Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz.10 - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 11 części naszego wątku ??
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.11 8 14,04%
Kopniaki czuje już każda z nas, niedługo rodzić przyjdzie czas. V-VI 2013 cz.11 14 24,56%
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.11 4 7,02%
Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.XI 1 1,75%
Trzęsą się brzuszki, wychodzą pępuszki, niedługo ujrzymy maluszki. V-VI 2013 cz.11 8 14,04%
Kolejne wizyty za nami, snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.11 2 3,51%
Robią się z nas grubasy, ale w głowie nam bobasy. Mamy V-VI 2013 cz.11 1 1,75%
Ciężko nam się ruszać, więc spędzamy czas na pogaduchach. Mamy V-VI 2013 cz.11 0 0%
Tyjemy i płaczemy, za chwilę się śmiejemy - przez hormony szalejemy. V-VI 2013 cz.11 0 0%
Bejbik mnie kopie a ja colę żłopię? Mamy V-VI 2013 cz.11 1 1,75%
Fasolencja w brzuszek ciśnie, zaraz z tyłka mi wypryśnie. Mamy V-VI 2013 cz.11 0 0%
Mam żylaki, mam rozstępy no i brzuch mocno wydęty. Mamy V-VI 2013 cz.11 0 0%
Coraz większe brzuchy mamy, ale jeszcze nie pękamy. Mamy V-VI 2013, cz.11 12 21,05%
Powoli bać się zaczynamy, bo plan porodu już napisany. Mamy V-VI 2013 cz.11 4 7,02%
Wyprawki już kompletujemy i gadaniem się zajmujemy. Mamy V-VI 2013 cz.11 2 3,51%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-23, 19:48   #1351
sharpnowaja
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
Mam dziś kryzys cukrzycowy.........
kurcze to ja bym nic nie jadła- zupy, ser żółty, płatki z mlekiem to u mnie standard.
Biedactwo z Ciebie

co do picia alkoholu to rodzina TŻta w dalszym ciągu mi go "wciska" i za nic się zdają słowa że nie bo jestem w ciąży! Bo jeden kieliszek mi przecież nie zaszkodzi

Mysia za wózek

joasia za 25 tc
Stary 2013-02-23, 19:54   #1352
diabli
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz

Cytat:
Napisane przez happy blue Pokaż wiadomość
szkoda, że nikt za mnie nie podejmie decyzji
chłopcy jezdzili w graco quattro?
nie to byl jeszcze inny model, ale nie powiem Ci teraz jaki. musze siostry zapytac. tutaj mam fotke antka, nie moge znalezc nic starszego. na wiekszosci zdjec jednak spal w foteliku i go nakladali na wozek. bo oni bardzo duzo podrozuja i jak mlody zasnal w aucie to wygodniej bylo go zostawic.

siostra z kolei wozila szymka od samego poczatku w spacerowce na plasko. fotelik uzywala tylko w samochodzie. jego fotki juz tutaj wrzucalam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg graco.jpg (113,9 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg gracooo.jpg (152,9 KB, 15 załadowań)

Edytowane przez diabli
Czas edycji: 2013-02-23 o 20:39
diabli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-23, 19:57   #1353
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szprotka_mada Pokaż wiadomość
Wózek odebrany Podobno jest w super stanie, ale ocenie to sama, tylko nie wiem kiedy i jak go odbierzemy od kuzynki
za wozek

Cytat:
Napisane przez szprotka_mada Pokaż wiadomość
Zgaga mnie cholernie męczy od popołudnia... Masakra! Kudłaty będzie ten nasz Kubuś (podobno jak mocno męczy zgaga, to dziecku rosną włosy)
o tym samym pisalam, hehe. kudlate te nasze maluchy!

---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------

Cytat:
Napisane przez joooasia Pokaż wiadomość
pomarańcze... robisz smaka...

pozwoliłam sobie podpiąć pod link z walką i mogę powiedzieć, że na razie idzie
pyszne, z tesco. bez pestek, soczyste, slodkie :Pwybacz Ash

no to super, ze link dziala, bo juz myslalam, ze mnie tz wkreca
Stary 2013-02-23, 19:58   #1354
cloche
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
PYTANKO o siarę lecącą z piersi !
Czytam iż siara jest gęstą wydzieliną..
A mi wycieka coś bardziej wodnistego.. nawet kolor jakby "wodny" podbarwiony na żółto?
wtf?
oo, to może mi jednak siara pociekła? chociaż trudno to nazwać cieknięciem, taki kawałek gumy mi wisiał z jednego sutka a z drugiego coś się mikro-sączyło, bo mam żółte kropeczki na mojej białej koszulce
Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Dzięki, poszukam na allegro używki. Te maxi cosi wyglądają mi tańsze w necie, no i firmę kojarzę. Do tej pory nawet nie brałam pod uwagę, bo wszyscy w sklepach mówili o mura 4, a to chyba kubełkowe. Sprawdzę tą Eleę
mura absolutnie nie jest kubełkowa, patrz tutaj chociażby: https://www.youtube.com/watch?v=BVlzLLI9m7k rozkłada się na płasko
kubełkowego bym też nie brała, a murę wzięłam
cloche jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-23, 19:58   #1355
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Nie działają mi te linki.
trzeba pousuwac wszystkie spacje. inaczej robia sie czachy, wizaz blokuje
Stary 2013-02-23, 19:59   #1356
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

A co do zgagi i włosów z tego co wiem jest to mit

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-23, 20:00   #1357
Ashyshqa
Zakorzenienie

Cytat:
też czekam na okazję szukam na ebayu maclarena, w super stanie są za 400, 500 zł. tego grand tour'a nie mogłam nigdzie znaleźć, tak jakby jeszcze nie wszedł na polski rynek, a na zagranicznych stronach cena blisko 2000 alkbo więcej...

kurczę, leżała ze mną dziewczyna z cukrzycą, tak Wam współczuję ile razy musisz się kłuć?
Tu w Wawie w jednym sklepie sprzedawali go okazyjnie za 1350zł i dlatego o nim myśleliśmy. Ale pewnie już wszystkie im zeszły bo to już ponad miesiąc temu było... Ale pomyśl, nawet taki maclaren grand tour jest na dość ciężkim stelażu. Z czasem chciałabyś lekką parasolkę mimo wszystko. Z kolei ten maclarem techno xl, do którego też można włożyć miękką gondolkę to moim zdaniem jednak dla noworodka nie nie nadaje, zwłaszcza na polskich chodnikach... Więc opcja tania używana gondola a z czasem wypasiona spacerówka to chyba najlepsze rozwiązanie. Tym bardziej, że jesteś nastawiona na chustowanie, więc jeśli tylko Helenka, tak jak większość maluszków zaakceptuje chustę to tego wózka na razie za dużo używać nie będziesz. Jestem pewna, że znajdziecie dobrą okazję

Kłuć się muszę 4 razy dziennie, ale dziś to był mój pierwszy dzień i ze względu na różne zawiłości techniczne musiałam zrobić w sumie 7 dziabnięć Ale jeszcze daję radę klikać, więc chyba nie jest źle. Zobaczymy co będę mówić po tygodniu

Edytowane przez Ashyshqa
Czas edycji: 2013-02-23 o 20:02
Ashyshqa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-23, 20:03   #1358
maarchewka
Zakorzenienie

Cytat:
Tu w Wawie w jednym sklepie sprzedawali go okazyjnie za 1350zł i dlatego o nim myśleliśmy. Ale pewnie już wszystkie im zeszły bo to już ponad miesiąc temu było... Ale pomyśl, nawet taki maclaren grand tour jest na dość ciężkim stelażu. Z czasem chciałabyś lekką parasolkę mimo wszystko. Z kolei ten maclarem techno xl, do którego też można włożyć miękką gondolkę to moim zdaniem jednak dla noworotka nie nie nadaje, zwłaszcza na polskich chodnikach... Więc opcja tania używana gondola a z czasem wypasiona spacerówka to chyba najlepsze rozwiązanie. Tym bardziej, że jesteś nastawiona na chustowanie, więc jeśli tylko Helenka, tak jak większość maluszków zaakceptuje chustę to tego wózka na razie za dużo używać nie będziesz. Jestem pewna, że znajdziecie dobrą okazję

Kłuć się muszę 4 razy dziennie, ale dziś to był mój pierwszy dzień i ze względu na różne zawiłości techniczne musiałam zrobić w sumie 7 dziabnięć Ale jeszcze daję radę klikać, więc chyba nie jest źle. Zobaczymy co będę mówić po tygodniu
Ash a tobie powtarzali krzywą cukrową czy na podstawie jednego badania ożekają ze jest cukrzyca??

Wojtek
maarchewka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-23, 20:04   #1359
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cześć
Dopiero mam chwilę.

Najpierw do południa byłam 2h na spotkaniu i trochę zmarzłam, a potem zjedliśmy obiad i pojechaliśmy do auchana na zakupy. Lovela w Auchan 1,8 kg do białego i koloru za 19,74 zł A w drodze powrotnej, jakieś 5 min od domu, musieliśmy zmieniać koło , bo wjechaliśmy w mega dziurę, którą mąż zauważył w ostatniej chwili... Normalnie jak nie urok to sra.czka Ale za to na pocieszenie robimy domową pizzę Ciasto już rośnie , a ja biorę się za czytanie

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017

Edytowane przez JennyAniolek
Czas edycji: 2013-02-23 o 20:06
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-23, 20:05   #1360
sharpnowaja
Zakorzenienie

niunka szczerze to 308 i 326 podobają mi się najmniej z tych wszystkich kolorów, ale jeśli już to 308 bo ten pomarańcz jest jakiś taki dziwny - już ten wcześniejszy pomarańcz jest ładniejszy

Cytat:
Napisane przez maarchewka Pokaż wiadomość
no tak od Was na wizażu to tak, ale tak jak obcych to nie za bardzo.. bo wlasnie takie fora - akurat nie wiem czy wizaż) są opłacane..
zatrudnia sie np. firme która ma wygenerować ileśtam pozytywnych postów..
ja już kiedyś pisałam o tym, mój brat tak zarabiał. Co do wizażu to nie wiem ale co za problem założyć konto poudzielać się trochę a później komentarze kosmetyków itd. Dziewczyny biznes to biznes dlatego ja w żadne internetowe rankingi nie wierzę

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
tesciowa mojej siostry jak uslyszala, ze mam zgage stwierdzila, ze zgaga jest jak sie dzieci rodza z wlosami
moja mama nigdy nie miała zgagi a ja się urodziłam z czarną czupryną ja też nie mam zgagi a stawiamy na czuprynę lub łysą główkę bo ja miałam czuprynę a TŻ to chyba przez półtora roku był łysy za to teraz to on ma burzę włosów a ja to szkoda gadać
Stary 2013-02-23, 20:05   #1361
banka26
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sharpnowaja Pokaż wiadomość
kurcze to ja bym nic nie jadła- zupy, ser żółty, płatki z mlekiem to u mnie standard.
Biedactwo z Ciebie

co do picia alkoholu to rodzina TŻta w dalszym ciągu mi go "wciska" i za nic się zdają słowa że nie bo jestem w ciąży! Bo jeden kieliszek mi przecież nie zaszkodzi

Mysia za wózek

joasia za 25 tc
baty dla rodzinki Tz

jakos nie mam weny do pisania, zab mnie pobolewa ale w pn juz do dentysty - wytrzymam chyba
a MISIEK dzisiaj lata w brzuszku , adhd chyba ma heheh wystawil mi stope , a pozniej kolano kilka razyyy fajny widok
banka26 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-23, 20:06   #1362
Ashyshqa
Zakorzenienie

Cytat:
Ash a tobie powtarzali krzywą cukrową czy na podstawie jednego badania ożekają ze jest cukrzyca??
Nie powtarzali. Gdybym najpierw miała 50g i wyszłoby coś nie halo, to musiałabym robić 75g. A że od razu miałam tę większą dawkę to więcej badań do diagnozy już nie potrzebowali... Każdy lekarz patrząc na moje wyniki od razu stwierdzał: ocho, cukryca.
Stary 2013-02-23, 20:09   #1363
happy blue
Zadomowienie

Cytat:
Tu w Wawie w jednym sklepie sprzedawali go okazyjnie za 1350zł i dlatego o nim myśleliśmy. Ale pewnie już wszystkie im zeszły bo to już ponad miesiąc temu było... Ale pomyśl, nawet taki maclaren grand tour jest na dość ciężkim stelażu. Z czasem chciałabyś lekką parasolkę mimo wszystko. Z kolei ten maclarem techno xl, do którego też można włożyć miękką gondolkę to moim zdaniem jednak dla noworodka nie nie nadaje, zwłaszcza na polskich chodnikach... Więc opcja tania używana gondola a z czasem wypasiona spacerówka to chyba najlepsze rozwiązanie. Tym bardziej, że jesteś nastawiona na chustowanie, więc jeśli tylko Helenka, tak jak większość maluszków zaakceptuje chustę to tego wózka na razie za dużo używać nie będziesz. Jestem pewna, że znajdziecie dobrą okazję

właśnie- ciężki ten GT, a Techno- 8 kg?
skopiuję sobie Twój post i będę czytać w chwilach zwątpienia, bo masz absolutną rację, ja też tak myślę, ale czasem muszę to usłyszeć
tylko te gondole co wystawiają są jakieś takie.....lipne i brzydkie

Ta dziewczyna kłuła się sześć razy! Ta cukrzyca może zniknąć przed końćem ciąży...?
Stary 2013-02-23, 20:11   #1364
maarchewka
Zakorzenienie

Cytat:
Nie powtarzali. Gdybym najpierw miała 50g i wyszłoby coś nie halo, to musiałabym robić 75g. A że od razu miałam tę większą dawkę to więcej badań do diagnozy już nie potrzebowali... Każdy lekarz patrząc na moje wyniki od razu stwierdzał: ocho, cukryca.
aha
bo sobie pomyślałam jak to pawie oczko (?) z tym toxo miała jakieś problemy i to zależalo od laboratorium, że są różne wyniki..
chociaż tu oba wyniki są w jednym laboratorium..
mi się naturalnym wydaje powtórzenie badania by się potwierdziła diagnoza..ale może to badanie daje 100% jednoznaczne wyniki..

Wojtek
Stary 2013-02-23, 20:12   #1365
happy blue
Zadomowienie

Cytat:
nie to byl jeszcze inny model, ale nie powiem Ci teraz jaki. musze siostry zapytac. tutaj mam fotke antka, nie moge znalezc nic starszego. na wiekszosci zdjec jednak spal w foteliku i go nakladali na wozek. bo oni bardzo duzo podrozuja i jak mlody zasnal w aucie to wygodniej bylo go zostawic.

siostra z kolei wozila szymka od samego poczatku w spacerowce na plasko. fotelik uzywala tylko w samochodzie. jego fotki juz tutaj wrzucalam

słodcy są Twoi siostrzeńcy chyba ostatecznie kupię głęboki używany na pół roku, a potem Maclarena. Jeździłam nim w Grecji i był super
A Ty?
Stary 2013-02-23, 20:13   #1366
maarchewka
Zakorzenienie

teściowie przyjeżdzają jutro do Warszawy.. na szczęście nie mają czasu do nas wpaść.. uff

Wojtek
Stary 2013-02-23, 20:13   #1367
Aaś
Zakorzenienie

My z ash klujemy się 5 razy a ja dziś musialam za ktoryms razem chyba 6 bo za każdym razem klulam się za lekko
Ni i tak już do końca... Nic przyjemnego

Ale obok leży dziewczyna z taką cukrzyca normalna od dziecinstwa. I jest moim guru póki co

Edytowane przez Aaś
Czas edycji: 2013-02-23 o 20:15
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-23, 20:21   #1368
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość

mura absolutnie nie jest kubełkowa, patrz tutaj chociażby: https://www.youtube.com/watch?v=BVlzLLI9m7k rozkłada się na płasko
kubełkowego bym też nie brała, a murę wzięłam
dzieki, takiej instrukcji szukalam
ten maxi cosi Myszki tez sie tak "normalnie" rozklada?

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ----------

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Cześć
Dopiero mam chwilę.

Najpierw do południa byłam 2h na spotkaniu i trochę zmarzłam, a potem zjedliśmy obiad i pojechaliśmy do auchana na zakupy. Lovela w Auchan 1,8 kg do białego i koloru za 19,74 zł A w drodze powrotnej, jakieś 5 min od domu, musieliśmy zmieniać koło , bo wjechaliśmy w mega dziurę, którą mąż zauważył w ostatniej chwili... Normalnie jak nie urok to sra.czka Ale za to na pocieszenie robimy domową pizzę Ciasto już rośnie , a ja biorę się za czytanie
dzieki, ze o mnie myslisz wlasnie takiej ceny i wagi szukalam. hehe. trzeba jechac do auchan. codziennie mowie tz o innym markecie...lowczyni promocji
Stary 2013-02-23, 20:29   #1369
Ashyshqa
Zakorzenienie

Cytat:
właśnie- ciężki ten GT, a Techno- 8 kg?
skopiuję sobie Twój post i będę czytać w chwilach zwątpienia, bo masz absolutną rację, ja też tak myślę, ale czasem muszę to usłyszeć
tylko te gondole co wystawiają są jakieś takie.....lipne i brzydkie

Ta dziewczyna kłuła się sześć razy! Ta cukrzyca może zniknąć przed końćem ciąży...?
To może miała taką z insuliną, trzeba wtedy jeszcze jakieś inne pomiary robić.

Cytat:
aha
bo sobie pomyślałam jak to pawie oczko (?) z tym toxo miała jakieś problemy i to zależalo od laboratorium, że są różne wyniki..
chociaż tu oba wyniki są w jednym laboratorium..
mi się naturalnym wydaje powtórzenie badania by się potwierdziła diagnoza..ale może to badanie daje 100% jednoznaczne wyniki..
Już sama nie wiem co gorsze. Picie tego świństwa jeszcze raz, czy dieta nie słyszałam o nikim, kto miał to powtarzane...

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
My z ash klujemy się 5 razy a ja dziś musialam za ktoryms razem chyba 6 bo za każdym razem klulam się za lekko

Ale obok leży dziewczyna z taką cukrzyca normalna od dziecinstwa. I jest moim guru póki co
Ooo, cześć Aaś Jak tam samopoczucie? Mam nadzieję, że troszkę lepiej
Jak to 5 razy? Czy ja coś przeoczyłam 1. Na czczo, 2. 1h po śniadaniu, 3. 1h po obiedzie, 4. 1h po kolacji. Kiedy jeszcze??

No właśnie ja też się za lekko kilka razy ukłułam. Teraz ustawiłam sobię tę igłę tak między 3 a 4 i dobrze kłuje. Choć to boli jednak...

Dobrze, że masz kogoś w temacie w pokoju a jak szpitalne jadło? Trzymają się zaleceń cukrzycowych? Bo słyszałam, że różnie z tym bywa.

---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ----------

A z cukrzycą to juz nikt do końca ciąży nie sprawdza, czy zniknęła. Po ciąży odstawia się dietę, ale jeszcze przez 2 tyg się mierzy cukier. A 6 czy 8 tyg. po porodzie robi się jeszcze raz krzywą cukrową, żeby zbadać, czy minęła czy się dalej utrzymuje...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-23, 20:29   #1370
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
słodcy są Twoi siostrzeńcy chyba ostatecznie kupię głęboki używany na pół roku, a potem Maclarena. Jeździłam nim w Grecji i był super
A Ty?
a ja juz nic nie wiem siostra mnie najpierw namawiala na graco. w sumie myslalam, ze ten ich sobie wezme, ale kola zaczely skrzypiec, wiec wymiana sie nie oplaca zostawie sobie tylko baze i gondole, bo fotelik jest super i w testach swietnie wypadl.
najpierw namawiala na graco, pozniej zmienila zdanie, bo jednak cala zime trzeba bedzie juz w spacerowce jezdzic. i chyba lepiej wziac cos z wiekszymi kolami i bardziej zabudowane. i tak ogladamy te wozki i zmieniamy zdanie dosc czesto ostatnio zatrzymalo sie na tako perso, ale nie wiem czy to ostateczna wersja. ona graco jezdzila poltorej roku, pozniej do samolotu i na pobyt w CA kupila juz leciutka skladana spacerowke (chyba tez tako). spotkalam niedawno kolezanke z tako warrior i po sniegu swietnie sie go prowadzilo, fajne ma bajery. niby sporo odbiega od mojego typu lekkiego wozka (w stylu graco :P) ale jest fajny. ciezko podjac decyzje. na nic sie nie napalam, jeszcze jest czas. znajomi co jakis czas podsylaja kolejne propozycje, ze ktos tam cos ma do sprzedania...zobaczymy jak to sie pouklada
Stary 2013-02-23, 20:30   #1371
happy blue
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość

jak się trzymacie? bo my za kciuki za Was
właśnie to jest pewne pocieszenie, że wykryli u Was w miarę późno, też słyszałam o osobach, które od 6 tygodnia ciąży męczą się z tym.
Stary 2013-02-23, 20:34   #1372
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
A Ty?
happy jezuuuuuu! czemu mi nie mowisz, ze zalaczylam zla fotke?! tam na 2 nie ma graco hehehehe. zleje sie zaraz. to fotka jednego z wozkow znajomych znajomych itd.
ps. da sie jakos usunac fotke? :P
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg gracooo.jpg (152,9 KB, 18 załadowań)

Edytowane przez diabli
Czas edycji: 2013-02-23 o 20:37
Stary 2013-02-23, 20:35   #1373
Ashyshqa
Zakorzenienie

Cytat:
właśnie to jest pewne pocieszenie, że wykryli u Was w miarę późno, też słyszałam o osobach, które od 6 tygodnia ciąży męczą się z tym.
No właśnie, u mnie jeszcze tylko 11 tygodni Z każdym dniem krócej

Sprawdziłam właśnie sobie wyniki posiewu moczu - nie mam bakterii
Ciekawe czemu badanie ogólne mi takie kiepskie wyszło ale spoko, dobrze, że wszystko ok, chociaż w tej kwestii.
Stary 2013-02-23, 20:44   #1374
happy blue
Zadomowienie

Cytat:
happy jezuuuuuu! czemu mi nie mowisz, ze zalaczylam zla fotke?! tam na 2 nie ma graco hehehehe. zleje sie zaraz. to fotka jednego z wozkow znajomych znajomych itd.
ps. da sie jakos usunac fotke? :P

wiesz, że rozkminiałam, że to inny model i że w dodatku wygląda jak gondola?
to tylko pokazuje moją ignorancję w temacie
nie wiem czy da się usunąć?

---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

Cytat:
No właśnie, u mnie jeszcze tylko 11 tygodni Z każdym dniem krócej

Sprawdziłam właśnie sobie wyniki posiewu moczu - nie mam bakterii
Ciekawe czemu badanie ogólne mi takie kiepskie wyszło ale spoko, dobrze, że wszystko ok, chociaż w tej kwestii.
mamy dokładnie tydzień różnicy
za 29 tydzień, zaczęty dziś albo jak wolisz za skończony 28
i za czysty moczyk chichi
Stary 2013-02-23, 20:46   #1375
sharpnowaja
Zakorzenienie

o wózkach to ja się wam w ogóle nie wypowiem bo się tym nie interesuję ;p

jakaś zmęczona jestem, mam nadzieję że dobrze będzie mi się spało dzisiaj
kolorowych snów życzę
Stary 2013-02-23, 20:48   #1376
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz, że rozkminiałam, że to inny model i że w dodatku wygląda jak gondola?
to tylko pokazuje moją ignorancję w temacie
nie wiem czy da się usunąć?
poprawilam. zaloze sie, ze i tak wiekszosc z nas kupi predzej czy pozniej spacerowki-laski
Stary 2013-02-23, 20:50   #1377
Gwizdak
Zakorzenienie

O ja Cię.... chwile mnie nie ma,a tu nie dość, że nowa część, to jeszcze tyle stron...
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-23, 20:57   #1378
happy blue
Zadomowienie

Cytat:
poprawilam. zaloze sie, ze i tak wiekszosc z nas kupi predzej czy pozniej spacerowki-laski

ten Maclaren na którego się czaję waży 7,5 kg dla mnie to bardzo mało, potem to już tylko nóżki

---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

Cytat:

kolorowych snów życzę

masz już wózek?

ja zaproponowałam mężowi, że może On wybierze, na co zobaczyłam Jego skonsternowaną wielce minę i pytanie: a skąd ja mam wiedzieć jaki?
Stary 2013-02-23, 20:57   #1379
Ashyshqa
Zakorzenienie

Cytat:
mamy dokładnie tydzień różnicy
za 29 tydzień, zaczęty dziś albo jak wolisz za skończony 28
i za czysty moczyk chichi
Ja to sobie tak rozkminiam: dziś skończyłam 29 i przez najbliższy tydzień mam 29t i kolejne dni, nie nazywam tego 30-tym tygodniem, choć logicznie rzecz ujmując to jest to 30ty
i dla Ciebie za 28 tc

Cytat:

kolorowych snów życzę
To śpij dobrze! Ja też dziś padnięta jestem. Miałam makaskrycznie aktywny tydzień i bardzo się cięszę, że jutro nigdzie nie muszę iść. Do kościoła też nie pójde bo TŻ będzie na treningu, a potem w pracy a samej mam zabronione wychodzić... I męczy mnie skurcz za skurczem... Na szczęście moja nowa technika oddychania pomaga je szybko rozluźnić.
Stary 2013-02-23, 20:59   #1380
happy blue
Zadomowienie

mieści się w moim budżecie no i sama gondola!! co myślicie?

http://tablica.pl/oferta/wozek-z-okr...4c00ce3;r:4;s:

<żartowałam>

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości