|
|
#1921 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLVIII
Dobry
Cytat:
![]() Cytat:
Nie znam sie a rysowaniu/malowaniu, ale nawet jako osoba co sie nie zna, moge powiedzieć że masz talent dziewczyno . Jakieś perełki wyłowiłaś? ![]() Cytat:
2. Na bazarku jakimś? |
|||
|
|
|
#1922 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
( i to tylko dlatego, że do końca lutego mam dostęp do tego serialu, a potem bym musiała sama se go ściągnąć więc musiałam się sprężyć ) A tu już za chwilę trzeci ![]() [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;39417199] Ołł jeee! i trzymamy [/QUOTE]Cytat:
Mówisz? Dobry Za trochę mam gości, więc znów Was szybko przelecę
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#1923 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1924 |
|
Nindżopesz
|
Skrb, co do horrorow to mnie tez nudza. Wiekszosc jest poza tym na jedno kopyto - najpierw grupa nastolatkow chleje, alejandruje, potem Murzyn i blond laska gina jako pierwsi a reszta ucieka przez pozostaly czas antenowy.
Fakt, podskakuje czasami na krzesle ale brakuje mi klimatu. Wieksze wrazenie robia na mnie nawet kiepskie filmy o uwiezieniu w jakims miejscu typu stara fabryka, katakumby etc. bo sama po takich lazilam (no po katakumbach nie lazilam akurat). |
|
|
|
#1925 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kop w doopę Wszyscy ciekawi co masz do sprzedania, dawaj ![]() Mało A jaką? ![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;39421352] We no, mało monitora nie zapaskudziłem Był kiedyś taki motyw barowy - zwalić się do kame(r)ny ![]() Cytat:
Cytat:
to najwyżej mogę narysować patrząc na jakiś łobrazek
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#1926 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Jest jakis serial Camelot ale nie widzialam, Wiedzmin ale nie polecam, TZ podpowiada Merlina z 1998 ale czuje, ze gniot ze strasznymi efektami specjalnymi, z filmow zeby bylo epicko i jednoczesnie fantasy to tylko LOTR przychodzi mi do glowy. Co najwyzej ksiazki moge polecic
|
|
|
|
|
#1927 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Edytko widziałam, nawet Ci pogrubiłam to słówko i wstawiłam -> ![]() Szkoda, że tagi jednak nie są z gumy, bo bym apelowała o gatki do tagów ![]() Cytat:
Chyba jednak za szybko Was przelatuję
|
|
|
|
#1928 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Co Ty...u mnie nie ma szans...mam taką jakąś ciężką , nieskoordynowaną lapę... A najdziwniejsze jest to, że mam problem z narysowaniem drzewa, a makijaz ludziom potrafię zrobić zajefajny i do tego szybko ![]() Cytat:
A książki dawaj Wolę niz film nawet
|
||
|
|
|
#1929 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie wczoraj też piwo zmuliło coś A tu dzisiaj powtórka ![]() Cytat:
![]() Co kupiłaś fajnego? ![]() Ja planuję przeczytać (kiedyś) cała sagę Pieśni Lodu i Ognia, na razie mam jeszcze ok. 400 stron Nielegalnych do przeczytania I w ogóle muszę się chyba w jakiejś biblio na te książki zapisać, bo co pytam to nie ma i jedynie ebooki by pozostały
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2013-02-24 o 14:44 |
||
|
|
|
#1930 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Dobra, ksionszki chociaz PLiO nic nie przebije rozmachem, wielowatkowoscia i fogle: - Patrick Rothfuss Imie wiatru, Strach medrca I i II - Robin Hobb trylogie Skrytobojca i Zlotoskory - Roger Zelazny Kroniki Amberu - Piekara cykl o Mordimerze Madderdinie - Terry Pratchett cykl Swiat Dysku - Andre Norton Swiat czarownic od biedy: - Salvadore Trylogia mrocznego elfa |
|
|
|
|
#1931 |
|
BAN stały
|
Ja też nie widziałam LOTRa
|
|
|
|
#1932 |
|
Nindżopesz
|
No nie!
On tak w kolko walkowany ze naprawde sie dziwie
|
|
|
|
#1933 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1934 | ||||
|
Zakorzenienie
|
ogólnie ma zwyczaj zasypiać prawie na każdej imprezie, na domówkach to standard, ale także w knajpach, a hitem było zaśnięcie na weselu z głową na stole a następnie w busie wiozącym z wesela z głową na ramieniu jakiejś obcej dziewczyny
Cytat:
a co ciekawego kupiłaś? Cytat:
Cytat:
Cytat:
znaczy jak dla mnie za całokształt, bo kocham i książkę i film, ale jak kogoś tematyka nie interesuje to dla zdjęć samych też watro obejrzeć, tak samo Hobbita Pograliśmy w PS (w golfa przegrałam, w kręgle raz wygrałam raz przegrałam, na nartach dobiłam do drzewa Idę może coś pomóc TŻu przy obiedzie
|
||||
|
|
|
#1935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. ja cały łikend nawet palcem nie kiwnęłam - stworzyłam potwora ![]() ![]() ale przyznam, że wspólne przygot posiłków w kuchni baaardzo przyspiesza ten proces no i jest seksi lubię
|
|
|
|
|
#1936 |
|
Zakorzenienie
|
Bosz, gdzie są chłopy, którzy gotują obiady, albo chociaż pomagają....
![]() Ja oglądałam LOTR, co więcej, nawet się poryczałam (ale mi dużo do tego nie potrzeba)
|
|
|
|
#1937 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie pociągała mnie do niedawna taka tematyka, ale mi przeszlo ![]() 2. dzięki Dopisane do listy bibliotecznej. Ciekawe co z tego będa mieli na mojej wsi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Tez nie znam. |
|||
|
|
|
#1938 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1939 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1940 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1941 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja też nie, to kompletnie nie moje klimaty
Jestem fanką wszelkich CSI, NCIS, Kości, Zabójcze umysły itp itd Plus medyczne, ale te raczej przy okazji i nie tak namiętnie jak kryminalne
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1942 | ||
|
Konto usunięte
|
Dlaczego nie szłaś w tym kierunku? Cytat:
![]() Cytat:
Dlaczego wszyscy mają jakieś talenty tylko ja takie beztalencie Nieeeeeeeee! Red dieta dla Ciebie
|
||
|
|
|
#1943 |
|
To ja :)
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;39429805]
Dlaczego nie szłaś w tym kierunku? [/QUOTE] Jak nie, jak tak?? Plastykiem jestem w końcu... Ale są ciekawsze rzeczy, archeo na przykład ![]() Ale z czegoś żyć trzeba, a praca w korporacji odejmuje wszelkie chęci do czegokolwiek... Wracasz spać, pobudka, do pracy...
|
#1944 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
innego bym nie brała, nie jestem stworzona do prac domowych ![]() mnie się podobało ![]() to jest taki mini serial, kilka odcinków, chyba w tydzień niecały obejrzałam Cytat:
z każdego gatunku praktycznie mam jakiś ulubiony
|
|||
|
|
|
#1945 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1946 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Przecież nic nie potrzebujesz
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
mówiłamCytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzień dopry Kupiłam czerwoną herbatę z miodem i wanilią nie lubię miodu
|
|
#1947 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1948 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1949 | |
|
To ja :)
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;39430296]Powiem Ci tyle. Rzuć ten Auschwitz i rysuj
No trzeba będzie w końcu... Cytat:
Ja nie lubię czerwonej herbaty -śmierdzi szmatą do podłóg... A w ogóle, to
|
|
#1950 |
|
grozi wypollizowaniem
|
hej laski info w spr coromandel w wiadomym miejscu
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:56.

i
trzymamy
klask i:
Kopnijcie mnie w doopę,plizzz
ładną mam kolekcję,taką spójną...