Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM2014cz.8 - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-22, 22:25   #3331
wenedka
Zakorzenienie

Dot.: Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM201

Cytat:
Napisane przez agunineczka Pokaż wiadomość
Piękny tył!
Cena też zapewne odpowiednio piękna
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 22:31   #3332
agunineczka
Zakorzenienie

Dot.: Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM201

Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość
Cena też zapewne odpowiednio piękna

e tam, popatrzeć i poprzymierzać mozna
Stary 2013-02-22, 22:40   #3333
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Witam, Drogie Panie po przyjemnym dniu na uczelni i plotach z kumpelami

A jutro Tż mnie zabiera do kina, chociaż nie bardzo jest co oglądać

Widziałam dzisiaj przepiękną suknię na wystawie w jednym z lokalnych salonów Chyba się tam wybiorę w wakacje (teraz jest stanowczo za wcześnie, wg mnie).

Co do zaręczyn w bardzo młodym wieku (18-19 lat), to nie oceniam. Każdy robi tak jak uważa. Wiadomo, nie u każdego się to sprawdza, ale to też zależy od wielu czynników.
Jest cudowna!!!
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 22:45   #3334
wenedka
Zakorzenienie

Cytat:
e tam, popatrzeć i poprzymierzać mozna
Problem pojawi się wtedy, gdy nie będę chciała takiej piękności zdjąć
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg stephanieallin (1).jpg (45,2 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg stephanieallin (2).jpg (150,9 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg stephanieallin (3).jpg (139,7 KB, 25 załadowań)
piją!

Stary 2013-02-22, 22:47   #3335
agunineczka
Zakorzenienie

Cytat:
Problem pojawi się wtedy, gdy nie będę chciała takiej piękności zdjąć

To w niej wyjdziesz Przygotuj sobie adidaski i w odpowiednim momencie czmychniesz i nikt Cie nie dogoni
Stary 2013-02-22, 22:59   #3336
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Ja zastanawiam się nad kokiem albo nad tego typu fryzurką. Nie mogę mieć loków bo moje włosy są niereformowalne
fajna fryzurka

Cytat:
Witam, Drogie Panie po przyjemnym dniu na uczelni i plotach z kumpelami

A jutro Tż mnie zabiera do kina, chociaż nie bardzo jest co oglądać

Widziałam dzisiaj przepiękną suknię na wystawie w jednym z lokalnych salonów Chyba się tam wybiorę w wakacje (teraz jest stanowczo za wcześnie, wg mnie).

Co do zaręczyn w bardzo młodym wieku (18-19 lat), to nie oceniam. Każdy robi tak jak uważa. Wiadomo, nie u każdego się to sprawdza, ale to też zależy od wielu czynników.
tył jest mega!!!!!!!!!

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
Ja już wcześniej o tym pisałam. Też mam 160 cm (buty ok. 10 cm = 170 cm) i dlatego się martwię. Jak przeglądałam używki i widziałam zdjęcie katalogowe i w realu... Na niskich dziewczynach wyglądają kiepsko. Nie te proporcje, sylwetka już nie taka smukła. Boję się jak zacznę mierzyć i w każdej będę źle wyglądać

)
no właśnie... mam te same obawy...Ja dodatkowo nie za bardzo wytrzymuje w wyższych obcasach... jedno jest pewne wyższe dziewczyny mają większe pole do popisu w doborze sukni

Edytowane przez KaEs
Czas edycji: 2013-02-22 o 23:00
KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 23:01   #3337
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Cytat:
Napisane przez adziia13 Pokaż wiadomość
TŻ trenuje od lat (teraz ma mniej czasu, ale na pewno wróci do regularnych treningów) i ogólnie obracamy się w tym środowisku
Tak właśnie myślałam, ja tez kawał życia z capo miałam powiązane (ze względu na eksa). Mały sentyment został...

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 23:02   #3338
monikkad
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
fajna fryzurka

tył jest mega!!!!!!!!!

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

no właśnie... mam te same obawy...Ja dodatkowo nie za bardzo wytrzymuje w wyższych obcasach... jedno jest pewne wyższe dziewczyny mają większe pole do popisu w doborze sukni
Oj tam, oj tam. Ja mam 164 cm i jakoś się nie martwię
Stary 2013-02-22, 23:03   #3339
little_zosh
Rozeznanie

ciukulada najlepszego!

Cytat:
Napisane przez monikkad Pokaż wiadomość
Aaaa i mam pytanie. Planuje któraś z Was filmik w stylu save the date ???
My nie planujemy. Jakoś do mnie to nie przemawia, to zaproszenia można wcześniej rozdać i tyle

A na pierwszy taniec pewnie walca właśnie zatańczymy ale wiedeńskiego moooże na fox-trocie się skończy

Nati_kk bardzo Ci ładnie w tej sukience

Ja tam wzrostem zupełnie się nie przejmuję - mam 164, obcas będę mieć 6 cm i uważam, że w sukni ślubnej będę wyglądać pięknie Wystarczy odpowiedni krój i tyle (a żeby taki wybrać, wydłużający, to już rola pani w salonie ). Chociażby dlatego uważam, że dobrze jest pomierzyć trochę sukienek, żeby dobre rozeznanie mieć

Razem od 05.03.2010
Narzeczeni od 02.05.2012
Ślub 24.05.2014
little_zosh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 23:10   #3340
Nati_kk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kwiatuszek10031989 Pokaż wiadomość
Otóż to A pamiętacie wątkowe trole typu "biedrona"? Matko tyle czasu z Wami już tu jestem, że ekipa się zmieniała już kilka razy i wciąż nas przybywa
Oooooooo, właśnie! A kiedy miał być dzień biedrony? bo to jakoś niedługo już chyba co?

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Postanowiłam wrócić i popatrzeć czy nie wkleiłaś zdjęć i znalazłam Suknia chociaż nie w moim stylu to bossska a ten tren mmmmm......bajka. Ja jadę jutro mierzyć suknie, tak się cieszyłam na ten wyjazd a teraz mam stresa, boje się że będzie niedobra albo będę w niej brzydko wyglądać. Obawiam sie że mogę wrócić rozczarowana bo nie ukrywam napaliłam się na nią.
Dziękuję za miłe słowa ja się nie napalałam na szczęście, a okazała się praktycznie idealna

I wiem, że niektóre powiedzą że może za wcześnie, ale serio - kiecka przeszła na tegoroczną kolekcję więc nigdzie nowej na przecenie nie upoluję, a jest świetna, a jej mega atrakcyjna cena jest kolejnym atutem

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
Buu ja takiej nie mogę... rozpuszczone u mnie odpadają
Czemu?

Cytat:
Napisane przez lupinka Pokaż wiadomość

Nati_kk w sukience wyglądasz bardzo dobrze, ale ja się boję takich trenów w sensie podobają mi się i niby to podpinane ale jakoś nie wiem... niewygodnie by mi chyba było się poruszać? proszę mnie oświecić, ale jak to jest z tymi trenami jak są podpięte? gdzie je się wpina i czy to nie przeszkadza? a zanim je się podepnie to trzeba to zawsze jakoś lapać co chce się przekroczyć próg, czy schodek

ok zmykam, bo TŻ woła i obiecuje kolejny romantyczny wieczór
Mi to w ogóle nie przeszkadza w ruszaniu się Treny można podpinać na 2 sposoby, zależy od tego jak suknie uszyli:
1. Podpięcie do góry (od góry, jak zwał tak zwał), zwykle w okolicy pupy jest jakiś guziczek albo haftka o którą zaczepia się pętelkę na trenie i tak sobie dynda, niestety w tym przypadku często robi się efekt tzw. kaczego kuperka
2.Podpięcie od dołu(od spodu) - akurat tak jest w tej sukni (widać na jednym zdjęciu) ona ma na halce od spodu takie sznureczki, które się ściąga i związuje, a tren się w tym momencie "chowa" pod spód. Widać go, ale nie ma efektu kaczego kupra, bo jest na samym dole podpięty

I jak dla mnie to trenu nie trzeba łapać, po prostu sobie idziesz i Ci się ciągnie za Tobą po schodkach

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 23:16   #3341
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

ja o 'save the date' sie dopiero od Was dowiedziałam, fikuśna idea :p ale nie wiem czy z niej skorzystamy.
My sie wahamy co do piosenki na 1 taniec (myślimy o 'kick in the head' Deana Martina, 'strangers in the night' Franka Sinatry, albo o 'at last' Etty James póki co...)
Ja wiem, że te 2-3 lata temu miałam kompletne siano w głowie jeszcze, zupełnie co innego nt ślubu mi się wydawało. Ale to czas narzeczenstwa ma nas utwierdzić w przekonaniu o gotowości i dojrzałości wg mnie, bo przygotowania trochę trwają...

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 23:37   #3342
misiadelko
BAN stały

Nati moje włosy się sczepiają w grupy, nie umiem tego opisać, muszę ciągle je rozczesywać, żeby były piękne
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 23:39   #3343
ane3kaa
Zakorzenienie

agunineczka,monikkad: dzięki, muszę z nim pogadać bo niedługo zeświruje....

---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ----------

Cytat:
Nati moje włosy się sczepiają w grupy, nie umiem tego opisać, muszę ciągle je rozczesywać, żeby były piękne

mam to samo... jak nie zwiąże włosów w kucyka na noc to jak rano wstaje to mam jednego wielkiego "dreda"
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 23:54   #3344
misiadelko
BAN stały

I od zawsze tak masz? Ja odkąd pamiętam, nawet mama mi obcięła włosy jak byłam w 3 klasie podstawówki, żeby mnie nie szarpać, ale i tak g.. dało

PS. Mi kucyk nic nie daję, ja śpię w dwóch warkoczach

Edytowane przez misiadelko
Czas edycji: 2013-02-22 o 23:55
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-22, 23:56   #3345
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
Tak na marginesie:
Nie uważacie, że troszkę kontrowersyjnie się zrobiło na wątku?

Uciekam do Tż, bo za dużo tutaj siedzę Udanego wieczoru!
jednak jest nas dużo, każda ma własne zdanie i takie sytuacje będą się powtarzać
ważne żeby z kulturą przebiegały
a i już Ci powiem o co będą następne: białe pończochy, mieszkanie przed ślubem, wiara, polityka, wiek, pończochy, wiara, studia, wiek itd

Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
Musze się wyżalić.....
Moj TZ mnie wkurza, w ogóle nie widzi swiata poza praca, bierze wszystkie dodatkowe roboty i rpzez to sie nie widzimy a jak juz widzimy to przyjezdza na chwile i jedzie bo jest strasznie zmęczony.... wkurza mnie to już powoli.... czy on naprawdę nie widzi ze nasz związek się psuje ?
rozmawiałaś z nim o tym?

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-23, 00:08   #3346
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
I od zawsze tak masz? Ja odkąd pamiętam, nawet mama mi obcięła włosy jak byłam w 3 klasie podstawówki, żeby mnie nie szarpać, ale i tak g.. dało

PS. Mi kucyk nic nie daję, ja śpię w dwóch warkoczach

no ja też najczęściej w warkocza albo w koczka takiego małego ;p

---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ----------

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
jednak jest nas dużo, każda ma własne zdanie i takie sytuacje będą się powtarzać
ważne żeby z kulturą przebiegały
a i już Ci powiem o co będą następne: białe pończochy, mieszkanie przed ślubem, wiara, polityka, wiek, pończochy, wiara, studia, wiek itd

rozmawiałaś z nim o tym?
próbowałam ale nic nie daje, jeszcze jutro zamiast spędzić zemną dzień co robi? idzie do pracy.....
Stary 2013-02-23, 00:09   #3347
wenedka
Zakorzenienie

Zachorowałam na tamtą sukienkę
Zachorowałam, bo cena to ok. 10 tysięcy złotych
piją!

Stary 2013-02-23, 00:22   #3348
ane3kaa
Zakorzenienie

uciekam spac dziewczyny dobranoc
Stary 2013-02-23, 00:38   #3349
Nati_kk
Zakorzenienie

Cytat:
Zachorowałam na tamtą sukienkę
Zachorowałam, bo cena to ok. 10 tysięcy złotych
O kurcze

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Stary 2013-02-23, 01:45   #3350
wioliix
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Cikulada najlepszego

A dlaczego jak wieśniak? Mój TŻ chce mieć koszulę z krótkim rękawem. Nie dziwię mu się bo chcemy brać ślub pod koniec czerwca i może być gorąco. Zresztą Pan Młody musi trzymać fason i być w marynarce, przynajmniej na weselach na których ja byłam wszyscy Panowie Młodzi zawsze byli ubrani w marynarki do samego końca.
Kupimy mu po prostu dwie, jedną z krótkim i jedną z długim. Sam zadecyduje którą włoży
Mi się wydaje że po obiedzie sciaga marynarkę i zostaje w koszuli z długim rekawem?

I lepiej to wygląda jak spod marynarki wystają mankiety

---------- Dopisano o 01:32 ---------- Poprzedni post napisano o 01:19 ----------

Cytat:
Jakie piękne http://allegro.pl/sliczne-zaproszeni...026618779.html

EDIT: Uważam, że pan młody powinien mieć koszulę z długim rękawem, niezależnie od pory roku...
Tzn. ogólnie jest zasada, że krawat = koszula z długim rękawem, nigdy z krótkim...

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ----------

Ciekawa, ale już mój TŻ skomentowałby, że na babuleńkę...

Normalnie powiedziałabym co myślę o jego sukienkowo-fryzurowym wydziwianiu, ale wtedy i sama nie miałabym wpływu na jego fryzurę, a ja tak lubię jak się czesze na bok, a nie do góry
ale śliczne te zaproszenia

---------- Dopisano o 01:39 ---------- Poprzedni post napisano o 01:32 ----------

Cytat:
Ja też 88 rocznik
Mój TŻ 89

A co do tych balonów, to ta dziewczyna całą drogę do tych namiotów (bo miała porozstawiane te długie białe namioty "poltrowe") miała tak: normalny balon, pochodnia, normalny balon, pochodnia itd. A nad głównym namiotem właśnie ta parka z tych wielkich balonów i każdy kto przychodził to "woooow"... Ogólnie już wam kiedyś opisywałam, cały ten polter był woow, ciekawe jak było na weselu Ale balony robiły wrażenie... Do mojej sali jednak nie pasują żeby przed wejściem zrobić, a i poltra nie będę miała to sobie odpuszczę... Bo one same w sobie nie są drogie ale butla z helem już tak

Co myślicie? Moja koleżanka miała taką fryzurkę i slicznie wyglądała... ciekawe jak ja bym wyglądała... Weźcie poprawkę na to, że TŻ nie zgadza się na żaden przyliz, więc szukam czegoś niegładkiego

EDIT: KATE! Ale ten "najpiękniejszy" na youtube faktycznie jest najpiękniejszy, jeśli wiesz o czym ja mówię
ale ładna

---------- Dopisano o 01:42 ---------- Poprzedni post napisano o 01:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Ja majac 23 lata to nie wiedzialam w jakim miejscu na swiecie bede mieszkac nie mowiac juz o wychodzeniu za maz. Podziwiam dojrzalosc!
to ja tu chyba najmodsza bo 92

---------- Dopisano o 01:45 ---------- Poprzedni post napisano o 01:42 ----------

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość
Mi się podoba

Ja jestem 91, TŻ 88

DZIEWCZYNY - jestem zachwycona tą sukienką
Wyobraźcie sobie, że jest jak szyta na mnie, dziewczyna nic w niej nie zmieniała, jedynie ma w gorset poduszki wszyte pod cycki, przez co nie trzeba żadnego biustonosza długość z moimi 5cm obcasami idealna i w ogóle. Sukienka jest po czyszczeniu, faktycznie w ogóle nie zniszczona, żadnego zaciągnięcia nie ma ani na gorsecie ani na falbanach, no nic nic nic Mama też zachwycona Porobiła mi parę zdjęć dla TŻta, sukienkę mam do jutra zarezerwowaną jak się mu spodoba to idziemy kupić
Do tego welon mam gratis i jeszcze jakaś ozdoba do włosów też

Co o niej myślicie? Ale szczerze powiedzcie Z tym, że mama mówi że coś jej te zdjęcia nie wyszły, bo podobno dużo wyższa i szczuplejsza się na żywo wydaję niż na tych zdjęciach
Mi się podoba duży plus że pasuje
Ogólnie nie podobają mi sie za bardzo z przedłużanym stanem ale tobie w niej ślicznie
i ten tren:lo ve:

Edytowane przez wioliix
Czas edycji: 2013-02-23 o 01:57
wioliix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-23, 07:45   #3351
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Witam i spadam na uczelnię

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-23, 07:55   #3352
Nati_kk
Zakorzenienie

Witam się kawką

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Stary 2013-02-23, 09:00   #3353
lupinka
Zadomowienie

Cytat:
Mi to w ogóle nie przeszkadza w ruszaniu się Treny można podpinać na 2 sposoby, zależy od tego jak suknie uszyli:
1. Podpięcie do góry (od góry, jak zwał tak zwał), zwykle w okolicy pupy jest jakiś guziczek albo haftka o którą zaczepia się pętelkę na trenie i tak sobie dynda, niestety w tym przypadku często robi się efekt tzw. kaczego kuperka
2.Podpięcie od dołu(od spodu) - akurat tak jest w tej sukni (widać na jednym zdjęciu) ona ma na halce od spodu takie sznureczki, które się ściąga i związuje, a tren się w tym momencie "chowa" pod spód. Widać go, ale nie ma efektu kaczego kupra, bo jest na samym dole podpięty

I jak dla mnie to trenu nie trzeba łapać, po prostu sobie idziesz i Ci się ciągnie za Tobą po schodkach
jak się wybiorę na przymierzanie kiecek to koniecznie sprawdzę takie z trenem też

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
o białe pończochy już było i to całkiem niedawno ale pewnie będzie znowu
Cytat:
próbowałam ale nic nie daje, jeszcze jutro zamiast spędzić zemną dzień co robi? idzie do pracy.....
widzisz ja też miałam z tym okropny problem, bo od kilku miesięcy studia, praca, a TŻ pracował więcej i chodził na większość zajęć (musiał, ja nie mam obowiązku chodzenia na wszystkie) i straszne wyrzuty mu o to robiłam, a jak jeszcze się zaczęła sesja to tylko modliłam się kiedy będzie koniec... było ciężko, zarzucałam, że praca, studia są ważniejsze ode mnie () a teraz widzę jaka to była głupota. owszem, teraz TŻ pracuje mniej bo ma etat, a tak na zlecenie to wyrabiał godziny jak głupi. spróbuj porozmawiać z nim na spokojnie (tak, tak, jak w końcu znajdzie czas) i przedstaw to z Twojej strony i wysłuchaj jak to wygląda z jego perspektywy, uwierz mi, że napewno też nie jest mu łatwo. trzeba cieszyć się każdą chwilą razem, a zwłaszcza w momentach kiedy jest to utrudnione życzę Wam, żebyście znaleźli złoty środek i żeby się poukładało

też witam się kawką i zaraz zmykam do pracy, miłego weekendu!

Edytowane przez lupinka
Czas edycji: 2013-02-23 o 09:01
lupinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-23, 09:01   #3354
Piankka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez monikkad Pokaż wiadomość
Ja rocznik 88, TŻ rocznik 77.
Trochę nas tu jest z 88

Co do tańca, to my będziemy tańczyć do piosenki "Breathe easy" Francesca Belmonte, bo to jest NASZA piosenka Ale za cholerę nie wiem jaki taniec do tego może być, nie wiem rumba może? Mamy tu jakąś tancerkę? Może by doradziła mi coś? Wiadomo, że jesli chcemy do tego zatańczyć to musimy iść na kilka indywidualnych lekcji do szkoły tańca, bo sami nie mamy koncepcji, a musi być ta pieśń i żadna inna w ogóle w grę nie wchodzi ) Ale też nie chcę, żeby było to jakieś mega wyuczone, krok po kroku. Marzy mi się, żeby to był taki zmysłowy taniec, taki mega sensualny, mmm ))
Nie podobają mi się za to strasznie walce na pierwszy taniec, ale to moje osobiste zdanie Mam nadzieję, że nikogo tu tym nie urażę Przytulańce też nie do końca. Ale już najbardziej to nie podobają mi się te wszelkiego rodzaju miksy w stylu najpierw poważny taniec a potem wygłupy i wygibasy. To to już mnie drażni na masakrę! Jak dla mnie to robienie szopki z pierwszego tańca.

A co do balonów z helem to straaaasznie chciałam, ale TŻ mnie uświadomił, że koło Kościoła jest dużo drzew i nie będzie efektu baloników na niebie, a poza terenem kościoła to nie chcę.

Aaaa i mam pytanie. Planuje któraś z Was filmik w stylu save the date ???
U mnie to jest w cenie
Piankka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-23, 09:14   #3355
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Witam się Dziś miałam ważenie... Od zeszłego tygodnia spadło tylko pół kilograma Ale łącznie to już 7,5 więc chyba nie jest źle...
Dziś jadę na osiemnastkę siostry TŻ-ta. Wszyscy będą jedli i drinkowali a ja? Ja też chce

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-23, 09:35   #3356
agunineczka
Zakorzenienie

Witam sie z kawka i zaraz spadam do sprzątania. Wiecie zdechla ta rybka od tz, i stwierdzam ze nie mam ręki ani do kwiatów ani do ryb
Stary 2013-02-23, 09:52   #3357
Nati_kk
Zakorzenienie

Cytat:
Witam sie z kawka i zaraz spadam do sprzątania. Wiecie zdechla ta rybka od tz, i stwierdzam ze nie mam ręki ani do kwiatów ani do ryb
Miałam kiedyś taką koleżankę, która złote rybki wykańczała w przeciągu paru dni, nigdy żadna dłużej nie przetrwała u niej

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Stary 2013-02-23, 10:14   #3358
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lupinka Pokaż wiadomość
jak się wybiorę na przymierzanie kiecek to koniecznie sprawdzę takie z trenem też

o białe pończochy już było i to całkiem niedawno ale pewnie będzie znowu

widzisz ja też miałam z tym okropny problem, bo od kilku miesięcy studia, praca, a TŻ pracował więcej i chodził na większość zajęć (musiał, ja nie mam obowiązku chodzenia na wszystkie) i straszne wyrzuty mu o to robiłam, a jak jeszcze się zaczęła sesja to tylko modliłam się kiedy będzie koniec... było ciężko, zarzucałam, że praca, studia są ważniejsze ode mnie () a teraz widzę jaka to była głupota. owszem, teraz TŻ pracuje mniej bo ma etat, a tak na zlecenie to wyrabiał godziny jak głupi. spróbuj porozmawiać z nim na spokojnie (tak, tak, jak w końcu znajdzie czas) i przedstaw to z Twojej strony i wysłuchaj jak to wygląda z jego perspektywy, uwierz mi, że napewno też nie jest mu łatwo. trzeba cieszyć się każdą chwilą razem, a zwłaszcza w momentach kiedy jest to utrudnione życzę Wam, żebyście znaleźli złoty środek i żeby się poukładało

też witam się kawką i zaraz zmykam do pracy, miłego weekendu!
Dzięku spróbuje z nim jeszcze raz pogadać

---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ----------

Cytat:
Witam się Dziś miałam ważenie... Od zeszłego tygodnia spadło tylko pół kilograma Ale łącznie to już 7,5 więc chyba nie jest źle...
Dziś jadę na osiemnastkę siostry TŻ-ta. Wszyscy będą jedli i drinkowali a ja? Ja też chce
Podobno w pierwszym miesiącu odchudzania schodzi najwięcej, jak teraz tylko 0,5 kg to się nie przejmuj byle do przodu
a ty nie możesz sie nawet drinka napić ? aż tak ta dieta restrykcyjna ?
Stary 2013-02-23, 10:21   #3359
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
Dzięku spróbuje z nim jeszcze raz pogadać

---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ----------

Podobno w pierwszym miesiącu odchudzania schodzi najwięcej, jak teraz tylko 0,5 kg to się nie przejmuj byle do przodu
a ty nie możesz sie nawet drinka napić ? aż tak ta dieta restrykcyjna ?
pewnie wypije choć jednego. I kawałek torta. Poprostu później kilka dni będę zaciskać pasa...

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-23, 11:29   #3360
agunineczka
Zakorzenienie

Cytat:
Miałam kiedyś taką koleżankę, która złote rybki wykańczała w przeciągu paru dni, nigdy żadna dłużej nie przetrwała u niej
Nie no moja żyła u mnie pół roku, to nie jest aż tak źle

Cytat:
pewnie wypije choć jednego. I kawałek torta. Poprostu później kilka dni będę zaciskać pasa...

O kurcze, podziwiam, że tak się tej diety trzymasz ja bym nie dała rady jestem słodyczożerna i jednego dnia bez słodyczy nie wytrzymam, a co dopiero jakiś dłuższy okres

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości