O maleństwa się staramy i na dwie kreseczki czekamy :) Staraczki 2013r. - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-23, 13:04   #4051
justiii87
Zakorzenienie

Dot.: O maleństwa się staramy i na dwie kreseczki czekamy :) Staraczki 2013r.

Cytat:
Napisane przez paulinka009 Pokaż wiadomość
CZeść dziewczyny staram sie na bierząco podczytywać ale nie mam czasu odpisywać zrobilismy sobei weekend w kołobrzegu na urodzinki

pco już zostało wyjaśnione u mnie poza podstawowymi objawami dochodzi trądzik, nadmierne owłosienie na nogach i w okolicy pępka, no i odstający brzuszek chociaż jestem bardzo szczupła

Co do testów owu ja nei próbowałam i nie wiem czy w moim przypadku jest sens próbować poza tym stosujemy metode " co drugi dzień" hehe w każdym razie na pewno nie kupowała bym na allegro jak juz w jakiejś internetowej aptece albo stacjonarnej
A kiedy masz urodziny? Bawcie się dobrze

Ślubowałyśmy tego samego dnia
justiii87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-23, 13:06   #4052
fiona27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr Pokaż wiadomość
hej
a co tu tak cicho dzis?
Nie tylko dziś tu tak cicho....

Po południu ma zajrzeć koleżanka na jakieś winko to tez nie popisze zbyt dużo z Wami
fiona27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-23, 13:23   #4053
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiona27 Pokaż wiadomość
Nie tylko dziś tu tak cicho....

Po południu ma zajrzeć koleżanka na jakieś winko to tez nie popisze zbyt dużo z Wami
to szykuje sie Tobie mily wieczor . Ja z moja kolezanka zgrac sie nie mozemy jakos ostatnio

---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ----------

w ogole wczoraj z TZ zastanawialismy sie nad urlopem w tym roku . Wstepnie zaplanowalismy wypad do Belgii i Francji . A zeby bylo weselej chemy jeszcze z jakas para znajomych pojechac
wiecznie_pod_wiatr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-23, 14:08   #4054
madziusia222
Zadomowienie

GG do madziusia222

Cześc dziewczyny dziś i wczoraj coś tu cicho czyżby wszyscy pracowali nad potomkiem??

u mnie spokojnie dziś byłam znów na badaniu i w poniedziałek znów a w środę zapisałam się do lekarza z wynikami więc wszystkiego się dowiem, odebrałam dziś też wyniki z czwartku i się ucieszyłam że progesteron w normie bo szczerze mówiąc bałam się trochę że będzie za niski, ale jeszcze dwa razyu go robię żeby sprawdzic jak wzrasta, a moż ektóraś z was to wiem jak ten progesteron powinien wzrastac z dnia na dzien?? pozdrawiam Was i miłego weekendu

"Wiara to przekonanie o czymś, czego się jeszcze nie widziało. Nagrodą za tę wiarę jest zobaczyć to, w co się uwierzyło."

1.09.2012 Nasz dzień
madziusia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-23, 15:33   #4055
kasiunka8998
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość

Kasia ty sobie nic tam elektrycznego nie wsadzaj hahaha kup jakiś elektroniczny lepiej
współczuję tej dłuższej pracy, a będziesz mieć jakoś więcej płacone?
w rozpędzie walnęłąm gafę oczywiście, że kupię elektroniczny

jeśli dojdzie do skutku ten plan z wydłużonym czasem pracy to tak, będzie większa pensja ale coś za coś ...

Edytowane przez kasiunka8998
Czas edycji: 2013-02-23 o 15:35
kasiunka8998 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-23, 16:22   #4056
e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez morenica Pokaż wiadomość
Hej
Wieki mnie u Was nie było, ale mamy małe problemy rodzinne i nie ma kiedy.
Póki co nie mamy kiedy starać się o maleństwo...ja właśnie mam @ i myślę, że dopiero od wakacji zaczniemy się starać...jeśli nie po Nowym Roku.

Dla wszystkich przyszłych Mam gratulacje
Mam nadzieję, że miną jak najszybciej i będziecie mogli się w najbliższym czasie cieszyć starankami

Cytat:
Napisane przez Izetka_ Pokaż wiadomość
hej hej laseczki ja już po zakupach byłam w pepco i kupiłam parę rzeczy
a co Wy dzisiaj jakieś smutaski nic nie piszecie
Pochwal się co kupiłaś? ja mam zamiar zajechać w poniedziałek do pepco, może uda mi się kupić tą roletę bambusową do łazienki i jakieś żółte ramki

Cytat:
Napisane przez justiii87 Pokaż wiadomość
Pewnie wszystkie już śpicie ?
Ja dopiero wróciłam od rodziców z ploteczek i spać mi się nie chcę, więc biorę się za prasowanie zasłon które zakupiłam do sypialni bo jutro mam zamiar wieszać
Dziewczyny jesteście fankami blogów?
Pierwszy raz spotkałam się z blogiem o modzie dziecięcej: http://dzidziastyle.blogspot.com/sea...&max-results=7
Pokaż zasłonki
Czasami lubię poczytać sobie blogi, najczęściej są to blogi z rękodziełami, ale nie mam takich, na które wchodzę codziennie.
Blog o modzie dziecięcej podoba mi się ten
http://szafeczka.com/

Cytat:
Napisane przez didi610 Pokaż wiadomość
Witam się z Wami z rana,
przede mną dwa ciężkie dni pisania pracy mgr
Pociesz się tym, że jeszcze chwilą i będziesz panią magister

Cytat:
to szykuje sie Tobie mily wieczor . Ja z moja kolezanka zgrac sie nie mozemy jakos ostatnio

---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ----------

w ogole wczoraj z TZ zastanawialismy sie nad urlopem w tym roku . Wstepnie zaplanowalismy wypad do Belgii i Francji . A zeby bylo weselej chemy jeszcze z jakas para znajomych pojechac
Ale fajne wakacje ja też już nie mogę się doczekać naszych, jeszcze tylko 2 miesiące

Tak w ogóle to cześć dziewczyny

Dziś mi strasznie leci szybko dzień. Niedawno wróciłam z zakupów, K zrobił pizze i zabieram się za sprzątanie, bo podobno mamy mieć dziś gości.
e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-23, 18:18   #4057
Izetka_
Zadomowienie

Ewelika- kupiłam sześć kubków, białe w czarno szare wzory takie okrągłe ładniusie i do tego były po 3,99 a jak się dobrze z nich pije kawusie dzbanuszek do mleka do kawki biały klasyczny, ale też ładny organizer do szuflady na próbę, bo coś mi się zdają te przegródki małe i nie wiem czy się sprawdzą u mnieorganizer taki wiszący do szafy z myślą o szalikach, apaszkach i takich tam podkładkę zieloną filcową no i już nie pamiętam więcej coaaa i koszulkę do spania w motylki za 14,90

---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ----------

Cytat:
Napisane przez madziusia222 Pokaż wiadomość
Cześc dziewczyny dziś i wczoraj coś tu cicho czyżby wszyscy pracowali nad potomkiem??

u mnie spokojnie dziś byłam znów na badaniu i w poniedziałek znów a w środę zapisałam się do lekarza z wynikami więc wszystkiego się dowiem, odebrałam dziś też wyniki z czwartku i się ucieszyłam że progesteron w normie bo szczerze mówiąc bałam się trochę że będzie za niski, ale jeszcze dwa razyu go robię żeby sprawdzic jak wzrasta, a moż ektóraś z was to wiem jak ten progesteron powinien wzrastac z dnia na dzien?? pozdrawiam Was i miłego weekendu
super, że w normie oby tak dalej ja się na tym nie znam to nie pomogę

Michaś
02.07.2014r.
Izetka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-23, 20:02   #4058
Konto usunięte

Cytat:
Ewelika- kupiłam sześć kubków, białe w czarno szare wzory takie okrągłe ładniusie i do tego były po 3,99 a jak się dobrze z nich pije kawusie dzbanuszek do mleka do kawki biały klasyczny, ale też ładny organizer do szuflady na próbę, bo coś mi się zdają te przegródki małe i nie wiem czy się sprawdzą u mnieorganizer taki wiszący do szafy z myślą o szalikach, apaszkach i takich tam podkładkę zieloną filcową no i już nie pamiętam więcej coaaa i koszulkę do spania w motylki za 14,90
Kurcze no wszystko by mi się przydało co kupiłaś, a najbardziej chyba ten dzbanuszek do mleka Lubię pepco za to, że można fajne rzeczy tam kupić za niewielkie pieniądze

Ale tu dziś cisza

Siedzę i się nudzę, goście jednak nie przyjechali, ich strata nie spróbują pysznych rogalików moje mamy
e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-23, 21:40   #4059
Izetka_
Zadomowienie

już drugi dzień taką nudą tu wieje
aż mi smutno ,że nie mam co poczytac
jakoś tak dziwnie, zawsze jak wracałam z pracy to czym prędzej goniłam do lapka, żeby zobaczyc co u wszystkich słychac a tu nic nie słychac\

a ja po pracy już...tylko coś się kiepsko czuje, bo mnie w dole brzucha dzisiaj cos kłuje...ciągnie...aż momentami boli...chyba @ się zbliża...a wogóle wróciły mi nabrzmiałe piersi przed @, bo po poronieniu nie miałam żadnych objawów przed @...a zawsze wiedzialam, ze się zbliża po piersiach...no i wrócił symptom, bo z pół rozmiara większe już są

Michaś
02.07.2014r.
Stary 2013-02-23, 22:28   #4060
Malgos_12
Zakorzenienie

Cytat:

o fajnie a macie jakieś konkretne miejsca do zobaczenia czy idziecie na żywioł? jedziecie autkiem?

Cytat:
Napisane przez kasiunka8998 Pokaż wiadomość
w rozpędzie walnęłąm gafę oczywiście, że kupię elektroniczny

jeśli dojdzie do skutku ten plan z wydłużonym czasem pracy to tak, będzie większa pensja ale coś za coś ...
ja wiem Kasiu, ale to tak fajnie zabrzmiało
a co do pracy to pewnie szybko się przyzwyczaisz, a o której będziesz zaczynała?

[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;39413481]
Ale fajne wakacje ja też już nie mogę się doczekać naszych, jeszcze tylko 2 miesiące
[/QUOTE]
a macie już jakiś cel na wakacje, bo nie pamiętam czy mówiłaś?

Cytat:
jakoś tak dziwnie, zawsze jak wracałam z pracy to czym prędzej goniłam do lapka, żeby zobaczyc co u wszystkich słychac a tu nic nie słychac\

a ja po pracy już...tylko coś się kiepsko czuje, bo mnie w dole brzucha dzisiaj cos kłuje...ciągnie...aż momentami boli...chyba @ się zbliża...a wogóle wróciły mi nabrzmiałe piersi przed @, bo po poronieniu nie miałam żadnych objawów przed @...a zawsze wiedzialam, ze się zbliża po piersiach...no i wrócił symptom, bo z pół rozmiara większe już są
Izetko zobaczysz czy to @ czy to nie @, a kiedy powinnaś dostać?

No to ja powiem wam że wróciłam właśnie po pracy i poszłam do toalety i okazało się, że dostałam okres... tzn inaczej niż zazwyczaj, krew jest bardzo jasnego koloru... dziwne bo zawsze miałam jakieś plamienia najpierw, a tu nie dość że 3 dni przed terminem (ja nie pamiętam kiedy ostatnio miałam okres tak nieregularnie, zawsze był na czas) to jeszcze tak od razu...hmmm... nic mnie nie boli i to też dziwne, bo pomimo tego że biorę ten kwas to on mi zmniejszył ból, ale zawsze coś delikatnie czułam... organizm jest strasznie dziwnym urządzeniem, szkoda że nie zapalają się jakieś lampki kontrolne i w ten sposób można by było odczytywać jakieś "uszkodzenia".
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-23, 22:33   #4061
madziusia222
Zadomowienie

GG do madziusia222

Cytat:

HEJ IZETKA A MOŻE TO OBJAWY CZEGO INNEGO?? CZEKAMY RAZEM DO 28.02

JA JESTEM CODZIENNIE ALE RZECZYWIŚSCIE OSTATNIO COŚ DZIEWCZYNY SZWANKUJĄ, ZAJMUJĄ SIĘ CZYMŚ INNYM NAJWIDOCZNIEJ
U NAS DZIŚ NUDA OGLĄDAMY CAŁY WIECZÓR FILMY, SZCZERZE MÓWIĄC NIE OGLĄDALIŚMY NIGDY SAGI ZMIERZCH I MOJ TŻ JEST ZACHWYCONY, WCZORAJ 2 OBEJRZAL DZIŚ JEDEN I JESZCZE JEDEN W PLANACH

---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ----------

Małgoś współczuję że przyszła@, ale skoro to coś dziwnego to poczekaj jeszcze czy się rozkręci czy nie. Jest właśnie tk że jak zaczynamy sie starac to nasz organizm wysyła dziwne sygnały dziwnie się zachowuje i same się w tym gubimy powoli.

"Wiara to przekonanie o czymś, czego się jeszcze nie widziało. Nagrodą za tę wiarę jest zobaczyć to, w co się uwierzyło."

1.09.2012 Nasz dzień
Stary 2013-02-23, 22:45   #4062
ewann84
Rozeznanie

Cytat:

No to ja powiem wam że wróciłam właśnie po pracy i poszłam do toalety i okazało się, że dostałam okres... tzn inaczej niż zazwyczaj, krew jest bardzo jasnego koloru... dziwne bo zawsze miałam jakieś plamienia najpierw, a tu nie dość że 3 dni przed terminem (ja nie pamiętam kiedy ostatnio miałam okres tak nieregularnie, zawsze był na czas) to jeszcze tak od razu...hmmm... nic mnie nie boli i to też dziwne, bo pomimo tego że biorę ten kwas to on mi zmniejszył ból, ale zawsze coś delikatnie czułam... organizm jest strasznie dziwnym urządzeniem, szkoda że nie zapalają się jakieś lampki kontrolne i w ten sposób można by było odczytywać jakieś "uszkodzenia".
moze to jednak plamienie inplantacyjne ?
3mam qciuki oby tak bylo

ja sie zastanawialam dlaczego nic mnie nie boli na @ a jak widze zasluga kwasu moze byc:P

---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

no i witajcie jzeli ktos jeszcze nie spi
ewann84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-23, 22:45   #4063
madziusia222
Zadomowienie

GG do madziusia222

Cytat:
Napisane przez ewann84 Pokaż wiadomość
moze to jednak plamienie inplantacyjne ?
3mam qciuki oby tak bylo

ja sie zastanawialam dlaczego nic mnie nie boli na @ a jak widze zasluga kwasu moze byc:P

---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

no i witajcie jzeli ktos jeszcze nie spi
a kiedy sie NIESPODZIEWASZ @ ??

1.09.2012 Nasz dzień
Stary 2013-02-23, 22:52   #4064
Malgos_12
Zakorzenienie

Madziusia - powiem ci, że nawet mnie to nie obeszło, że dostałam @... w sumie się spodziewałam
Moja managerka mówiła mi dziś, że ona miała okres przez 4 miesiące pomimo tego, że była w ciąży ... ale muszę ją zapytać czy to był taki normalny "okres"
Tak sobie ostatnio myślałam, że zawsze chciałam mieć dziecko z początku roku, lub z wiosny więc pewnie życie tak mi spłata figla i sprawi, że tak będzie

Erwann - kurcze, ale jak tu w razie czego rozróżnić plamienie implantacyjne od okresu ?
Stary 2013-02-23, 22:56   #4065
ewann84
Rozeznanie

mialam dostac 28- niby tak wyliczylam bo mam niereg. ale zazwyczaj 33-34 dni
niestety od wczoraj plamie ;/ wczoraj b. delikatnie, ale dzis juz mocniej
zazwyczaj mam tak ze rano dostaje @ i biegne do lazienki i hlus:P
ale czasami - b. rzadko zdarzaja mi sie najpierw plamienia
tak wiec szykuje sie na kolejny cykl
i pilnie czytam wszystko co piszecie zeby wiedziec jak najwiecej.

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

Cytat:
Madziusia - powiem ci, że nawet mnie to nie obeszło, że dostałam @... w sumie się spodziewałam
Moja managerka mówiła mi dziś, że ona miała okres przez 4 miesiące pomimo tego, że była w ciąży ... ale muszę ją zapytać czy to był taki normalny "okres"
Tak sobie ostatnio myślałam, że zawsze chciałam mieć dziecko z początku roku, lub z wiosny więc pewnie życie tak mi spłata figla i sprawi, że tak będzie

Erwann - kurcze, ale jak tu w razie czego rozróżnić plamienie implantacyjne od okresu ?
wlasnie nie wiem, ja wczoraj czytalam i czytalam na ten temat bo tez myslalam ze u mnie moze jednak...
ale ile kobiet tyle opinii :P
wiec chyba do czasu az @ sie nie rozkreci nic nie wiadomo na 100%

Edytowane przez ewann84
Czas edycji: 2013-02-23 o 22:59
Stary 2013-02-24, 07:54   #4066
Konto usunięte

Cześć z rana wstaję powoli i szykuję się do kościoła. Ale to chyba ostatnia niedziela,że wstaję tak wcześnie, bo teraz pracę będę zaczynać o 7 i w niedziele będę spała jak najdłużej

Cytat:
o fajnie a macie jakieś konkretne miejsca do zobaczenia czy idziecie na żywioł? jedziecie autkiem?

ja wiem Kasiu, ale to tak fajnie zabrzmiało
a co do pracy to pewnie szybko się przyzwyczaisz, a o której będziesz zaczynała?

a macie już jakiś cel na wakacje, bo nie pamiętam czy mówiłaś?

Izetko zobaczysz czy to @ czy to nie @, a kiedy powinnaś dostać?

Najpierw stanęło na Chorwacji, ale teraz z powodu mojego stażu zastanawiamy się nad wypadem gdzieś w Polskę do jakiegoś spa

Cytat:
HEJ IZETKA A MOŻE TO OBJAWY CZEGO INNEGO?? CZEKAMY RAZEM DO 28.02

JA JESTEM CODZIENNIE ALE RZECZYWIŚSCIE OSTATNIO COŚ DZIEWCZYNY SZWANKUJĄ, ZAJMUJĄ SIĘ CZYMŚ INNYM NAJWIDOCZNIEJ
U NAS DZIŚ NUDA OGLĄDAMY CAŁY WIECZÓR FILMY, SZCZERZE MÓWIĄC NIE OGLĄDALIŚMY NIGDY SAGI ZMIERZCH I MOJ TŻ JEST ZACHWYCONY, WCZORAJ 2 OBEJRZAL DZIŚ JEDEN I JESZCZE JEDEN W PLANACH

---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ----------

Małgoś współczuję że przyszła@, ale skoro to coś dziwnego to poczekaj jeszcze czy się rozkręci czy nie. Jest właśnie tk że jak zaczynamy sie starac to nasz organizm wysyła dziwne sygnały dziwnie się zachowuje i same się w tym gubimy powoli.
To jak mój niby się śmiał, że to taki durny film jak ja mogę go oglądać, a na każdą premierę jako pierwszy mnie wyciągał
Stary 2013-02-24, 09:34   #4067
didi610
Raczkowanie

Hej dziewczyny,

Madzia ja oglądałam wszystkie części zmierzchu w kinie i czytałam książki mój był ze mną na 3 ostatnich częściach i nie narzekał ja bardzo lubię ten film, a widziałam reklamę ostatnią że na tvn poleci saga wiosną będę mogła sobie znowu pooglądać Jake'a ale ciiii:P

Izetka a może te bolące piersi to jednak nie objaw @ ;>
mnie od dwóch cykli nie bolały więc jak zaczną boleć to będę się zastanawiać i faktycznie mało nas ostatnio tutaj, ale to chyba w weekendy tak jest.....zalatane gdzieś wszystkie
ja niestety ślęczę nad pracą ale jak dobrze pójdzie to dzisiaj drugi rozdział będzie gotowy

Małgoś czytałam, że można mieć krwawienie w ciąży, ale nie jest to okres i raczej okresu nie przypomina, to może być faktycznie jasna krew lub połączona ze śluzem.....

25.08.2012r.

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwych opcji. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co?? Od życia dostaniesz i tak to, czego kompletnie się nie spodziewasz."
didi610 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 09:40   #4068
Izetka_
Zadomowienie

Witam Witam
Siedzę sobie z kawusią ale na 12 do pracy chlip chlip zapomniałam napisac wczoraj , że zakupiłam również małą doniczusię i rzeżuchę i zasiałam już ją, żeby zobaczyc jak jej długo zajmie wyklucie, bo mam drugą jeszcze, żeby pieknie wyglądała na święta

Madziusia- spokojnie czekamy, ja raczej czekam niż nie...bo nie był to za bardzo pracowity cykl...odpuściliśmy , więc pewnie przylezie

Małgoś- z tego co czytam to w tym miesiącu coś przyjścia @ się przyspieszyły może wiosna idzie bo jak mi sie cos przestawia to zazwyczaj na wiosne albo na zime, nie wiem dlaczego , ale tak mam

---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ----------

Cytat:
Hej dziewczyny,

Madzia ja oglądałam wszystkie części zmierzchu w kinie i czytałam książki mój był ze mną na 3 ostatnich częściach i nie narzekał ja bardzo lubię ten film, a widziałam reklamę ostatnią że na tvn poleci saga wiosną będę mogła sobie znowu pooglądać Jake'a ale ciiii:P

mnie od dwóch cykli nie bolały więc jak zaczną boleć to będę się zastanawiać i faktycznie mało nas ostatnio tutaj, ale to chyba w weekendy tak jest.....zalatane gdzieś wszystkie
ja niestety ślęczę nad pracą ale jak dobrze pójdzie to dzisiaj drugi rozdział będzie gotowy

Małgoś czytałam, że można mieć krwawienie w ciąży, ale nie jest to okres i raczej okresu nie przypomina, to może być faktycznie jasna krew lub połączona ze śluzem.....
to super sobie radzisz z tym pisaniem właśnie miałam pisac jak Ci idzie no z tymi krwawieniami to prawda, jak się @ nie rozkręci to trzeba się zastanowic nad tym

Michaś
02.07.2014r.
Stary 2013-02-24, 09:42   #4069
didi610
Raczkowanie

Izetka a gdzie pracujesz? w niedzielę do pracy, współczuję....

przychodząca za wcześnie @ jako zwiastun wiosny hehe dobre
a skoro te wredne @ miały zamiar przyjść to niech przychodzą szybciej, będziemy mogły szybciej zacząć przytulaski

25.08.2012r.

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwych opcji. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co?? Od życia dostaniesz i tak to, czego kompletnie się nie spodziewasz."
Stary 2013-02-24, 09:52   #4070
Izetka_
Zadomowienie

Cytat:
Izetka a gdzie pracujesz? w niedzielę do pracy, współczuję....

przychodząca za wcześnie @ jako zwiastun wiosny hehe dobre
a skoro te wredne @ miały zamiar przyjść to niech przychodzą szybciej, będziemy mogły szybciej zacząć przytulaski
tak tak i skończą się myślenia i nadzieję...zapewne złudne...i znowu do roboty Panie Złoty
a ja w sklepie z blielizną pracuję nic specjalnego , ale zawsze coś

Michaś
02.07.2014r.
Stary 2013-02-24, 10:00   #4071
didi610
Raczkowanie

Cytat:
tak tak i skończą się myślenia i nadzieję...zapewne złudne...i znowu do roboty Panie Złoty
mmm ale fajnie, pewnie masz ciekawą kolekcję bielizny ja muszę sobie coś zakupić, bo majtasy babuni nie pasują na wiosnę może mi polecisz jakieś fajne firmy? na ślub miałam samantę, ale nie będę dawać za bieliznę na codzień po 200zł :/

Ty do pracy, ja w sumie też, bo planuję spędzić w książkach najbliższe 7 godzin :/
a potem idę się odchamić z koleżanką na jakąś pizzę lub sałatkę
życzę Wam udanego dzionka i piszcie co tam u Was się dzieje

25.08.2012r.

Stary 2013-02-24, 10:02   #4072
madziusia222
Zadomowienie

GG do madziusia222

Cytat:
Hej dziewczyny,

witam dziewczyny z rana , moj tz jeszcze śpi !!!!

didi co studiujesz, o czym piszesz prace?

1.09.2012 Nasz dzień
Stary 2013-02-24, 10:04   #4073
Izetka_
Zadomowienie

Cytat:
mmm ale fajnie, pewnie masz ciekawą kolekcję bielizny ja muszę sobie coś zakupić, bo majtasy babuni nie pasują na wiosnę może mi polecisz jakieś fajne firmy? na ślub miałam samantę, ale nie będę dawać za bieliznę na codzień po 200zł :/

Ty do pracy, ja w sumie też, bo planuję spędzić w książkach najbliższe 7 godzin :/
a potem idę się odchamić z koleżanką na jakąś pizzę lub sałatkę
życzę Wam udanego dzionka i piszcie co tam u Was się dzieje
hehe to udanego wypadu
a ja mogę Ci polecic (nie wiem jaki rozmiar nosisz)takie marki : KINGA, AVA, NIPPLEX, GAIA(dobra na duże biusty), no trochę tego jest

Michaś
02.07.2014r.
Stary 2013-02-24, 10:07   #4074
madziusia222
Zadomowienie

GG do madziusia222

Cytat:
Witam Witam
Siedzę sobie z kawusią ale na 12 do pracy chlip chlip zapomniałam napisac wczoraj , że zakupiłam również małą doniczusię i rzeżuchę i zasiałam już ją, żeby zobaczyc jak jej długo zajmie wyklucie, bo mam drugą jeszcze, żeby pieknie wyglądała na święta

Madziusia- spokojnie czekamy, ja raczej czekam niż nie...bo nie był to za bardzo pracowity cykl...odpuściliśmy , więc pewnie przylezie

Małgoś- z tego co czytam to w tym miesiącu coś przyjścia @ się przyspieszyły może wiosna idzie bo jak mi sie cos przestawia to zazwyczaj na wiosne albo na zime, nie wiem dlaczego , ale tak mam

---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ----------

to super sobie radzisz z tym pisaniem właśnie miałam pisac jak Ci idzie no z tymi krwawieniami to prawda, jak się @ nie rozkręci to trzeba się zastanowic nad tym
izetka ale wiosenne kwiatki u Ciebie w av.

macie rację z tym pośpiechem @, ja już czuję jakieś dziwne bóle jak na @ trochę i wcale się nie zdziwię jak przyujedzie wcześniej niż 28.

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

Cytat:

izetka podobałaby mi się taka praca, musisz kobitkom dobierac rozmiary itp, znasz się na tym? bo podobno większośc kobiet chodzi w zle dobranych stanikach...

1.09.2012 Nasz dzień
Stary 2013-02-24, 10:07   #4075
didi610
Raczkowanie

Izetka a mój to jaki? 75C lub 75D

Madzia studiuję Transport i logistykę ale pracę piszę o technikach negocjacji

25.08.2012r.

Stary 2013-02-24, 10:23   #4076
Izetka_
Zadomowienie

Cytat:
Izetka a mój to jaki? 75C lub 75D

Madzia studiuję Transport i logistykę ale pracę piszę o technikach negocjacji
to podobny do mnietylko ja się mieszczę czasem w obwód 70 ladnie leży kinga i ava, ja osobiście wyglądam super w tych firmach

---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ----------

Cytat:
izetka ale wiosenne kwiatki u Ciebie w av.

macie rację z tym pośpiechem @, ja już czuję jakieś dziwne bóle jak na @ trochę i wcale się nie zdziwię jak przyujedzie wcześniej niż 28.

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

izetka podobałaby mi się taka praca, musisz kobitkom dobierac rozmiary itp, znasz się na tym? bo podobno większośc kobiet chodzi w zle dobranych stanikach...
no dobieram , ale powiem Wam , że to ciężka sprawa wytlumaczyc na czym to polega i jakie są zasady, i dużo babek patrzy na Ciebie jak na kosmitkę i albo nie chce przyjąc poprawnej wersji i kupuje po swojemu albo wychodzi z niczym...trochę się tego uczyłam bo trochę spędziłam lat w kosmetykach i to zupełnie inna bajka dla mnie była...

Michaś
02.07.2014r.
Stary 2013-02-24, 11:53   #4077
minimini333
Rozeznanie

witam
dziś się z pracy melduję no cóż takie życie, zaczynam powoli wariować, na siłę szukam objawów implantacji, wkręcam sobie że tym razem to już na pewno się udało
a potem@ i wielkie rozczarowanie

mój rozmiar biustonosza to 65B-po wizycie u brafiterki
wcześniej upychałam się w 75Co jaka ja głupia byłam,

Edytowane przez minimini333
Czas edycji: 2013-02-24 o 13:32
minimini333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 12:21   #4078
ewann84
Rozeznanie

Hej dziewczynki ))
Cytat:
Nie wiem czy to Cię pocieszy ale ja też do pracy lecę
Za to w tygodniu będziemy w jakiś dzień leniuchowaly!
Stary 2013-02-24, 13:56   #4079
Malgos_12
Zakorzenienie

Hej

U mnie wczoraj padł prąd na całym osiedlu - i co tu robić w takiej sytuacji a że było po 22-giej to poszłam spać
Biedny tż-cik chciał oglądać walkę Gołoty z Saletą

U mnie krwawienia całkowity brak ... tamte parę kropli było bardzo czyste i na nich się skończyło... ehhh przez te starania to mi się rozreguluje przede wszystkim mózg no nic czekam na @ do 26-tego

Izetko a dla mnie też coś byś miała?? ja mam angielskie 32 E (albo DD) (to coś koło 70E w PL)
Stary 2013-02-24, 13:58   #4080
meduzka88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez fiona27 Pokaż wiadomość
Cześć

Nie powiem bo mi testy owu bardzo pomogły bo po nich szybko zaszłam w ciążę, ale nie mam przekonania do tych z allegro wolę troche wiecej zapłacić, ale kupić w aptece.
Tak sobie myślę, że tym razem dam sobie spokój z testami tylko bedę się cieszyła starankami bo @ mam dość regularne więc w miarę łatwo wyznaczyć mniej więcej dzień owu.
Maż wraca w marcu więc oficjalnie od następnego miesiąca startuje z 1 cyklem

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

Dziwne, że w aptekach nie mogłaś dostać testów

---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------

Jakoś nie przepadam za blogami

Byłam w pięciu aptekach i w żadnej z nich nie mieli testów owulacyjnych

http://www.suwaczki.com/tickers/860i2n0a6g42567u.png
meduzka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości