Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. II - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł powinna mieć III część naszego wątku?
Trzeci wątek nam już leci, coraz większe nasze dzieci 7 11,86%
Czy to chłopiec, czy dziewczynka, każda z nas chce córcię, synka 0 0%
Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już za chwilę będą dzieci 0 0%
Już nam pięknie rosną brzusie, to wrześniowo-październikowe są mamusie 8 13,56%
Były kropki, są dzidziusie, a mamusiom rosną brzusie 13 22,03%
Idzie wiosna, rosną brzusie, a w nich piękne są dzidziusie 4 6,78%
Idzie wiosna, rosną brzusie, a w nich ukochane dzidziusie 0 0%
Choć dzieciaczki takie małe, serca mają nasze całe 3 5,08%
Rosną, rosną dumne mamy, na dzieciaczki już czekamy 0 0%
Już nie fasolki, a dzieciaki, są dziewczynki i chłopaki 0 0%
Każda mama wiedzieć chce, co tam w brzuchu chowa się 5 8,47%
W brzuchu dziecię sobie fika, u mamy z września lub października 1 1,69%
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. III 18 30,51%
Głosujący: 59. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-22, 21:02   #301
__Paulinka__
Zakorzenienie

Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. II

Czy w ciąży można używać samoopalacza? Bo jestem taka blada, że aż wstyd:/

Cytat:
Napisane przez karolus17 Pokaż wiadomość
Hmm, no to może opowiem coś o sobie. Mam 21 lat z chlopakiem jestesmy razem od 8 lat.. Dzis o 4 rano dowiedzialam sie o ciązy po tym jak nie mialam okresu 47 dni no i wyszly dwie krechy potem po poludniu tez.
o 4 rani robilas test? wow chociaż ja jak pierwszy test robilam wieczorem , to nie moglismy z TZ spac w nocy o 4 udalo mi sie zasnąc, a jak TZ o 7 sie budzil do pracy szybko poszlam powtorzyc

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Kochane moje,jestem
A więc i ja przynoszę dobre wieści- NASZA NIUNIA MA 1,26 cm i bije jej serduszko! Dzidziek się ruszał i gin musiał kilka razy mnie molestować,żeby dobre zdjęcie zrobić Udało się,ale i tak wygląda na to,że był obrócony pleckami
Tak więc wszystko jest w najlepszym porządku- z OM wychodzi mi termin na 4 października,a z USG na 7 października Z moich obliczeń wynika,że dziś jest rowny 8 tydzień,a na zdjęciu jest napisane,że to 7 tydzień i 4 dzień ;] Jestem tylko rozczarowana tym,że za takie pieniądze nie usłyszałam serduszka i dostałam tylko 2 zdjęcia średniej jakości,ale już nie wybrzydzam-ważne,że wszystko gra
Jestem szczęśliwa i odetchnęłam z ulgą...
Dziękuję za wszystkie kciuki,jesteście kochane
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 21:05   #302
emisko86
Raczkowanie

Witam
również chciałabym dołączyć do tego watku..aktualnie jestem w 7 tygodniu ciązy..z czego sie bardzo ciesze i mam nadzieje ze bedzie wszytsko dobrze do konca pierwszy raz jestem na takim forum wiec nie wiem czy sie odnajde
moja dzidzia ma 4mmw ciązę zaszłam w pierwszym miesiacu po odstawieniu tabletek!!!jestem mega szczesliwa. spelnilo sie moje najwieksze marzenie!!
poki co czuje sie dobrze..tylko jak przez dluzszy czas nie zjem czegos..to strasznie boli mnie brzuch..zoladek...dziwne uczucie..wczoraj w nocy az mnie to obudzilo musialam wstac i zjesc kanapke i przeszlo. dziwne uczuciewidocznie dzidzius sie domaga..i jak mama lubi jesc

Edytowane przez emisko86
Czas edycji: 2013-02-22 o 21:08
emisko86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 21:06   #303
87czarna
Zakorzenienie

emisko witaj odnajdziesz się,odnajdziesz...

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 21:07   #304
passion80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emisko86 Pokaż wiadomość
Witam
również chciałabym dołączyć do tego watku..aktualnie jestem w 7 tygodniu ciązy..z czego sie bardzo ciesze i mam nadzieje ze bedzie wszytsko dobrze do konca pierwszy raz jestem na takim forum wiec nie wiem czy sie odnajde
odnajdziesz się i jeszcze to polubisz

mi ciężko było się wbić, po prostu trzeba pisać, już zaczynam sporo osób kojarzyć, bo na początku to wszystkie takie same
Stary 2013-02-22, 21:16   #305
emisko86
Raczkowanie

No właśnie najgorzej ze tylu tu wpisow i tych roznych opcji..ale ogarniemy to jakos
Witam jeszcze raz
Stary 2013-02-22, 21:22   #306
ewacia85
Wtajemniczenie

rena przykro mi. trzymaj sie
czarna gratulacje Kolejne szczęśliwe potwierdzenie
Witam nowe mamusie Mam nadzieje że się rozgościcie na dobre wśród nas

---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ----------

ja pisze od początku w tym wątku a dalej nie mogę się odnaleźć, tyle nas jestCiężko będzie od poniedziałku jak wróce do pracy to wtedy jedyny mój czas na komp to będzie o 5 rano
ewacia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 21:22   #307
teacherka
Zakorzenienie

Rena5, tak mi przykro... TRzymaj się cieplutko

Aż się zdołowałam i zaczęłam bać. Dziś mnie mdłości złapały w sklepie, aż wyszłam z niego. Nie wiem co robić, żeby pomóc dzidzi...

Nam sie udało szybko. Tzn nie staraliśmy sie o ciążę, ale jak się dowiedzielismy chyba w listopadzie o ciąży koleżanki to nas zazdrość wielka ukłuła i zaryzykowaliśmy a potem jakoś pod koniec grudnia kolejjna koleżanka obwieściła nowinę... i wtedy to już się udało, bylismy zrelaksowani, szczśliwi bo wybieraliśmy sie w wymarzona wycieczkę do Londynu... Tż podejrzewa ze to się stało podczas oglądania Władcy Pierścieni,ja twierdze że noc przed wylotem :P:P Czyli jajeczko sie zapłodniało w drodze do/w Londynie
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 21:25   #308
dirtymagic85
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez LaLoca Pokaż wiadomość
To ja się ujawnię faktycznie czekam do USG, żeby nie chwalić się zbyt wcześniej, ale skoro zostałam wywołana do tablicy to jestem... :P USG mam w przyszłą środę. Na pierwszym USG widać było tylko pęcherzyk, bo było za wcześnie.
Śledzę wątek od początku poprzedniego i przez to Wasze tempo pisania zaniedbałam swoją pracę jakby szef widział jak ja ciężko pracuję to by padł ale od poczęcia czuję też takie zamulenie i obniżoną koncentrację, że moja wydajność spadła do zera, ale i tak chciałabym jak najdłużej pracować, bo w domu to bym chyba szajby dostała.
No więc krótko powiem, że to moje pierwsze dzieciątko. Staraliśmy się od ślubu, a udało się w 6 cyklu Mam rocznikowo 27 lat. OM 31.12.2012, TP (abstrakcja) 7.10

Ja też pracuje przy kompie 8h i jak odejdę od kompa to równie dobrze mogłabym iść do domu, bo nie mam co robić. Tak się zastanawiałam w którym miesiącu przestanę sięgać do myszki

Myśmy się tak owocnie wygrzali w styczniu
Normalnie ja to ostatnio mam fioła na punkcie pomidorówki. Ciągle bym ją pożerała Też mam ogromny apetyt, a jak zaczynam się robić głodna to od razu chce mi się heftać, więc ciągle coś podgryzam. Pulpet się ze mnie zrobi coś czuje

Ja też mam taki wysyp, że szok. Bez makeupu wyglądam jak trędowata! czyżby to córcia? byłoby cudownie ale atakowaliśmy w dniu owulacji, więc większa szansa że chłopiec - też fajnie
witam karolus17 i LaLoca

LaLoca też już kilka razy miałam fazę na pomidorówkę, w sumie była to moja pierwsza zachcianka bez której nie byłam w stanie zasnąc i przestać o niej myśleć, póki jej nie zjadłam, a jadłam przez cztery dni pokolei!
dirtymagic85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 21:28   #309
kaska87
Zakorzenienie

coś musi być w tej pomidorówce, bo ja bym mogła jeść non-stop

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 21:37   #310
dirtymagic85
Zadomowienie

Cytat:
Kochane moje,jestem
A więc i ja przynoszę dobre wieści- NASZA NIUNIA MA 1,26 cm i bije jej serduszko! Dzidziek się ruszał i gin musiał kilka razy mnie molestować,żeby dobre zdjęcie zrobić Udało się,ale i tak wygląda na to,że był obrócony pleckami
Tak więc wszystko jest w najlepszym porządku- z OM wychodzi mi termin na 4 października,a z USG na 7 października Z moich obliczeń wynika,że dziś jest rowny 8 tydzień,a na zdjęciu jest napisane,że to 7 tydzień i 4 dzień ;] Jestem tylko rozczarowana tym,że za takie pieniądze nie usłyszałam serduszka i dostałam tylko 2 zdjęcia średniej jakości,ale już nie wybrzydzam-ważne,że wszystko gra
Gratuluję kochana, trzymałam kciuki, ale wiedziałam też, ze wszystko będzie OK Szkoda, ze nie dali ci posłuchać serduszka, ale jak to się mówi lepszy rydz niż nic.

---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

Cytat:
No właśnie najgorzej ze tylu tu wpisow i tych roznych opcji..ale ogarniemy to jakos
Witam jeszcze raz
Cześć emisko86

Rena5 bardzo bardzo mi przykro

---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------

Paulinka nie martw się, ja jestem też bladziocha, nie dość, że zima, to hemoglobina spada i też się robię jak papirus
Ale smarować mi się nie chce, pilnuję się żeby w miarę regularnie brzuch smarować i cycole, to i tak już dużo...

---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ----------

Dziewczyny mam pytanie znowu do mądrzejszych niż ja zbetoniała Mianowicie powiedzcie mi jak mam wejść w naszą drugą część, bo już dwa razy wchodziłam przez link podany jeszcze w pierwszej części, da się go odnaleźć jakoś z tytułów wątków?Ja nie mogłam się dopatrzeć
Stary 2013-02-22, 21:45   #311
passion80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Twój mąż czyta w my slach i pewnie już obmyśla jutrzejszy obiad

Cytat:
Napisane przez dirtymagic85 Pokaż wiadomość

Dziewczyny mam pytanie znowu do mądrzejszych niż ja zbetoniała Mianowicie powiedzcie mi jak mam wejść w naszą drugą część, bo już dwa razy wchodziłam przez link podany jeszcze w pierwszej części, da się go odnaleźć jakoś z tytułów wątków?Ja nie mogłam się dopatrzeć
w ustawieniach użytkownika, lewy górny róg, powinnaś mieć wszystkie wątki w których się udzielasz lub subskrybujesz
albo widzisz na samy dole, lista nowych wątków, nasz jest teraz chyba pierwszy od gory
Stary 2013-02-22, 21:46   #312
emisko86
Raczkowanie

ja mam tylko opad...nic mi sie nie chce, wracam z pracy moge spac i nic nie robic. po czym zasypiam znowu 21-22..szok!ale o spaniu marze non stop!
LALOCA mam to samo nie odczuwam jak kiedyś głodu...tylko od razu mnie mdli...moja kolezanka w pracy miala tak samo. mowila ze zawsze przy sobie nosila cos do jedzenia czy jakies suchary czy jakis owoc. i jej to pomagalo. ja od wczoraj tez tak robie, w szczegolnosci podobno powinno sie jesc co 2 godz w niewielkich islosciach.zeby wlasnie unikac takich stanow

Edytowane przez emisko86
Czas edycji: 2013-02-22 o 21:49
Stary 2013-02-22, 21:47   #313
rubinka25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez karolus17 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, moge sie przylaczyc do watku?
Cytat:
Napisane przez LaLoca Pokaż wiadomość
To ja się ujawnię faktycznie czekam do USG, żeby nie chwalić się zbyt wcześniej, ale skoro zostałam wywołana do tablicy to jestem... :P USG mam w przyszłą środę. Na pierwszym USG widać było tylko pęcherzyk, bo było za wcześnie.
Śledzę wątek od początku poprzedniego i przez to Wasze tempo pisania zaniedbałam swoją pracę jakby szef widział jak ja ciężko pracuję to by padł ale od poczęcia czuję też takie zamulenie i obniżoną koncentrację, że moja wydajność spadła do zera, ale i tak chciałabym jak najdłużej pracować, bo w domu to bym chyba szajby dostała.
No więc krótko powiem, że to moje pierwsze dzieciątko. Staraliśmy się od ślubu, a udało się w 6 cyklu Mam rocznikowo 27 lat. OM 31.12.2012, TP (abstrakcja) 7.10
Cytat:
Witam
moja dzidzia ma 4mmw ciązę zaszłam w pierwszym miesiacu po odstawieniu tabletek!!!jestem mega szczesliwa. spelnilo sie moje najwieksze marzenie!!
poki co czuje sie dobrze..tylko jak przez dluzszy czas nie zjem czegos..to strasznie boli mnie brzuch..zoladek...dziwne uczucie..wczoraj w nocy az mnie to obudzilo musialam wstac i zjesc kanapke i przeszlo. dziwne uczuciewidocznie dzidzius sie domaga..i jak mama lubi jesc
Witamy nowe mamuśki
Tancerka apel poskutkował. I dobrze, oby tak dalej.

Cytat:
Kochane moje,jestem
Super

01.02.2016
Leoś
rubinka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 21:48   #314
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------

Paulinka nie martw się, ja jestem też bladziocha, nie dość, że zima, to hemoglobina spada i też się robię jak papirus
Ale smarować mi się nie chce, pilnuję się żeby w miarę regularnie brzuch smarować i cycole, to i tak już dużo...

---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ----------

My jutro idziemy na urodziny i chce jakoś wyglądać, bo naprawdę strasze bladoscią wysmarowalam się, ale tylko do piersi od razu sie lepeij czuję szkoda tylko, że to tak śmierdzi
Ja wogole codziennie od zawsze po prysznicu sie cala smaruje balsamami, ale samoopalacz naprawde żadko używam..

co do twojego pytania. Ja zawsze wchodzę w "ustawienia konta" i tam są wątki, w ktorych sie udzielm Jak są nowe widomości, to sie podswietla na bardziej fioletowo
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 21:52   #315
dirtymagic85
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość
Twój mąż czyta w my slach i pewnie już obmyśla jutrzejszy obiad

w ustawieniach użytkownika, lewy górny róg, powinnaś mieć wszystkie wątki w których się udzielasz lub subskrybujesz
albo widzisz na samy dole, lista nowych wątków, nasz jest teraz chyba pierwszy od gory
Już jest ok Passion, dzięki
Stary 2013-02-22, 21:54   #316
emisko86
Raczkowanie

A ja mam wesele 27 kwietnia podobno 3 miesiace ma sie ciezkie a potem jest juz dobrze do 7:P ciekawe jak bede sie czula, oby dobrze!!! chociaz juz teraz mam wrazenie ze wygladam zle

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

smarujecie sie juz czyms?jakimis kremami na roztepy? polecacie cos? moja mama mowi ze ona uzywala za kazdym razem (była 2 razy w ciazy) oliwke bambino..i nic nie ma. moze to jakis pomysl
Stary 2013-02-22, 22:00   #317
zmienniczka
Zadomowienie

dziewczyny zwariowalyscie? nowy watek i 10 stron?

witam sie dopiero teraz bo caly dzien bylam zajeta

: hi:

pisalam o tym w poprzednim watku ale sie powtorze moje pierwsze USG odbedzie sie 20 marca o godz 14:50 czasu angielskiego...boje sie juz teraz

NIE DOSTALAM ZAPROSZENIA DO KLUBU

http://babystrology.com/tickers/baby..."180"></embed>

Edytowane przez zmienniczka
Czas edycji: 2013-02-22 o 22:04
zmienniczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 22:06   #318
dirtymagic85
Zadomowienie

Cytat:
A ja mam wesele 27 kwietnia podobno 3 miesiace ma sie ciezkie a potem jest juz dobrze do 7:P ciekawe jak bede sie czula, oby dobrze!!! chociaz juz teraz mam wrazenie ze wygladam zle

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

smarujecie sie juz czyms?jakimis kremami na roztepy? polecacie cos? moja mama mowi ze ona uzywala za kazdym razem (była 2 razy w ciazy) oliwke bambino..i nic nie ma. moze to jakis pomysl
Dziewczyny pisały kilka razy, że dobre są jakieś mustele, część, w tym póki co ja też używa balsamów, oliwek z rossmanna fur mama
Stary 2013-02-22, 22:08   #319
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

myślę że to wszystko opiera się na nawilżeniu. Ja teraz odpuszczam sobie drogie kremy i szoruję się oliwką jonhsona może akurat takie proste rozwiązanie okaże sie najlepsze.

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 22:12   #320
Anielicja
Raczkowanie

Cytat:

[/COLOR]smarujecie sie juz czyms?jakimis kremami na roztepy? polecacie cos? moja mama mowi ze ona uzywala za kazdym razem (była 2 razy w ciazy) oliwke bambino..i nic nie ma. moze to jakis pomysl
Hej, często dziewczyny piszą o oliwce w żelu z zaji albo johson's... Podobno dobrze działają, i nie są takie bardzo tłuste ( w sumie jak oliwka ma być mało tłusta, he he he) i zamierzam się w taką zaopatrzyć.

---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

Hej dziewczyny kochane!

Ja też jestem październikową przyszłą mamusią. Mam termin na 10.10.
Teraz jestem w 7 tc !!!
Byłam tydzień temu na usg potwierdzającym ciążę, maleństwo miało 4mm.
A dzisiaj już wybrałam lekarza prowadzącego i było drugie usg, 10,1mm. Bije serducho.
Postaram się niebawem wkleić zdjęcia usg

Poza tym mam nudności, od samego początku może miałam jeden lub dwa dni bez, to skakałam
ze szczęścia myśląc że przeszło... o naiwna babo! Nic nie przeszło. A dziś rano wylądowałam w toalecie namiętnie rozmawiając z klopem... eh! Senność na początku bardzo mi dokuczała, ale powoli mija. Za to cycuszki oj bardzo bolą... czy ja narzekam?)))) Chyba trochę...

W weekend bolał mnie ząb. Byłam w poniedziałek u dentysty i leczenie kanałowe mi zafundowano. Było bezbolesne (ząb martwy), ale co się na stresowałam!!!! W ten poniedziałek
będzie kończyła.

Ok. nie piszę więcej bo zanudzę...
Anielicja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 22:14   #321
87czarna
Zakorzenienie

AnielicjaKoleżanka z moich stron Witamy!

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 22:17   #322
dirtymagic85
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Anielicja Pokaż wiadomość
Hej, często dziewczyny piszą o oliwce w żelu z zaji albo johson's... Podobno dobrze działają, i nie są takie bardzo tłuste ( w sumie jak oliwka ma być mało tłusta, he he he) i zamierzam się w taką zaopatrzyć.

---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

Hej dziewczyny kochane!

Ja też jestem październikową przyszłą mamusią. Mam termin na 10.10.
Teraz jestem w 7 tc !!!
Byłam tydzień temu na usg potwierdzającym ciążę, maleństwo miało 4mm.
A dzisiaj już wybrałam lekarza prowadzącego i było drugie usg, 10,1mm. Bije serducho.
Postaram się niebawem wkleić zdjęcia usg

Poza tym mam nudności, od samego początku może miałam jeden lub dwa dni bez, to skakałam
ze szczęścia myśląc że przeszło... o naiwna babo! Nic nie przeszło. A dziś rano wylądowałam w toalecie namiętnie rozmawiając z klopem... eh! Senność na początku bardzo mi dokuczała, ale powoli mija. Za to cycuszki oj bardzo bolą... czy ja narzekam?)))) Chyba trochę...

W weekend bolał mnie ząb. Byłam w poniedziałek u dentysty i leczenie kanałowe mi zafundowano. Było bezbolesne (ząb martwy), ale co się na stresowałam!!!! W ten poniedziałek
będzie kończyła.

Ok. nie piszę więcej bo zanudzę...
Witaj Anielicja
Stary 2013-02-22, 22:21   #323
Anielicja
Raczkowanie

Dziękuje za miłe powitanie, wsparcie bardzo mi się przyda

Tylko za głowę się łapię jak widzę ponad sto stron do przeczytania, ale skoro mam wolne... z tym, że tyle przy kompie nie wolno mi siedzieć)))
Stary 2013-02-22, 22:24   #324
dirtymagic85
Zadomowienie

Czarna87 muszę to napisać: jesteś taka śliczną i pogodną widzę dziewczyną, aż sama gęba się uśmiecha jak patrzę na twojego avtka
Poza tym bardzo podobnie wygląda moja ukochana koleżanka z pracy, która aktualnie też czeka na dzidziusia
Stary 2013-02-22, 22:27   #325
badzia987
Wtajemniczenie

:rzy gi:

Melduję się mało radośnie w nowym wątku.

Nie daję rady...w pracy nudności i pierwszy raz myślałam, żeby iść do klopa i sobie ulżyć. Miałam ochotę się rozpłakać. Samopoczucie ciągle jak na kacu...W tramwaju to samo. Cieszę się na myśl, że jutro chociaż trochę dłużej pośpię... Koło którego tygodnia to mija? Ja od 4 dni nie byłam w kuchni na dłużej po tym jak z 4 m wyczułam gołąbki.

Dwie imprezki mnie czekają w ten weekend ale z moją sennością to max. 2h- no i oczywiście po cichu liczę, że nie będzie mi źle.

Witam kolejne mamusie

rena- przykro mi, ściskam

Małgosia 06.10.2013 r.
badzia987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 22:35   #326
dirtymagic85
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez badzia987 Pokaż wiadomość
:rzy gi:

Melduję się mało radośnie w nowym wątku.

Nie daję rady...w pracy nudności i pierwszy raz myślałam, żeby iść do klopa i sobie ulżyć. Miałam ochotę się rozpłakać. Samopoczucie ciągle jak na kacu...W tramwaju to samo. Cieszę się na myśl, że jutro chociaż trochę dłużej pośpię... Koło którego tygodnia to mija? Ja od 4 dni nie byłam w kuchni na dłużej po tym jak z 4 m wyczułam gołąbki.

Dwie imprezki mnie czekają w ten weekend ale z moją sennością to max. 2h- no i oczywiście po cichu liczę, że nie będzie mi źle.

Witam kolejne mamusie

rena- przykro mi, ściskam
Badzia nie wiem, w którym jesteś tygodniu, ale ja najgorzej się czułam od 6go do mniej więcej 10tygodnia, codzinna masakra, ale nie wymiotowałam jak niektóre mamuśki bidulki tutaj na forum
Stary 2013-02-22, 22:35   #327
Anielicja
Raczkowanie

Cytat:
zależy od usg, ja mam ostatnie usg i nie mów, że nic tutaj nie widzisz
leży bokiem, widać 2 nóżki i 2 rączki

a na usg widać było jak się ruszał i chyba ma adhd po mamusi
super zdjęcie usg! gratuluję
Stary 2013-02-22, 22:44   #328
badzia987
Wtajemniczenie

Cytat:
Badzia nie wiem, w którym jesteś tygodniu, ale ja najgorzej się czułam od 6go do mniej więcej 10tygodnia, codzinna masakra, ale nie wymiotowałam jak niektóre mamuśki bidulki tutaj na forum
8 pełnych tygodni...

Oho- to jeszcze 2 tyg. hardkoru....

Małgosia 06.10.2013 r.
badzia987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 22:45   #329
nephelim89
Rozeznanie

Melduje się grzecznie w nowym wątku Dziś miałam dzień pełen wrażeń, stąd też tak późno się pojawiłam. Wybrałam się z TŻtem na zakupy i najnormalniej zasłabłam w drodze powrotnej. Na szczęście wszystko skończyło się dobrze, ale zamierzam więcej odpoczywać.

Cytat:
Oj pomidorówka- mniam. To jedyna zupka do której mnie ciągnie od początku ciąży

Cytat:
Napisane przez zmienniczka Pokaż wiadomość

pisalam o tym w poprzednim watku ale sie powtorze moje pierwsze USG odbedzie sie 20 marca o godz 14:50 czasu angielskiego...boje sie juz teraz

NIE DOSTALAM ZAPROSZENIA DO KLUBU
Trzymam kciuki ja mam 5 dni wcześniej i też już zaczynam się bać a z drugiej strony nie mogę się doczekać.
Do mnie też zaproszenie do klubu nie dotarło
nephelim89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 22:55   #330
dirtymagic85
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nephelim89 Pokaż wiadomość
Melduje się grzecznie w nowym wątku Dziś miałam dzień pełen wrażeń, stąd też tak późno się pojawiłam. Wybrałam się z TŻtem na zakupy i najnormalniej zasłabłam w drodze powrotnej. Na szczęście wszystko skończyło się dobrze, ale zamierzam więcej odpoczywać.

Oj pomidorówka- mniam. To jedyna zupka do której mnie ciągnie od początku ciąży
Hmmmmm, ciekawe na no nam się tak mani ta pomidorówka, na chłopczyka czy dziewczynkę...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości