|
|
#4951 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Guciu od Megi:zagadaj do kolegi- II-IV 2010
|
|
|
|
#4952 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z resztą po co Ci jak do Francji jedziesz ![]() dostałam jakiś przeciwzapalny, nie antybiotyk. Bo antybiotyk miałam niedawno i do płukania sól emską i do ssania coś, a tak to gna mnie o migdały bo mówi że to będzie ciągle nawracało ![]() co do dylematów to dobrze to ujęłaś, mam świadomość. |
|
|
|
|
#4954 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4955 |
|
Zakorzenienie
|
zdolna bestia!
---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ---------- no tak, musiałam to przeanalizować |
|
|
|
#4956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ssania powiadasz , u mnie post bo nie ma jak sie odrazu wykąpać Rampi pampi to jak bara bara tylko inna gwara ![]() No co ty ,Kapie sie w sklepie hehe bo bym sie od kanapy nie odkleila |
|
|
|
|
#4957 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a oni chcą żebyś się kąpać tam przychodziła, się wydało... ---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ---------- Cytat:
te tableteczki
|
||
|
|
|
#4958 |
|
Wtajemniczenie
|
Monka
![]() Nataszka dzięki za linka
|
#4959 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4960 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Mrówka - to kiedy mnie odwiedzisz. U mnie będziesz miała tak jak w Twoich marzeniach. Siądziesz na tarasie z laptopem, dzieci się na wypielęgnowanej trawce będą bawiły. A po południu pozwolę Ci w moich chwastach przydomowych trochę pogrzebać.
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Im dłużej żyję tym coraz mniej wiem o miłości damsko męskiej. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Z wyglądu to nawet wyglądasz na taką co to potrafi potrząsnąć. Ale wydaje mi się że wcale taka twarda nie jesteś niemniej mocno stąpasz po ziemi. Mi najbardziej w Tobie imponuje talent do organizacji dnia codziennego.
|
|
#4961 | |
|
Zakorzenienie
|
nigdy okoniem nie stajesz
albo pozory mylą a podaj swoją datę urodzenia z rokiem jeśli to nie tajemnica ![]() Cytat:
No własnie nie potrafię tak uszyć że patrzę na zdjęcie i uszyję to samo ,nie umiem właśnie zrobić wykroju ,tak patrząc na zdjęcie mogę uszyć co najwyżej torbę.Dla dziecka mogę tak uszyć że sobie narysuję na papierze wytnę ,wykroję materiał i uszyję. Szyłam sobie no pewnie i to nie raz ,ubrania sobie szyję juz od czasów szkoły takie proste jak sukienki ,bluzki czy spodnie to bezproblemowo ale żakiety też szyłam ,korzystam z gotowych wykrojów z Burdy.I co wyszła Ci karpatka ? Ja dzisiaj zaszalałam ,zrobiłam te bułki http://www.mojewypieki.com/przepis/pains-aux-raisins z podwójnej porcji ,jedna z budyniem a druga z serem i te http://www.mojewypieki.com/przepis/jagodzianki a na jutro planuję rogaliki kąpane zwane topielce |
|
|
|
|
#4962 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tableteczki ? To teraz młodzież tak na to mowi ? ja juz stara nie nadazam za młodzieńczym slangiem Cytat:
Noga akurat powinna mi sie zagoic . |
||
|
|
|
#4963 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak - miała być lalka za wizytę u dentysty, ale coś czuję, że będzie na urodziny, bo z tym dentystą to nie wiem kiedy nam się uda coś zdziałać
Jakoś nie wierzę, że szybko otworzy paszczę na fotelu Co do szaleństwa to jest jakby lepiej Tzn. założy już inną bluzkę niż z Roszpunką, ale nadal nie pozwala uprać swojej pościeli w Księżniczki No i przebiera się w piżamę na noc bez problemu, bo wcześniej to w Roszpunce miała życzenie chodzić dzień i noc
|
#4964 | ||
|
Zakorzenienie
|
Pop więc udanego wypadu
gdzie jedziecie? Dziewczynki w domu czy zabieracie? Ja bym mogła się zajmować Twoją dwójeczką ---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
radość nie do opisania
|
||
|
|
|
#4965 |
|
Wtajemniczenie
|
Monka efekty... ja czuję, że jest lepiej, ale na wizualne to trzeba dłużej poczekać
Ale w tym tygodniu moja siostra zobaczyła mój brzuch i zrobiła i I kondycję mam lepszą Przez chorobę dzieciaków kilka dni mi wypadło niestety
Edytowane przez gianna Czas edycji: 2013-02-23 o 00:17 |
|
|
|
#4966 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O proszę następna , jak nie ssanie to lodów stawianie Cytat:
chyba dlatego ze nie pieklam w blaszce? A moze dlatego ze odrazu wyjelam i nie doszła bo musiałam szybko druga warstwę piec .Te jagodzinaki jak tak sobie myśle ze no dobre były ale nie porwaly mnie , tych pierwszych nie robiłam . A co to za rogaliki ? |
||
|
|
|
#4967 |
|
Zakorzenienie
|
PoP no pewnie masz rację , raczej staram się taka być ,bo tak jest łatwiej , drzemią we mnie tez miękkie uczucia ale odsuwam je na bok , lubię sobie pomarzyć ,jednak zawsze wiem że jest tu i teraz i trzeba właśnie twardo stąpać po ziemi bo inaczej cię zgnębią ,zadepczą ,wykorzystają.
I nie zawsze potrafię to co czuję powiedzieć jakby się należało. Prędzej powiem "przestań się mazać i weź się w garść " niż " kochanie tak mi przykro" |
|
|
|
#4968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz braki!
|
|
|
|
|
#4969 |
|
Zakorzenienie
|
Tak tak Monka ma zdecydowanie braki
|
|
|
|
#4970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kij z ta przerwa, najwaznejsze, zeby nie przestawac. Ja taka przymulona chodze , a lenia to mam mega od tego nie cwiczenia.---------- Dopisano o 01:32 ---------- Poprzedni post napisano o 01:27 ---------- a tak z innej beczki, czekalam dzis w poczekalni z malym poltorej godziny , mialam wizyte na 10.50 a weszlam o 12.20 Same babcie i dziadki, tak ich poogladalam i kazdy mial problem z chodzeniem trzeba o przeszczepy bardziej zadbac. Da sie? cos chyba sie lyka , na kolana stawy . Wlasnie babci cos mam kupic , na jej kolana , podobno dobre .
|
|
|
|
|
#4971 |
|
Zakorzenienie
|
no ja sobie coś muszę kupić na kolan abo mnie napieprzają ,jak np. posiedze a chcę wstać to idę jak paralityk ,masakra jakaś
|
|
|
|
#4972 |
|
Wtajemniczenie
|
Na kolana i stawy ogólnie to ja tylko glukozaminę znam
![]() Libra, Monka jak wasze diety i efekty? Ja jakoś trwam, ale jestem przed @ (właściwie dzisiaj miała być, a nie ma
|
#4973 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Chyba bedzie to kolagen , zelatyna spozywcza . Pamietam ze mi kieds babka kazala jesc 1 lyzke dziennie galaretki sproszkowanej bo mi kosci strzelaly i w sumie dalej strzelaja. Wymknac sie z domu niezauwazona na paluszkach nie moge bo mi tak strzelaja Jak cos znajdziesz , wyczytasz to daj cynka ---------- Dopisano o 02:03 ---------- Poprzedni post napisano o 01:50 ---------- Cytat:
cwiczen zero wiadomo dlaczego, dieta na 95 % tak . Chyba jestem na tym poziomie ze przy tym odzywianiu i bez cwiczen waga nie ruszy , a przewaznie nic w nich nie czuje .
|
||
|
|
|
#4974 |
|
Zakorzenienie
|
Giana u mnie właśnie przed @ była załamka
i teraz mam @ ale już się pozbierałam ,ostatnio jak sie mierzyłam to góra mi spadła po 1 cm a ob bioder w dół nic stoi w miejscu ![]() MOnka pójdę chyba do apteki i spytam babki czy mi coś poleci . Ale jak galaretkę taką sypką nie rozrobioną? mi nie strzelają ale sztywnieją może ten żel mi się zużył ![]() Nataszka chciałam sprawdzić jaki jestes znak w chińskim horoskopie i wyszło że Bawół ,poczytaj i powiedz czy się zgadza ,bo jeśli tak to Ty zatajona jesteś tam z boku masz znaki http://www.chinskihoroskop.pl/ja jestem wąż i u mnie duża większość się zgadza nawiasem mówiąc między znakami wąż i bawół jest zgodność ![]() A numerologicznie jesteś 4 http://horoskop.wp.pl/cid,10,hid,77,...ywidualna.html (ja 6 )
|
|
|
|
#4975 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to pewnie ja sama się dziwię że taka jestem Cytat:
megi... ale mnie przestraszyłaś... ;/ gorący mi się zrobiło jak przeczytałam że dziewczyna z poczekalni urodziła;/ moja koleżanka (chrzestna Kali) jest z Tobą na tamtym wątku i ma termin na koniec kwietnia... i się nie odzywała do mnie od kilku dni... ale już poszukałam że to nie ona... Cytat:
![]() ja też was wszystkie dziewczyny bardzo lubię! i cieszę się ze was mam... chociaż piszę rzadko ale często czytam... dołączyłam do was jakoś na początku 2010... ale czytałam w ukryciu z 2-3 miesiące a co do spotkań.. to ja mam nadzieję że jak się troszkę pogoda poprawi to z edzia damy radę się spotkać?? no i z iza w bytomiu też... a co do tych związków... to ja chyba też mam jakiś kryzys... tak mnie mój chłop wkurza że masakra;/ (a jestem po okresie więc hormonalnie powinno być ok ) gdzieś przeczytałam jak dziewczyna napisała że przez swojego męża staje się lepsza, mniej narzeka i cieszy się życiem... a ja przez mojego normalnie zarastam (w przenośni)... nic mi się nie chce i ciągle i na wszytko narzekam... a z takiego stanu jest mi ciężko się wyrwać;/ chyba jak każda kobieta lubię być chwalona, lubię słyszeć że ładnie wyglądam, że coś dobrego ugotowałam/ upiekłam... i jest mi tak bardzo przykro jak się nad czymś namęczę a na moje pytanie 'smakuje?' usłyszę 'no może być' muszę tego mojego męża naprostować! troszkę spóźnione życzenia dla Danielka! sto lat przystojniaku! (prosimy o zdj solenizanta! )no to ja uciekam spać... dobranoc! |
|||
|
|
|
#4976 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bawol ![]() Zapytaj oooo wlasnie bo ja zapomnialam, ze tez sie mierzylam ,no to miii zlecialo 5 cm w talii . Tlusty klops ze mnie ![]() ---------- Dopisano o 02:22 ---------- Poprzedni post napisano o 02:12 ---------- Cytat:
a nastepnym razem po numerku powedz tz-towie, albo do siebie , z takim westchnieciem NO MOOOZE BYYC i taka mina .Raz dwa chlopa naprostujesz Ja to chyba inna jestem, bo mi nie zalezy na tym, zeby ktos mi mowil, ze ladnie wygladam , ja mam sie dobrze czuc i nie budowac swojego samopoczucia w danym dniu na podstawie czyjejs opini . Uslyszane ladnie wygladam i tak wpuszczam i wypuszczam . Wiem o co ci chodzi, o takie uznanie w oczach tz-ta . Jak cos ugotuje , upieke , namecze sie czy nie, to chodze i sama do siebie albo do obenych mowie, "ale odjechana zupe, obiad, ciasto zrobilam chcesz ? " .
|
||
|
|
|
#4977 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
5 cm to dużo ![]() Moje ciało chyba czeka już na wiosnę, bo nie chce współpracować w sprawie spadków (kg i cm)
|
|
#4978 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no i oczywiście musiałam sprawdzić co ja jestem... i nic mi się nie zgadza anie w chińskim ani numerologicznie... jestem tygrysek i 8... z tej 8 to może zgadza mi się to że jestem zaborcza egoistyczna i chamska... :P hmm chciałabym być taka jak piszą w tych horoskopach ale na pewno taka nie jestem... no nic uciekam! |
|
|
|
|
#4979 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Machaj ja też numerologiczna 8, ale prawie nic do mnie nie pasuje
Edytowane przez gianna Czas edycji: 2013-02-23 o 01:33 |
|
|
|
|
#4980 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kazdy jest inny, jedni potrzebuja takich rzeczy a dla innych sa zbedne . ---------- Dopisano o 02:38 ---------- Poprzedni post napisano o 02:33 ---------- Cytat:
Czyli jakby co to kuzyni , tylko ze ja dzika a ty domowa o numerka nie sprawdzilam Usmialam sie z tego dzika bo "cieszę się względami Kosmicznej Miłości " cokolwiek to znaczy i "Moja dusza połączona jest kosmiczną więzią z całą ludzkością" - a moim marzeniem takim prawdziwym jest podroz kosmiczna , polatanie w skafandrze
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:26.

a ja myślałam ze jutro 

, u mnie post bo nie ma jak sie odrazu wykąpać 

A najgorsze jest to, że pierwszy mój odruch był taki: jasna cholera, jak mu pomóc, co robić? I niestety sama się na ziemię sprowadziłam myślą, że nic nie mogę. NIC. 

i
. Wlasnie babci cos mam kupic , na jej kolana , podobno dobre .
i teraz mam @ ale już się pozbierałam ,ostatnio jak sie mierzyłam to góra mi spadła po 1 cm a ob bioder w dół nic stoi w miejscu 
, tylko ze ja dzika a ty domowa