|
|
#2281 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Matki, żony, kochanki- czyli zazdrośnice po raz 64!
|
#2282 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam kożuszek, koncepcja się chyba trochę zmieni. Oglądaliśmy z tż-tem sukienki typowe ślubne i mam ochotę na zmiane .---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- rodzice nie chcą
|
|
#2284 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2285 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Cytat:
, kochana kobietka. Będzie moim świadkiem na ślubie .
|
|
#2286 |
|
Zakorzenienie
|
dobry wrocilismy nogi mi właża w tyłek
leze na kanapie i nic mnie z niej nie zdejmie![]() capri- dietka a nie canelloni ładnie cie motywuje ?? ![]() czarna mi sie podoba ta sukienka a kto u was spi na podłodze??![]() simply gratuluje spadku!! frezi ale szponyyyy juz nie mogę doczekac się zdjęc! mela szkoda ze tak twoja mama stawia sprawę....;/ zuczkowa hej hej gocia tez chce swinkę ![]() yyyy co to ja jeszcze chciałam... a oczywiście karola popełniła Magdę źle spisałam adres kursu na sushi i nie trafiliśmy tam ![]() za to poszliśmy na zakupy, sa mega wyprzedaże wszędzie. kopiłam sobie sweterek i bluzkę, a tż 3 pary spodni i bluzkę !i nadal nie jadłam sushi i nie umiem robic
|
#2287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.A teraz mam opcje jednak czegoś bardziej ślubnego i rzeczywiście skromniejszego , mela to wszystko przez Ciebie .A i będziemy mieć mega zdolnego fotografa , M. kuzyn robi mega foteczki wygrał ostatnio konkurs międzynarodowy.
|
|
#2288 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na ramiona polecam melB, po 10 minutach myślałam, że łapki mi odpadną, więc myślę, że działają... Cytat:
![]() Trenerzy nie polecają ćwiczyć 7dni w tyg, musisz dać czas mięśniom, aby się zregenerowały... ja ćwicze pn-pt a week daje sobie czas na odpoczynek... Cytat:
głównie też przez wiek Nie śpię od 3 od 6:30 jestem na nogach, rano musiałam odkopać auto co nie było prostym zadaniem, już miałam czyściutkie a teraz znowu pada, pada eh chcę już wiosny!Miałam intensywny dzień, o dziwo nie jestem zmęczona... Byłam u fryzjera, na małych zakupach i tż przyznał się do błędu w ramach przeprosin przyniósł mi wino i tulipany ![]() Coś mówił, że jutro mam jechać do niego na kolację eh wole nieee
|
|
|
#2289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, a dlaczego nie chcesz jechać do niego?
|
|
#2290 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() yyyyy fajnie i ciekawie tylko dość niebezpieczne na co dzień ![]() no to i mnie dopadło głowa mi chce pęknąć, migdał mi wywaliło, głos prawie straciłam, cały czas mi zimno i spać mi się chce a jutro znowu cały dzień w pracy
|
|
|
#2291 |
|
Zadomowienie
|
Jutro, bo muszę je ułożyć po mojemu
tylko podciełam troszkę i już nie mam grzywki takiej jak zawsze... B nie zauważył zmiany eh pewnie jutro spróbuje pokręcić je, bo dzisiaj kupiłam takie tradycyjne papiloty, na jakie kręci się włosy dzieciom ![]() Kolacja z jego rodzicami, mówię NIE wolę tylko z nim
Edytowane przez margueri Czas edycji: 2013-02-22 o 21:43 |
|
|
|
#2292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ok, to czekam na jutrzejsze włoski. Też wolałabym
|
|
#2293 |
|
Zakorzenienie
|
Nie oddam Ci Franka
Właśnie wróciłam od znajomego. Miły wieczór spędziliśmy i fajnie było się zobaczyć po dłuższej nieobecności ![]() Dowiedziałam się, że mam śliczne włosy i w ogóle jestem urocza i zabawna ale jak brat chciał mnie oddać za darmo za żonę to kolega nie chciał, bo nie wie, czy by z takim pyskatym rudzielcem całe życie wytrzymał |
|
|
|
#2294 |
|
Zadomowienie
|
Dla Ciebie Zamiast kolacji z tż mam wino i film do tż ![]() ![]()
|
|
#2295 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrabiam Was z tego tygodnia, co tak naprodukowałyście i chcę powiedzieć, że tż Karoli jak go maglowałam w sylwestra o przyklęk to obiecał mi, że oświadczy się ,,jak będzie ciepło"
Wiosna tuż tuż
Edytowane przez gothka152 Czas edycji: 2013-02-22 o 22:53 |
|
|
|
#2296 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() polecam sie na przyszlosc ![]() Cytat:
Cytat:
cudo jestem wykonczona ![]() a jutro ide 2 razy do pracy najpierw na 9.30 do 12 gramy Czerwonego Kapturka a potem na 17 na Cyganerie - ale zwolnilam sie z polowy Cyganerii bo ide na koncert znajomych a tam od polowy juz nie mamy nic do roboty...nadrobilam was i czas spac
|
|
|
#2297 |
|
Zakorzenienie
|
Zdołowałam się na wieczór
![]() Wyznaczyli mi w tym tygodniu datę obrony. 14 czerwca kończą się moje studia, razem z tym wiele fajnych rzeczy... Już nie będzie wieczornych spacerków z tżtem
|
|
|
|
#2298 |
|
Zakorzenienie
|
Matko, zrobiłyście 11 stron
![]() Zabijcie mnie i powiescie, w dowolnej kolejności. Znów dziś wyniknął temat ślubu (f***) i to w dodatku nie z mojej inicjatywy, ani niczyjej, bo po prostu wyniknął z rozmowy. I szczerze to mam już szczerze dość rozmów na ten temat, dzisiaj oficjalnie nim chyba rzygnęłam, że się tak pięknie wyrażę ![]() Oczywiście nie obyło się bez pozsprzeczania (f***) Żadnych rozmów więcej o tym!!! Dość, dość, dość. (Plus jest taki, że na koniec zostałam poinformowana "Ale ja bardzo chcę się z Tobą ożenić!! I bardzo chcę Ci się oświadczyć, ale nie rozumiesz, że chcę, żeby to było jakoś miło, fajnie, romantycznie, cokolwiek, a tak się składa, że nawet nie ma kiedy czegoś zorganizować". Po czym byliśmy po południu w Plazie i pierwszy raz jak go widziałam zainteresował się tym, co jest na wystawie jubilera )Co nie zmienia faktu, że absolutne dość rozmów o tym, nie, nie, nie. Idę Was nadrabiać
|
|
#2299 |
|
Zakorzenienie
|
jovi, jaka Ty do mnie podobna jesteś
milcz, niewiasto!!! Witojcie! Poćwiczyłam: Get your sexy back with this fat burning, calorie blasting body sculpting workout with Tiffany (10 minut) - zajefajowa nazwa potem jeszcze tyłek z Mel B., tyłek z Tiffany (ćwiczenia na leżąco) i boczki z Tiff, co dało 40 minut treningów i trzęsące się nogi Dlatego jednak jutro robię sobie przerwę, bo jeszcze mam jazdy i muszę umieć wciskać sprzęgło a poćwiczę w niedzielę dwie godziny, no i w poniedziałek też dwie ![]() Muszę nauczyć się robić pompki jeszcze, bo umiem jedną i padam mam tak słabe ręce, że nie daję rady z killerem...
|
|
|
|
#2300 |
|
Zakorzenienie
|
Co do ślubów bez rodziny to właśnie dlatego zrezygnowaliśmy z pomysłu ślubu za granicą bo chcieliśmy mieć bliskich obok siebie i nie robic przykrości.
Mela ja bym zaprosiła rodziców. Może mama zrozumie ze źle robi i jednak przyjdzie. |
|
|
|
#2301 |
|
Zakorzenienie
|
Przyjaciółki już są online
jakie macie plany na weekend? my jutro jedziemy do kolegi na imprezę musimy upichcić jakiś szybki obiad - eny ejdijas?
|
|
|
|
#2302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2303 |
|
Zakorzenienie
|
najeczko jak wytrwasz 2 h ćwiczeń, to będziesz moją idolką
![]() u nas jutro ma padać calutki dzień taki mokry śnieg z deszczem więc ja zakopuje się pod kocem z herbatą i zafarbuję w końcu wlosy bo mam odrost jak ombre |
|
|
|
#2304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mam wolnego weekendu do konca czerwca nie liczac wielkanocy
|
|
|
#2305 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ombreeeeeee ja za tydzień farbuję, bo też już mam ombre i z dnia na dzień jaśniejsze włosy ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2306 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam leniwa jestem i nie farbuje wlosow. Taniej, nie niszcza sie i odrostow nie ma- same plusy.
|
|
|
|
#2307 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, ktore sie znaja na badaniach roznych (med, gwizdak
) - co moze oznaczac zbyt mala ilosc bialych krwinek (czy cialek czy czegos tam) w morfologii? bo babka z badan do pracy kazala mi dzis ze wzgledu na to ze w poprzednich badaniach we wrzesniu mialam ich za malo teraz tez powtorzyc to badanie. A ja pamietam, ze jak kiedys oddawalam krew to tez mi lekarz mowil, ze mam za malo tych bialych - lekko ponizej dolnej granicy. To moze cos groznego oznaczac czy mozna zignorowac?Bo za malko czerwonych to anemia moze byc o ile dobrze pamietam, a bialych to nie wiem
gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... Edytowane przez arrakis Czas edycji: 2013-02-23 o 00:32 |
|
|
|
#2308 |
|
Zakorzenienie
|
skończyłam
![]() Kawa przybywam zwarta i gotowa
|
|
|
|
#2309 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam
![]() jusia śliczne włoski, fryzura, i w ogóle. Bardzo pasuje Ci grzywka ![]() Czarnula Śliczna sukienka!!! Ale taka faktycznie trochę mało oficjalna, jak na ślub. Co nie zmienia faktu, że sama bym taką mogła mieć tak po prostu ![]() mela Szkoda, że Twoja mama nie akceptuje tego związku... Tak patrząc z jej strony to pewnie trochę ciężkie, bo dla niej jesteś kochaną, zawsze młodą córeczką. Mam nadzieję, że kiedyś zobaczy, jak Twój TŻ Cię kocha i zmieni zdanie na temat Waszego związku ![]() naj Aż tak podoba, mówisz....? ![]() Witam kolejną nową zazdrośnicę ![]() I chyba więcej nie pamiętam ![]() Tak się zmęczyłam nadrabianiem Was, że chyba idę spać
|
|
#2310 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:00.

, kochana kobietka. Będzie moim świadkiem na ślubie
ładnie cie motywuje
źle spisałam adres kursu na sushi i nie trafiliśmy tam
.

N. kazala mi prowadzic dzienniczek, co jem i kiedy wiec wpisywalam wszystko jako notatke w telefonie. Mam chwile wolnego wiec chcialam wpisac w tabelke bo jej musze w niedziele wyslac i zamiast scroll down to jakosc dziwnie przycisnelam i sie cala notatka wyczyscila 

mam tak słabe ręce, że nie daję rady z killerem...