|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#7741 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
Cytat:
![]() Zobaczyć żal w oczach byłego - bezcenne ![]() Nie żeby ktoś miał takie same opisy jak ja...tak tak,o tobie mowie ![]() brak oryginalnosci nie jest oryginalnoscią ![]()
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7742 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z listy: Wiem, że jestem jedną z tych co nie boją się żyć Niektórzy ludzie uważają się za lepszych od innych Wspomnienia, marzenia, cele, pragnienia i wszędzie jesteś Ty ZerwijŁańcuchyKtórePętają TwojeRęceSpójrzŚmierciWTw arzBezZastanowienia
![]() |
#7743 |
Zadomowienie
|
Aniołka, dobre z tą oryginalnością
![]() ![]() Ale Mastercard to już poniżej pasa ... ![]() Anczysko - słucham Beyonce ![]() Z listy: * Wolna lecz samotna. Jak ptak bez skrzydeł nieszczęśliwa. * Oh where, oh where can my baby be ? * One nie dadzą Ci tego co mogę dać Ci tylko ja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7744 |
Zakorzenienie
|
Każdy błąd kobiety jest winą mężczyzny!
#7745 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Dorosły człowiek a jak dziecko się zachowuje (mówię o moim byłym ![]() Nagle zaczął słuchać wszystkiego czego ja słucham i mówić jakie to dobre ![]() Żenada ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7746 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wspierajmy się ![]() ![]() ______ * Szukaj dobra w sobie, nie wokół. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7747 |
Rozeznanie
|
Tyle się nakradłam..
![]() Więc teraz coś specialnie ode mnie.. MÓJ DEBIUT ![]() Starałam się niebanalnie, mam nadzieję, że się spodobają... ![]() Chciej razem ze mną biec bosymi stopami po łące pokrytej rosy perełkami... Od dna odbijam się nieparzyście, w bombce z odciskami palców zanurzanych.. Rzeźbiłeś z bioder kwiat tulipanu, objęty w tę noc światłem. Niech zabrzmią tony wszystkich barw w koncercie Twoich nocy i dni... Odkąd drzwi pociągu przytrzasnęły uścisk... Las rozdarty dziką rzeką wyznaje nam miłość pieszczotliwie. Kochać i być kochanym to tak, jakby z obu stron grzało nas słońce. I dmuchawiec kroplą mlecza błyskał.
#7748 |
Zadomowienie
|
A ja lubie cytaty z polskich filmów. Ulubione:
Nie bedzie rzadnych udziwnien.My jestesmy normalni. Nie chce mi sie z wami gadac.... Czy jest tu jakis cwaniak??? Człowieku nie badz takim materialista.Trzeba sie wyluzowac. A co tu tak bede sama siedziala.Pojde juz... Coco jambo i do przodu-to moje hasło,dobre nie? Bunkrów nie ma,ale też jest za***iscie! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7749 |
Przyczajenie
|
a mi sie spodobal:
It's time to be a big girl now, and big girls don't cry.
![]() |
#7750 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Laska zdecydowanie najlepszy! ![]()
![]() |
#7751 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a bierz, bierz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ja szukam takiego opisu: chłopak złamał dziewczynie serce, ale chyba zrozumiał swój bład i chce znów z nią być, zależu mu na niej. Ona też chciałaby z nim być, ale boi się, że on znowu złamie jej serce, nie wie co ma robić... macie może coś pasującego do takiej sytuacji ^^ ?
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej ![]() |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#7752 |
Raczkowanie
|
podkradam
#7753 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#7754 |
Adwokat diabła
|
obecny opis
![]() Siedze w kącie głośno płacząc, lecz cicho umierając..
![]() |
#7755 |
Zadomowienie
|
Sylwia18 na temat sweterka mam tez takie:
Moze i ten sweter jest wiesniacki.Ale taki wlasnie ma byc. Chcialabym poznac historie twojego sweterka.Pies ci go wszamał a potem zwrócił? |
![]() ![]() |
![]() |
#7756 |
Zakorzenienie
|
...poczuj,ze jestem przy Twoim boku...w każdym życia kroku...
Im wiecej wiem o tym swiecie, tym krocej chce zyc "~~FAtA vIaM iNvEnIeNt~~[przeznaczenie znajdzie drogę]" "RozłąkaUświadamiaNam,Jak BardzoKochamy IjakBardzoNamZależy.." "Tak trudno jest łatwo żyć" Flames to dust..
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7757 |
Zadomowienie
|
oh such beauty. So precious, suspicious, and charming, and vicious.
pieprzę cię miasto czule bo jesteś moim miastem I've never had a yearning quite like this before I wonder if I'll ever see you again aniołom skrzydła płoną a one ciągle jeszcze lecieć chcą Such an ugly thing for Someone so beautiful Zostawię go w kalendarzu serca na rubrykach odczuwania zanotuję tabulator szczęścia zatrzymam właśnie tu! skryj pod swetrem zielonym, w ciemność co uspokoi..... spokój duszy, ciała chłód Żadne słoty i submyśli, żadnych niepotrzebnych modlitw Mamo, wierzę w swoją siłę, zachodzące we mnie zmiany nic nie zburzy moich snów Nie zatrzymam się, nie zatrzymam się, jak już złapię wiatr Niech uniesie mnie jak najbliżej gwiazd składam palce w pięść, nie poddaję sie wtedy zrozumiesz że być to trwać w czyichś oczach. uśpić pamięć, zmysłom czujność odebrać good time for a change ![]() "Oczy niebieskie mówią wprost" ![]() żeby był jak dawniej ,a nie bywał raz na jakiś czas ![]() chyba za szybko powiedziałam "hop" i znów wpadłam do tej samej rzeki odchodząc zabierz mnie .proszę weź mnie też Miły mój Ty zawsze przy mnie stój Bo sen czy jawa ,w moim ciele lawa za Twój czuły szept, za dotyku dreszcz za miłości szał oddam to co mam w Twoich doskonałych palcach jestem światłem W twoich doskonałych palcach jestem tylko drżeniem śpiewem liści pod dotykiem twoich ciepłych ust You know youre a sweet little lovemaker Foxy I wanna take you home I wont do you no harm, no Here I come Im comin to get ya Theres a look on your face I would like to knock out pifko-Zdrowie prawdziwych mężczyzn... i żałosnych gówniarzy ![]() myśli....raczej "myślowe wywłoki" roztrząsam swoje problemy egzystencjonalne nad qfelkiem ![]() "Pójdź, kińże tę chmurność w głąb flaszy... " <rotfl> I'm not crazy, I'm just a little unwell ![]()
#7758 |
Zakorzenienie
|
nasze portrety odciśnięte na powiekach
ale drzewa są tak piękne co znaczy przestrzeń kiedy widzęCię ciągle przed sobą ciągle razem tak samo i znowu zasypiam gdzies daleko w obcym łózku znowu gdzie indziej światło ksiezyca kazdej nocy mnie prowadzi prosto do Ciebie każdy nasz pocałunek trwa przecież nawet i teraz i drzewa są tak piękne gdy rzucają długie cienie na szosę która prowadzi ciągle do Ciebie
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7759 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A bier ![]() ![]() ![]() Hm...a co do Twojej prośby ![]() ** Boję się Ciebie kochać...i niekochać jednocześnie ** Nie chcę już umierać z miłości...ale nie chcę też umierać bez Ciebie ** Mówiles,ze nie zranisz...zraniłeś...Tera z mówisz to samo ** Za bardzo Cię kocham,żeby z Ciebie zrezygnować,za bardzo cierpiałam,żeby Ci zaufać ** Wybaczyłam,ale obawy powracają za każdym razem,gdy mówisz Kocham...
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7760 |
Przyczajenie
|
![]()
Siemka
![]() Jeszcze raz napisze... Proszę o serduszka na adres : ewa114@orange.pl AA jeżeli ktoś by miał opis w tylu hip hop, a najlepiej o deskorolce , parkurze itd. Z góry Dziękuje Ewka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7761 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7762 |
Raczkowanie
|
*uciec od miłości... na chwilę, na sto lat, na zawsze...
![]() |
#7763 |
Zakorzenienie
|
Potrzebny mi jest opis,że czuje się olewana przez wszystkich,coś takiego.Jeżeli któraś wpadnie na jakiś pomysł,będę niezmiernie szcześliwa i wdzięczna
![]()
#7764 |
Rozeznanie
|
zabieram
![]() ~~wyhoduj mi drzewko pomarańczowe ![]() ~~Każdy ma swoją gwiazdkę ... =) ~~Uciekam choć może lepiej było by wrócić... ![]()
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7765 |
Zakorzenienie
|
Samotna wsród ludzi, którzy mówią "ona nigdy nie jest sama"
Nikt mnie nie kocha, każdy olewa, pier***e taki interes! ![]() tyle przyszło mi do głowy ![]() Nie mam siły, brak mi motywacji, ja chcę wakacje! 95 dni i wolność! Czyż to nie wspaniałe ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#7766 |
Zadomowienie
|
![]() **Zakochać się,mieć dwie lewe ręce...nie robić nic ![]() Divine18 - ustnej maturki się nie ma co bać ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#7767 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
so small......so sad......so unimportant Może nie jestem nikim ważnym ale jestem wszystkim, co mam
![]() |
#7768 |
Raczkowanie
|
Kolejna porcja moich nieinteligentnych opisów:
- ćma ćmę ćmi - Cześć Czesiek! Czeszesz się częściej często, czy częściej czasem? - Na ulicy Żyła Żyła i tej Żyle pękła Żyła i ta Żyła już nie Żyłą - Podążaj za białym królikiem - Oh my God! They killed Kenny! I z 'Epoki Lodowcowej' - Dodo nie tuman, nie da się wytępić ![]() - Sorry, głąby! Dzidzia już się z wami nie bawi! - Maaaanfred! Ja cię kręcę. Nie lepiej Maniek Mamuci Maniak? - Ląd cacy,woda nie cacy ![]()
#7769 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#7770 |
Zadomowienie
|
niewiadomo komu zima komu upały i tak.........
bądź..* jak słodko zostać świrem choć przez chwilę... ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.