|
|||||||
| Notka |
|
| Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy mialaś spermę w ustach ??? | |||
| Często |
|
917 | 35,11% |
| Powyżej 10 |
|
236 | 9,04% |
| 5-10 razy |
|
132 | 5,05% |
| 2-4 razy |
|
237 | 9,07% |
| 1 raz |
|
211 | 8,08% |
| Nigdy |
|
879 | 33,65% |
| Głosujący: 2612. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1321 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Czy brzydzi Was sperma waszego mena?
Cytat:
Nie wierzył, że to zrobię, widziałam w jego oczach (gdy mam w sobie penisa, nie mogę być sadystką), ale jakże był zdziwiony PO!
|
|
|
|
|
|
#1322 |
|
zniemczona peema
|
Hmm.. sperma sama w sobie mnie nie brzydzi jak np. wytrysk jest na mój brzuch, ale do połknięcia jej za nic w świecie się nie mogę przemóc. Już nawet postraszyłam TŻ-ta, że jak nie zapanuje nad sobą i spuści mi się do buzi, to się z nim "podzielę" :P.
A co dziwne sperma brzydzi mojego TŻ-ta, jego własna oczywiście. Nie raz jak już zrobi swoje na mój brzuch (bo na nim zazwyczaj kończy) to zawsze "sprząta" po sobie chusteczką, i zawsze jęczy "fuu, czy to musi być takie obleśne?" :P. |
|
|
|
|
#1323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój TŻ też tak czasami powie, ale to racze w formie żartu. ; DD Chociaż jakby nie było, jak on skończy mi w ustach to przez jakiś czas nie jest chętny do namiętnych pocałunków
|
|
|
|
|
|
#1324 |
|
Konto usunięte
|
Dlatego ja sie podzielilam
|
|
|
|
|
#1325 |
|
Raczkowanie
|
Przez całe życie to skonsumujesz dużo więcej niż wiadro :P
|
|
|
#1326 |
|
Przyczajenie
|
Też niedawno miałem okazję spróbować swojej spermy. Powiem szczerze że nie bardzo wcześniej o tym myślałem , i raczej nie paliłem się do tego. Ale tzw "szał bojowy" i chęć przyświrowania mojej pani spowodowała że po moim wytrysku w jej ustach zatopiliśmy się w mega buziolu no i stało się
Ale w sumie nie narzekam, nawet jakoś ta sytuacja podkręciła mnie mocno ,i skończyło się w ogóle fajnym hardkorkiem
|
|
|
|
|
#1327 |
|
Konto usunięte
|
Ja kiedyś zmuszałam, by doszedł sobie na twarz
![]()
|
|
|
|
|
#1328 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1329 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1330 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1331 |
|
Biała Dama
|
No, ja bym sie chyba obrazila. Łaski mi nie robi ze mnie caluje po finale. u nas albo sie brzydzimy siebie samych i nawzajem albo nie, nie ma wyjatkow
|
|
|
|
|
#1332 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1333 |
|
Zadomowienie
|
Na początku mając spermę na dłoni nie bardzo mnie to podniecało
z czasem doszedł oral,spuszczanie w ustach przyznam że sperma wylądowała na mnie już chyba wszędzie nie brzydzi mnie nawet po skończeniu w ustach mój ukochany nie stroni od pocałunków dla Nas to naturalne
|
|
|
|
|
#1334 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#1335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1336 |
|
Raczkowanie
|
ja się teoretycznie nie brzydzę , ale praktycznie skończyć w ustach bym nie dała
|
|
|
|
|
#1337 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1338 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1339 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1340 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Czasem się poskarżę, że jadł za dużo mięsa, bo wtedy jego sperma ma intensywnie słony smak, a wtedy całuje mnie namiętnie w usta, odrywa się, chwila skupienia i "no, rzeczywiście, mama ostatnio coś za dużo dziczyzny nam na obiad serwuje". Co ciekawe, kiedyś, jak brał dużo leków to powiedziałam mu, żeby pił sok z ananasa, bo ciężko mi się loda z połykiem robi i od tego czasu mama codziennie robi mu świeży sok z ananasa i pomarańczy, tak jakby słyszała przez ścianę co powiedziałam |
|
|
|
|
|
#1341 |
|
Raczkowanie
|
...
Edytowane przez Patkaa0 Czas edycji: 2017-01-09 o 23:39 |
|
|
|
|
#1342 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
raz pamiętam że była okropna,zjadł dzień wcześniej kotlety sojowe(jestem uczulona na soję)a innego dnia była taka słodka haha
|
|
|
|
|
|
#1343 |
|
Konto usunięte
|
Szampan też świetnie wpływa na smak
|
|
|
|
|
#1344 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#1345 |
|
Raczkowanie
|
To może się jednak brzydzisz?
|
|
|
#1346 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() i całował ![]() mnie to nie brzydzi, ale jak na mnie skończy, to podczas wycierania zdarzy mi się powiedzieć "bleeee" pół żartem pół serio, bo konsystencja jest jakaś taka ... bleee właśnie ale mój tż się z tego śmieje, więc jest ok
|
|
|
|
|
|
#1347 |
|
Przyczajenie
|
zdarza sie ze moj partner sie na mnie spusci ale nie wywoluje to we mnie zadnego obrzydzenia.
nawet raz czy 2 zdarzyło mi sie polknac jego nasienie a odruch wymiotny podczas gdy spuscił sie w moje usta miałam tylko raz, nie wiem dlaczego. wiecej sie to nie powtarza.
|
|
|
|
|
#1348 |
|
Przyczajenie
|
Hmm, jakoś nigdy o tym nie pomyślałam żeby mogła mnie brzydzić sperma, ale każdy inaczej to odbiera. Zawsze było tak że spuszczał się na mnie, a specjalnie mnie to nie obrzydzało, w sumie w ogóle
Oczywiście to zależy od kobiety, ale sądze że do takich rzeczy powinno się przyzwyczaić, przecież to normalne, przynajmniej takie jest moje zdanie ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- hehe jakbym słyszała mojego, także zawsze gdy ' sprząta po sobie ' to mówi ' blee, nienawidze tego robić '
|
|
|
#1349 |
|
Przyczajenie
|
Ja raczej tego nie lubie ze wzgledu na zapach ;p Przeważnie mój facet pyta się mnie czy może się na mnie spuścic i to czy sie zgadzam zalezy od mojego poziomu podniecenia...
czasami odmawiam bo po seksie lubie polozyc sie obok mojego Pana i po prostu "odsapnac" a gdy jestem umazana od spermy zaraz po...lece do lazienki sie myc ;p
|
|
|
|
|
#1350 |
|
Raczkowanie
|
Mnie brzydzi. Mój facet nie pali, nie pije, ale jakoś tak ten posmak i zapach mnie bardzo zniechęca. I samo to jak to wygląda. Kojarzy mi sie to ze smarkami
![]() Na szczęście mój facet mnie rozumie i sam na początku stwierdził, że nie przepada za kończeniem w ustach, więc uprzedza za każdym razem. Na ciele bym zniosła, ale jakoś nie nalega, wiec no problem
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:17.

jako że w całym życiu skonsumowałam chyba z wiadro tych glutów, to powinnam chyba za to żywcem pójść do nieba, nie?
Nie wierzył, że to zrobię, widziałam w jego oczach (gdy mam w sobie penisa, nie mogę być sadystką), ale jakże był zdziwiony PO!

Ale w sumie nie narzekam, nawet jakoś ta sytuacja podkręciła mnie mocno ,i skończyło się w ogóle fajnym hardkorkiem 

:hah aha: