|
|
#451 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny, ja też w tym roku 22 czerwca wychodze za mąż
![]() nie mogę się już doczekać, już prawie wszystko załatwione. A jak u was przygotowania? Macie pomysły na sesje w plenerze?![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#452 |
|
BAN stały
|
Dot.: Śląskie Panny Młode cz.III
Ja bym chciała na koniach i jeszcze gdzieś ,no nie wiem ale tak w kilku miejscach bo w jednym to za nudno by było
|
|
|
|
|
#453 |
|
Zakorzenienie
|
Jadę jutro przymierzac suknie ślubne, czy macie jakieś porady ?
|
|
|
|
|
#454 |
|
Zadomowienie
|
Zapytaj czy można robic zdjecia i porób jesli tak. Ale nie zdjeca odbicia w lustrze tylko siebie
![]() Teraz zima, ja mierzylam suknie w rajstopach - tym oto sposobem nie swiecilam golym tylkiem Nie rób tego błedu co ja - na przymiarce miałam różowy stanik i tak średnio się to komponowało z sukniami
|
|
|
|
|
#455 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- Ale Ci zazdroszczę ;D To dobry pomysł żeby porobić zdjęcia bo można obejrzeć wszystko dokładnie i inni będą mogli Ci doradzić w którym fasonie Ci najlepiej
|
|
|
#456 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jest dużo fajnych miejsc na plener...Mu byliśmy w Puławach,pięknie tak jest
|
|
|
#457 |
|
Raczkowanie
|
Tylko ja potrzebuję miejsca bliskiego Żor bo sesję plenerową chcę w dniu ślubu i nie mam pojęcia gdzie by to mogło być
|
|
#458 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A może macie taką możliwość gdzie macie salę? My mieliśmy w Arce to była taka możliwość,bo piękny widok był na dworze,huśtawka,ławeczki itp...
|
|
|
#459 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Może jeszcze natknę się na jakieś fajne miejsce
|
|
|
#460 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Szkoda,ale życzę powodzenia w poszukiwaniach
|
|
|
#461 |
|
Przyczajenie
|
Ja zamierzam mieć zdjęcia oryginalne, w centrum miasta dokładnie w Katowicach np. przy spodku, na peronie na nowym dworcu czy np. w tramwaju
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#462 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() hehe a ja miałam czerwony ale pilnowałam, żeby pasek z tyłu nie wychodził i było okod siebie jeszcze dodam, że najlepiej jakiś stanik bez ramiączek wziąć. nawet jeśli chcesz suknie z to różne są rodzaje, a lepiej się suknia prezentuje jak nic nie wystaje. |
|
|
|
|
|
#463 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
sama ostatnio szukałam sukni raz zdażyło mi się przyjść w różowym staniku ale to nie jest żaden problem, najważniejsze aby już przy ostatnich przymiarkach mieć prawidłową bieliznę już tą ślubną a co do rajstop czy leginsów nie ma największego problemu ponieważ przed przymiarką sukni zakłada się halkę
|
|
|
|
|
|
#464 |
|
Raczkowanie
|
Moja kuzynka miała wesele w Wenecji a plener na lotnisku w gotartowicach (chyba tak sie to nazywa) i gdzieś tam jest też jakiś zalew. Zdjęcia wyszły super.
|
|
|
|
|
#465 |
|
Raczkowanie
|
Na lotnisku mi się nie podoba, ale poszukam tego zalewu gdzieś w googlach ;D
|
|
#466 |
|
Zakorzenienie
|
Ni i już po
przymierzylam może ze 4 suknie, a wybrałam i tak ta, dla której weszłam do salonu - jest w kolorze szarym (gołębi delikatny) z białym pasem, z jedwabiu grubego, żeby m nie było zimno w grudniu. Powagą, to było tak, ze spodobała mi się na zdjęciach sesji ślubnej z fotografa, potem przez przypadek (!) dowiedziałam się jaki to model i kolekcja. Okazało się, ze 2010, więc totalnie straciłam nadzieje. Jak dzwonilam się umawiac na przymiarki zapytano mnie, czy interesuje mnie konkretny model, powiedziałam, ze ten -był![]() Jestem zadowolona, jedna rzecz mnie martwi - co powie rodzina pana młodego na gołębia, nie biała suknie...kurczy bądź co bądź to moj dzień i to ja mam się czuć super
|
|
|
|
|
#467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jestem ciekawa tego gołębiego koloru ![]() a co rodzina powie się nie przejmuj, to Ty masz być zadowolona, nie ma szans żeby każdemu dogodzić
|
|
|
|
|
|
#469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), ale są tu zdjęcia z pleneru i oto ona:http://anitasuchocka.files.wordpress...janowiec-9.jpg http://anitasuchocka.files.wordpress...anowiec-18.jpg rodzice twierdzą i tak, że zdjęcia nie oddają jej uroku
|
|
|
|
|
|
#470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#471 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie przejmuj się opiniami rodziny |
|
|
|
|
|
#472 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję krajanki! Podnosicie mnie na duchu!
Przymierzałam jeszcze 4 inne suknie, ale w żadnej nie wyglądałam tak dobrze, np: - w koronkowej byłam przytłoczona koronkami (mam figurę gruszki, bardzo drobną górę do tego dość dziecięcą twarz, więc może potrzebowała bardziej dojrzałej, dorodnej urody) - w innej sukni wyglądałam jak laleczka barbie - obfity dół, góra mojego ciała wyglądała jak wetknięta w bitą śmietanę, mimo, że suknia była przepiękna, dość prosta i nieprzegadana ![]() I widac, że to jest suknia ślubna a niewiadomoco?
|
|
|
|
|
#474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do koloru, to dziewczyny decydują się na błękitne czy bordowe ![]() To jest srebrna i elegancka ![]() Ma pięknie zdobiony dół Jeśli czujesz się w niej idealnie, to w żadnej innej nie będzie już tego samego. A jeśli zrezygnujesz ze względu na rodzinę, to będziesz żałowała... Już widzę cię w tej sukni i Pana Młodego w pięknym srebrnym krawacie
|
|
|
#475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#476 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
żeby zobaczyć tak ogólnie jak wygląda, myślę, że nikt nie zacznie Ci jej obrzydzać.....poka poka poka ![]() ale nic na siłę.... ![]() moja sis (wrześniówka) już ma zaproszenia w domku, w marcu zaczynają rozdawać, heh, coraz bliżej do ślubu..... a ja już czuję się "starą żoną" nawet ostatnio przestałam nosić pierścionek zaręczynowy na co dzień. Ubieram się właściwie tylko na sportowo i jakoś mam wrażenie, że będzie "znoszony"..... u nas właśnie zaczynają się nauki przedślubne we wszystkich parafiach, a jak u Was?
|
|
|
#477 | ||
|
Zakorzenienie
|
rządzisz!![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Hajtam się w grudniu, więc do połowy pasa będę miała sweter robiony przez mamę w kolorze pasa od sukni(śmietanka), myślę nad butami w kolorze wina lub butelkowo zielone...
|
||
|
|
|
|
#478 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no teraz widzę suknię w pełnej krasie no i naprawdę jest piękna, niezależnie od wad zdjęć no i pomysł na garnitur jest dobry i srebrne dodatki też super by wyglądały co do koloru butów byłabym ostrożna, ale to Ty będziesz widziała efekt w całości ciekawa jestem jakie kwiaty planujesz, ślub w grudniu to fajne wyzwanie
|
|
|
#479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wszystko by się zlało
|
|
|
#480 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Śliczna sukienka Bardzo lubie takie nietypowe, niestandardowe sukienki. Możesz być pewna że wtedy wszyscy Cię zapamiętają.
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:11.

Nie rób tego błedu co ja - na przymiarce miałam różowy stanik i tak średnio się to komponowało z sukniami