ktoras z was jest bardziej doswiadczona i mi pomoze
Moja niestety też zasypia w wózku Czasami i w wózku nie chce. W ogóle ma problem z zasypaniem. Każde zasypianie poprzedzone jest ogromnym płaczem. Na rękach nie chce, z nami w łóżku też nie zawsze udaje się jej usunąć. O tym że zasypia przy suszarce czy odkurzaczu nawet nie będę opowiadać Wózek + odkurzacz - wtedy najlepiej zasypia.

Cytat:
Megaan paczki do nas płyną,przesyłka lotnicza idzie ok 7 - 10 dni (przynajmnie kiedyś tak było) ale jest sporo droższa.
Właśnie zastanawiałam się jak to jest z kosztami takiej paczki lotniczej. Muszę poszukac informacji na ten temat na przyszłość

16.06.2012 moje 53 cm szczęścia

Megaan jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-22, 21:19   #88
adzienka
Zakorzenienie

Cytat:
byłam ostatnio 2 tygodnie temu więc nie wiem czy jeszcze coś jest...

brrr... i przez Was odkryłam TCP...
No to współczuję Ja tam też już przepadłam i stamtąd zamawiałam

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ----------

Cytat:
Moja niestety też zasypia w wózku Czasami i w wózku nie chce. W ogóle ma problem z zasypaniem. Każde zasypianie poprzedzone jest ogromnym płaczem. Na rękach nie chce, z nami w łóżku też nie zawsze udaje się jej usunąć. O tym że zasypia przy suszarce czy odkurzaczu nawet nie będę opowiadać Wózek + odkurzacz - wtedy najlepiej zasypia.

Właśnie zastanawiałam się jak to jest z kosztami takiej paczki lotniczej. Muszę poszukac informacji na ten temat na przyszłość
Moja odkurzcza i suszarki nie lubi do tej pory wiec ile dzieci tyle przyzwyczajeń
Stary 2013-02-22, 21:21   #89
AgneseInes
Raczkowanie

Mój ma dwa latka, ale śpiochem to on nigdy nie był. Teraz wstaje o 6.30 a zasypia 21.30, drzemka jest godzinna. Jak był mały to za nic spać nie chciał, chyba wypróbowałam wszystkie sposoby jakie gdziekolwiek znalazłam. Teraz mu czytam ale to minimum 30 min, żeby zasnął

Ja rzeczy dla małego w sklepach stacjonarnych kupuję jak muszę. Jakoś nieporównywalna z tymi z USA czy UK. Miałam to szczęście że teść był w Stanach więc na bieżąco zaopatrzenie w rzeczy dla mnie czy małego, ale w jesieni zeszłego roku wrócił do kraju więc trzeba sobie radzić dobrze, że zamówienia są

Zgadzam się Megan, że rzeczy Gymbore są super dopracowane. Mają zawsze świetne kolekcje dla chłopców.

Edytowane przez AgneseInes
Czas edycji: 2013-02-22 o 21:23
AgneseInes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 21:29   #90
Aalicia24
Zakorzenienie

Wywołałam lawinę chciejstw zamówieniowych Can się załamie

Cytat:
No to współczuję Ja tam też już przepadłam i stamtąd zamawiałam

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ----------

Moja odkurzcza i suszarki nie lubi do tej pory wiec ile dzieci tyle przyzwyczajeń
Moja też - boi się nawet swojego zabawkowego włączyć, i siedzi zawsze na kanapie u góry jak odkurzam albo ktoś musi z nią siedzieć w innym pokoju, z suszarką i wirującą pralką mam to samo - nie wejdzie do łazienki - nie wiem co to będzie z suszarką pod kątem zapisania na basen za jakiś miesiąc. Myślałam, ze to tylko ona taka drażliwa na dźwięki
Cytat:

wow dobra jest z tym zasypianiem przy odkurzaczu

Nowe wątki na forum Moda - Wspólne Zakupy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości