|
|
#2371 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Matki, żony, kochanki- czyli zazdrośnice po raz 64!
Cytat:
![]() Cytat:
Czarnula ta druga jest super idealnie pasuje na ślubu![]() Cytat:
ja bym jednak zaprosiła najbliższych, nie wyobrażam sobie tego dnia bez nich. Cytat:
![]() Cytat:
przerażające paznokcie będziesz wspaniałą królową śniegu - dzieci będą uciekały![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() wczoraj przekonałam męża na Deszczową Piosenkę w Romie i to jeszcze w strefie deszczowej (chociaż musiałam nad nim trochę popracować )dzisiaj jedziemy do Gdyni na urodziny kuzynki a jutro wspólny obiad z teściami, ciocią i babcią ![]() udanego weekendu!
|
|
#2372 |
|
Zakorzenienie
|
Osz i jak? bo moi rodzicie dziś na to idą
|
#2373 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
powodzenia na tym obiedzie |
|
|
|
|
#2374 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() uwielbiam kupować maluteńkie ciuszki, szczególnie dla dziewczynki
|
|
|
#2375 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale dojrzała ![]() nie dziwię się, mi też by się nie chciało. Cytat:
nie jestem wielką fanką Goslinga, ale szkoda by było, jakby płakał Dobry dzień paskudny, bleee! pozałatwiałam sprawy, pojeździłam, pomigdaliłam się z oblubieńcem, więc ćwiczenia zaliczone dziś odkryłam, że minimalnie zmniejszyły mi się bryczesy!!! schudłam kilka kilo ledwie, ale ubrania mam tak luźne niektóre, że P. się śmieje, że wyglądam, jakbym była dzieckiem i ukradła mamie zakwasów brak ale nie chcę przegiąć, więc dziś robię planowaną przerwę no to idę kończyć obiad, obejrzeć BBT i szykować się na małe party
Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2013-02-23 o 16:31 |
||
|
|
|
#2376 |
|
Zakorzenienie
|
co tu tak pusto?
![]() cały dzień przespałam wstałam o 12, o 14 poszłam znów spać i wstalam o 17 planowałam dzień pod kocem, ale nie aż tak![]() dopiero teraz zafarbowałam włosy, wstawiłam pranie i zaraz machnę ewkę
|
|
|
|
#2377 |
|
Zakorzenienie
|
Też zauważam, że pusto.
I nic nie zrobiłam dziś oprócz zakupów, odcineka GA i spania w ciągu dnia. Ale marnotractwo czasu, aż żal :P Oczywiście jak to zwykle bywa randka weekendowa z TŻtem nie wypaliła ![]() czarnula Nowy pomysł sukienki ślubnej - super!!! Lepsza niż tamta, śliczna, zwiewna...
|
|
#2378 |
|
Zakorzenienie
|
hejo
![]() my dzisiaj wstalismy od rana psozlismy po zakupy spozywcze do biedrony zjedlismy pycha sniadanie. po sniadaniu na miasto połazic po sklepach. w koncu zamowilismy sushi z art sushi i po prostu jestesmy zachwyceni na pewno bedziemy smakoszami ![]() wrocilismy na chwile do domu z tz siostrą i stwierdzilismy ze rpzydalby sie nowy czajnik i w najwiekszej sniezycy zapylalismy z naszego zadupia do czajnik do selgrosu ![]() tyle u nas aktywna sobota az mnie nogi bolą ![]() ![]() czarna ta sukienka ślicznaaa ![]() frezi ale pazuryyyy nie lubie szponów ale na sesje idealne ![]() kawa czemu was frezi wystawiła? carmi ta twoja wspolokatorka niczym moja kolezanka i weź tu zrozum babe o co kaman
|
#2379 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi, ale ty jesteś twarda, że tak prężnie chodzisz na siłkę. Podziwiam!
Cały dzień spędziłam w galerii, kupiłam przypadkiem sukienkę z Orsaya i mam nadzieję, że się z niej nie rozmyślę Poza tym jutro spotykamy się z DJ-em. Naj, to bardzo budujące, że tak niewiele, a człowiek już się zmienia Czarna, teraz to sukienka mi się podoba i jest jak najbardziej odpowiednia na ten dzień ![]() I mam takie pytanie: do jakiego dermatologa w Krakowie polecacie się udac? (Krakowianki)
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2013-02-23 o 22:38 |
|
|
|
#2380 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje
---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ---------- Cytat:
A dlaczego nie wypaliła? Dziękuje ---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- Dziękuje ---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:56 ---------- Kto tu się czai i nic nie pisze widzę na pasku 10 użytkowników ![]() ---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:57 ---------- med fajna ta sukieneczka nawet, macie już jakieś pomysły myzyczne? Będzie jakieś zabawy prowadził? Oczepiny... Czy liczycie na propozycje dj?
|
|
#2381 |
|
Zakorzenienie
|
Med - niestety Ci nie pomogę, sama powinnam iść ale jakoś w krk się nie zebrałam jeszcze by kogoś znaleźć
|
#2382 |
|
Zakorzenienie
|
Smerf, a orientujesz się, czy w Scanmedzie można iść na NFZ? Bo w sumie średnio uśmiecha mi się wydawać 100zł na wizytę + ponad 200 na zabiegi i jeszcze trochę na leki...
Czarna, właśnie jutro wszystkiego się dowiemy. Byłoby fajnie, gdyby prowadził jakieś zabawy I jest rówieśnikiem A., bo to jego kolega.
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2013-02-24 o 00:02 |
|
|
|
#2383 |
|
Zakorzenienie
|
a co tu tak pusto?
|
|
#2384 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem
|
#2385 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A tu ciągle pusto. Haalooo, dziewczyyyynyyy!! Prawie wszystkie wsysło
|
|
|
#2386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- O masz, a to Ci wymyślił. Choć w sumie racji trochę ma, a randka tak czy tak się odbędzie tylko troszkę później
|
|
#2387 |
|
Zadomowienie
|
Dobry!
Spodziewałam się z 10 str do przeczytania a tu cisza.... spędziłam wczoraj miły wieczór z moim...w zasadzie żadnego filmu nie obejrzeliśmy za to oglądaliśmy mieszkania, meble etc... ![]() Mama B pyta kiedy ustalimy termin ślubu, nie wiem gdzie ona się tak spieszy ![]() ![]() Ale miałam sen, śniło mi się, że pakowałam się na wakacje, szykowałąm nawet dziecięce ciuszki, tylko dziecka nigdzie nie było ![]() ![]() przyszedł B i oświadczył mi się pamiętam nawet jak wyglądał pierścionek, był z białego złota a na wewnętrznej stronie miał taki wielki napis W.KRUK a później pojechaliśmy na wakacje to był jakiś rejs i wakacje na gorącej plązy... pamietam, że pierścionek nosiłam na środkowym palcu, pomimo tego, że on rozmiarem był dobry na palec serdeczny...Przy tym pakowaniu dostałam również pierścionek od jakieś starszej pani, też z brylantami dodatkowo z szafirem i też musiałam nosić na środkowym palcu... i jak mam ten sen rozumieć??? B mi wczoraj naprawił zamek w płaszczyku i będę miała "nowy" płaszczyk na wiosnę
|
|
#2388 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry, jak tam dziewczyny wczorajszy wieczór spędzałyście?
---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Cytat:
|
|
#2389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- zwłaszcza na Armii Krajowej, ale w innych placówkach też na NFZ pójdziesz. Najlepiej przedzwoń i się zapytaj
|
|
|
|
|
#2390 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja mam dziwne sny ostatnio ![]() ![]()
|
|
|
#2391 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2392 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#2393 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2394 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ponarzekałam na wczoraj, a teraz mi wszystko ucięło, więc nic już nie napiszę, o!
|
|
|
|
#2395 |
|
Zakorzenienie
|
Ponarzekaj najeczkooooo
bo nic tu się nie dzieje, a tak to ponarzekamy z Tobą ![]() marg jak dla mnie cały ten sen oznacza, że.... będziesz bogata!!! Tyle pierścionków z brylantami, szafirami...
|
|
#2396 | |
|
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Jovi podoba mi się taka interpretacja tego snu
|
|
|
#2397 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() a ja chora jestem od czwartku..i dzisiaj chyba jakieś apogeum tej choroby, bo czuję się fatalnie i dużo gorzej niż wczoraj.. dobrze chociaż, że wczoraj zrobiłam sobie gar zupy więc dzisiaj tylko leżeć będę i nic nie robić.. |
|
|
|
#2398 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma co pisać w sumie
zostałam na chwilę z małżeństwem, które ma maleńkie dziecko, i facetem, który ma dwoje dzieci. Wyszło, jaka to ja jestem niedojrzała, choćby dlatego, że w życiu nie chciałabym mieszkać w domu ("zmieni Ci się, jak będziesz mieć rodzinę"), że nie jestem fanką dzieci, że po narzekaniach na nieprzespane noce mówię: "świetna reklama macierzyństwa ", że na słynne "za nic bym nie zamienił bycia ojcem" mówię: "dobra, daję świetnego tableta za Twoją chrapiącą dwulatkę", czego nikt nie pojmuje jako żart że na teksty: "kiedy Wy?", mówię, że mamy inne plany póki co, że na pytania: "to po co wam trzeci pokój?", mówię, że właśnie po to, po co jest - jako "pracownia". Nie wiem, nie cierpię się tłumaczyć z moich decyzji,zawsze ironizuję i obracam w żart różne rzeczy. Nie uważam, by ktokolwiek musiał wiedzieć, że za ileś tam miesięcy możliwe, że będziemy się starać o dziecko. Niech myślą, że nie chcemy, a jak będziemy mieć to będziemy mieć. Mogłabym oczywiście mówić,że chcę, ale nie teraz, ale to wywoływałoby u mnie presję, bo przy każdym spotkaniu byłyby o to pytania ("już się staracie? no my mieliśmy wpadkę/od razu nam się udało"). Zresztą było mi zwyczajnie przykro, bo i to małżeństwo, i ten kolega zachowywali się, jakby wraz z rodzicielstwem odkryli wielką tajemnicę ludzkości - ja kumam, że perspektywa się zmienia, że ja się na dzieciach nie znam itp., itd. (choć nie zostawiałabym co weekend dziecka u dziadków, by iść na imprezę ), ale to nie znaczy, że w każdej dziedzinie życia jestem "do tyłu", a tak mnie traktowano. Może też dlatego, że jestem najmłodsza, to wyszło, że mam pstro w głowie Uff ![]() ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2399 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, szukam torebki, co myślicie o tej/
http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/pr.../Torby/98424/1 nie jest zbyt pstrokata? |
|
|
|
#2400 | |
|
Zakorzenienie
|
a ja sie wczoraj zwolnilam wczesniej z pracy, poszlam na koncert znajomych ale na ich wystep nie zdazylam - za to zdazylam zaglosowac
ale nie wygrali niestety - 3 miejsce zajeli...ale przy okazji koncert Acid Drinkers obejrzalam za free ![]() a teraz czekam na klientke, ktora powinna zaraz u mnie byc na makijaz probny slubny a potem do pracy ![]() ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Cytat:
najka
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:58.

uznalam, że w domu zrobię ćwiczenia na nogi 30 minut + 10 minut na boczki.
) - jak to zrobię, to mnie podziwiajcie! 

Dlatego jednak jutro robię sobie przerwę, bo jeszcze mam jazdy i muszę umieć wciskać sprzęgło 
mam tak słabe ręce, że nie daję rady z killerem...

zakwasów brak
jestesmy zachwyceni na pewno bedziemy smakoszami ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)