|
|
#4201 |
|
Władca Wizażu
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" cz.VI
Treść usunięta
|
|
|
|
#4202 |
|
BAN stały
|
[QUOTE=MilkyShake;34882390]No cóż, ja Natalki nie znam ani osobiście, ani ze słyszenia. W moim odbiorze jej uroda jest wulgarna, idealnie pasująca do magazynów dla przedstawicieli płci męskiej.
Ktoś, bodajże moderator wrzucił link http://euro2012.dziennik.pl/strefa-k...ria-zdjec.html Przepraszam na tym zdjęciu wygląda jak przedstawicielka blokowiska ![]() (Uprzedzając nie jestem kobietą w rozmiarze xxl, ani wychodzoną szkapą, nie jestem zazdrosna etc )[/QUOTEtak, ma taką urodę. specjalnie ją poprawiała by móc do takich magazynów pozować |
|
|
|
#4203 |
|
Zadomowienie
|
|
#4204 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4205 |
|
Szef ds. Wymianek
|
http://www.citeam.pl/oferty/okazje-a...rm=Moda+damska
Komu legginsy Galaxy, komu?
|
|
#4206 | |
|
Ha ha ha ha ha
|
Cytat:
|
|
|
#4207 |
|
Zakorzenienie
|
Ja noszę snekaersy na koturnie i je uwielbiam.
Mam stylizowane na te od pani Marant hehe
|
|
#4208 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeżeli są w jednolitym kolorze (bez białych wstawek, podeszwy i sznurówek) np. czarnym i dodatkowo ozdabiane to można je spokojnie nosić do większości rzeczy na codzień (chyba, że ktoś na codzień chodzi w garsonce, to już może niekoniecznie ).Poza tym elegancję i sportowy styl da się łączyć i wyglądać bardzo ciekawie, a nie jakby się urwało z choinki, tylko trzeba to robić umiejętnie - patrz Maffashion 160zł to i tak już mniej, jak się rozglądałam jesienią to w River Island były po 250zł z tego co pamiętam. Ale myślę, że nie ma co przepłacać, bo to nie jest raczej jakiś ponadczasowy model ![]() Ciekawe, czy legginsy galaxy już trafiły na bazarki Współczuję, jak ktoś jakiś czas temu dał za nie grube pieniądze, żeby się w jakiś sposób wyróżniać, a za chwilę zginie w nich wśród tłumu solarek w tandetnych pseudoskórzanych kurteczkach i tychże legginsach.
|
|
|
#4209 |
|
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4210 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Dokładnie - ale tak się niestety dzieje ze wszystkim, np. płaszcze wróciły do łask, co z tego że masz super jakości, skrojony itd jak za kilka miesięcy pół miasta biega w ledwo trzymających się kupy chińskich 'inspiracjach' - tak to się opatrzy że aż nie chce się nosić
|
|
|
|
|
#4211 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4212 |
|
Zakorzenienie
|
Od początku bardzo mi się podobał wzór "galaxy" bo jest po prostu wizualnie śliczny. No ale właśnie, najpierw pretensjonalne blogerki, a zaraz dresiarstwo. Ale z drugiej strony jakbym miała rezygnować ze wszystkiego co lubię, bo plastiki zaczęły nosić, to musiałabym chyba zacząć chodzić w kostiumach :/ Pocieszam się myślą, że czy to w ćwieczkach, czy w czaszkach czy podróbkach lit i tak nie będę wyglądała tak desperacko jak większość blogerek ani tak tandetnie jak plastiki.
|
#4213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4214 |
|
Zadomowienie
|
Jasne, że widać. Chodzi o to, że gdy widzę mnóstwo rzeczy 'w typie' to to jest jednak wkurzające, może nie wszyscy tak mają ale jak jakaś rzecz staje się nagle hitem ryneczkowym to ja muszę sobie zrobić przerwę, bo nie chce mi się patrzeć na klonowisko. Albo co gorsza, od czasu do czasu zdarzają się komentarz w stylu 'ale po co odkładać na coś za x pln skoro na bazarku jest za dychę ;o?'.
|
|
|
|
#4215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakieś dodatki owszem, ale nie takie "podstawowe".
|
|
|
|
|
#4216 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4217 |
|
Zadomowienie
|
A wiesz, czasami oglądam filmiki dziewczyn z Polski wschodniej (chociaz nie wiem czy to akurat ma znaczenie, ale widze powtarzalność
) i z moich obserwacji wynika : mają lumpeksy z dużo fajniejszymi ubraniami, które są na prawdę za grosze. W Łodzi bywa ciężko .Dzisiaj: multum zestawów japonki+skarpetki, na basenie to żadna zbrodnia, ale latem, owszem, widywało się
|
|
|
|
#4218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama mam kilka par takich skarpetek z oddzielnym dużym palcem w japońskie wzorki, ale nie mam akurat żadnych japonek do których by pasowały, bo do grubszych skarpetek pasują raczej solidniejsze klapki.
Blog o analizie kolorystycznej Edytowane przez Wampierz Czas edycji: 2013-02-22 o 17:59 |
|
|
|
|
#4219 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pewnie, że nie bedziesz wyglądała tak żałośnie jak ten motłoch,ale jeśli traktujesz innych w taki sposób jak o nich piszesz to ja bym nie chciała miec do czynienia z taka elegantką.
Edytowane przez rickybobby Czas edycji: 2013-02-22 o 22:24 |
|
|
|
|
#4220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Każdy sobie sam wybiera styl czy subkulturę. Plastiki wkładają dużo wysiłku, czasu i pieniędzy żeby osiągnąć lubiany przez siebie wygląd - niech im na zdrowie wyjdzie, po prostu zawsze jest problem kiedy jedna grupa przejmuje jakiś element czy trend od innej. Bo nie po to nie jestem plastikiem, żeby mój wygląd zaczął przypominać plastiki, kiedy one przekonają się do czegoś, co ja noszę od dawna. Ale jak już pisałam - jeden a nawet kilka elementów jeszcze nie wystarczą. Nie znam ładniejszego określenia na te subkultury czy jak je nazwać, bo one same nie mają na siebie nazwy... Sama piszesz o nich "motłoch", ja bym ich tak nie nazwała. Widzisz, to jest właśnie różnica między nami - ja kategoryzuję pewne grupy ze względu na styl ubioru, ale nie oceniam ich przez pryzmat stroju - dla mnie są po prostu grupą osób o złym guście, a ludźmi są różnymi - jedne dobrymi, inne złymi, jak wszyscy. Nie są dla mnie motłochem ani podludźmi, co za okropny pomysł.
|
|
#4221 |
|
Rozeznanie
|
Oto rzeczy, które mnie rozwalają:
-legginsy bez przykrycia pupy tuniką etc. -wielgachne, szerokie adidasy założone do mega obcisłych rurek (wtedy stopy wyglądają jak płetwy )-tandetne ekoskórki ze ściągaczami -dzwony, bermudy itp. -sukienki typu bandażówka z bershki na imprezach, które odsłaniają te wzmocnienia w rajstopach (nie wiem, jak to się nazywa fachowo) -obcasy- KOPYTA, czyli 20 cm szpilka + 5 cm platforma i jazda (strasznie karykaturalnie to wygląda).
|
#4222 |
|
Konto usunięte
|
zapytałam TŻta co sądzi o legginsach galaxy bo myślę, czy nie kupić, a on od razu odpowiedział: to ten wzór świnie w kosmosie?
kiedyś mu powiedziałam, że na wizażu ktoś je tak nazwał i zapamiętał
|
|
|
|
#4223 | |
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
jeszcze na kimś niskim to już w ogóle karykaturalnie, 2/3 noga, 1/3 but
|
|
|
|
|
#4224 |
|
Zadomowienie
|
http://2.bp.blogspot.com/-cMHJjDHGYU...ndon_fw_17.jpg
I weź tu teraz kolesia po plecach poklep
|
#4225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po głowie lepiej ![]() choć w sumie.... http://3.bp.blogspot.com/-gt-Ee_Yq_u...2713368855.jpg
Edytowane przez izk_a Czas edycji: 2013-02-23 o 10:46 |
|
|
|
|
#4226 |
|
Wtajemniczenie
|
nie widziałam jeszcze ładnie zestawionych adidaso-koturnów czy adidaso-szpilków ... na ta chwile sa wg mnie mega kiczowate
![]() |
|
|
|
#4227 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4228 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4229 |
|
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4230 |
|
Zadomowienie
|
Czyżby farbowanie bujnego zarostu miało na celu odwrócenie uwagi od wyłaniającego się powoli "lotniska" nad czołem?
![]() Szkoda, że wybrał Huntery zamiast promować tradycyjne, polskie wynalazki męskiej mody obuwniczej - czyli gumofilce. Byłoby oryginalnie, folkowo i patriotycznie. A tak jest tylko blogersko
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:51.

Jeżeli są w jednolitym kolorze (bez białych wstawek, podeszwy i sznurówek) np. czarnym i dodatkowo ozdabiane to można je spokojnie nosić do większości rzeczy na codzień (chyba, że ktoś na codzień chodzi w garsonce, to już może niekoniecznie
Współczuję, jak ktoś jakiś czas temu dał za nie grube pieniądze, żeby się w jakiś sposób wyróżniać, a za chwilę zginie w nich wśród tłumu solarek w tandetnych pseudoskórzanych kurteczkach i tychże legginsach.

.
Pewnie, że nie bedziesz wyglądała tak żałośnie jak ten motłoch,ale jeśli traktujesz innych w taki sposób jak o nich piszesz to ja bym nie chciała miec do czynienia z taka elegantką.