![]() |
#901 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXII) - część VII
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#903 |
Zakorzenienie
|
Obzarlam się pizzy i teraz nic mi się nie chce. Do tego mam zaraz odwieźć malza do kumpla na męskie alkoholizowanie się. No i mam w planach Skalpel tylko ciekawe kiedy będę w stanie się ruszyć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#905 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#906 |
Zakorzenienie
|
Dobra, odwiozłam małża, mała śpi więc ja teraz mam wolne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#908 |
Zakorzenienie
|
zmieniałam se opatrunek bo bandsaz miałam w kupie
![]() zrobiłam sobie zdjecie palca tzn nie sobie a dla tzta zeby widział jak cierpie a małą siezajmuje 24 na dobe. I jak bedzie mi marudzil ze go boli cos albo bedzie zmeczony i to bedzie jego argument by dzieckiem sie nie zając to mu zdjecie przed nos powiesze ![]() Swoja droga palec mimo iz boli tak samo mocno to dzis niejest juz tak spuchniety.
#909 |
Zakorzenienie
|
mała nie chce jesc masakra a jak je to albo n brzuchu albo na boku albo na stojąco
![]()
#910 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Zazdroszczę ćwiczeń. Ja już nie jestem tak obżarta i z chęcią bym sobie poćwiczyła, ale jestem u mamy i akurat dzisiaj jest pełna chałupa ludzi. Mimo, że moja mama ma duże mieszkanie to w każdym pokoju ktoś. Powiem Wam, że już się wkręciła w ćwiczenia i brakuje mi jak nie ćwiczę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#912 |
Zakorzenienie
|
#913 |
Zakorzenienie
|
Jestem na chwilę.
![]() Blue, Wiktoria - to "tylko" ból. Mamcia - zdrówka dla Ami. Wanilka - siada prawidłowo! Kasik - mamusia istnieje, tylko ze zdobyczą trzeba cichutko siedzieć w kąciku, żeby niczego nie zauważyła. Używamy płynu Hipp i szamponu Emolium, a po kąpieli balsamu nawilżającego Hipp. Agunia - Ty masz mleczko w termoopakowaniu naturalnym. Kupiłam 3 różne, ale trzeciego jeszcze nie przetestowałam. W TT i BabyOno woda stygnie nawet w samochodzie, tylko wolniej. Edytowane przez Maciejka__ Czas edycji: 2013-02-23 o 18:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#914 |
Zakorzenienie
|
Właśnie, ja dzisiaj akurat mam czas na wizaż i doopa
![]() Małą zajmuje się dziewczyna mojego brata - ona jest w takim wieku, że już by chciała dzieciątko, ale jeszcze nie chcą się zdecydować. Poza tym mój brat uważa, że jeszcze jest na to za młody ![]() ![]() Ja żadnego haka na swojego nie mam, do tego raptem ze dwa razy w ciągu naszego związku udało mi się powiedzieć do niego "a nie mówiłam" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#915 |
Zakorzenienie
|
Pumas, te premium (chyba tak sie nazywają), zonaczysz na stronie MAMbaby. Nie podlinkuje, bo pisze na telefonie.
Maciejka, a co planujesz na jutro? ![]() Linka, soczek jablkowo-malinowy. |
![]() ![]() |
![]() |
#916 |
Rozeznanie
|
Wpisałam w google płyn do kąpieli babydream i wyskoczyły mi same strony z wiadomością że wykryto w nim bakterie i jest wycofany. Słyszałyście coś?
Mały już śpi, jakiś dziś nieswój tylko w kąpieli mu się podobało zachlapał nam pół sypialni. Edytowane przez allebazi Czas edycji: 2013-02-23 o 19:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#917 | |
Zakorzenienie
|
Ale miałam dzisiaj intensywny dzień. Na jutro się teście zapowiedzieli i trzeba było ogarnąć chałupę, a do tego jeszcze zachciało mi się robić porządki w ciuchach małej
![]() Tyle dobrego, że Lu dzisiaj super, wesoła, aktywna (aż momentami miałam wrażenie, że nadrabia dwa ostatnie dni ![]() współczuje ![]() Cytat:
![]() ale jednak czasem zdarza się, że chcę zabrać na wszelki wypadek moje mleczko odciągnięte i wtedy się przydaje ![]() ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- już dawno była taka sytuacja z jedną partią. Rossmann natychmiast wycofał ją ze sprzedaży, a wszędzie dawali info (w sklepach też), żeby zwrócić zakupiony żel z tej partii i oddawali pieniądze. Wg badań te bakterie czy coś tam były w tak małej ilości, że nie stanowiły żadnego zagrożenia, jednak rossmann i tak zdecydował się na wycofanie całej partii
![]() |
#918 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() My niedawno wróciliśmy ![]() ![]() ![]() ![]() nel_a dzięki wielkie za maila ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#919 | |||
Zadomowienie
|
Hello
![]() Jakaś taka skapcaniała dziś jestem ![]() Cytat:
![]() Ale... gdy sama miałam te 12-13 lat, pasjonowałam się podobną tematyką ![]() Miałam ze 13 lat, jak naciągnęłam matkę na "Małą encyklopedię kultury antycznej" (miałam to wydanie) i też czytałam ją godzinami, długie miesiące była na tapecie, tam też (w bibliografii) wynajdywałam inne pozycje, które mogłyby mnie zainteresować). Miałam jeszcze jakieś pozycje o 7 cudach świata - też mnie to fascynowało - ale nie pamiętam tytułów. Natomiast z typowej beletrystyki nic za bardzo nie doradzę, bo pomijając samą mitologię, czytałam raczej opracowania historyczne. Może kup więc coś właśnie w ten deseń, skoro powieści go zainteresowały, to może jakaś stosowna encyklopedyjka na ten temat też wzbudzi entuzjazm ![]() Cytat:
![]() Penaten ![]() Cytat:
Zwykła woda jest be, herbatki również. Mieszam jej te soki pół na pół z wodą, są wciąż na tyle słodkie, że wypija. Ostatnio jej się coś włączyło i potrafi wydudnić 150ml w 5 minut. Ale tylko wtedy, gdy sama sobie trzyma butelkę ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#920 | |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() U nas dziś w miarę ok. Mały troszkę marudził, zwymiotował w czasie jedzenia jabłka w kawałkach ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#921 |
Zakorzenienie
|
właśnie smażę krewetki na sklarowanym masełku. Do tego bagietka z masłem czosnkowym już gotowa
![]() ![]()
#922 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#923 |
Zakorzenienie
|
Hej! Poszli goscie, zmeczona jestem calym dniem, ogolnie mam problem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#924 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurde a jakby go tak na raczkach troszke polulac? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#925 | ||||||
Zakorzenienie
|
biedactwo malutkie, tak strasznie się rozchorowała...
![]() Cytat:
Baby Dream ad1. to coś w rodzaju funduszu inwestycyjnego. W tej chwili już niedostępny. Wpłaciliśmy 1000 zł przy założeniu i teraz przez 10 lat co mięsiąc mamy wpłacać 100 zł. Później przez kolejne 5 lat zgromadzone pieniądze mają pracować na %. I po 15 latach Leoś wraz z opiekunem prawnym będzie mógł odebrać zgromadzone tam pieniądze. ad2. aa sporo ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() współczuję ![]() Cytat:
![]() A nie możecie kąpać w łazience czy kuchni? My kąpiemy w łazience i jest to bardzo praktyczne. ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#926 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zazdroszczę urządzania poddasza ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#927 | |
Zakorzenienie
|
Ufff przejadłam się
![]() ![]() aha, odebrałam dzisiaj książeczki, ta Dotknij i Poczuj: Stworzenie to szału nie robi w sumie, spodziewałam się czegoś lepszego, więcej tych różnych faktur, a tu po jednej na dwie strony i to takie słabe (przynajmniej póki co Lu nie za bardzo interesują). Tylko tymi włochatymi się na chwilę zajęła, ale szybko znudziła. Za to księga dźwięków, oooo to co innego! I jakość wykonania też jak dla mnie super ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Phdwao to porozmawiaj z tą panią, żeby go jednak przekładała. Bo bez sensu, żebyście się męczyli i Wy i mały. Wiadomo, że w spacerówce nie wyśpi się tak jak w łóżeczku ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- ![]()
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2013-02-23 o 20:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#928 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#929 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tylko nie wiedzieć (albo i wiedzieć) czemu, po karcie "bobas robi: łeee łeee" czy jakoś tak jest "tata mówi: ciiiii" ![]()
![]() |
#930 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:08.