Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz.10 - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 11 części naszego wątku ??
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.11 8 14,04%
Kopniaki czuje już każda z nas, niedługo rodzić przyjdzie czas. V-VI 2013 cz.11 14 24,56%
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.11 4 7,02%
Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.XI 1 1,75%
Trzęsą się brzuszki, wychodzą pępuszki, niedługo ujrzymy maluszki. V-VI 2013 cz.11 8 14,04%
Kolejne wizyty za nami, snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.11 2 3,51%
Robią się z nas grubasy, ale w głowie nam bobasy. Mamy V-VI 2013 cz.11 1 1,75%
Ciężko nam się ruszać, więc spędzamy czas na pogaduchach. Mamy V-VI 2013 cz.11 0 0%
Tyjemy i płaczemy, za chwilę się śmiejemy - przez hormony szalejemy. V-VI 2013 cz.11 0 0%
Bejbik mnie kopie a ja colę żłopię? Mamy V-VI 2013 cz.11 1 1,75%
Fasolencja w brzuszek ciśnie, zaraz z tyłka mi wypryśnie. Mamy V-VI 2013 cz.11 0 0%
Mam żylaki, mam rozstępy no i brzuch mocno wydęty. Mamy V-VI 2013 cz.11 0 0%
Coraz większe brzuchy mamy, ale jeszcze nie pękamy. Mamy V-VI 2013, cz.11 12 21,05%
Powoli bać się zaczynamy, bo plan porodu już napisany. Mamy V-VI 2013 cz.11 4 7,02%
Wyprawki już kompletujemy i gadaniem się zajmujemy. Mamy V-VI 2013 cz.11 2 3,51%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-24, 19:43   #1591
Aaś
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz

Ash mi nie dali recepty. Nie zdazyli wypozyczyli mi tutejszy z paskami.

sharp on jest bardzo podobny do naszego camry. Cena też podobna. My jesteśmy zadowoleni nawet tu by mi się przydał bo strasznie sucho mamy w pokoju a okno cały czas praktycznie rozszczelnione...

vvgh padlam przy dyskusji o dwugarbnym wielbladzie i orce

jak chcecie to mogę wam rozweselac dni zdjęciami jedzenia szpitalnego
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 19:44   #1592
cloche
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
Wszystkie mury3 mają taką miękką gondolkę?
nie, są różne opcje. mój wózek ma sztywną gondolę wpinaną do stelaża normalnie.
Cytat:
Napisane przez happy blue Pokaż wiadomość
ale za nowy zestaw pewnie blisko dwa trzeba by dać
Kusi mnie, nie powiem, ale nie widzę entuzjazmu u TŻ, chyba nie spodziewał się, że kupimy wózek tak szybko.
minimum dlatego za tysiaka możnaby to brać... sam fotelik samochodowy cabriofix nowy kosztuje majątek
ja za mój używany mura 4 - ale bez fotelika, za to ze sztywną gondolą, dałam w przeliczeniu około tysiaka
cloche jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 19:47   #1593
Magiusa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość

Vil - tez szukalam rozkow i kocykow. nikt nie ma takich jak chce rozek mam od Kalamati http://allegro.pl/listing/user.php?u...678420 (ktoras z Was ka polecila), jutro dojdzie. fajna babka, mozesz sobie wybrac wzor i uszyje Ci taki jak wybierzesz z dostepnych tkanin http://www.kalamati.pl tkaniny sa tu http://craftoholicshop.com
cena wysoka, nam udalo sie rozek wygrac w konkursie facebookowym. dyby nie to pewnie kupilabym taki http://allegro.pl/arus-becik-rozek-u...024517094.html (ze wzgledu na cene)
naprawde ciezko trafic na rozek nie w misie i bajkowe cuda :P my wybralismy taki http://allegro.pl/kalamati-becik-rozek-kocyk-kolderka-bawelna-i3039472208.html

kocyk juz wybralam u innej osoby http://allegro.pl/show_item.php?item=3036826462 ma duzo roznych bawelnianych, cienkich w sensownych cenach.
przewijak kupimy w sklepie, bo ceny te same, wiec kupimy razem z posciela.
O dziękuję za linki do kocyków. Ja się rozglądałam za jakimiś bawełnianymi, cienkimi na lato i nic mi nie pasowało,a te są fajniutkie

Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
ja uważam aktualnie mój brzuch za najseksowniejszą część mojego ciała nie mogę się na niego napatrzeć, taki uroczy!

łeeee, to co ty marudzisz, sexi jesteś!!!

och, weź mi nie mów...
wyobraź sobie, jak byś się poczuła, jakby ci w pracy dwie koleżanki powiedziały: ło matko, no teraz to jesteś gruba!!! na moje słowa, że to może jednak sweter, one się zapierały: nie! ty po prostu się gruba zrobiłaś!
a obie szersze ode mnie no i chciałam zaznaczyć, że przytyłam 3 kilo tylko... ta jedna, na komentarze facetów, że z tyłu nie idzie poznać, żem w ciąży (bo nawet talię mam ), powiedziała: ojjj nie gadajcie, widać trochę po pupie...
zamknęłam jej mordę komentarzem, że w dupci schudłam w sumie, ale miło mi, że pamięta mnie jeszcze szczuplejszą niż faktycznie byłam, a poza tym to pracujemy w poważnej korporacji i nie życzę sobie komentarzy na temat mojego tyłka.
i na koniec dodałam, że ma szczęście, że akurat ja z tych nie-płaczliwych ciężarówek, bo normalnie to bym z rykiem do działu od molestowania i dyskryminacji pobiegła
Ja akurat mam tak, że za cholere nie mogę póki co się przyzwyczaić do brzucha, ale za to mój TŻ tutaj wykazuje się dużą dyplomacją bo zawsze chodzi za mną i powtarza, że taki ciążowy brzuszek to jest seksowny, bo tylko to mi rośnie i nic więcej. Nie kryje, że wtedy poprawia mi się humor.

A te Twoje koleżanki z pracy to dziwne. Przyznam szczerze, że nawet gdybym osobiście uznała, że jakaś koleżanka dużo w ciąży utyła to nigdy bym jej tego nie powiedziała właśnie dlatego, że jest w ciąży i to trochę się nie liczy! Każde ciało reaguje inaczej i czasami nawet po przybraniu 20-30 kg szybko się wraca do formy.
Zazdrosne te Twoje koleżanki, że nie wiem co...i chyba trochę wredne

07.07.2012

12.06.2013 DARUŚ
&
20.02.2015 BARTUŚ

Magiusa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 19:52   #1594
sharpnowaja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ag_nes Pokaż wiadomość
Pokażę Wam jakie mebelki kupiliśmy malej
piękne

cloche za studniówkę
Cytat:
Napisane przez pawie_oczko Pokaż wiadomość
sharp- a Ty jaki masz wózek ?
tako jumper x

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
sharp on jest bardzo podobny do naszego camry. Cena też podobna. My jesteśmy zadowoleni nawet tu by mi się przydał bo strasznie sucho mamy w pokoju a okno cały czas praktycznie rozszczelnione...
też się nad nim zastanawiałam bo chyba tylko wyglądem zewnętrznym się różnią. A dodajesz do niego jakieś olejki? bo się zastanawiam czy do każdego można
Stary 2013-02-24, 19:55   #1595
Ashyshqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sharpnowaja Pokaż wiadomość
Ashy ja też chce sprzedać kieckę ślubną, jak ogarniesz sprzedaż na all to możesz się pochwalić
Zobaczymy, czy coś z tego wyjdzie ale zdam relację z prób

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
Ash mi nie dali recepty. Nie zdazyli wypozyczyli mi tutejszy z paskami.

jak chcecie to mogę wam rozweselac dni zdjęciami jedzenia szpitalnego
To mam nadzieję, że jakoś ten pistolet dostaniesz, bo to jednak dużo łatwiej...

A zdjęcia żarełka dawaj, będziemy Ci zazdrościć
Tak swoją drogą, nie będę już narzekać na swoje jedzenie, przynajmniej sama mogę sobie je przygotować

Diabli, zarzuciłaś tym linkiem do sklepu z materiałami i teraz oczu oderwać nie mogę!
Marzy mi się teraz kocyk z tym minky:
http://craftoholicshop.com/pl/p/Pola...-Baby-Pink/347
lub w tym kolorze:
http://craftoholicshop.com/pl/p/Pola...ley-Silver/349

a na odwrocie może:

http://craftoholicshop.com/pl/p/Tkan...-Treasures/333

eh, teraz będzie za mną chodzić
Ashyshqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 19:56   #1596
cloche
Zakorzenienie

Aaś, rób zdjęcie każdego posiłku i wrzucaj

Magiusa, no te dwie to jakieś dziwne, nie wiem o co im chodziło. ale co tu się przejmować? mam jeszcze normalne koleżanki też, żeby nie było no i w ogóle to my wiemy, że nasze brzuszki są naj naj trzymamy tam największe skarby świata
Stary 2013-02-24, 20:03   #1597
axella
Zakorzenienie

GG do axella

poprosze medal z okazji bycia największym wielorybcem

i od jutra 31tc
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SNC01172.jpg (17,1 KB, 57 załadowań)

ZUZIAK 7.05.2013
axella jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-24, 20:06   #1598
happy blue
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość

i od jutra 31tc

ale pięknie wyglądacie!!!!!
Stary 2013-02-24, 20:08   #1599
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
ale pięknie wyglądacie!!!!!
okazale ? wypaśnie ? groobo ?

znalazłam mój truskawkowy chłodzący żel na stópki jestem przeszczęśliwa

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-02-24, 20:11   #1600
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:

i od jutra 31tc
ale okrągluszeeek

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 20:11   #1601
happy blue
Zadomowienie

Cytat:
okazale ? wypaśnie ? groobo ?

znalazłam mój truskawkowy chłodzący żel na stópki jestem przeszczęśliwa

kobieco? zgrabnie? szczupło?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-24, 20:12   #1602
sharpnowaja
Zakorzenienie

Cytat:
nie za duży z Ciebie wieloryb
piękny brzusio
Stary 2013-02-24, 20:15   #1603
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
ja też jakoś pozytywnie jestem nastawiona na poród. och, my naiwne! ale może faktycznie nie będzie źle? ja przeżyję wszystko, byle tylko moje maleństwo było całe i zdrowe i szczęśliwe
no i dobrze, że pozytywnie czytam teraz taki krzepiący ala poradnik i niby w nim nic nowego ale właśnie dużo takich oczywistych rzeczy dot. psychicznego podejścia do porodu ja też mimo jakiegoś tam strachu staram się pozytywnie nastawiać, wiem, że będzie bolało, ale nawet jeśli będzie źle to przecież to się skończy
Stary 2013-02-24, 20:18   #1604
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
kobieco? zgrabnie? szczupło?

nie no,dziękuję

aha, nie pochwaliłam się-jako,że grubaskom ciężko się obraca to nie obracałąm się zbytnio i żałuję iż dziś to zrobiłam
na udach mam największe,najfioletowszo-burgundzkie rozstępy świata...

nie zauważyłam jak się zaczynały więc już po wszystkim
przynajmniej jakbym chciałabyć zebrą na balu przebierańców to nie musz wydawać kaski na przebranie

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-02-24, 20:24   #1605
Ashyshqa
Zakorzenienie

Cytat:

i od jutra 31tc
Przepiękny Zazdroszczę Wam wszystkim, które nie mają boczków moje są okropne...
Ashyshqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 20:24   #1606
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sharpnowaja Pokaż wiadomość
piękne

cloche za studniówkę

tako jumper x

też się nad nim zastanawiałam bo chyba tylko wyglądem zewnętrznym się różnią. A dodajesz do niego jakieś olejki? bo się zastanawiam czy do każdego można
Jeszcze nic do niego nie wlewalismy zapachowego więc nie wiem

axella łosiu pięknie wygladacie
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 20:26   #1607
vil84
Wtajemniczenie

Cytat:
Przypomnijcie mi proszę, które się dobrze wchłaniają
podobno to:
http://magneb6.pl/magnez_b6.html
ale ja biorę zawsze co jest tańsze w promocji byle z b6.

Cytat:
Vil - tez szukalam rozkow i kocykow. nikt nie ma takich jak chce rozek mam od Kalamati http://allegro.pl/listing/user.php?u...678420 (ktoras z Was ka polecila), jutro dojdzie. fajna babka, mozesz sobie wybrac wzor i uszyje Ci taki jak wybierzesz z dostepnych tkanin http://www.kalamati.pl tkaniny sa tu http://craftoholicshop.com
cena wysoka, nam udalo sie rozek wygrac w konkursie facebookowym. dyby nie to pewnie kupilabym taki http://allegro.pl/arus-becik-rozek-u...024517094.html (ze wzgledu na cene)
naprawde ciezko trafic na rozek nie w misie i bajkowe cuda :P my wybralismy taki http://allegro.pl/kalamati-becik-rozek-kocyk-kolderka-bawelna-i3039472208.html

kocyk juz wybralam u innej osoby http://allegro.pl/show_item.php?item=3036826462 ma duzo roznych bawelnianych, cienkich w sensownych cenach.
przewijak kupimy w sklepie, bo ceny te same, wiec kupimy razem z posciela.
super Ci się z rożkiem udało
a co do tego kocyka, też mi się właśnie te Supełki podobają, tylko nie chcę zamawiać jednego kocyka u jednego sprzedawcy, rożka u innego, przewijaka jeszcze gdzie indziej ... ale chyba na tym się skończy nie chcę kupować kocyka z poliestru ani z polaru. a po sllepach nie mogę chodzić i szukać

Cytat:
No wiesz co jak ja tego nie cierpię... Raz do mnie babcia powiedziała grubasku ale nie skomentowałam i raz kuzynka, że fajnie wyglądam, ona nie była taka gruba to jej powiedziałam, że wcale gruba nie jestem, mam tylko brzuch, heloł
do mnie mąż tak często mówi teraz
a teściowa, jak dzwoni, pyta "jak tam mój hipcio" ;>

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Dzisiaj mąż poszedł do piwnicy poszukać ile nam białej farby zostało i ... ktoś nam się włamał do piwnicy. Wkur*** jak 150 wrócił. Niby 10 mieszkań a wpuszczają na domofonie wszystkich co dzwonią. Nie wiadomo kiedy, kto i po co. Kłódkę mamy z atestem to poszli na zmęczenie materiału i wyłamali zawias na którym wisiała. I co? I nic nie zginęło. Fakt, w piwnicy są prawie same pudła, ale też opony i to widać te opony ... Mąż podejrzewa, ze to może jakiś sąsiad, tylko nie wiem po co. No a ostatni raz w piwnicy byliśmy w grudniu więc nie wiadomo kiedy. Dziwne to wszystko.
Szybka wycieczka do castoramy po jakieś żelastwa i wbijal się udarem w niedzielne popołudnie w ściany w piwnicy. Zero reakcji sąsiadów.
najważniejsze, że nic nie zginęło ... ale faktycznie, dziwne

Cytat:
Ash - zwiewajcie stad jak najpredzej mnie tez coraz czesciej kusi emigracja. znajomi kusza nas Norwegia, brat Kanada. mnie tu trzyma jedynie rodzina. kiedys jeszcze znajomi, ale obecnie wiekszosc uciekla. jak patrze na ich zycie to tylko utwierdzam sie w przekonaniu, ze gdzie indziej bedzie latwiej. no i jezyki...niech sie dziecko od malego edukuje. Wiktor mial 4lata jak stad wylecieli. obecnie ma 12. chodzil do przedszkola, a pozniej szkoly kanad-francuskiej, gdzie wiekszosc zajec ma po franc. smiga w 3 jezykach, ma kolege chorwata, ktory tez go "rozwija" niedlugo zacznie mu sie jeden lub dwa obce w szkole. w soboty szkola polska...
Antek ma trudniej, bo juz urodzil sie tam. dla niego polska odmiana to czarna magia. kaleczy, bo wiekszosc czasu jednak spedza w szkole i z kolegami. w domu mowia po polsku, wiec rozumie wszystko. wysylamy im polskie bajki, ksiazki. w bibliotece tez moga wypozyczac polskie ksiazki i filmy dvd.
jesli nie trzyma Cie tutaj rodzina - uciekaj podrozuj, rozwijaj sie.
brat zaraz po wyjezdzie znalazl prace, oboje z bratowa skonczyli szkole dla emigrantow. ona zaszla w ciaze i zaczela kanadyjskie studia. przez 4 lata pracowal tylko brat i byli w stanie utrzymac cala rodzine, zyc na poziomie, stac ich na ciagle podroze, raz na 2 lata przylatuja do pl cala rodzina. obecnie bratowa skonczyla studia, zaczela prace - uczy emigrantow, przygotowuje do zdania egz. z obywatelstwa. wyklada na uczelni, w kilku takich jakby "policealnych" albo "szkolach dla doroslych". ogolnie cos a'la kulturoznawstwo polaczone z historia stanow itd. greka lacina i inne cuda :P w polsce pracowala w biurze podrozy, byla przewodnikiem. zna jezyki, a przy swoich uczniach z calego swiata, ktorzy po ang. czasem ani be ani me czuje, ze sie rozwija
mnie kusza etatem w polskiej szkole, bo chlopakow nauczycielki zaczynaja byc wiekowe teraz brat ma w planach studia popracuje na nocne zmiany...chlopcy sa wieksi, wiec juz nie wymagaja tyyyle uwagi. podjeli naprawde sluszna decyzje.
popieram ja trochę żałuje, że nie wyemigrowaliśmy, ale mama mnie tu "trzyma" - tata się ponownie ożenił i da radę, ale mama kiedyś, jak babci zabraknie, zostałaby tu zupełnie sama - nie mogę jej tego zrobić.

Cytat:
bardzo ładny wielorybek z bardzo ładnym brzuszkiem

vil84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 20:28   #1608
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:

nie no,dziękuję

aha, nie pochwaliłam się-jako,że grubaskom ciężko się obraca to nie obracałąm się zbytnio i żałuję iż dziś to zrobiłam

nie zauważyłam jak się zaczynały więc już po wszystkim
przynajmniej jakbym chciałabyć zebrą na balu przebierańców to nie musz wydawać kaski na przebranie
a to mnie małżo ogląda

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
Przepiękny Zazdroszczę Wam wszystkim, które nie mają boczków moje są okropne...
co Ty gadasz

6920_a1e2.jpg

Stary 2013-02-24, 20:29   #1609
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość
podobno to:
http://magneb6.pl/magnez_b6.html
ale ja biorę zawsze co jest tańsze w promocji byle z b6.

do mnie mąż tak często mówi teraz
a teściowa, jak dzwoni, pyta "jak tam mój hipcio" ;>
dzięki

co do męża to mój by dostał taki opierdziel, że nie odważyłby się drugi raz a teściowa też by swoje usłyszała

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-24, 20:32   #1610
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
a to mnie małżo ogląda

co Ty gadasz

Załącznik 5130730
ja nie mam do 1go mojego oglądacza..choć on i tak nie zobaczy

oo,justi, foto z rodzinką?

wybacz

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-02-24, 20:36   #1611
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
ja nie mam do 1go mojego oglądacza..choć on i tak nie zobaczy

oo,justi, foto z rodzinką?

wybacz
a co, rodzinka przede wszystkim

Stary 2013-02-24, 20:36   #1612
lonely_lady
Zakorzenienie

wróciłam, teraz na troszkę dłużej
wcinam ciasteczka owsiane i popijam mlekiem

Cytat:
Napisane przez colorblue Pokaż wiadomość
Witajcie

Aaś wracaj do nas\

Dziewczynki ja z Wami jestem cały czas, czytam codziennie praktycznie więc wiem co się u Was na bieżąco dzieje
Gratuluję zaczętych tygodni wszystkim po kolei

Jak już u mnie się coś naprostuje to wrócę do Was na stałe napewno
Poprostu póki co macie tematy wyprawek,wózków,łóżeczek, ciuszków i innych maluszkowych rzeczy..Podczytuję,ale nie udzielam się nie dlatego,że nie mam ochoty tylko kurde nie mam za bardzo co pisać..
Póki ciągle mam problem to nie chce codziennie pisać tylko po to żeby marudzić i psuć Wam dobre humorki.

Jednak jestem z Wami Raz na jakiś czas się zamelduję,żebyście wiedziały ,że wszystko ze mną i Tymkiem wporządku.

Po niedzieli muszę udać się na glukozę 75g...bleee. no ale przeżyłam to 2 razy to przeżyję i trzeci Pępek zaczyna mi wypychać na wierzch.

Witam się z moim synusiem w 26 TC
odzywaj się jak tylko masz ochotę. Każda ma jakieś tam problemy, a to forum sprawia że czasem można się od nich oderwać
za koljny tydzień

Cytat:
Napisane przez banka26 Pokaż wiadomość
jutro dentysta

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
dzisiaj od rana ryczę bo we wszystkim mi niewygodnie, czuję się jak świnia, zwariuje w domu,
nie martw się.. chyba każda ma takie myśli

Cytat:
Napisane przez maarchewka Pokaż wiadomość
Ide nasmarować cycki
Zmieniłam kremik i chyba po tym jest troche lepiej.. Rozstępy są nadal ale mniej sine..
a jaki mmasz teraz kremik ? jaki miałaś ?

Cytat:
Napisane przez vvgh Pokaż wiadomość
Też lepiliśmy zaraz Wam pokażę!
oo super, fajną ma fajeczkę

zaraz wrzucę naszego

Cytat:
Napisane przez kalka Pokaż wiadomość
Skąd wy macie snieg???? u mnie prawie już stopniał
u nas wczoraj jak zaczął sypać tak całą noc padało..
dzisiaj już odwilż i śnieg bardzo mokry, bałwana fajnie się lepiło

lonely_lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 20:36   #1613
lonely_lady
Zakorzenienie

Cytat:
bry! dzisiaj dzien poza domkiem obiad u mamy, segregowanie ciuszkow. czesc "meskich" zanioslam kolezance. jak mi Nela wywinie numer i ma siusiaka to bedzie niezly klops.
mamy tyyyyle ubran i wszystkiego, ze zaczynam sie zastanawiac czy nie chcialabym blizniakow reklamowka butow
oczywiscie zapomnialam aparatu, wiec fotek Wam nie zrobilam...ale pewnie jeszcze milion razy bede to przekladac, skladac i ogladac. dzisiaj posegregowalam na meskie, unisexy i dziewczece. dziewczece na body, pajace, sukienki itd. az do sliniakow, chustek i skarpetek hehe. no i mialam dosc meskie wynioslam znajomej, unisexy leza i czekaja "na wszelki wypadek".
do kupienia zostalo naprawde niewiele chyba tylko kosmetyki, kilka rzeczy do szpitala, pampersy, tetra. z wiekszych rzeczy przewijak, wanienka, poszewki (posciel-koldra+poduszka mam), okrycie kapielowe i ze dwa cieniutkie kocyki, bo mamy 4 grubsze. uff troche mi ulzylo portfel bedzie lzejszy hehe. w prezentach zazyczymy sobie chyba tylko i wylacznie pampersy albo proszki do prania
super, szkoda że nie masz fotek, ale może następnym razem

Cytat:
l
Melise melise kupisz za 3pln, a herbatkę na uspokojenie i wycieszenie za 20.. skład:melisa

ja przybrałam jeszcze więcej kg niż Ty...
ale będzie zrzucanka po porodzie
z tymi herbatkami to tzw. chwyt marketingowy
co do kg, to chyba mamy podoną ilość na plusie a Ty jesteś sporo dalej i sporo wyższa, więc mnie nie dobijaj

Cytat:
Jakoś mnie brzuch boli i dziwie ciśnie, jest twardszy niż zwykle... Chyba powinnam pomyśleć o magnezie... Przypomnijcie mi proszę, które się dobrze wchłaniają
dopiero nadrabiam i jeszcze nie doczytałam czy ktoś Ci odpowiedział..
bardzo dobrze przeswajalny jest cytrynian magnezu - ja kupiłam sobie Magne Mg B6
biorę tylko 1tabletkę dziennie i chyba jest troszkę lepiej

lonely_lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 20:39   #1614
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
u nas wczoraj jak zaczął sypać tak całą noc padało..
dzisiaj już odwilż i śnieg bardzo mokry, bałwana fajnie się lepiło
u nas też sypało i sypało a dziś... deszcz
Cytat:
bardzo dobrze przeswajalny jest cytrynian magnezu - ja kupiłam sobie Magne Mg B6

Stary 2013-02-24, 20:40   #1615
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
a co, rodzinka przede wszystkim
skad u faceta taki brzucho ?

Cytat:

co do kg, to chyba mamy podoną ilość na plusie a Ty jesteś sporo dalej i sporo wyższa, więc mnie nie dobijaj

babo, nie denerwuj mnie tylko,że Ty byłaś mega laska a ja klopsik

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-02-24, 20:43   #1616
Veronic
Wtajemniczenie

Cytat:

kurcze , a ja biorę Chela Mag B6, już sama nie wiem czy te chelaty są dobre czy nie..
ale kupiłam chyba z 3 opakowania, więc je "spożyję" do końca, te tabsy bierze także mój TŻ, który często na braki magnezu (np w postaci drgania powieki), a odkąd bierze ten magnez to jest lepiej....

axella- fajny masz ten brzuszek aż niemożliwe , że ważysz ok 80kg...

Edytowane przez Veronic
Czas edycji: 2013-02-24 o 20:44
Veronic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 20:43   #1617
happy blue
Zadomowienie

o cholera, kupiłam wózek wygrałam tę aukcję, nie wiem jak to się stało. mam nadzieję, że będzie dobrze służył....

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-24, 20:44   #1618
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
skad u faceta taki brzucho ?
albo piwko piweczko albo jakaś choroba tarczyca może?

Stary 2013-02-24, 20:45   #1619
cloche
Zakorzenienie

Cytat:

i od jutra 31tc
no wiesz, bardzo zgrabny brzuszek!
Cytat:
Napisane przez pawie_oczko Pokaż wiadomość
no i dobrze, że pozytywnie czytam teraz taki krzepiący ala poradnik i niby w nim nic nowego ale właśnie dużo takich oczywistych rzeczy dot. psychicznego podejścia do porodu ja też mimo jakiegoś tam strachu staram się pozytywnie nastawiać, wiem, że będzie bolało, ale nawet jeśli będzie źle to przecież to się skończy
no pewnie, że się skończy... dzieciątkiem na naszym brzuchu taką żabusią bezbronną szukającą cyca
Cytat:
póki są bordowe, to świeże. bardzo dobrze! smaruj uda czystym olejem z dzikiej róży (np. firmy alepia - jest bardzo dobrej jakości)

Justi, ale fotę zapodałaś
Stary 2013-02-24, 20:46   #1620
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
albo piwko piweczko albo jakaś choroba tarczyca może?
aaa no tak.. mięsień piwny

ZUZIAK 7.05.2013
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości