|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Wymianka w lutym
Hej
![]() ![]() Moje produkty: 1. Róż do policzków z INGLOT (ciemny, bardziej przypomina bronzer niż róż) raz przejechany pędzlem, okazało się, że jest dla mnie za ciemny ![]() 2. Perfymy do włosów z firmy FM zwiększające objętość - 50ml (NOWE) 3. Pomadka do ust z Golden Rose nr 53 4. Pomadka do ust pink diamonds nr 145 5. Próbka podkładu z rimmel stay matte kolor 103 11ml (nowa) 6. Krem OLAY skóra normalna/sucha 50 ml ( użyty 2/3 razy) 7. Eliksir do paznokci i skórek MARION 15ml (jest to taki olejek) nieużywany 8. Jedwabna kuracja do włosów zniszczonych i łamliwych MARION (odżywka bez spłukiwania ) 150 ml nieużywana 9. EVELINE spa balsam do ciała orchidea i kokos aż 500 ml!! opakowanie z pompką. nowy, nieużywany 10.NATURALNY krem na noc z firmy floressance (francuska firma kosmetyków naturalnych) 11. Peeling do twarzy z wyciągiem z drzewa herbacianego THE BODY SHOP nowy 12. Balsam silnie ujędrniający LIRENE maXSlim nowy 13. Rozświetlacz manhatan "my sexi plexi" używany 3-4 razy 14. Puder transparentny w kamieniu L'ambr użycie znikome JEŻELI KTOŚ CHCIAŁBY ZDJĘCIE DANEGO PRODUKTU, PISZCIE! Edytowane przez magda8494 Czas edycji: 2013-03-02 o 16:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymianka w lutym
Coś u mnie za:
2. perfymy do włosów z firmy FM zwiększające objętość - 50ml (NOWE) ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Przyczajenie
|
Masz fajne propozycje, ale jak już wspominałam, zamieniam się na większość rzeczy.. Wtedy bardziej opłaca się obu stronom.
![]() ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Hej ![]() ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie? podoba mi się kilka rzeczy
![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za balsam Eveline ?
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Podoba mi się 10.NATURALNY krem na noc z firmy floressance (francuska firma kosmetyków naturalnych)
oraz pomadki. Czy mogłabym zdjęcia? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic dla siebie nie widzę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
Niestety nie widzę nic dla siebie, pozdrawiam cieplutko
![]()
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
na teraz to w sumie tylko ten olejek do skórek
![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz coś u mnie za: 11. Peeling do twarzy z wyciągiem z drzewa herbacianego THE BODY SHOP nowy?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:12.