|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4891 |
Zakorzenienie
|
Dot.: INSANITY - Podejmij wyzwanie razem z nami;)
Core cardio zaliczone
![]() ![]() Mialam dziś mieć dzień przerwy, ale w tygodniu musiałam przymusowo taki zrobić, więc trzeba było pośiwęcić się dziś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4892 |
Raczkowanie
|
nie wiem jakos nie moge sie przekonac do Pani Ewy... no ale jak to mowia nie oceniajmy ludzi po okładce (w tym przypadku shape'a :P)
no to zobaczymy jak wypadne na 2 fit tescie ![]() ![]() miLEGO dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4893 |
Przyczajenie
|
Natknęłam się wcześniej na insanity ale na blogu prowadzonym przez umięśnionego faceta, z kondycją 10tys. razy lepszą niż moja i myślałam, że to program treningowy raczej dla takich osobników.
Cieszę się widząc, że dziewczyny się też za to zabierają i dają radę. To znaczy, że ja też mam szansę. Dzięki za inspiracje. Jeszcze dziś poszukam treningów w necie i od 1 marca zaczynam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4894 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dlatego jest to forum nie tylko dla miesniakow ![]() moze Ci sie przyda http://vimeo.com/user12356848 ja musze pojechac do rodzicow bo na ich kompie mam wszystkie filmiki tylko jakos niemam kiedy podjechac zeby zgrac na pena i naraize cwicze z neta , jakosc kiepska ale zawsze cos ![]() nie czekaj do 1 marca zacznij od dzis a zobaczysz jakie to fajne ![]() wystarczy Ci plan cwiczen filmiki znajdziesz sobie w necie ![]() ![]() co do Pani Ewy to hm nie wygląda zbyt zachęcająco, ale w niedziele mam rest z insanity wiec zrobie sobie Ewcie ![]() ![]()
INSANITY - 18.02.2013 ... oficjalnie ![]() synku trzymaj kciuki za mamę ![]() ![]() Edytowane przez karolina_85 Czas edycji: 2013-02-23 o 09:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4895 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Też jej nie lubię. ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4896 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4897 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() I co do motywacji to też się zgadzam ![]() A tak w ogóle dziewczyny RATUNKU! Boli mnie dziś bardzo @ .. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4898 |
*sportaddict*
|
23. dzień zaliczony
![]() wagowo nie spadam ale mam tyłek jakieś 10 cm wyżej i coraz okrąglejszy także jest dobrze ![]() cellu mocno się zredukował ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4899 | |
Raczkowanie
|
dupa dupa dupa
![]() ![]() ![]() mnie maz zarazil, woda z nosa cieknie i normlanie po dzisijszym Plyo bylam spocona jak szczur normalnie, jutro na szczescie Rest to postaram sie nafaszerowac tabletkami moze uda sie jakos wygospodarowac sily na malą rundkę z Ewą na noc polopiryna , kurde nie moge byc chora :/ hehe ale maz mnie dzis dopingowal heeh odliczal mi sekundy normalnie cwaniak jeden.... a lezal w lozku i wcinal ciastka i ciagle pytal "chcesz jednego?"grrrr ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- Cytat:
![]()
INSANITY - 18.02.2013 ... oficjalnie ![]() synku trzymaj kciuki za mamę ![]() ![]() Edytowane przez karolina_85 Czas edycji: 2013-02-23 o 17:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4900 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Przerabiałam grypę w 2 tygodniu Insanity, byłam uparta i chociaż miałam gorączkę ćwiczyłam Plyo a na następny dzień nie mogłam się podnieść z łóżka, w rezultacie wylądowałam w nocy na pogotowiu z 41 stopniami gorączki.. I 2 tydzień musiałam powtarzać cały, a nie ćwiczyłam dobrych parę dni i strasznie się to odbiło na ćwiczeniach , także nie polecam katowania się jak już czujesz że Cię coś bierze ![]() ![]() ![]() Mój facet też tak na początku robił, tylko wpieprzał moją ukochaną czekoladę i śmiał mi się w twarz, kiedy ja ledwo zipiałam ze zmęczenia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Btw. zaliczyłam dzisiejszego maxika i 6 tydzień za mną ![]()
'Train Insane, or remain the same' ! ![]() 7.01.2013 r -Walka z INSANITY - 3..2...1... GO! ![]() ![]() 18.03.2013 r. - UKOŃCZYŁAM INSANITY! ![]() ![]() ![]() Zmieniam życie swe. : ) Edytowane przez determined Czas edycji: 2013-02-23 o 18:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4901 |
Raczkowanie
|
Moze mi ktos przeslac linki do insanity na pw?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4902 |
Raczkowanie
|
http://badzfit.blogspot.com/2013/02/...rownawcze.html
moje rezultaty treningu Insanity - zdjęcia porównawcze ![]() ![]() ![]() ![]()
#4903 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4904 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Widzę, że mamy podobne upodobania w ogóle. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4905 |
Raczkowanie
|
Heeeej
![]() jak tam Wam dzien minał bo mi leniwie jakos :p byłam na aerobicku calkiem intensywnie dzisiaj było no i 3 dzien z Insanity wytrwac wytrwałam czerwona twarz a jako ze mam rumien to wygladałam jak moja ksywa z gimbnazjum "Pomek" od Pomidora hehe Ale powiem Wam ze dobrze ze nikt pode mna nie mieszka hehe bo my miał niezłe wstrzasy bo jeszcze dywanu nie mam tylko panele i skrzypia hihi moja matka to zaklada słuchawki w czasie cwiczen hehehehehehhehehe Tylko niestety przez te wysiłke jesc sie bardziej chce ehh No dobra czas sie zbierac spac Trzymajcie sie ![]() ![]() SIŁAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAA M. |
![]() ![]() |
![]() |
#4906 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4907 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Az miło popatrzeć.Wyglądasz rewelacyjnie ![]() .Gratuluję
![]() |
#4908 | ||||
Raczkowanie
|
racja dam sobie na luz dzisiaj choc mam taka ochote na cwiczenia ale nie wiem czy wytrzymam 15 min :P
---------- Dopisano o 07:43 ---------- Poprzedni post napisano o 07:42 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:43 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ---------- Cytat:
mnie maz zrypal ze mu panele polamie :P to pozyczylam sobie od synka kawalek maty piankowej i na niej skacze chociaz jakas amortyzacja na te biedne nasze podlogi :P ---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ---------- Cytat:
a wczoraj juz mial cos powiedziec ale sam sie uciszyl :P hehe to odliczanie tez mu wybilam z glowy gratulacje 6 tygodnia fajnie ![]() ![]()
![]() |
#4909 | ||
Zakorzenienie
|
Hi
![]() Fajnie, że wątek jest taki żywy i chyba ciągle Nas przybywa co? ![]() Ja miałam mieć dziś OFF ale zrobiłam go sobie wczoraj bo kiepsko się czułam ( czekam na @ ) wrrr... no i cisza na razie! dziś powinnam zrobić ostatni dzień Core Cardio & Balance a jutro Fit Test i pierwszy zestaw Maxów! a coś czuję, że @ przyjdzie jutro ( mam w sumie nadzieję) już czuję się osłabiona tymi odwiedzinami więc chyba dziś zamiast Balance zrobię Fit Test a jutro Same Maxy...co Wy na to??? Powinnam się też pomierzyć ale cała spuchnięta jestem przed @ zdjęć też nie robię na razie ( w sumie nie mam po co ) zrobię pomiary i fotki na końcu po prostu i tyle! Cytat:
Cytat:
![]() Ja nie wiem jak Wy ćwiczycie i co Wy robicie, że tak pięknie i sukcesywnie zmienia się Wasze ciało!!! u mnie nie widać zmian, no może jakieś mikroskopijne ....
![]() |
#4910 |
Raczkowanie
|
Determned i jak idą maxy??? Jakie wrażenia??.
Ja pierwsze dwa treningi byłam załamana ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4911 |
Raczkowanie
|
Ufff drugi tydzien maxow za mna
![]() ![]() Nie waze sie...cm nie ubywa.. ale widze, ze cialo bardzo sie zmienia. Na brzuchu mam juz szesciopak! ![]()
#4912 |
Raczkowanie
|
3 tydzień insanity zaliczony
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4913 | |
Raczkowanie
|
natalkaa7522 też to zauważyłam
![]() ![]() karolina_85 mój też się czepiał techniki w fit testach, myślałam, że go strzelę!! ![]() ![]() ![]() Mała! Rób jak uważasz, ale ja bym jednak zrobiła wszystko planowo ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hmm.. a co z Twoimi zdjęciami do klubu ?! ![]() malinois Najważniejsze że widzisz postępy ! ![]() ![]() aaaassss ![]()
'Train Insane, or remain the same' ! ![]() 7.01.2013 r -Walka z INSANITY - 3..2...1... GO! ![]() ![]() 18.03.2013 r. - UKOŃCZYŁAM INSANITY! ![]() ![]() ![]() Zmieniam życie swe. : ) Edytowane przez determined Czas edycji: 2013-02-24 o 12:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4914 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Piękna zmiana! ![]() czekam, aż mi zejdą zakwasy i jedziemy dalej z tym koksem ![]()
![]() |
#4915 |
Raczkowanie
|
Determined
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4916 | |||
Rozeznanie
|
oj a ja słyszałam że to najcięższe ćwiczenia z maxów:P znów wychodzi z ciebie hardcore:P hehe a playo z pierwszego miesiąca nie cierpiałam:/
---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- natalkaa7522 jak na 2 tyg insanity to super efekty ![]()
Ćwiczę z Ewą od 23.09.2012r. Skalpel: 24 Killer: 5 Turbo: 24 TzG: 5 Insanity od 18.01.2013r.: Workout day: 62 "Co mnie nie zabije to mnie wzmocni" Edytowane przez mija_n Czas edycji: 2013-02-24 o 14:34 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4917 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4918 |
Zakorzenienie
|
Nie jest takie złe ;-) a w pierwszym miesiącu tez nie bardzo mi sie podobało hehe
#4919 | ||
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() kiedy zaczynałam insanity nie chodziło mi co prawda o powiększenie tej części ciała ale mogę się pogodzić z posiadaniem brazylijskich pośladków ![]() ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- Cytat:
![]() ![]() póki co prawie miesiąc bez pretensji ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4920 |
Raczkowanie
|
masakra ale mnie rozłożyło :/ na noc musze sie nafaszerowac miodem czosnkiem i cytryna nie moge przerwac cwiczen, oczywiscie Ewke sobie dzis darowalam .... woda z nosa normalnie grrr
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:01.