Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM2014cz.8 - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-24, 10:41   #3571
Nati_kk
Zakorzenienie

Dot.: Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM201

Ooooo, no widzisz to jeszcze lepiej

Kurcze no to mnie zmartwiłaś zostaje jeszcze Akces...a pisałaś do nich w tej sprawie?Może da się dopłacić żeby były powleczone materiałem?

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 10:49   #3572
niulka_1985
Zadomowienie

Dot.: Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM201

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość
Ooooo, no widzisz to jeszcze lepiej

Kurcze no to mnie zmartwiłaś zostaje jeszcze Akces...a pisałaś do nich w tej sprawie?Może da się dopłacić żeby były powleczone materiałem?
Mam butki firmy Akces i obcasy są pokryte materiałem.
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 10:50   #3573
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
Lekkie ciary, co nie?

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 10:51   #3574
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cześć dziewczyny,

Za Wami nadążyć to nie lada wyzwanie

Docik i NatiK wielkie gratulacje z powodu zakupu sukien ! Wyglądacie zjawiskowo

Ijaa ja mam podobne obawy, że skoro teraz kupię to co potem. Zresztą nie do końca jestem przekonana, czy chcę rezygnować z chodzenia po salonach ślubnych... Ale nie powiem, dałyście mi do myślenia z zakupem używanej i to w fajnej cenie

Misiadelko, no nie mów, że są malowane te obcasy ?

Co do kosztorysu to ja własnie nie wiedziałam ile przeznaczyć na przykład na kwiaty, na fryzjerkę itp.
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 10:59   #3575
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
ijaa mam ten welon od tej Pani w domu i mnie jakoś tak mało przekonuje, jeszcze tata mój się uśmiał że wyglądam jak Maryjka. Mi się marzy kwiat we włosach Siostra mówi, żebym podwiązką rzucała na oczepinach i już widzi jak leje szwagra po rękach jak ręce wkłada pod kieckę
Jeśli się w nim nie do końca czujesz, to absolutnie się nie zmuszaj.
On wyjątkowo do sukni pasuje, ale kwiat też będzie - nawet nie wiadomo czy nie lepiej.

Dla mnie to wszystkie welony wyglądają maryjkowo - wybaczcie, ale na prawdę nie przekonuje mnie ten pomysł ciągnącego sie za swoją głową pasma materiału/siatki, czegokolwiek.
A gdybym już musiała wybierać to na pewno krótki.

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
ijaa " Dałaś mi nadzieję, że i ja coś znajdę na moje cycki. " Czy to był komplement?
Oczywiście!
Bardzoooooo dobrze Ty i Twoje cycki w niej wyglądacie, więc i może u mnie nie będzie źle.

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
ale dziewczynki długo śpią w niedzielę i ja pospałam do 8.30 dziś zabieramy babcię i jedziemy na obiadek do cioci
A my dzisiaj do 11:00.

Cytat:
Napisane przez vixena Pokaż wiadomość
na krzesła sa białe pokrowce (5zl za szt.) wiec wyglada to przywoicie. musze tylko obmyslic jakies deko na stoly - cos delikatnego bo jak zauwazylas koloru jest sporo. no i mysle o innym ustawieniu stolów niz na tych fotach bo takie jest dla wiekszych wesel. jeszcze sie zobaczy
Z tą dużą ilością bieli bardzoooo fajnie to wygląda.
Ja bym dała jakieś dekoracje, ale nie duże, bo będzie przeładowanie w kolorze filarów z sali.

W ogóle, dziewczyny.. czy Wy będziecie mieć na stołach wszystko poustawiane? Chodzi mi o wszystkie zakąski, napoje w butelkach itd?
Jedzenie jeszcze dla mnie ok, chociaż u nas też tego nie będzie, ale bardzoooooooo mnie kują w oczy te wszystkie butle w kolorowych etykietach - psuje to jak dla mnie cały charakter sal.

Cytat:
Nie mogę znaleźć gotowców z kryształków na all Loczku

Ale stwierdziłam, że jeśli na sztywno przywiąże się te kryształki na żyłkę do przyssawki to nie ma prawa porysować, bo nie będą opierać się na masce))
Kochana, ja Ci mówię.. jeśli masz czas to zbierz zamówienia i działaj! Ja bym była pierwszą klientką! SERIO MÓWIĘ!!
Jaki Ci w ogóle wyjdzie koszt samych materiałów do tej dekoracji??

Ja zaraz będę pisać do tej dziewczyny od sukni.
Poproszę o wymiary i może jeszcze jakieś zdjęcia. Co mi szkodzi?
Gorzej jak się zakocham i nie będę chciała zdjąć.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 11:02   #3576
niulka_1985
Zadomowienie

Po kokardkach nadszedł czas na wykonanie pudełka na koperty. Póki co zrobiłam samo wieczko, ponieważ jeszcze nie dostałam wszystkich materiałów.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0156.jpg (80,7 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0157.jpg (86,9 KB, 36 załadowań)
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 11:02   #3577
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Ijaa ja mam podobne obawy, że skoro teraz kupię to co potem. Zresztą nie do końca jestem przekonana, czy chcę rezygnować z chodzenia po salonach ślubnych... Ale nie powiem, dałyście mi do myślenia z zakupem używanej i to w fajnej cenie
Mam to samo, ale.. jeśli wymiary będą ok, to postanowiłam do tej jednej Pani się udać.
Od razu na pewno nie kupię, właściwie to specjalnie kasy nie wezmę, żeby mnie nie korciło. Chciałabym jednak przymierzyć kilka i wtedy zdecydować.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-24, 11:08   #3578
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Mam to samo, ale.. jeśli wymiary będą ok, to postanowiłam do tej jednej Pani się udać.
Od razu na pewno nie kupię, właściwie to specjalnie kasy nie wezmę, żeby mnie nie korciło. Chciałabym jednak przymierzyć kilka i wtedy zdecydować.
No i to jest dobre podejście Zobaczyć w czym dobrze się czujesz, co dobrze leży. Swoją drogą fajnie jest też na przykład pochodzić po salonach, a potem rozejrzeć się za czymś używanym, w czym było nam dobrze

Ale to i tak zostawiam najwcześniej koło września.

Cytat:
Napisane przez niulka_1985 Pokaż wiadomość
Po kokardkach nadszedł czas na wykonanie pudełka na koperty. Póki co zrobiłam samo wieczko, ponieważ jeszcze nie dostałam wszystkich materiałów.
Ulala, ale misterna robota

Mi ostatnio mama wspomniała, że jest u nas sklep/wypożyczalnia. Można tam kupić od zaproszeń, kieliszków do tłuczenia, po wszelkie balony, wypożyczenie pokrowców itd. Zamierzam tam się kiedyś udać na rozeznanie
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 11:08   #3579
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
zdolniacha... Podziwiam Was będziecie mieć wszystko nawet w najmniejszym szczególe dopracowane... u nas pewnie skończy się tak, że wszystkie koperty wrzucimy do koszyka i koniec

Stary 2013-02-24, 11:08   #3580
Blondi2989
Blond forever!

Cytat:
Piękne

Dziewczyny, ja też będę chciała kilka dekoracji wykonać sama (lub z pomocą bliskich), np. poduszka na obrączki, dekoracje na sali, winietki, dekoracja samochodu, pudełko na koperty. I tak się zastanawiam oglądając, że niektóre z Was już coś tworzą zastanawiam czy to się do dnia ślubu nie zniszczy? Jest kurz, wilgoć, trzeba mieć miejsce, aby to wszystko przechować w stanie idealnym... Nie boicie się, że, np. te kokardki nie będą "świeżo" za ponad rok?
Stary 2013-02-24, 11:10   #3581
docik10
Zakorzenienie

Wiem, że nie na temat ale zakochałam się http://allegro.pl/biale-kolorowe-czo...036214579.html

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

Cytat:
Bardzo ładnie Ci to wyszło
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:

Edytowane przez docik10
Czas edycji: 2013-02-24 o 11:11
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-24, 11:11   #3582
karoolecka
Zadomowienie

Witam się i chwalę, że wreszcie oficjalnie mam zaklepaną salę ! zero stresu i nieprzespanych nocy

Więc ładnie się uśmiecham i jeśli można to bardzo proszę o wpisanie mnie do kalendarza 9 sierpnia 2014

do jasnej anielki 1,5 dnia mnie nie było, a Wy już sukienki pokupowane ? GRATKI !

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Bardzo ładna.

Ja od kilka dni dywaguję czy odezwać się do właścicielki tej sukienki: http://www.we-dwoje.pl/sprzedam;sukn...nie,89430.html

Rozmiar, wzrost, fason - jak dla mnie idealne! I cena nie najgorsza, a pewnie udałoby się coś jeszcze zejść.

Mam jednak poczucie, że to zdecydowanie za wcześnie.
piękna jest ! ja właśnie chcę mieć coś w tym stylu

śniło mi się dziś, że byłam na przymiarkach sukni i babka była Chinką i za nic nie mogła zrozumieć o co mi chodzi.. a ja tylko chciałam zobaczyć suknię 'princeskę'

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
A jak cenowo takie klipsy wychodzą?

Mój to jeszcze fuczy jak nie taki krem do twarzy albo do rąk dostanie
O ale podsunęłaś mi pomysł-jutro moczenie dłoni w olejku
haha mój Tż też fuczy, a właściwie to zawsze mi się kojarzy z takimi małymi pieskami co nie ugryzą ale tak furczą pod nosem Jednak muszę go pochwalić bo przed sylwestrem nawet dał sobie maseczkę nałożyć prawie doszło do rękoczynów ale w końcu dał

KaEs
ooo jakie cudo napatrzę się na te wszystkie piękne filmy, a później mój kamerzysta będzie miał ze mną piekło
a widziałyście to ? beczę za każdym razem http://www.youtube.com/watch?v=zWyWPlUznzA

niulka ale piękne ! musiałaś się napracować

widziałam, że rozmawiałyście o dekoracji samochodu co myślicie o muszce, cylindrze i welonie ? kicz czy może byc ?
karoolecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 11:11   #3583
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość
Piękne

Dziewczyny, ja też będę chciała kilka dekoracji wykonać sama (lub z pomocą bliskich), np. poduszka na obrączki, dekoracje na sali, winietki, dekoracja samochodu, pudełko na koperty. I tak się zastanawiam oglądając, że niektóre z Was już coś tworzą zastanawiam czy to się do dnia ślubu nie zniszczy? Jest kurz, wilgoć, trzeba mieć miejsce, aby to wszystko przechować w stanie idealnym... Nie boicie się, że, np. te kokardki nie będą "świeżo" za ponad rok?
ale z drugiej strony, 3 miesiące przed ślubem na takie rzeczy raczej nie ma czasu.. ale faktycznie, ostatnio tez się zastanawiałam, że gdybym zrobiła winietki, zaproszenia czy paper np. nie zżółknie albo coś innego się z nimi stanie, ale potem zobaczyłam na zapro które sama kiedyś dostałam i nic się z nimi nie dzieje

Stary 2013-02-24, 11:18   #3584
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

gratuluję wszystkim dziewczynom, które mają załatwione sprawy wokół ślubu i pokupowały wymarzone sukienki

Ja z kolei zdałam sobie sprawę z tego, że jest jeszcze mnóstwo czasu przede mną i że najlepiej będzie (poza foto i rozmowami z rodzicami) przyspieszyć dopiero latem

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 11:18   #3585
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karoolecka Pokaż wiadomość
Witam się i chwalę, że wreszcie oficjalnie mam zaklepaną salę ! zero stresu i nieprzespanych nocy

Więc ładnie się uśmiecham i jeśli można to bardzo proszę o wpisanie mnie do kalendarza 9 sierpnia 2014

do jasnej anielki 1,5 dnia mnie nie było, a Wy już sukienki pokupowane ? GRATKI !

śniło mi się dziś, że byłam na przymiarkach sukni i babka była Chinką i za nic nie mogła zrozumieć o co mi chodzi.. a ja tylko chciałam zobaczyć suknię 'princeskę'

haha mój Tż też fuczy, a właściwie to zawsze mi się kojarzy z takimi małymi pieskami co nie ugryzą ale tak furczą pod nosem Jednak muszę go pochwalić bo przed sylwestrem nawet dał sobie maseczkę nałożyć prawie doszło do rękoczynów ale w końcu dał

KaEs
ooo jakie cudo napatrzę się na te wszystkie piękne filmy, a później mój kamerzysta będzie miał ze mną piekło
a widziałyście to ? beczę za każdym razem http://www.youtube.com/watch?v=zWyWPlUznzA

widziałam, że rozmawiałyście o dekoracji samochodu co myślicie o muszce, cylindrze i welonie ? kicz czy może byc ?

wpisałam cie
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 11:18   #3586
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:

do jasnej anielki 1,5 dnia mnie nie było, a Wy już sukienki pokupowane ?

KaEs

po pierwsze: GRATKI za zaklepanie sali! Sierpnióweczka

tak, tak ja widziałam ten teledysk, jest mega ak naprawdę teraz kamerzyści mają mega dużą poprzeczkę bo świetnych fiklmów/teledysków ślubnych jest teraz masa

Stary 2013-02-24, 11:20   #3587
karoolecka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
wpisałam cie
dziękuję

KaEs
dzięki mój Tż biadoli, że zadręczę kamerzystów i fotografów bo mam duże wymagania

Edytowane przez karoolecka
Czas edycji: 2013-02-24 o 11:22
karoolecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 11:22   #3588
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez antonina_bielska Pokaż wiadomość
gratuluję wszystkim dziewczynom, które mają załatwione sprawy wokół ślubu i pokupowały wymarzone sukienki

Ja z kolei zdałam sobie sprawę z tego, że jest jeszcze mnóstwo czasu przede mną i że najlepiej będzie (poza foto i rozmowami z rodzicami) przyspieszyć dopiero latem
zgadzam się z Tobą, sama tez tak stwierdziłam poza tym mój Tż wbił mi to do głowy, że już najważniejsze rzeczy mamy (zespol sala foto film kosciol ) w zasadzie mało już zostało samochod Tż jakiś tam już wypatrzył...

Stary 2013-02-24, 11:23   #3589
wioliix
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
mega! W moim wstępnym kolorze przewodnim ja niestety wolę żadnych dekoracji nie ruszać,, bo nie mam do tego talentu.................. ....

Dziś mój Tż będzie obchodzić swoje 25 urodziny, a ja dopiero dziś pojadę wybrać dla niego prezent......

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------

a możesz pokazać?

To już nie wiem co Ci poradzić.......
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2579
wioliix jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-24, 11:25   #3590
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
dziękuję

KaEs
dzięki mój Tż biadoli, że zadręczę kamerzystów i fotografów bo mam duże wymagania
ja szczególnie swojego kamerzystę już postawiłam mu warunki

Stary 2013-02-24, 11:25   #3591
ijaa
Zakorzenienie

No to sobie kieckę przymierzyłam!
Tak się nakręciłam, że nawet nie zwróciłam uwagi, że nie ma w tym ogłoszeniu żadnego kontaktu do właścicielki sukni. Pewnie był, a został skasowany bo ogłoszenie jest nieaktualne.
Blondynka ze mnie jakich mało.

Cóż.. widocznie nie była mi pisana!

Porzucam póki co ten temat i myślę, że wrócę do niego za kilka miesięcy. Ok. maja-czerwca zacznę spacery po salonach, żeby zobaczyć w czym dobrze wyglądam, a później zacznę się rozglądać za używanymi, myślę że po wakacjach będą sprzedać PM 2013, więc dla mnie idealnie gdyby mi się coś z tego udało kupić.
Sama też dam ogłoszenie - widziałam takie, że poszukuję sukni w takim i takim stylu, na taki wzrost i rozmiar i proszę o oferty na maila.
Taki mam plan i lepiej żebym się go trzymała!

Cytat:
Gratuluję.

Słońce u mnie wychodzi. Wiosno, przybywaj.

Stary 2013-02-24, 11:28   #3592
KaEs
Wtajemniczenie

Jaka ja jestem nie ogarnięta, setki razy ją już widziałam i biżuterię i wszystko wybacz mi

---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------

Ja też coraz bardziej przekonuje się do używanej... w sumie jest też trochę tych niskich PMek

Stary 2013-02-24, 11:32   #3593
wioliix
Rozeznanie

Cytat:
jakie to ładne

Macie zdolności ja to nie mam żadnych plastycznych jak kartki wypisuje na święta to brzydko wyglądają a co dopiero jak bym miała jakieś zaproszenia robić
Stary 2013-02-24, 11:38   #3594
KaEs
Wtajemniczenie

Własnie znalazłam całe wesele swojej znajomej na YT wrzucone chyba przez kamerzystę nie zezwoliłabym na cos takiego na pewno...

Uciekam bo znowu się zasiedziałam a trzeba się szykować

Udanej niedzieli

Stary 2013-02-24, 11:39   #3595
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monikkad Pokaż wiadomość
Kupiłam 5 paczek płatków róż w kolorach przewodnich do sypania pod kościołem :PP
I naklejki na buty dla mnie i dla TŻ-ta :P

Oszalałam :PP Ale co tam, musiałam sobie humor poprawić :P
Co to za naklejki?

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość

Wczoraj gadałam z moim bratem i mówił mi, że moi rodzice byli w dwóch salach weselnych niedaleko mojego miasta i porównują i debatują i wszystko w nerwach...
Cóż, najprawdopodobniej dzisiaj zrujnujemy ich marzenia całkowicie...
Trzymajcie się dzisiaj!

Szukam czcionki na te wieszaki i nic nie mogę znaleźć
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 11:41   #3596
Loczek_brown
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie aktualnie jest zastój

Te najważniejsze rzeczy załatwione... mieliśmy wczoraj jechać pooglądać dekoracje, ale wypadło nam coś innego, dzisiaj mielismy jechać na targi do Cz. ale nie wyrobilibyśmy się z urodzinami Tż... więc całkowity zastój i podejrzewam, że to potrwa przynajmniej do wakacji... Bo suknię szukać mam zamiar od pażdziernika, w kwietniu będziemy się decydować na dekorację, nauki dopiero w styczniu, jedynie co to może sama spróbuję pokombinować z zaproszeniami...

---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

Jak dla mnie najlepszy teledysk ŚLUBNY EVER

widoki

Cytat:
Napisane przez vixena Pokaż wiadomość
Wiam wszytskich przebywanie na tym forum moze chyba uzaleznic

na krzesła sa białe pokrowce (5zl za szt.) wiec wyglada to przywoicie. musze tylko obmyslic jakies deko na stoly - cos delikatnego bo jak zauwazylas koloru jest sporo. no i mysle o innym ustawieniu stolów niz na tych fotach bo takie jest dla wiekszych wesel. jeszcze sie zobaczy
w tej bieli wygląda sto razy lepiej cała sala i też bez tych zasłon czerwonych przy stole młodych

Cytat:
Nie mogę znaleźć gotowców z kryształków na all Loczku

Ale stwierdziłam, że jeśli na sztywno przywiąże się te kryształki na żyłkę do przyssawki to nie ma prawa porysować, bo nie będą opierać się na masce))

Cieszę się, że się podoba, ciekawe czy moja dekoracja będzie równie ładna
Do samodzielnego wykonania natchnęła mnie dziewczyna z innego forum, dlatego wiem, że to nietrudne
hmm.. a byłam pewna, że widziałam taką na allu :no-niewiem:

17.02 16.09
[*][*][*]
Loczek_brown jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 11:46   #3597
rom4ntyczk4
Rozeznanie

Cześć dziewczyny!
Jestem nawet na bieżąco ale żeby coś napisać to ciężko
Weekend zleciał mi fajnie - (mówię zleciał, bo dzisiaj pracuje- mam dwójkę dzieci na głowie cały dzień). W piątek spotkałam się z koleżanką na ploteczki A wczoraj z Tżtem bardzo miło spędziliśmy dzień i wieczór

Gratuluję sukien!! Ja też znalazłam parę ładnych używanych, i nawet na mój wzrost i wymiar- ale nie mam ich teraz jak przymierzyć Jak tylko zrobi się trochę cieplej- bo teraz mam ok -5 i kupę śniegu, to wybiorę się do Monachium poprzymierzać co nie co

Co do postępów, to na razie też stanęło.. Mamy sale i foto na 10000% zaklepanych, z podpisanymi umowami... Co do muzyki to wciąż czekam na filmik, który Dj specjalnie dla nas montuje, jak prowadzi zabawy. Oprócz tego rodzice ciągle wyszukują zespoły i mają przesłać płytki do słuchania.. Co do godziny w kościele, teściowie mają podejść spytać kiedy można się zapisywać i czy można już

no i tą klatkę na kartki kupiłam powinna w tym tygodniu do mnie dotrzeć

Ciągle biję się z myślami czy zaproszenia, winietki, menu, podziękowania samej robić czy jednak kupić... Po pierwsze nie wiem czy tak starannie to zrobię, a po drugie czy to taniej wyjdzie Nie mam pojęcia ile zamówić czego żeby na wszystko mi starczyło ... Eh, takie dylematy

Pytałam czy macie może jakieś inspiracje na kolor fiolet i baby pink jeśli tak to wrzućcie proszę

Mały się obudził więc będę podczytywać Was później!

26.04.2007

12.09.2012

26.07.2014

rom4ntyczk4 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-24, 11:52   #3598
Shiruvii
Zakorzenienie

GG do Shiruvii Send a message via Skype™ to Shiruvii

Cytat:
Własnie znalazłam całe wesele swojej znajomej na YT wrzucone chyba przez kamerzystę nie zezwoliłabym na cos takiego na pewno...

Udanej niedzieli
Dlatego my nawet u foto wpisaliśmy, że nie wyrażamy zgody na publikowanie naszych zdjęć.

Ciężko Was nadrabiać

Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life
Shiruvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 11:53   #3599
wioliix
Rozeznanie

Cytat:

Udanej niedzieli
ja bym chciała na YT
Stary 2013-02-24, 11:56   #3600
Tycikata
Wtajemniczenie

Tym co kupiły suknie - gratuluję

Ja to zamierzam chodzić za sukniami i w ogóle już tak na serio zabrać się za przygotowania dopiero po mojej obronie (mam nadzieję, że mi się uda w czerwcu).

Rany....alem ja się ambitna zrobiła dzisiaj

- Loesje
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości