Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9 - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-23, 08:30   #2251
katarzynka00
Zakorzenienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Hello

Amanina, ja tu na bieżąco staram, się być,ale nie skojarzyłam skąd twój podły nastrój.Poleciałam do klubu, ale tam nic

przedpo jak odszedł? co dalej? piersi o chyba pretext hm
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-23, 08:31   #2252
scheherezade
Raczkowanie

GG do scheherezade
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Przedpo
ciężka sprawa pamiętaj że my kobiety pomimo wszystko jesteśmy bardzo silne

17/01/13 r 360 Nagor okrągłe Dr. A.D Szczecin
160 cm , 46, kg --> w trakcie utuczenia się
scheherezade jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-23, 08:35   #2253
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez przedpo Pokaż wiadomość
Martika, opowiem Ci coś w tym tem tylko nie dzis, bo wzielam proszka na sen i odlece... Ja jestem miesiac po, cycki git, ale on wczoraj odszedł...nie jest w stanie zaakcpetowac, Sprawa ma jeszcze druge dno, ale o tym moze jutro,cnie nierz za pewnik, ze jak zobaczy to zaakceptuje, bo widac sa tacy, co tego nie zrobia.
kurcze no co sie dzieje wszytskie sie rozstaja no wiem zycie((
przedpo a wlasnie myslalalam wczoraj o Tobie...
jeju faceci...
moj to wrecz skacze na ich widok,ciagle maca i w ogole ale to wiedzialam przed op on chyba jako jeden z nie wielu facetow mowil ze lubi silikony po prostu u ssie podobaly wiec skoro ja nie mialam nic to sadze ze ucieszyl sie podwojnie...ja sobie niewyobrazam sytuacji ze on mowi nie mozesz zrobic wrrrr
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-23, 08:36   #2254
tomatti
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
A pytaly i dostaly odpowiedzi na privyale teraz tu wkleje linki zeby nie pisac tyle razy
Kupilam elefanteny, rehabilitantka mowila mi, ze maja taki model do nauki chodzenia, z elastyczna podeszwa, ma naciecia zeby stopka lepiej pracowala, sa z mieciutkiej skorki, dobrze trzymaja nozke, odpowiednia wysokosc do kostki, wazne jest zeby dziecko po domu chodzilo w skarpetach antyposlizgowych a buciki,kapciuszki tak na 2x20min Na dzien .W tych bucikach nozka sie nie poci
https://m.deichmann.com/PL/pl/shop/1lzu5bnu4hg55.

Sa jeszcze buciki firmy Emel ale te kupie juz wiosna jak bedzie dobrze chodzila, sa piekne, mieciutkie, elastyczne, rowniez maja modele do nauki chodzenia
http://www.emel.com.pl

Hi hi przez tydzien to TZ z biura bedzie wracal chyba o 20 musi ogarnac wszytko co sie dzieje gdy jest na wyjedzie, porobic raporty itd. Nauczylam sie cierpliwosci przez lata czekania na niego. Tu wszystko jest zmienne jak w kalejdoskopie
Amorcio, serce, linka kieruje do wyszukiwarki Deichmana... wrzuć raz jeszcze, pliiiiiss
ja dla starszego syna zawsze zwracam uwagę na to, żeby podeszwa dała się "wykręcić", twardych w życiu nie kupię!

I podziwiam, że tak świetnie znosisz, bądź co bądź, bardzo wymagający tryb pracy Tz... nie każdy dałby radę
Stary 2013-02-23, 08:38   #2255
Rubineczka
Raczkowanie

Dwa dni mnie było, a tu już 10 stron naskrobane Przeczytałam wszystkie, jedne bardziej inne mniej szczegółowo. Różnorodność tematów zachwycająca Od seksu po teściowe i babcie

Cytat:
Napisane przez Martika25300 Pokaż wiadomość

Hej dziewczyny
,
jest piątkowy wieczór, miało być miło z TŻ a jest....... prawie rozwód. Zaczęło się niewinnie od mojego stwierdzenia ,że będzie musiał przejąć trochę obowiązków itd No i .......zawiodłem się na tobie, myślałem ,że jesteś mądrzejsza, po co się okaleczasz?, odbija ci, bo masz burzę hormonów, atrapy, idiotyzm, wstyd......wszyscy się będą śmiali.......nie będę ich dotykał......dalej mi się już nie chce cytować.......
ZATKAŁO MNIE.
Wiedziałam ,że będę potrzebować od Was wsparcia i dobrych rad ale nie przypuszczałam, że w tej kwestii. A jednak.........
Był ze mną na konsultacji,.... nie mówił, katygorycznie Nie, co prawda Za też nie .....ale rozmwialiśmy.......myślał am ,że zaakceptuje moją decyzję. BO JA BYM ZAAKCEPTOWAŁA GDYBY MIAŁ MAŁEGO FIUTA.
Widać chyba będzie rozwód, bo ja te cycki zrobię.
Cytat:
Czytałam kawałek 8 i cały 9 wątek, może za mało........
Powiem tak.....prawdziwym problemem jest choroba, śmierć bliskiej osoby, problemy z dziećmi, zdradzającymi, pijakami, awanturnikami itd. Są w życiu tragedie, dramaty i ja to wiem........co ma się do tego jakiś "kaprys" powiekszenia biustu?
Tylko oprócz tego wszystkiego powinnyśmy umieć jakoś z tego życia trochę skorzystać......przecież jest "cholernie krótkie" i mi przynajmniej 40 lat "przelaciało" nie wiem kiedy.......nim się obejrzę będę zbierać na trumnę.....przynajmniej położę się w niej z wielkim cycem.....
Przepraszam za "czarny humor" ale taki właśnie dzisiaj mam....
Martika myślę że reakcja Twojego TŻ jest po prawdzie uzasadniona. Wydaję mi się że on bardzo Ciebie kocha i nie chciałby, aby jej ukochana kruszynka cierpiała i płakała na własne życzenia. Może boi się też tych komplikacji?
Uważam jednak, że użył za ostrych słów Musiało zrobić Ci sie bardzo przykro
Porozmawiaj z TŻ na spokojnie, zapytaj czemu tak agresywnie podszedł do tego tematu, że nie musiał użyć tak przykrych dla Ciebie słów. Wytłumacz, jeśli czegoś nie jest pewny.

Mój TŻ też nie był do końca przekonany i mnie delikatnie odwlekał od decyzji, bo nie chciał, żeby mnie cokolwiek bolało. Teraz od miesiąca, gdy decyzja zapadła na amen, cieszy się z niej i chce się mną zaopiekować przez ten czas. Nawet powiedział że chce się dla mnie nauczyć gotować
Stary 2013-02-23, 08:40   #2256
Kachuula
Zadomowienie

Hej dziewczynki
Ależ tu się smutno zrobiło!!! O matko dziewczynki trzymajcie się kochane
Kachuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-23, 08:42   #2257
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

cyk zagar cyka cyk i mówi już niedługo cudne cycunie będą cyk

niezapominajka1987 - 25.02. -1
balbinka020 25.02 - 1
rubineczka 25.02- 1
jusi84 28.02 -4
chiquitkaaa 06.03- 9
maluch311 - 11.03 - 15
margo50100 14.03 - 18
gawisz 19.03 - 23
buziol04 - 20.03 - 24
ktopozna 10.04 - 45
martika25300 07.05 - 72
kolorowa 10.05 - 74
Stary 2013-02-23, 08:48   #2258
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tomatti Pokaż wiadomość
Amorcio, serce, linka kieruje do wyszukiwarki Deichmana... wrzuć raz jeszcze, pliiiiiss
ja dla starszego syna zawsze zwracam uwagę na to, żeby podeszwa dała się "wykręcić", twardych w życiu nie kupię!

I podziwiam, że tak świetnie znosisz, bądź co bądź, bardzo wymagający tryb pracy Tz... nie każdy dałby radę

Wcale swietnie nie znosze depresje mialam, rozne mysli byly gdy dzieci nie mielismy, tragedia jedna. Gdyby moj TZ byl inny to na pewno bym nie czekala. Jemu tez jest ciezko byc z dala od nas, to typ ktory musi nas miec przy sobie zeby normalnie zyc.

Mam nadzieje, ze teraz dobrze sie otworzy https://m.deichmann.com/PL/pl/shop/1lzu5bnu4hg55

---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Rubineczka Pokaż wiadomość
Dwa dni mnie było, a tu już 10 stron naskrobane Przeczytałam wszystkie, jedne bardziej inne mniej szczegółowo. Różnorodność tematów zachwycająca Od seksu po teściowe i babcie

Martika myślę że reakcja Twojego TŻ jest po prawdzie uzasadniona. Wydaję mi się że on bardzo Ciebie kocha i nie chciałby, aby jej ukochana kruszynka cierpiała i płakała na własne życzenia. Może boi się też tych komplikacji?
Uważam jednak, że użył za ostrych słów Musiało zrobić Ci sie bardzo przykro
Porozmawiaj z TŻ na spokojnie, zapytaj czemu tak agresywnie podszedł do tego tematu, że nie musiał użyć tak przykrych dla Ciebie słów. Wytłumacz, jeśli czegoś nie jest pewny.

Mój TŻ też nie był do końca przekonany i mnie delikatnie odwlekał od decyzji, bo nie chciał, żeby mnie cokolwiek bolało. Teraz od miesiąca, gdy decyzja zapadła na amen, cieszy się z niej i chce się mną zaopiekować przez ten czas. Nawet powiedział że chce się dla mnie nauczyć gotować
Wow Moj to w kuchni jedynie sprzatanie po gotowaniu uznaje No ziemniaki obierze itp ale nic po za tym. 12lat poracy na kontraktach gdzie mu ugotowano, podano, ze stolu sprzatnieto robi swoje
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-23, 08:49   #2259
Kachuula
Zadomowienie

Amorcio ja dziś miałam być w Gdańsku na gali boksu. Ale nie wyszło No cóż jak się nie ma co się lubi to się lubi co się maPozostaje oglądać w telewizji ale i z tym problem bo transmisja nie jest ogólnie dostępna

Napiszcie proszę jak się robi te próby ryżowe
Stary 2013-02-23, 08:50   #2260
horo_2
Zadomowienie

[QUOTE=Amorcio;39405573][QUOTE=horo_2;39405513]
Cytat:

Ja juz nawet sprawdzilam gdzie bedziesz bo linka wklejalas

super tam jest

Cytat:
Napisane przez tomatti Pokaż wiadomość
horo, masz rację; w mniejszych mieścinach, gdzie w większości wszyscy wszystkich znają, ciężko cokolwiek ukryć, taki lajf choć Ty kochana chyba nie liczyłąś na to, że nikt się nie zorientuje, że coś się zmieniło?
I ciekawe to, co mówisz na temat upodobań Twojego Tz... jednakowoż śmiem twierdzić, że zdecydowana większość facetów woli ładne, pełne, duże piersi... Niby mój nigdy nie narzekał (by mnie nie dobijać!), ale jak wspomniałam o op to oczyska mu się zaświeciły!
ot, taki chłop
sama byłam zaskoczona.... był po op jakiś czas, ze był zatakim dużym biustem, jednak to chyba tylko dlatego, zeby mnie wesprzeć w tym "gadaniu za plecami"
ale zdecydowanie woli małe biusty

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
czesc dziewczny

wczoraj wlaczylam sobie cwiczenia z mel b i powiem Wam ze jestem dzis jednym wielkim zakwasem jak cwiczylam z Ewka to tylko kolana mnie bolaly..wiec chyba zmienie

przedpo co to sie stalo u Ciebie? trzymaj sie

dziewczynki dajcie zdjecia Waszych slicznotek bo przy kawie nie ma co ogladac
Olivko,
i według mnie po Mel B ciałko lepiej wygląda
mnie po Ewce strasznie bolą nogi... już w trakcie ćwiczeń, wiec dlatego robię inne

a fotki też bym sobie chętnie obejrzała ... Twoje nowe też

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-23, 08:57   #2261
Martika25300
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kachuula Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki
Ależ tu się smutno zrobiło!!! O matko dziewczynki trzymajcie się kochane
Cześć Dziewczyny
przepraszam ,że wprowadziłam taki smutny nastrój ale miałam wczoraj doła i musiałam się wygadać......
TŻ zachowuje się normalnie jakby nic się nie stało, cmoknął w policzek i poszedł do pracy......czeka mnie z nim przeprawa i łatwo nie będzie tylko muszę "stopniować" temat i powoli robić swoje.
Charakter ma ciężki "wszechwiedzący" i "najmądrzejszy" no ale widziały gały co brały......
Idę poćwiczyć i coś pogotować.....wpadnę do Was później na popołudniową kawkę
Jeszcze raz Wam dziękuję
Martika25300 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-23, 09:03   #2262
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Cześć Dziewczyny
przepraszam ,że wprowadziłam taki smutny nastrój ale miałam wczoraj doła i musiałam się wygadać......
TŻ zachowuje się normalnie jakby nic się nie stało, cmoknął w policzek i poszedł do pracy......czeka mnie z nim przeprawa i łatwo nie będzie tylko muszę "stopniować" temat i powoli robić swoje.
Charakter ma ciężki "wszechwiedzący" i "najmądrzejszy" no ale widziały gały co brały......
Idę poćwiczyć i coś pogotować.....wpadnę do Was później na popołudniową kawkę
Jeszcze raz Wam dziękuję
Martika my tu juz wszystko przerabiamy wiec nie przepraszaj. Skoro TZ nie przeniósł wczorajszej atmosfery na dzisiejszy dzień to moze na razie odpuść rozmowy na kilka dni, w tym czasie rób to co zamierzałaś i dobrze przygotuj sie do rozmowy, spokoj i spokoj, rzeczowo na temat, przygotuj sie zebys mogla wszystkio przeciw obalic dodaj cxo tej rozmowy swoj kobiecy urok A my bedziemy trzymac kciuki
Kiedy planujesz op?
Stary 2013-02-23, 09:06   #2263
ktopozna
Raczkowanie

Cytat:
Ja widze morze z ogrodka

Moja córcia dziekuje za gratulacje

A ja za miłe komentarze w albumach
Amorcio, a moje przyjmiesz?
Morza z ogródka zazdroszczę okropnie, u nas w bardzo dobrą pogodę to jedynie gór można ciut zobaczyć

Cytat:
Napisane przez dariac31 Pokaż wiadomość
Ktopozna -Dziękuję za przepis na wuzetkę ,zrobiłam i wyszła przepyszna ,zachciewajka spełniona
A super, cieszę się, że smakowała. Od Dorotus wychodzą zdecydowanie pyszne rzeczy i jeszcze nie było nic, na co bym się nacięła

Horo biustonosze piękne ja już się nie mogę doczekać, jak wreszcie będę miała co wsadzić w miskę, a nie tylko gąbki

Martika przejść z mężem współczuję. Może daj mu trochę czasu, niech przemyśli sprawę.

Ja mieszkam w Krk, ale przecież w pracy ludzie też zauważą, bo nie wierzę, że nie przełożonemu powiem, że planuję nieobecność ze względu na zabieg, a wiem, że nie będzie dopytywał. Ale nie chciałabym naściemniać, a później zjawić się z balonami to byłby klops... W poniedziałek będę z nim gadać. A zwolnienie wezmę od gina, żeby nie było, że od plastyka

Ja wczoraj 3 raz Skalpel robiłam, ciężko było, nie powiem, bo zasiedziana jestem okropnie, ale jak starszy syn do mnie dołączył w pewnym momencie i wygibasy trzaskał, to prawie posikałam się ze śmiechu
Stary 2013-02-23, 09:07   #2264
Kachuula
Zadomowienie

Cytat:
Wcale swietnie nie znosze depresje mialam, rozne mysli byly gdy dzieci nie mielismy, tragedia jedna. Gdyby moj TZ byl inny to na pewno bym nie czekala. Jemu tez jest ciezko byc z dala od nas, to typ ktory musi nas miec przy sobie zeby normalnie zyc.

Mam nadzieje, ze teraz dobrze sie otworzy https://m.deichmann.com/PL/pl/shop/1lzu5bnu4hg55

---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ----------

Wow Moj to w kuchni jedynie sprzatanie po gotowaniu uznaje No ziemniaki obierze itp ale nic po za tym. 12lat poracy na kontraktach gdzie mu ugotowano, podano, ze stolu sprzatnieto robi swoje
Amorcio ty to dzielna kobieta jestesZnam takie małżeństwo które przez ostatnie 10 lat żyło od weekendu do weekendu. Taka miał prace ze w tygodniu go nigdy nie było. Ale tłumaczyli sobie ze praca dobrze płatna, że chcą wybudować dom , że mogą spełniać swoje zachcianki, podróże itp. Przyszedł taki czas ze praca w się skończyła ,dom wybudowali , zachcianki pospełniali a jak przyszło im żyć razem tak na codzień wszystko się sypie(( więc podziwiam cię za wytrwałość, musicie się baaaaardzo kochać
Stary 2013-02-23, 09:15   #2265
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

a ja wczoraj po 20 jechałam do Daniela i o 20 czekałam aż były odda mi dziecko i wyobraźcie sobie przyjechał ze swoja mamusia "szmaciora jedna" wysiadła z auta i się na mnie gapi myślała że jej powiem dzień dobry?? po tym wszystkim bezczelne babsko rozwaliła mi rodzinę i jeszcze ma czelność pod mój dom przyjeżdżać ta kobieta dla mnie nie istnieje na samą myśl płakać mi się ja zawsze wychowana byłam że jak z kimś jestem to na dobre nie ma mowy o zdradach itp mam przykład u rodziców 30 lat razem były gorsze lepsze dni ale zawsze razem się wspierali i ja tak chciałam w swoim małżeństwie a ta lafirynda w ciągu pół roku rozwaliła cały mój świat może i by nie ułożyło mi się z byłym mężem ale to sami byśmy do tego doszli anie przez 3 osoby sie wszytko rozpadło ... całą noc mi się śniła nie sądziłam że można kogoś tak nienawidzić wiem że się nikomu nie życzy źle ale w snach to mi się śni jak jej się mieszkanie pali i takie tam masakra jestem okropna ale chociaż tak mi ulży jak tą lafiryndę widzę
Stary 2013-02-23, 09:18   #2266
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ktopozna Pokaż wiadomość
Amorcio, a moje przyjmiesz?
Morza z ogródka zazdroszczę okropnie, u nas w bardzo dobrą pogodę to jedynie gór można ciut zobaczyć

A super, cieszę się, że smakowała. Od Dorotus wychodzą zdecydowanie pyszne rzeczy i jeszcze nie było nic, na co bym się nacięła

Horo biustonosze piękne ja już się nie mogę doczekać, jak wreszcie będę miała co wsadzić w miskę, a nie tylko gąbki

Martika przejść z mężem współczuję. Może daj mu trochę czasu, niech przemyśli sprawę.

Ja mieszkam w Krk, ale przecież w pracy ludzie też zauważą, bo nie wierzę, że nie przełożonemu powiem, że planuję nieobecność ze względu na zabieg, a wiem, że nie będzie dopytywał. Ale nie chciałabym naściemniać, a później zjawić się z balonami to byłby klops... W poniedziałek będę z nim gadać. A zwolnienie wezmę od gina, żeby nie było, że od plastyka

Ja wczoraj 3 raz Skalpel robiłam, ciężko było, nie powiem, bo zasiedziana jestem okropnie, ale jak starszy syn do mnie dołączył w pewnym momencie i wygibasy trzaskał, to prawie posikałam się ze śmiechu
Widok na morze mam ale od wielu lat sie w nim nie kapalam, na plaze chodzimy tylko na plac zabaw. Zeby sie wykapac jedziemy sporo kilometrow nad otwarte nie w zatoce GD. To ja juz bym wolala gory, uwielbiam Magurke Jak bylam mala co niedziele po kosciele chodzilam z dziadkiem w gory, bralismy jajka gotowane na twardo i nasze kije do podpierania, i w droge
Stary 2013-02-23, 09:23   #2267
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

Martika - haha u tego samego dra robię cycuszki co byłaś na konsultacji
niezapominajka- to chyba tak nieświadomie aż się zdziwiłam jak zerkałam na wyliczankę haha inni chcą by odejmować dni a ja sobie dodałam ojjj chyba zaczyna się stresik mały

---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

Cytat:
Widok na morze mam ale od wielu lat sie w nim nie kapalam, na plaze chodzimy tylko na plac zabaw. Zeby sie wykapac jedziemy sporo kilometrow nad otwarte nie w zatoce GD. To ja juz bym wolala gory, uwielbiam Magurke Jak bylam mala co niedziele po kosciele chodzilam z dziadkiem w gory, bralismy jajka gotowane na twardo i nasze kije do podpierania, i w droge
to zapraszam do mnie mieszkam w górach godzinka do Karpacza na śnieżkę można wejść tam jest śliczny punkt widokowy
Stary 2013-02-23, 09:30   #2268
margo50100
Raczkowanie

Hej, witam w sobotnie przedpołudnie, starałam sie nadrobić "co u Was", chociaż to naprawdę wyzwanie Widzę dużo mocnych tematów na forum...

Przedpo trzymaj się dziewczyno!!!
Stary 2013-02-23, 09:33   #2269
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kachuula Pokaż wiadomość
Amorcio ty to dzielna kobieta jestesZnam takie małżeństwo które przez ostatnie 10 lat żyło od weekendu do weekendu. Taka miał prace ze w tygodniu go nigdy nie było. Ale tłumaczyli sobie ze praca dobrze płatna, że chcą wybudować dom , że mogą spełniać swoje zachcianki, podróże itp. Przyszedł taki czas ze praca w się skończyła ,dom wybudowali , zachcianki pospełniali a jak przyszło im żyć razem tak na codzień wszystko się sypie(( więc podziwiam cię za wytrwałość, musicie się baaaaardzo kochać
Jak czytam o tylu nieszczesliwych zwiazkach to czasem sie boje, zeby moje zycie kiedys nie okazalo sie jakims snem. jako nastolatka zaczelam spotykac sie z moim TZ wcale nie dlatego, ze sie zakochalam, tylko zal mi go bylo, byl dobry dla mnie, codzien przychodzil, ze szkoly odbieral, w lekcjach pomagal....no i nawet nie wiedzialam kiedy a sie zakochalam. Mielismy gorsze chwile, 2razy sie rozstawalismy ale teraz gdy pracuje generalnie na miejscu jest nam lepiej ze soba niz gdy wracal z kontraktow, wlasnie dlatego doceniamy co mamy w domu, choc finansow teraz musimy pilnowac

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-23, 09:33   #2270
margo50100
Raczkowanie

łaaał, jaka "bogata" wyliczanka :d

a poniedziałek to będzie "tłusty" poniedziałek
niezapominajka, balbineczka i rubineczka, trzymam za Was kciuki

Jusi, 4 dni, nooo ale zleciało co?
Stary 2013-02-23, 09:39   #2271
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jusi84 Pokaż wiadomość
Martika - haha u tego samego dra robię cycuszki co byłaś na konsultacji
niezapominajka- to chyba tak nieświadomie aż się zdziwiłam jak zerkałam na wyliczankę haha inni chcą by odejmować dni a ja sobie dodałam ojjj chyba zaczyna się stresik mały

---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

to zapraszam do mnie mieszkam w górach godzinka do Karpacza na śnieżkę można wejść tam jest śliczny punkt widokowy
Dziekuje Ja mam rodzine w BB, spedzalam duzo czasu w gorach, az 6przystankow autobusem mialam. Moi rodzice z tamtąd pochodza, gdybym nie zaczela spotykac sie z TZ to bym tam z pewnoiscia mieszkala, zreszta on byl gotowy kilka lat temu sprzedac dom i jechac w tamte okolice gdybym tylko powiedziala, wie, ze tam bylam bardzo szczesliwa ale wtedy on juz zawsze musial by jezdzic na te kontrakty
Stary 2013-02-23, 09:47   #2272
margo50100
Raczkowanie

Wiecie co, ja uwielbiam aktywny wypoczynek w górach, panoramę gór ale i kocham morze. Gdybym miała szanse wybierać gdzie mieszkać wybrałabym morze ale gdzieś na południu europy, bo nasze to cholernie zimne jest
Stary 2013-02-23, 09:48   #2273
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez margo50100 Pokaż wiadomość
Wiecie co, ja uwielbiam aktywny wypoczynek w górach, panoramę gór ale i kocham morze. Gdybym miała szanse wybierać gdzie mieszkać wybrałabym morze ale gdzieś na południu europy, bo nasze to cholernie zimne jest
I tu sie z Pania zgadzam Pani Margo
Stary 2013-02-23, 09:49   #2274
dreamer365
Raczkowanie

Witajcie Dziewczyny
Wrzuciłam wczoraj wieczorem golasy.
Zapraszam do albumu!
Stary 2013-02-23, 09:50   #2275
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez margo50100 Pokaż wiadomość
a ja nie cierpię gór, nienawidzę zimy.... kocham lato, upały, morze, plażę
taka jakoś ciepłolubna jestem... od zawsze... po mamie to mam

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-23, 09:51   #2276
margo50100
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dreamer365 Pokaż wiadomość
Witajcie Dziewczyny
Wrzuciłam wczoraj wieczorem golasy.
Zapraszam do albumu!
widzę zaproszenie i lece a tu co? zonk!!... proszę o przyjęcie zaproszenia
Stary 2013-02-23, 09:57   #2277
dreamer365
Raczkowanie

Margo, przyjęte
Stary 2013-02-23, 10:01   #2278
margo50100
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dreamer365 Pokaż wiadomość
Margo, przyjęte
dziękuję , byłam widziałam będzie pięknie!
Stary 2013-02-23, 10:12   #2279
dreamer365
Raczkowanie

Dziękuje bardzo doktor się spisał, powiem Ci, Margo, ze juz teraz, jeszcze na dlugo przed ostatecznym ulozeniem, etc. czuje jakby były ze mną od zawsze
Stary 2013-02-23, 10:14   #2280
stonka83
Przyczajenie

Witajcie!!

Jestem nowa na forum. 3 tygodnie temu mialam powiekszane piersi u M.K. Mam mentro CPG 323, 345cc. Jestem mega zadowolona. Mam pytanie do wszystkiech posiadaczek Mentorow CPG. Jak wrazenia dotykowe po czasie? Czy zrobia sie bardziej ruchome? Moje sa w tej chwili sztywne bardzo.
stonka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości