|
|
#1921 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXV
Cytat:
ja bym bardzo chciała wrócić do 52-55 kg \Ja też mam lodówkę Samsunga i jestem bardzo zadowolona- piękna sztuka i pojemna ![]() Cytat:
oby mu sie szybko wyrżnęły ząbki Marta, dobre jesteś mam te same puzzle, zakochałam się dawno temu w tym obrazie i nawet oprawiłam te puzzle w antyramę, ale do nowego mieszkania ich nie wzięłam bo jakoś nie pasują do stylu ![]() kiedy mój był taki malutki.. dzieci faktycznie szybko rosną ![]() Zdrówka dla Liliki Cytat:
![]() p.s. czemu mój tż nigdy tak mnie nie zaskoczył oprócz tego nie zgłaszam innych zażaleń ![]() Sesja chyba się udała. Foto młody, sympatyczny, widać ze dopiero startuje w zawodzie, ale bardzo dbał o dobre światło więc zgodziłam się na zdjecia w staniku, a nawet kilka jest takich że trzymam dłońmi piersi, albo tż je zakrywa ale mamy też zdjecia takie jak chciałam w ubraniach tak na pamiatkę a 6 marca idziemy ogladać. Cyknął ponad 150 zdjeć i mówi że jest zadowolony |
|||
|
|
|
#1922 | |||
|
Zakorzenienie
|
widzę, że w nazwie już Patka
![]() śliczny dzidziuś ![]() Tabu do śmiechu i rumikub do myślenia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Hej! ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- Cytat:
czekam na efekt
|
|||
|
|
|
#1923 |
|
Zakorzenienie
|
super Goldi! Nie moge sie doczekac Waszych zdjec
![]() dziekuje za komplementy odnosnie malucha haha ![]() wstalismy i maz robi nam tosciki ale dzis to mam nadspane bo maz wczoraj przyszedl z pracy taki zmeczony (rozchorowala sie jedna kolezanka i tz od 2 tyg dziala na 2 stanowiskach) ze juz o 19 sie polozyl, wiec ja tez i teraz mam nadspane haha---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Ana Patka to juz byla zanim w ogole zostala zaplanowana haha ale jeszcze nie wiadomo czy bedzie chlop czy baba ![]() Bzyczka wspolczuje stresow wiem cos o tym bo jak moj brat byl maly to przez przytrzasnelam mu przez przypadek paluszki...nie wiedzialam ze za mna idzie i jakos wlozyl palce w szczeline drzwi i tragedia gotowa...palce mu zsinialy i dodatkowo chyba paznokcie schodzily ale na szczescie sa cale...
|
|
|
|
#1924 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tym razem musialam bo przeciez brakowalo ![]() :zdjecia beda na pewno piekne ![]() Cytat:
slicznie ;D a chlopak to jak by sie mial nazywac?
|
|
|
#1925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ostatnio tez jakos spodobal mi sie Filip hahaha a dla dziewczynki caly czas mialo byc Patrycja ale ostatnio zastanawiam sie tez nad Alicja (chociaz Ala mi sie nie bardzo podoba), Joanna i Aleksandra tylko bylyby jaja jakbym ostatecznie zdecydowala sie na inne imie bo wszyscy juz do Patki sie przyzwyczaili ![]() mysle o tym zeby dzidzi nie utrudnic zycia w razie jakbysmy chcieli zostac w de... Bo np bardzo podoba mi sie moje nazwisko...po slubie maz i mama buczeli mi czemu sobie podwojnego nie wzielam, nawet sie zastanawialam czy aby dobrze zrobilam, ale teraz wiem ze podwojne byloby tylko utrapieniem
|
|
|
|
|
#1926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Patrycja ![]() ![]()
|
|
|
#1927 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chodziło mi o tego gacha dla Ciebie w ramach prezentu![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Kumpel z pracy Tż (Polak) wraz z żoną mieli listę imion, ktore im się podobają, przychodził do pracy, pisal jedno na tablicy i prosił o przeczytanie w sumie fajna metoda.
|
|
#1928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a metoda wyboru imienia super!!!
|
|
|
#1929 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1930 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1931 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jednym słowem liczysz na córę?![]() Cytat:
Samba testuj
|
||
|
|
|
#1932 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1933 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1934 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Wrzuć przepis po modyfikacji
|
#1935 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
Witam weekendowo ![]() Ja nawet nie wchodzę na wagę, bo nie chcę się załamywać Ale od poniedziałku chyba zaczynam trening...
|
#1936 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nio wlasnie nie wiem czy taka Patrycja przejdzie testy ale mozemy sprobowac hahaha nie wiem jeszcze czy tu zostaniemy ale na bank chce polskie imie bo przeciez nie nazwe corci Helga poza tym nosze w sobie 100% Polaka - dzien bez Prince Polo jest dniem straconym zadne nawet najbardziej wymyslne niemieckie slodycze go nie zastapia hahaha ![]() Cytat:
byleby tylko zdrowe bylo Tz bardzo chcialby corke i to on caly czas do brzuszka Patka wola, ale chlopca na pewno bedzie tak samo kochal tylko jest jeden problem... boi sie ze chlopak mu bedzie podbieral jego zabawki hahaha ale mu tlumacze ze jak bedzie chlopak to beda samochodziki i kolejki i drugie dziecinstwo dla niego (tz sie zawsze zali ze marzyl o kolejce i nie dostal) a jak dziewczyna to tylko lalki hahah ![]() wrocilismy od lekarza... maz ma zapalenie spojowek... biore sie wlasnie za obiados.... schabowy z zasmazana kapucha... o ile kapucha od babci jest jeszcze jadalna i o ile przelkne schabowego hahaha
|
||
|
|
|
#1937 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe ![]() Helga? może jednak?
|
|
|
|
|
#1939 |
|
Zakorzenienie
|
Gold już się nie mogę doczekać Twoich zdjęć
![]() Samba Patrycja - super. Ana, Iwka ![]() Będę miała mega ciężki tydzień przed sobą. ech... W poniedziałek mam zajęcia + Kółko + radę ped. wtorek - hospitacja dyrekcji, zastępstwo za koleżankę (więc od 7 do 16) + szkolenie + ang. Jak wyjde do pracy na 7 to wrócę przed 20. środa zajęcia + kółko czwartek: zajęcia + szkolenie + ang piątek : zajęcia i padam
|
|
|
|
#1940 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziewczyna nie da sobie w kaszę dmuchać![]() ![]() Myślę, że Patrycja dadzą radę wymówić Cytat:
|
|
#1941 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na samą myśl drżę... Powodzenia! |
|
|
|
|
#1942 |
|
Zakorzenienie
|
puzzzzzzelkiiiii
![]() ![]() ![]() Magda intensywnie ale sroda i piatek masz luz bo tylko swoje godziny bo jak mniemam kolko jest w ramach twojego pensum tyle ze z karcianych ale normalnie masz je co tydzien wiec luz bedziesz miala 2 intensywne oddech jeden intensywny i oddech
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2013-02-23 o 20:10 |
|
|
|
#1943 |
|
Zakorzenienie
|
Ana, Iwka
![]() Marta tak, tak. Aby wtorek przeżyć
|
|
|
|
#1944 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie ze w piatek dzwonilam do lekarza o to zaswiadczenie o ciazy a wczoraj rano mialam je juz u siebie? Masakra ale ta poczta tutaj dziala
ale ten druk wyglada troche inaczej niz w polsce i obok daty rozwiazania jest tez data ostatniego dnia pracy... I wpisali mi tam 30 lipca buahaha...no wiec chyba trzeba jednak szukac tej roboty a nie sciemniac...
|
|
|
|
#1945 | |
|
Zakorzenienie
|
spoko spoko dasz rade
Cytat:
a data ostatniego dnia wpracy - 30 lipca.. czyli do konca lipca mozesz pracowac? no jak pieknie to szukaj szukaj ![]() ![]()
|
|
|
#1946 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() dzięki za miłe słowa- ja też mam nadzieję, że zdjecia nam się spodobają ![]() mam do Was pytanko- czy na początek kupowałyście prześcieradła z ceratą, albo osobno? Bo ostatnio babeczka w sklepie mnie uświadomiła, że ceratka jest zbędna. Wtedy materac nie ma cyrkulacji powietrza i dziecko szybciej sie poci, no i dziecko ma przecież pieluchę co by zabezpieczyć materac przed zabrudzeniem U nas znowu śnieg, wczoraj siedziałam cały dzień w domu z lenistwa... ale dzisiaj muszę wybrac się do parku
|
|
|
|
#1947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#1948 |
|
Zakorzenienie
|
ja kładłam pod prześcieradło podkład do przewijania i wystarczało.
|
|
#1949 |
|
Zakorzenienie
|
ja jak mialam te podklady to sie na poczatku przydawaly do przewijana a pod materac mialam taka zwykla jakby folijke najtansza z tesco
teraz mamy podklad taki prawdziwy na gumce etc..
|
|
#1950 |
|
Zakorzenienie
|
A wiesz ja kupiłam 10 sztuk, 3 zużyłam w szpitalu i jedną mam jeszcze do dzisiaj w szafie u Lilki!
bo miałam taki turystyczny podkład składany, nawet dwa. Jeden na płasko się składał i wyglądał jak torebka z kieszonką na krem i chusteczki, a drugi taki większy że jak jedziemy gdzieś na 2-3 dni to pakuje tam ubrania Lilki i całą resztę potrzebną jej. Lila smarka i gorączkuje, oczka załzawione. Widać że chora. Wieczorem do apteki jechałam po vick mimo że powyżej 5 czy 6 roku zycia zalecany. Ale nic się nei dzieje w miejscu smarowania więc smaruję.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:10.

ja bym bardzo chciała wrócić do 52-55 kg
\
Chyba zęby mu idą, bo płaczliwy się zrobił i strasznie pcha wszystko do buzi.
dzieci faktycznie szybko rosną 
oprócz tego nie zgłaszam innych zażaleń

dzień skończył się płaczem i Lilki i moim i dobrze że tż się nie popłakał przy tym wszystkim ;( Lilka poszła do Darka do łazienki a on jej nie widział i przytrzasnął jej rączkę (chyba rączkę, bo nic nie widać), może sama skórę z kostek, albo paluszki tylko zdarzyła zabrać zanim całkiem zabrał. Całe szczęście nic jej się nie stało, nie spuchła łapka, nie zsiniała, rusza normalnie rączką i nie widać żeby ją bolało. Ale strachu było zanim nam pokazała dłoń