Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9 - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-24, 12:37   #2401
iloona79
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez majeczka1224 Pokaż wiadomość
Co do piersi dr E.S polecila zebym wklepywala oliwke bambino w piersi, zaznaczyla zebym nie smarowac tylko wklepywac! co i tym myslicie? ujedrni to troche moje zwiski?
Mam nadzieje, ze Was nie zanudzilam zycze milego dnia
Majeczka,
to Ty byłas już na konsultacji u dr ES?
gdzieś mi wcześniej "przeleciała"wiadomoś c,ze chcesz się u niej operowac,ale nie wiedziałam ze byłas już na konsultacji?
I co Ci doktor zaproponowała??Mozesz przypomnieć swoje wymiary?

---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Kachuula Pokaż wiadomość
Dziewczynki wpadłam na chwilke się przywitać i lecę do kina. Potem nadrobię co napisałyscie.
Na poranek dla dzieci??
Czekamy zatem na recenzję filmu
iloona79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 13:19   #2402
Agatau88
Zakorzenienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Hej Kochane

Napisalam w naszym klubie.
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 13:20   #2403
scheherezade
Raczkowanie

GG do scheherezade

Cytat:
Napisane przez przedpo Pokaż wiadomość
Ufff nadrobiłam. Miałam iść do kościoła na sumę, ale tak się zaczytałam, ze chyba na wieczór muszę to przełożyć

---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

Wyliczanka imponująca. Już się gubię w tych cycolinkach

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

Amaninka, zdjęcia...cycochy,... całość...pierwsza klasa

---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

Amorcio, ja to się aż "boję" tych Twoich cycochów - one będą tak przemyślane, tak dopracowane, żę uuuhhhhh

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

Scheherezade, jak Ty kupjesz tą bieliznę i nie tylko, choć w zasadzie ylko bielizna mnie interesuje? online? bo ja się boję online, że na shit jakiś trafię.
jak masz jakieś pewne źródło to wrzuć na priv.

---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

Dziewczyny, któraś z Was jakiś czas temu pisała o jakimś lekarzu w Wawie, który ma doświadczenie w robieniu USG żelków. Czy mogę prosić o namiar?
Szczerze to bardzo mało jak nie wcale kupuje w sklepach w Szczecinie poza spożywką wiadomo,ciuchy bieliznę etc kupuje w Berlinie albo na dwóch stronkach int. Jedna to gomez.pl druga sportofino.pl ostatnio odkryłam jeszcze szaffa.pl czy jakos tak pewnie Google podpowie tam maja fajne przeceny np. na love moschino.
Na bieliznę zaszlimy chyba w Peek'u z ciekawości i nie mogłam wyjść bez tego kompletu <B
Maja tam całe piętro bardzo fajnych marek bywają tez ciekawe promocje.
Nie znam jeszcze swoich rozm. stanikow także dla mnie tylko mierzenie za to majtki często gęsto z EA zamawiam na gomezie

17/01/13 r 360 Nagor okrągłe Dr. A.D Szczecin
160 cm , 46, kg --> w trakcie utuczenia się
scheherezade jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 13:33   #2404
Niezadowolencja
Raczkowanie

Cześć Dziewczynki.

Wiecie co jakoś dziwnie się dziś czuję, rano miałam taki dziwny ucisk w klatce piersiowej, tak na samiutkim środeczku. Przez chwilę miałam mały problem z oddychaniem. Teraz kręci mi sięw głowie. Kurczę nie wiem co mi jest. Chyba na chilę zalegnę przed TV.

Co do kolegi to nie pierwszy to byłby raz ze znalezieniem dziewczyny. Zawsze jakoś ładnie to wychodzi, a potem i tak dziewczyny poznają prawdę i nie stanowi to dla nich problemu

Miłej niedzieli Wam życzę.
Stary 2013-02-24, 13:39   #2405
kasikkk87
Zadomowienie

przedpo jesli chodzi o bielizna to aj tez moge podac Ci 2 SPRAWDZONE STRONKI JAK CHCESZ

---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Niezadowolencja Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczynki.

Wiecie co jakoś dziwnie się dziś czuję, rano miałam taki dziwny ucisk w klatce piersiowej, tak na samiutkim środeczku. Przez chwilę miałam mały problem z oddychaniem. Teraz kręci mi sięw głowie. Kurczę nie wiem co mi jest. Chyba na chilę zalegnę przed TV.

Co do kolegi to nie pierwszy to byłby raz ze znalezieniem dziewczyny. Zawsze jakoś ładnie to wychodzi, a potem i tak dziewczyny poznają prawdę i nie stanowi to dla nich problemu

Miłej niedzieli Wam życzę.
HMmm jakbym poznala prawde to w zyciu bym sie z takim facetem nie spotkala
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 13:48   #2406
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez przedpo Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczynki

Trochę się ogarnęłam. Dziękuję, jak zawsze za miłe słowa. Przepraszam ,że wprowadziałam taki nastrój w piątek, ale wchodzę a tu buch akurat taki temat na taśmie. Zresztą chyba warto czasem też porozmawiać o tym, że nie zawsze jest tak, że wszyscy pieją z zachwytu nad nowymi cyckami i jednak nadal jest dużo osób, w których głęboko zakorzenione są stereotypy i blokady psychiczne/fizyczne przed "takimi" piersiami.
Poszło nie tylko o cycki, sama zawaliłam wiele spraw, ale cycyki przechyliły szalę i na ich temat nasłuchałam się bardzo niemiłych rzeczy. Nie będę wchodzić w szczegóły, bo jakby nie było każdy tu może do nas zajrzeć...
Ogólnie okres po op nie należy do jakichś szczególnie udanych w moim życiu, w ogóle muszę się poważnie nad nim i nad sobą zastanowić
Podczytuję Was trochę cały czas.
A oto krótkie streszczenie tematu stricte cyckowego. Byłam na kontroli miesiąc po op, wszystko jest w porządku, nast. kontrola - po 3 mies, po pół roku i po roku. Marudziłam dr-wi, ze ten mój stanik,, ja mam biały, ciągle się brudzi, że jak fleja się czuję i pozwolił od czasu do czasu na zmianę z innym nosić, choć u niego teoretycznie w tym pooperacyjnym 6 tyg się śmiga. Odważyłam się raz do pracy założyć Mamabel, ale na wszelki wypadek wzięłam też te doktorowy,żeby przełożyć, jakbym się niepewnie czuła. I tak chyba od czasu do czasu właśnie będę robić.
Blizny mam smarować dwa razy dziennie maścią Veraderm i masować je. Ale już nie dopytałam jak często masować i czy piersi też masować, bo mi na tych kontrolach się udziela małomówność pana doktora. Powiedział też, że powoli mogę myśleć o jakiejś aktywności typu rower stacjonarny czy bieżnia (ale nie biegać, tylko maszerować). Basen min po 3 mies.
W lewej piersi czuję od czasu do czasu przy pewnych ruchach przesuwanie się mięsnia. Prawa natomiast mam wrażenie leciutko ucieka na bok w porównaniu z lewą i jest chyba też troszeczkę bardziej opuchnięta.
Robię już prawie wszystko oprócz dźwigania i jakichś ciężkich prac fizycznych, choć na pewno moje "wszystko", a "wszystko" tych dziewczyn, które mają dzieci i obowiązki to zupełnie co innego.

Lecę przeglądać dalej co tu się działo. Całuję

P.S. Niedługo postaram się pstryknąć jakieś fotki.
przedpo mam nadzieję, że wszystko pozytywnie się ułoży Dobrze, że z cyckami wszystko w porządku, przynajmniej możesz skupić się na prostowaniu innych problemów. Czekam na fotki i wspieram myślami

---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ----------

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
Przedpo moje cycuszki beda takie jakie wyjda doktorkowi. Mozna pokazywac swoje idealy a zycie i tak je zweryfikuje Mam jednak nadzieje, ze z mojej wyjsciowki wyjdzie choc cos przypominajacego moj ideal
Amorcio na pewno będą śliczne
Stary 2013-02-24, 14:00   #2407
iloona79
Zadomowienie

Dziewczyny,
czy któraś używała tego HULA HOOP z masażerem,czyli takimi wypustkami...?
Kurczę,już widziałam to u kilku osób,ale nie jakichś znajomych,więc nie znam szczegółów,ale zaczęło mnie to intrygować
Za dzieciaka uwielbiałam kręcić tym kołem,a na necie piszą,ze to daje super efekty na brzuch,choć widziałam też zdjęcia z siniakami!!

Myślę też o skakance-te dwie rzeczy uwielbieałam kiedyś-moze i teraz przypadną mi do gustu,aczkolwiek z tą skakanką to nie wiem,czy moim sąsiadom to przypadnie też do gustu

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-24, 14:21   #2408
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość
Dziewczyny,
Kurczę,już widziałam to u kilku osób,ale nie jakichś znajomych,więc nie znam szczegółów,ale zaczęło mnie to intrygować
Za dzieciaka uwielbiałam kręcić tym kołem,a na necie piszą,ze to daje super efekty na brzuch,choć widziałam też zdjęcia z siniakami!!

Myślę też o skakance-te dwie rzeczy uwielbieałam kiedyś-moze i teraz przypadną mi do gustu,aczkolwiek z tą skakanką to nie wiem,czy moim sąsiadom to przypadnie też do gustu
Ilonka to bardzo boli i nie jest to taki pooperacyjny Bo ten od hulahop z wypustkami musisz swiadomie sobie zadac

---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ----------

Cytat:
Napisane przez scheherezade Pokaż wiadomość
Szczerze to bardzo mało jak nie wcale kupuje w sklepach w Szczecinie poza spożywką wiadomo,ciuchy bieliznę etc kupuje w Berlinie albo na dwóch stronkach int. Jedna to gomez.pl druga sportofino.pl ostatnio odkryłam jeszcze szaffa.pl czy jakos tak pewnie Google podpowie tam maja fajne przeceny np. na love moschino.
Na bieliznę zaszlimy chyba w Peek'u z ciekawości i nie mogłam wyjść bez tego kompletu <B
Maja tam całe piętro bardzo fajnych marek bywają tez ciekawe promocje.
Nie znam jeszcze swoich rozm. stanikow także dla mnie tylko mierzenie za to majtki często gęsto z EA zamawiam na gomezie
Mieszkasz w Szczecinie? Ja sie tam tylko urodzilam lepiej tam niz w wodolocie
Wcale sie nie dziwie, ze do Berlina jezdzisz na zakupy, ceny sa duzo nizsze (nawet 40% przy markach TH, Boss, Armani i nie dziwi mnie, ze ludzie normalnie ok. 1400e tam zarabiajacy kupia sobie czasem cos w tych sklepach) niz w PL, szczegolnie w okresie wyprzedazy a biorac pod uwage, że ze Szczecina jezdzi pociag do Berlina i bilet kosztuje malo to sie bardzo oplaca.
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 14:25   #2409
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Ilonka to bardzo boli i nie jest to taki pooperacyjny Bo ten od hulahop z wypustkami musisz swiadomie sobie zadac
Ja nawet o bólu nie pomyślałam....no biorąc pod uwagę nasze cycki,to też świadomie zadajemy sobie ten ból
Jestetm ciekawa czy to daje faktycznie efekty-wiadomo nic za darmo,
ale może warto pocierpieć...

Przyuważyłam,że moja sąsiadka to ma-może jakoś z nią zagadam i mi pożyczy to spróbuję tego....hm?

---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ----------

Cytat:
Mieszkasz w Szczecinie? Ja sie tam tylko urodzilam lepiej tam niz w wodolocie

Amorcio,
czyzbyś miala dla nas ciekawą historię do opowiedzenia??
Hm...w wodolocie powiadasz...no,no-jestem ciekawa

Wcale sie nie dziwie, ze do Berlina jezdzisz na zakupy, ceny sa duzo nizsze (nawet 40% przy markach TH, Boss, Armani i nie dziwi mnie, ze ludzie normalnie ok. 1400e tam zarabiajacy kupia sobie czasem cos w tych sklepach) niz w PL, szczegolnie w okresie wyprzedazy a biorac pod uwage, że ze Szczecina jezdzi pociag do Berlina i bilet kosztuje malo to sie bardzo oplaca.
Ja ze Szczecinem niewiele mam wspólnego,ale kiedyś miałam kolegę stamtąd i mówił,ze dziewczyny w Szczecinie to widać,że inaczej się ubierają,bo w większości jeżdżą do Berlina na zakupy...pozazdrościć
Stary 2013-02-24, 14:34   #2410
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny,

mi sie tam skakanka podobaczekam na stanik i smigammi dziala np na brzuch no i o to chodzi
Stary 2013-02-24, 14:36   #2411
Amorcio
Wtajemniczenie

Ilonka bol po operacji masz i cycuszki masz, Natomiast jak pokrecisz hula hop i poobijasz sobie co nie co i boli, i bierzesz to hula hopo znowu i wiedzac co Cie czeka masz znowu nim pokrecic malo kto daje rade To tak jak bys np. sie oparzyla i zaraz miala sie oparzyc celowo hi hi
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 14:49   #2412
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Ilonka bol po operacji masz i cycuszki masz, Natomiast jak pokrecisz hula hop i poobijasz sobie co nie co i boli, i bierzesz to hula hopo znowu i wiedzac co Cie czeka masz znowu nim pokrecic malo kto daje rade To tak jak bys np. sie oparzyla i zaraz miala sie oparzyc celowo hi hi
A to Ty próbowałaś znaczy tego??
Ja kiedyś jak pisała to kręciłam dużó hula-hop,ale takim
zwykłym-od gimnastyki artystycznej,ono też jest takie solidne,
bo musi być nieco cięższe-nie taki zwykły platsik dladzieci-no ale
tamte nie mają rzecz jasna tych wypustek...musze sama spróbowac,
to będe wiedziała-ponoć siniaki sa na początku i to też jak ktoś przesadzi, bo to trzeba zaczynać od kilku minut a potem "dawkę" zwiększać-jak to z innymi ćwiczeniami...

---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ----------

W sumie to podam linka do tego co wyczytałam i o co mi chodzi:
http://www.ofeminin.pl/odchudzanie/h...ty-f72701.html
Stary 2013-02-24, 15:29   #2413
Kachuula
Zadomowienie

Cytat:
Majeczka,
to Ty byłas już na konsultacji u dr ES?
gdzieś mi wcześniej "przeleciała"wiadomoś c,ze chcesz się u niej operowac,ale nie wiedziałam ze byłas już na konsultacji?
I co Ci doktor zaproponowała??Mozesz przypomnieć swoje wymiary?

---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ----------

Na poranek dla dzieci??
Czekamy zatem na recenzję filmu
Już jestem. Poranek dla dzieci to raczej nie był. Wybraliśmy się na horror ,, Mama" a w piątek byliśmy na ,,Szklanej pułapce 5" Ale Brus W się zestarzał, ale w tej części ma przystojnego syna
Kachuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 15:39   #2414
Amanina
Raczkowanie

wrocilam z tej silowni i ledwo nogami ciagam juz biegam dzielnie zakutana w stanik sportowy w ktorym nic mi na szczescie nie lata

a wiecie co! ja mam tu pytanie! poprosze jakis dobry zestaw cwiczen na POSLADKI, bo mi tak skapuckaly a chce zeby byly z powrotem jak kaczy kuper! KTORA MA? przyznawac sie??
Stary 2013-02-24, 15:53   #2415
Kachuula
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Amanina Pokaż wiadomość
wrocilam z tej silowni i ledwo nogami ciagam juz biegam dzielnie zakutana w stanik sportowy w ktorym nic mi na szczescie nie lata

a wiecie co! ja mam tu pytanie! poprosze jakis dobry zestaw cwiczen na POSLADKI, bo mi tak skapuckaly a chce zeby byly z powrotem jak kaczy kuper! KTORA MA? przyznawac sie??
Ja niestety nie pomogę , leniuch ze mnie okropny ale sama tez muszę zabrać się za ćwiczenia na brzunio i pupę

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-24, 16:15   #2416
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Już jestem. Poranek dla dzieci to raczej nie był. Wybraliśmy się na horror ,, Mama" a w piątek byliśmy na ,,Szklanej pułapce 5" Ale Brus W się zestarzał, ale w tej części ma przystojnego syna
No tak-ponoć,jak ktoś sie boi,to horrory wówczas najlepiej ogladać rano

---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ----------

Cytat:

Amanina,
ja własnie rozważam użycie skakanki,
tudzież hula-hoop, o czym napisałam powyżej
Ale na pośladki to szybciej skakanka...
Stary 2013-02-24, 16:32   #2417
Kachuula
Zadomowienie

Oj tam oj tam kino to kino nie ważne czy w dzień czy wieczoremAle fakt że w nocy sama w domu horroru nie oglądam. W szczególności tych typu Klątwa czy Nie odebrane połączenie Brrrr.
Stary 2013-02-24, 16:39   #2418
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
widzialam ta MAME ale w neciefajnyposzlabym kiedys na jakis horror do kina bo nigdy nie bylamna horrorze rzecz jasna bo w kinie to tak
Stary 2013-02-24, 16:46   #2419
Kachuula
Zadomowienie

Dziewczynki a moje pytanie brzmi czy pięć miesięcy po operacji można jeździć na nartach? Zadawalam już to pytanie ale nie uzyskałam odpowiedzi

---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ----------

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
widzialam ta MAME ale w neciefajnyposzlabym kiedys na jakis horror do kina bo nigdy nie bylamna horrorze rzecz jasna bo w kinie to tak
W kinie ma się większego stracha, kilka razy dziś podskoczyłam na foteluChociaż w domu jak oglądamy to poskakuje ale przez mojego męża, lubi zaskoczyć jak ktoś zapatrzony w ekran

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-24, 16:46   #2420
Tosa
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczynki a moje pytanie brzmi czy pięć miesięcy po operacji można jeździć na nartach? Zadawalam już to pytanie ale nie uzyskałam odpowiedzi
A nie boisz się jakieś wywrotki? Osobiście bym chyba nie poszła właśnie ze względu na to, że jestem ciapa i zamiast piersi bym miała pęknięte poduszki powietrzne
Anatomki czy okrągłe? Z tego co wiem na anatomy dłużej trzeba uważać (chyba 3 miesiące w staniku pooperacyjnym trzeba chodzić z tego co czytałam w internecie)
Stary 2013-02-24, 16:50   #2421
Amanina
Raczkowanie

Cytat:

---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ----------

W kinie ma się większego stracha, kilka razy dziś podskoczyłam na foteluChociaż w domu jak oglądamy to poskakuje ale przez mojego męża, lubi zaskoczyć jak ktoś zapatrzony w ekran

kochana, ja mam takie cos na moto, moze na narty tez sie przyda: http://www.forcefieldbodyarmour.com/...protector/2351

no i ja bym pojechala

Edytowane przez Amanina
Czas edycji: 2013-02-24 o 16:53
Amanina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 16:55   #2422
Kachuula
Zadomowienie

W kinie dziś leciała zapowiedź filmu z Bradem Pittem ,,Lipiec 2013". Muszę się na to wybrać . Film o jakiejś zarazie czy wirusie który atakuje ludzi i stają się jak zombi chyba? Coś w rodzaju "Jestem legendą" z Willem Smithem.
Stary 2013-02-24, 16:57   #2423
Niepytajozdanie
Raczkowanie

Hej dziewczęta mój doktorek nadal mi nic nie odpisał skąd wzięło się zasinienie, ani co może być tego powodem. Wchodzę co godzinę na emaila, z myślą że może coś odpisał, niestety jednak bezskutecznie mam nadzieje że niedługo dowiem się co, jak i dlaczego i Wy razem ze mną, leniwej niedzielki a co do Ewy Chodakowskiej, też ćwiczę - ale skalpela na raz za cholerę nie dam rady zrobić
Stary 2013-02-24, 17:03   #2424
Kachuula
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Tosa Pokaż wiadomość
A nie boisz się jakieś wywrotki? Osobiście bym chyba nie poszła właśnie ze względu na to, że jestem ciapa i zamiast piersi bym miała pęknięte poduszki powietrzne
Anatomki czy okrągłe? Z tego co wiem na anatomy dłużej trzeba uważać (chyba 3 miesiące w staniku pooperacyjnym trzeba chodzić z tego co czytałam w internecie)
Ja jeszcze przed operacja, planuje dopiero na wrzesnień z reszta na samą konsultacje czekam trzy miesiące to i na termin operacji tez pewnie poczekam. Pytam się na zapas

---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ----------

Cytat:
kochana, ja mam takie cos na moto, moze na narty tez sie przyda: http://www.forcefieldbodyarmour.com/...protector/2351

no i ja bym pojechala
Fajny wynalazek , po operacji zakupie Ooo lubisz motory? Sama Jeździsz?
Stary 2013-02-24, 17:07   #2425
Amanina
Raczkowanie

Cytat:
Ja jeszcze przed operacja, planuje dopiero na wrzesnień z reszta na samą konsultacje czekam trzy miesiące to i na termin operacji tez pewnie poczekam. Pytam się na zapas

---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ----------

Fajny wynalazek , po operacji zakupie Ooo lubisz motory? Sama Jeździsz?
tak, jezdze tylko sama, nie wyobrazam sobie jezdzenia jako pasazer
Stary 2013-02-24, 17:20   #2426
belseno
Zadomowienie

Cytat:
operacje miałam 21 czerwca na narty pojechałam 10 grudnia - żadnych problemów, jedyne co to przy podchodzeniu jak trzeba było dużo kijami się podpierać to czuć było delikatne ciągnięcie na piersiach ale ja tak samo czuje ciągnięcie np. pływając.

---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ----------

Cytat:
Napisane przez majeczka1224 Pokaż wiadomość
Dzien dobry dziewczyny!!!!
Od jakiegos czasu jastem juz z Wami, wiecej czytam niz sie udzielam w sumie Dluga droga przede mna, na operacje bede musiala poczekac jeszcze kilka miesiecy. Dziekuje wszystkim dziewczyna za przyjecie mnie do znajomych i mozliwosc obejrzenia zdjec. Ogladajac Wasze piersi doszlam do wniosku ze lepiej jest miec bardzo mala wyjsciowke, piersi po operacji sa piekne i nie ma potrzeby ich podnoszenia... czego ja najbardziej sie boje. Patrzac na piersi Celinki777 moje obawy sa mniejsze, ale u kazdego blizny goja sie inaczej.
Dziewczyny niedosc ze macie piekne piersi to rowniez figury do pozazdroszczenia Od poniedzialku biore sie za siebie!( czesto juz jak mowilam) ale mam nadzieje ze tym razem mi sie uda zrzucic pare kg. Siedze w domu z 7miesiecznym aniolkiem, w wolnym chwilam moglabym cwiczyc ale leniuch ze mnie ogromny.
Co do piersi dr E.S polecila zebym wklepywala oliwke bambino w piersi, zaznaczyla zebym nie smarowac tylko wklepywac! co i tym myslicie? ujedrni to troche moje zwiski?
Mam nadzieje, ze Was nie zanudzilam zycze milego dnia
napewno uelastycznisz i nawilżysz skóre a to też jest istotne dla wyglądu piersi

---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ----------

Cytat:

pytaj Horo - naszą guru od ćwiczeń zobacz w albumie jakie cuda ze swoim tyłkiem zrobiła
Stary 2013-02-24, 17:21   #2427
Kachuula
Zadomowienie

Cytat:
tak, jezdze tylko sama, nie wyobrazam sobie jezdzenia jako pasazer
To mamy wspólna pasje , kiedyś z mężem jeździliśmy , nawet prawko już robiłam . Niestety mój tz miał bardzo poważny wypadek i stwierdziliśmy ze dopokąd dzieci nie bedą dorosłe nie będziemy jeździć . Cieżko jest wytrzymać w szczególności ze w garażu stoi motorek i czeka na kupca. No ale podjęliśmy decyzje i się jej trzymamy.
Stary 2013-02-24, 17:25   #2428
belseno
Zadomowienie

Cytat:
witam sie wieczorem zrobilam dzisiaj kilka zdjec cyckow z pozycji lezacej - zaraz wrzucam i zapraszam troche to wyglada jak soft porn, wiec przepraszam od razu
Amanina booosssska sesja..bardzo seksi i klimatycznie i cycunie REWELACJA

---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ----------

Cytat:
Napisane przez ninka28 Pokaż wiadomość
a dziewczyny mam pytanie może głupie ale ... powiedzcie czy wasi faceci są zazdrośni odkąd zrobiłyście sobie piersi
pod tym względem nic się nie zmieniło, mój TŻ nie był zazdrosny przed op. i teraz też nie jest a widząc mój uśmiech i radość często powtarza, że to najlepiej wydane 16. tys
Stary 2013-02-24, 17:52   #2429
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
A wiecie,ja tez się własnie umówiłam z kumpelą na tą "Mamę" do kina...

Kasikkk,
horror w kinie to chyba najlepsze emocje,ale że jestem dośc wrażliwa i mam bujną wyobraźnię to jakoś tak mało na nie chodzę i jak już to tylko z tż-teraz wyjątkowo z kumpelą,zobaczymy jak będzie...też idziemy za dnia,a nie wieczorem

---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ----------

Cytat:
To mamy wspólna pasje , kiedyś z mężem jeździliśmy , nawet prawko już robiłam . Niestety mój tz miał bardzo poważny wypadek i stwierdziliśmy ze dopokąd dzieci nie bedą dorosłe nie będziemy jeździć . Cieżko jest wytrzymać w szczególności ze w garażu stoi motorek i czeka na kupca. No ale podjęliśmy decyzje i się jej trzymamy.
Kahuula,
z tymi nartami to kojarzę belseno,ze byla po op,ale widzę ze już Ci odpisała...
Widzę też,ze mamy podobny problem z motorem w garażu;-)
Mój tż również chce sprzedać w tym roku,ale oczywiśice po to aby kupić lepszy...ku memu przerażeniu!! Całeszczęście,ze przez remont domu nie szybko to nastapi,ale za każdym razem jak wychodził na motor to ja zostawałam z duszą na ramieniu-też przezywam co by bylo gdyby,bo on poki co jest jedyny żywicielem rodziny,a mamy trójkę dzieci i kredyt(niemały!) do spłacenia...no ale postnaowiłam nie przeszkadzac mu w jego pasji,co by nie uważał mnie za ględzącą babę-mówi się trudno i zaciska zęby

---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ----------

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
pod tym względem nic się nie zmieniło, mój TŻ nie był zazdrosny przed op. i teraz też nie jest a widząc mój uśmiech i radość często powtarza, że to najlepiej wydane 16. tys

Belseno,
mam andzieję,ze u mnie też tak będzie i tż tak samo będzie uważał
Stary 2013-02-24, 18:20   #2430
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Wydaje mi się, że tak. W sumie spać na brzuchu wtedy można, to ewentualny upadek chyba tez nic nie zrobi. Ale pewności nie mam

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości