Guciu od Megi:zagadaj do kolegi- II-IV 2010 - Strona 166 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-22, 23:49   #4951
nataszka25
Zakorzenienie

Dot.: Guciu od Megi:zagadaj do kolegi- II-IV 2010

Cytat:
Napisane przez gianna Pokaż wiadomość
Nataszka tak nieśmiało się przypominam - wrzuciłabyś linka do lalki Roszpunki?
o co chodzi w Twoim podpisie?
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 23:50   #4952
monka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nataszka25 Pokaż wiadomość

Nasza Monka jest twórcza
Ehhh Głodna byłam musiałam Lepetyne czymś zając
monka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 23:51   #4953
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monka23 Pokaż wiadomość
Nataszka co ci doc. powiedział /a , masz jakieś leki z apteki ? Ja tak sobie myśle , ze dopóki dylematy życiowe popychaja nas do przodu to jest to dobry sposób na zycie ale jeżeli tkwi sie w miejscu z tymi samymi dylematami to albo mówisz sobie dość i bierzesz zycie takim jest albo zacznij szukać innych dylematów które cie nakręca . Mozna tak zycie zmarnować i Ocknac sie w wieku 50 lat , z tymi samymi dylematami i z większa ilością zmarszczek na czole . A sytuacja jaka była w dalszym ciagu taka sama jest . Żyje życiem a nie dematami . Na pewne sprawy nie masz wpływu a na te na które masz wykorzystaj tak zeby tobie ( małej) było dobrze.

Libra oooo takie siedlisko a ja w głowie miałam inny obraz . A potrafisz uszyć kiecka wg oryginału ? wiesz fotki . Szylas sobie kiedyś cos .

Gianna no mały Kaskader , ty mu kask kup , przelec w domu i zlukaj miejsca które moga byc dla niego niebezpieczne . Najlepiej na czworaka

Ehhh prychola będę mieć dopiero w środę a ja myślałam ze jutro
w środę się umyjesz,

z resztą po co Ci jak do Francji jedziesz

dostałam jakiś przeciwzapalny, nie antybiotyk. Bo antybiotyk miałam niedawno i do płukania sól emską i do ssania coś,
a tak to gna mnie o migdały bo mówi że to będzie ciągle nawracało

co do dylematów to dobrze to ujęłaś, mam świadomość.
Stary 2013-02-22, 23:53   #4954
monka23
Zakorzenienie

Cytat:
o co chodzi w Twoim podpisie?
Ja ci powiem !

O pozycje kamasutry i ile punktów w szczytowaniu za każde wyprobowanie łączenia ciał , szał ciał ile zwodow tz miał
Stary 2013-02-22, 23:55   #4955
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Ehhh Głodna byłam musiałam Lepetyne czymś zając
zdolna bestia!

---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ----------

Cytat:
Ja ci powiem !

O pozycje kamasutry i ile punktów w szczytowaniu za każde wyprobowanie łączenia ciał , szał ciał ile zwodow tz miał
no tak, musiałam to przeanalizować
Stary 2013-02-22, 23:56   #4956
monka23
Zakorzenienie

Cytat:
w środę się umyjesz,

z resztą po co Ci jak do Francji jedziesz

dostałam jakiś przeciwzapalny, nie antybiotyk. Bo antybiotyk miałam niedawno i do płukania sól emską i do ssania coś,
a tak to gna mnie o migdały bo mówi że to będzie ciągle nawracało

co do dylematów to dobrze to ujęłaś, mam świadomość.

Ssania powiadasz , u mnie post bo nie ma jak sie odrazu wykąpać więc ja tylko wylapuje co mi sie z rampi pampi rymuje .

Rampi pampi to jak bara bara tylko inna gwara

No co ty ,Kapie sie w sklepie hehe bo bym sie od kanapy nie odkleila
Stary 2013-02-23, 00:00   #4957
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Ssania powiadasz , u mnie post bo nie ma jak sie odrazu wykąpać więc ja tylko wylapuje co mi sie z rampi pampi rymuje .

a no tak! a ty mówisz, że im o te ciasta tam chodzi
a oni chcą żebyś się kąpać tam przychodziła,
się wydało...

---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ----------

Cytat:

do ssania to ja lubie,

te tableteczki
Stary 2013-02-23, 00:00   #4958
gianna
Wtajemniczenie

Monka niemożliwa jesteś
Nataszka dzięki za linka A co do podpisu to ćwiczę sobie taki 30- dniowy plan treningowy i tak odliczam w podpisie

gianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-23, 00:02   #4959
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Monka niemożliwa jesteś
Nataszka dzięki za linka A co do podpisu to ćwiczę sobie taki 30- dniowy plan treningowy i tak odliczam w podpisie
chcesz Julce kupić tak?
Jak roszpunkowy szał?
Stary 2013-02-23, 00:03   #4960
P0P70
Zakorzenienie

Mrówka - to kiedy mnie odwiedzisz. U mnie będziesz miała tak jak w Twoich marzeniach. Siądziesz na tarasie z laptopem, dzieci się na wypielęgnowanej trawce będą bawiły. A po południu pozwolę Ci w moich chwastach przydomowych trochę pogrzebać.

Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
Ja też często myślę o Cigi. Wczoraj chyba myślałam, jak tam jej Basia - te niesamowite włosy.
Izumi. Miałam dodać Dusiaka, ale w końcu jak już pisałam, to zapomniałam.
Kto tam jeszcze się zgubił. Drcron.
No i teraz już nie wiem.
A Pamiętacie Fasolkę? Ja za nią tęsknie, ciekawe co u nich.

Cytat:
Napisane przez evitka21 Pokaż wiadomość
A a propos spotkań to pozwolę sobie przy okazji wypomnieć, że pop, cholera jedna, nieraz już u mnie pod domem była, ale spotkać się nie chciała
Oj tam oj tam, pragnę bardzo tego naszego spotkania. I mam nadzieję że w tym roku nam się uda. Obiecuję i stawiam dobre ciastko/ lody na przeprosiny

Cytat:
Napisane przez JASTA79 Pokaż wiadomość
Jak tu się dzisiaj sentymentalnie zrobiło. Aż mi żal, że od początku tylko Was po cichu podczytywałam, a mogłam być jedną z wymienionych przez Megi....
Lepiej późno niż wcale

Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
Evi- Ty swój chłop jesteś. Ale szyfrem czasem coś zapodajesz.

Wiecie- Kalina wg usg ma prawie 3 kg. Torba niespakowana. Ale już wszystko mam. To może next week. Tak jakoś czuję, że mam jeszcze tyyyle czasu.
Ty się tak nie śpiesz i czekaj do tego 18.03.

Cytat:
Napisane przez mrowak Pokaż wiadomość
Ja tu śmiechy-wygłupy, ale tak serio to przez pół dnia chodzę jeszcze bardziej podłamana niż zwykle. Mam takiego znajomego (niedoszłego księdza), z którym utrzymuję sporadyczny kontakt, ale taki dość serdeczny-prawie przyjacielski ( nie widujemy sie bo i on rodzina i ja rodzina)...ale do rzeczy-kontakt mamy sms'owy od czasu do czasu, życzenia na święta, urodziny i takie tam. Czasem on zapyta co u mnie i potem przez kilkanaście tygodni cisza-dostałam właśnie dziś od niego sms'a z pytaniem co umnie. Po krótce napisałam, że nieszczególnie i odwzajemniłam pytanie. Szczęka mi opadła gdy dostałam odpowiedź-gość ma kryzys w małżeństwie (2 dzieci), pisze, że zakochał się w innej kobiecie. Słuchajcie, poczułam się jakby mi ktoś tonę kamlotów na łeb włożył. No kurna-jak nawet jemu się pierdzieli w związku to komu, do cholery, układa się dobrze??? Po jakimś czasie pomyślałam, że przecież on człowiek jak kazdy inny, ale wiecie-spokojny, stonowany, zawsze dobrze ważył każde słowo, poeta, po studiach i to nie jednych, w tym doradztwo jakieś psychologiczne i kurde u niego też się piep...... Zwątpiłam. A najgorsze jest to, że pierwszy mój odruch był taki: jasna cholera, jak mu pomóc, co robić? I niestety sama się na ziemię sprowadziłam myślą, że nic nie mogę. NIC.
Nawet pogadać o tym nie mam z kim. Dlatego piszę (nie przejmujcie się za bardzo-takie wieczorne wynurzenia.)
Ciekawe czy zakochał się czy kocha inną kobietę. Może to tylko taka przejściowa fascynacja.
Im dłużej żyję tym coraz mniej wiem o miłości damsko męskiej.

Cytat:
jutro?

fajnie że temat się rozwinął ap-ropo potencjalnych znajomości,
Libra mnie to byś mogła stawiać do pionu,
Ty byś mnie natrząsała, Popik przygarnęła i w końcu szczęśliwa
Nataszka jutro wybieram się na narty więc jak coś to oczekuję Was wieczorem.

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość

Dzisiaj mialam dziwna syt. Pisalam pilnego maila w nerwie juz bo na czas,a to maly co chwila cos,lapka nie podlaczylam i sie na koncu rozladowal,i wszystko od nowa.I tak siedze w nerwie a tu mroczki przed oczami,taki lekki bezwlad mnie ogarnal. Jezyk i dolna warga jak w paralizu po znieczuleniu. I to wszystko przez glupote mam niedobor wapnia i ogolnie mineralow,a ja myslalam ze jakis wylew .
Zdecydowanie powinnaś jakieś badania porobić.

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
Mi się 2 podoba

" Pop tableta w kiblu zgubi , jak Guciu Megi zdanie wymówi "
Jestem skłonna poświęcić tableta dla tego pierwszego zdania.

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
O! następna , na prawdę wyglądam na osobę co może kimś potrząsnąć
może to przez tą moją gruboskórność ,bo delikatności to ja za grosz nie mam
Z wyglądu to nawet wyglądasz na taką co to potrafi potrząsnąć. Ale wydaje mi się że wcale taka twarda nie jesteś niemniej mocno stąpasz po ziemi. Mi najbardziej w Tobie imponuje talent do organizacji dnia codziennego.

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-23, 00:06   #4961
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
ja bezproblemowa?
dlaczego?
ze mną to trzy światy są
nigdy okoniem nie stajesz albo pozory mylą a podaj swoją datę urodzenia z rokiem jeśli to nie tajemnica
Cytat:
Nataszka co ci doc. powiedział /a , masz jakieś leki z apteki ? Ja tak sobie myśle , ze dopóki dylematy życiowe popychaja nas do przodu to jest to dobry sposób na zycie ale jeżeli tkwi sie w miejscu z tymi samymi dylematami to albo mówisz sobie dość i bierzesz zycie takim jest albo zacznij szukać innych dylematów które cie nakręca . Mozna tak zycie zmarnować i Ocknac sie w wieku 50 lat , z tymi samymi dylematami i z większa ilością zmarszczek na czole . A sytuacja jaka była w dalszym ciagu taka sama jest . Żyje życiem a nie dematami . Na pewne sprawy nie masz wpływu a na te na które masz wykorzystaj tak zeby tobie ( małej) było dobrze.

Libra oooo takie siedlisko a ja w głowie miałam inny obraz . A potrafisz uszyć kiecka wg oryginału ? wiesz fotki . Szylas sobie kiedyś cos .
święte słowa ,jeśli coś możesz zmienić to zmień to a jeśli nie to się przyzwyczaj

No własnie nie potrafię tak uszyć że patrzę na zdjęcie i uszyję to samo ,nie umiem właśnie zrobić wykroju ,tak patrząc na zdjęcie mogę uszyć co najwyżej torbę.Dla dziecka mogę tak uszyć że sobie narysuję na papierze wytnę ,wykroję materiał i uszyję.
Szyłam sobie no pewnie i to nie raz ,ubrania sobie szyję juz od czasów szkoły takie proste jak sukienki ,bluzki czy spodnie to bezproblemowo ale żakiety też szyłam ,korzystam z gotowych wykrojów z Burdy.

I co wyszła Ci karpatka ?
Ja dzisiaj zaszalałam ,zrobiłam te bułki http://www.mojewypieki.com/przepis/pains-aux-raisins
z podwójnej porcji ,jedna z budyniem a druga z serem i te http://www.mojewypieki.com/przepis/jagodzianki
a na jutro planuję rogaliki kąpane zwane topielce
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-23, 00:06   #4962
monka23
Zakorzenienie

Cytat:
a no tak! a ty mówisz, że im o te ciasta tam chodzi
a oni chcą żebyś się kąpać tam przychodziła,
się wydało...
do ssania to ja lubie,

te tableteczki
Haha ej moj tz tez tam sie kapie z wujkiem hmmm

Tableteczki ? To teraz młodzież tak na to mowi ? ja juz stara nie nadazam za młodzieńczym slangiem

Cytat:
Monka niemożliwa jesteś
To co są jakieś efekty ? Mnie juz 4 litery bolą od tego siedzenia ale do środy musze wytrzymać .
Noga akurat powinna mi sie zagoic .
Stary 2013-02-23, 00:07   #4963
gianna
Wtajemniczenie

Cytat:
chcesz Julce kupić tak?
Jak roszpunkowy szał?
Tak - miała być lalka za wizytę u dentysty, ale coś czuję, że będzie na urodziny, bo z tym dentystą to nie wiem kiedy nam się uda coś zdziałać Jakoś nie wierzę, że szybko otworzy paszczę na fotelu Co do szaleństwa to jest jakby lepiej Tzn. założy już inną bluzkę niż z Roszpunką, ale nadal nie pozwala uprać swojej pościeli w Księżniczki No i przebiera się w piżamę na noc bez problemu, bo wcześniej to w Roszpunce miała życzenie chodzić dzień i noc

Stary 2013-02-23, 00:12   #4964
nataszka25
Zakorzenienie

Pop więc udanego wypadu
gdzie jedziecie?
Dziewczynki w domu czy zabieracie?
Ja bym mogła się zajmować Twoją dwójeczką (dziewczynkami znaczy) się przydam na coś podczas tego przygarnięcia

---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ----------

Cytat:
Haha ej moj tz tez tam sie kapie z wujkiem hmmm

Tableteczki ? To teraz młodzież tak na to mowi ? ja juz stara nie nadazam za młodzieńczym slangiem
między nami to dużej różnicy nie ma powinnaś się znać
Cytat:
Tak - miała być lalka za wizytę u dentysty, ale coś czuję, że będzie na urodziny, bo z tym dentystą to nie wiem kiedy nam się uda coś zdziałać Jakoś nie wierzę, że szybko otworzy paszczę na fotelu Co do szaleństwa to jest jakby lepiej Tzn. założy już inną bluzkę niż z Roszpunką, ale nadal nie pozwala uprać swojej pościeli w Księżniczki No i przebiera się w piżamę na noc bez problemu, bo wcześniej to w Roszpunce miała życzenie chodzić dzień i noc
hehe, u nas na urodzinki była sukienka roszpunki,
radość nie do opisania
Stary 2013-02-23, 00:14   #4965
gianna
Wtajemniczenie

Monka efekty... ja czuję, że jest lepiej, ale na wizualne to trzeba dłużej poczekać Ale w tym tygodniu moja siostra zobaczyła mój brzuch i zrobiła i , a nie wiedziała, że ćwiczę, więc chyba coś się zmienia I kondycję mam lepszą Przez chorobę dzieciaków kilka dni mi wypadło niestety

Edytowane przez gianna
Czas edycji: 2013-02-23 o 00:17
Stary 2013-02-23, 00:17   #4966
monka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość

Oj tam oj tam, pragnę bardzo tego naszego spotkania. I mam nadzieję że w tym roku nam się uda. Obiecuję i stawiam dobre ciastko/ lody na przeprosiny

.
,

O proszę następna , jak nie ssanie to lodów stawianie

Cytat:

No własnie nie potrafię tak uszyć że patrzę na zdjęcie i uszyję to samo ,nie umiem właśnie zrobić wykroju ,tak patrząc na zdjęcie mogę uszyć co najwyżej torbę.Dla dziecka mogę tak uszyć że sobie narysuję na papierze wytnę ,wykroję materiał i uszyję.
Szyłam sobie no pewnie i to nie raz ,ubrania sobie szyję juz od czasów szkoły takie proste jak sukienki ,bluzki czy spodnie to bezproblemowo ale żakiety też szyłam ,korzystam z gotowych wykrojów z Burdy.

I co wyszła Ci karpatka ?
Ja dzisiaj zaszalałam ,zrobiłam te bułki http://www.mojewypieki.com/przepis/pains-aux-raisins
z podwójnej porcji ,jedna z budyniem a druga z serem i te http://www.mojewypieki.com/przepis/jagodzianki
a na jutro planuję rogaliki kąpane zwane topielce
Karpatka tylko z deka oklapla chyba dlatego ze nie pieklam w blaszce? A moze dlatego ze odrazu wyjelam i nie doszła bo musiałam szybko druga warstwę piec .

Te jagodzinaki jak tak sobie myśle ze no dobre były ale nie porwaly mnie , tych pierwszych nie robiłam . A co to za rogaliki ?
Stary 2013-02-23, 00:17   #4967
libra777
Zakorzenienie

PoP no pewnie masz rację , raczej staram się taka być ,bo tak jest łatwiej , drzemią we mnie tez miękkie uczucia ale odsuwam je na bok , lubię sobie pomarzyć ,jednak zawsze wiem że jest tu i teraz i trzeba właśnie twardo stąpać po ziemi bo inaczej cię zgnębią ,zadepczą ,wykorzystają.
I nie zawsze potrafię to co czuję powiedzieć jakby się należało.
Prędzej powiem "przestań się mazać i weź się w garść " niż " kochanie tak mi przykro"
Stary 2013-02-23, 00:26   #4968
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
,

O proszę następna , jak nie ssanie to lodów stawianie

Karpatka tylko z deka oklapla chyba dlatego ze nie pieklam w blaszce? A moze dlatego ze odrazu wyjelam i nie doszła bo musiałam szybko druga warstwę piec .

Te jagodzinaki jak tak sobie myśle ze no dobre były ale nie porwaly mnie , tych pierwszych nie robiłam . A co to za rogaliki ?
Monka idź no do tż do łóżka,
masz braki!
Stary 2013-02-23, 00:27   #4969
libra777
Zakorzenienie

Tak tak Monka ma zdecydowanie braki
Stary 2013-02-23, 00:32   #4970
monka23
Zakorzenienie

Cytat:
Monka efekty... ja czuję, że jest lepiej, ale na wizualne to trzeba dłużej poczekać Ale w tym tygodniu moja siostra zobaczyła mój brzuch i zrobiła i , a nie wiedziała, że ćwiczę, więc chyba coś się zmienia I kondycję mam lepszą Przez chorobę dzieciaków kilka dni mi wypadło niestety
eee no jak juz siostra roznice zauwazyla to git
Kij z ta przerwa, najwaznejsze, zeby nie przestawac. Ja taka przymulona chodze , a lenia to mam mega od tego nie cwiczenia.

---------- Dopisano o 01:32 ---------- Poprzedni post napisano o 01:27 ----------

Cytat:
Monka idź no do tż do łóżka,
masz braki!

Cytat:
Tak tak Monka ma zdecydowanie braki

a tak z innej beczki, czekalam dzis w poczekalni z malym poltorej godziny , mialam wizyte na 10.50 a weszlam o 12.20 . Male opoznienie
Same babcie i dziadki, tak ich poogladalam i kazdy mial problem z chodzeniem trzeba o przeszczepy bardziej zadbac. Da sie? cos chyba sie lyka , na kolana stawy . Wlasnie babci cos mam kupic , na jej kolana , podobno dobre .
Stary 2013-02-23, 00:42   #4971
libra777
Zakorzenienie

no ja sobie coś muszę kupić na kolan abo mnie napieprzają ,jak np. posiedze a chcę wstać to idę jak paralityk ,masakra jakaś
Stary 2013-02-23, 00:50   #4972
gianna
Wtajemniczenie

Na kolana i stawy ogólnie to ja tylko glukozaminę znam

Libra, Monka jak wasze diety i efekty? Ja jakoś trwam, ale jestem przed @ (właściwie dzisiaj miała być, a nie ma ) i trochę biszkoptów na wieczór podżarłam

Stary 2013-02-23, 01:03   #4973
monka23
Zakorzenienie

Cytat:
no ja sobie coś muszę kupić na kolan abo mnie napieprzają ,jak np. posiedze a chcę wstać to idę jak paralityk ,masakra jakaś
ejj tez tak czasem mam z kolanami ,kup kup i chyba juz trzeba brac profilaktycznie o ile mozna , ja sobie tez cos szukam .
Chyba bedzie to kolagen , zelatyna spozywcza . Pamietam ze mi kieds babka kazala jesc 1 lyzke dziennie galaretki sproszkowanej bo mi kosci strzelaly i w sumie dalej strzelaja. Wymknac sie z domu niezauwazona na paluszkach nie moge bo mi tak strzelaja
Jak cos znajdziesz , wyczytasz to daj cynka

---------- Dopisano o 02:03 ---------- Poprzedni post napisano o 01:50 ----------

Cytat:
Na kolana i stawy ogólnie to ja tylko glukozaminę znam

Libra, Monka jak wasze diety i efekty? Ja jakoś trwam, ale jestem przed @ (właściwie dzisiaj miała być, a nie ma ) i trochę biszkoptów na wieczór podżarłam
wlasnie to podobno sciema , nie zostalo udowodnione, jeden wielki bubel

cwiczen zero wiadomo dlaczego, dieta na 95 % tak , malo czesto i wieczorem nic, a efektow brak . Chyba jestem na tym poziomie ze przy tym odzywianiu i bez cwiczen waga nie ruszy , brakuje motoru do spalania kalorii. Zreszta jestem tez przed @ i juz mam dyskomfort w rodzynach , a przewaznie nic w nich nie czuje .
Stary 2013-02-23, 01:08   #4974
libra777
Zakorzenienie

Giana u mnie właśnie przed @ była załamka i teraz mam @ ale już się pozbierałam ,ostatnio jak sie mierzyłam to góra mi spadła po 1 cm a ob bioder w dół nic stoi w miejscu
MOnka pójdę chyba do apteki i spytam babki czy mi coś poleci .
Ale jak galaretkę taką sypką nie rozrobioną? mi nie strzelają ale sztywnieją może ten żel mi się zużył

Nataszka chciałam sprawdzić jaki jestes znak w chińskim horoskopie i wyszło że Bawół ,poczytaj i powiedz czy się zgadza ,bo jeśli tak to Ty zatajona jesteś tam z boku masz znaki http://www.chinskihoroskop.pl/
ja jestem wąż i u mnie duża większość się zgadza
nawiasem mówiąc między znakami wąż i bawół jest zgodność

A numerologicznie jesteś 4 http://horoskop.wp.pl/cid,10,hid,77,...ywidualna.html (ja 6)
Stary 2013-02-23, 01:09   #4975
machaj
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
A mi byłoby tak trudno stwierdzić która z Was jest mi bliższa. Każda jest tak indywidualna i wyjątkowa. Pewnie z niejedną znalazlabym wspólny język w realu.
Jedne są niezdecydowanie, inne tryskają energia i optymizmem życiowym, jeszcze inne mocno stoją na ziemi, niektóre mnie strasznie rozbawia swoim naiwnym podejściem do życia itp itd.
Większość z Was znam już prawie 4 lata to trochę przeżyliśmy razem tych radosnych i tych smutnych chwil.

to pewnie ja sama się dziwię że taka jestem

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość
megi- no i dusiaczek z nami od początku chyba tylko przez ta budowę nas troszkę opusciła ale zagląda co jakiś czas

Ciekawe co u izumi no i u naszej cigi... szkoda, ze trochę się lista ukróciła...
ja też ostatnio o izumi cigi i fasolce myślałam...

megi... ale mnie przestraszyłaś... ;/ gorący mi się zrobiło jak przeczytałam że dziewczyna z poczekalni urodziła;/ moja koleżanka (chrzestna Kali) jest z Tobą na tamtym wątku i ma termin na koniec kwietnia... i się nie odzywała do mnie od kilku dni... ale już poszukałam że to nie ona...

Cytat:
Napisane przez agnieszka09 Pokaż wiadomość
padłam... ta jej zdziwiona mina była świetna

ja też was wszystkie dziewczyny bardzo lubię! i cieszę się ze was mam... chociaż piszę rzadko ale często czytam... dołączyłam do was jakoś na początku 2010... ale czytałam w ukryciu z 2-3 miesiące

a co do spotkań.. to ja mam nadzieję że jak się troszkę pogoda poprawi to z edzia damy radę się spotkać?? no i z iza w bytomiu też...

a co do tych związków... to ja chyba też mam jakiś kryzys... tak mnie mój chłop wkurza że masakra;/ (a jestem po okresie więc hormonalnie powinno być ok ) gdzieś przeczytałam jak dziewczyna napisała że przez swojego męża staje się lepsza, mniej narzeka i cieszy się życiem... a ja przez mojego normalnie zarastam (w przenośni)... nic mi się nie chce i ciągle i na wszytko narzekam... a z takiego stanu jest mi ciężko się wyrwać;/ chyba jak każda kobieta lubię być chwalona, lubię słyszeć że ładnie wyglądam, że coś dobrego ugotowałam/ upiekłam... i jest mi tak bardzo przykro jak się nad czymś namęczę a na moje pytanie 'smakuje?' usłyszę 'no może być' muszę tego mojego męża naprostować!

troszkę spóźnione życzenia dla Danielka! sto lat przystojniaku! (prosimy o zdj solenizanta! )

no to ja uciekam spać... dobranoc!
machaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-23, 01:22   #4976
monka23
Zakorzenienie

Cytat:
Giana u mnie właśnie przed @ była załamka i teraz mam @ ale już się pozbierałam ,ostatnio jak sie mierzyłam to góra mi spadła po 1 cm a ob bioder w dół nic stoi w miejscu
MOnka pójdę chyba do apteki i spytam babki czy mi coś poleci .
Ale jak galaretkę taką sypką nie rozrobioną? mi nie strzelają ale sztywnieją może ten żel mi się zużył

Nataszka chciałam sprawdzić jaki jestes znak w chińskim horoskopie i wyszło że Bawół ,poczytaj i powiedz czy się zgadza ,bo jeśli tak to Ty zatajona jesteś tam z boku masz znaki http://www.chinskihoroskop.pl/

A numerologicznie jesteś 4 http://horoskop.wp.pl/cid,10,hid,77,...ywidualna.html (ja 6)

bawol trzymajcie mnie, ciekawe co ja

Zapytaj

oooo wlasnie bo ja zapomnialam, ze tez sie mierzylam ,no to miii zlecialo 5 cm w talii . Tlusty klops ze mnie bo wizualne nie porywa

---------- Dopisano o 02:22 ---------- Poprzedni post napisano o 02:12 ----------

Cytat:
Napisane przez machaj Pokaż wiadomość

a co do tych związków... to ja chyba też mam jakiś kryzys... tak mnie mój chłop wkurza że masakra;/ (a jestem po okresie więc hormonalnie powinno być ok ) gdzieś przeczytałam jak dziewczyna napisała że przez swojego męża staje się lepsza, mniej narzeka i cieszy się życiem... a ja przez mojego normalnie zarastam (w przenośni)... nic mi się nie chce i ciągle i na wszytko narzekam... a z takiego stanu jest mi ciężko się wyrwać;/ chyba jak każda kobieta lubię być chwalona, lubię słyszeć że ładnie wyglądam, że coś dobrego ugotowałam/ upiekłam... i jest mi tak bardzo przykro jak się nad czymś namęczę a na moje pytanie 'smakuje?' usłyszę 'no może być' muszę tego mojego męża naprostować!
ja do tego inaczej podchodze , jak nie smakuje to nie smakuje, ale ty jutro gotujesz
a nastepnym razem po numerku powedz tz-towie, albo do siebie , z takim westchnieciem NO MOOOZE BYYC i taka mina .
Raz dwa chlopa naprostujesz

Ja to chyba inna jestem, bo mi nie zalezy na tym, zeby ktos mi mowil, ze ladnie wygladam , ja mam sie dobrze czuc i nie budowac swojego samopoczucia w danym dniu na podstawie czyjejs opini . Uslyszane ladnie wygladam i tak wpuszczam i wypuszczam .

Wiem o co ci chodzi, o takie uznanie w oczach tz-ta .

Jak cos ugotuje , upieke , namecze sie czy nie, to chodze i sama do siebie albo do obenych mowie, "ale odjechana zupe, obiad, ciasto zrobilam chcesz ? " .
Stary 2013-02-23, 01:26   #4977
gianna
Wtajemniczenie

Cytat:
bawol trzymajcie mnie, ciekawe co ja

Zapytaj

oooo wlasnie bo ja zapomnialam, ze tez sie mierzylam ,no to miii zlecialo 5 cm w talii . Tlusty klops ze mnie bo wizualne nie porywa
Ja jestem... ŚWINIA 5 cm to dużo
Moje ciało chyba czeka już na wiosnę, bo nie chce współpracować w sprawie spadków (kg i cm)

Stary 2013-02-23, 01:26   #4978
machaj
Raczkowanie

Cytat:
G

no i oczywiście musiałam sprawdzić co ja jestem... i nic mi się nie zgadza anie w chińskim ani numerologicznie... jestem tygrysek i 8... z tej 8 to może zgadza mi się to że jestem zaborcza egoistyczna i chamska... :P
hmm chciałabym być taka jak piszą w tych horoskopach ale na pewno taka nie jestem... no nic uciekam!
machaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-23, 01:29   #4979
gianna
Wtajemniczenie

Cytat:
Jak cos ugotuje , upieke , namecze sie czy nie, to chodze i sama do siebie albo do obenych mowie, "ale odjechana zupe, obiad, ciasto zrobilam chcesz ? " .

Machaj ja też numerologiczna 8, ale prawie nic do mnie nie pasuje

Edytowane przez gianna
Czas edycji: 2013-02-23 o 01:33
Stary 2013-02-23, 01:38   #4980
monka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez machaj Pokaż wiadomość

/ chyba jak każda kobieta lubię być chwalona, lubię słyszeć że ładnie wyglądam, że coś dobrego ugotowałam/ upiekłam... i jest mi tak bardzo przykro jak się nad czymś namęczę a na moje pytanie 'smakuje?' usłyszę 'no może być' muszę tego mojego męża naprostować!
aha i najwazniejsze, czy twoj tz o tym wie ? , mowilas mu? czego ci brak? pewnie sie nie domysla , moze jak mu powiesz co cie trapi i czego ci brakuje to ci da , to czego chcesz, pragniesz.
Kazdy jest inny, jedni potrzebuja takich rzeczy a dla innych sa zbedne .

---------- Dopisano o 02:38 ---------- Poprzedni post napisano o 02:33 ----------

Cytat:
Ja jestem... ŚWINIA 5 cm to dużo
Moje ciało chyba czeka już na wiosnę, bo nie chce współpracować w sprawie spadków (kg i cm)
a ja DZIK
Czyli jakby co to kuzyni , tylko ze ja dzika a ty domowa , a jak bylam mloda to mowili na mnie dzika

o numerka nie sprawdzilam

Usmialam sie z tego dzika bo "cieszę się względami Kosmicznej Miłości " cokolwiek to znaczy i "Moja dusza połączona jest kosmiczną więzią z całą ludzkością" - a moim marzeniem takim prawdziwym jest podroz kosmiczna , polatanie w skafandrze
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości