![]() |
#5881 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbować do skutku!!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#5882 |
Zadomowienie
|
Jukolek widzę że jeszcze jesteś
Nie martw się, napewno jutro sobie wszystko wyjaśnicie i będzie ok ![]() Pierwszy raz jestem na tym wątku więc chciałam się przywitać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5883 |
Zakorzenienie
|
martka83 witamy
![]() ![]() tz nie odbiera tel jutro to bedzie rozmowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5884 |
Zakorzenienie
|
oj Jukolku - moj TZ tez dzis poszedl z kumplami na "piwko". W wlasciwie wieczor kawalerski. Ide spac zeby sie nie stresowac. Trzymaj sie
![]() Adatko - i jak z Twoja @? Jest w koncu normalna? Bardzo Cie meczy? Wiecie co naszlo mnie od wczoraj na jakies robienie dziwnych rzeczy. Wyczytalam wczoraj na wizazu o masy solnej i zrobilam jakies dziwne stworki. Potem dzis o robieniu wlasnorecznych mydelek. No i ... oczywiscie kupialm mydla, foremki. rozpuscilam mydlo i zabralam sie do roboty, Zrobilam rybki. Chyba zapomnialam w miedzyczasie o swoim stanie, ale zapach mydla szybko mi przypomnial (skonczylo sie w toalecie ofkors). Ale mydelka wyszly i sie susza ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5885 |
Zakorzenienie
|
celciu wlasnie moja @ nie jest normalna bo juz dzis praktycznie nie mam co sie mialo wylac od wczoraj to sie wylalo i echo a brzuch nadal boli tylko leciutko -dlatego nie odmawialam wizyty u ginki bo nie wiem co sie dzieje - mam nadzieje ze to nie znowu zadne torbiele czy coś
![]()
#5886 |
Zakorzenienie
|
Adatko - a jaestes pewna ze to jednak nie ciaza? W koncy ten Twoj test jakis taki niepewny byl....
|
![]() ![]() |
![]() |
#5887 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niby krewka była i minimalnie jest ale to nie jest moj naturalny okres - zazwyczaj trwał tydzien równiutki. nie wiem co myslec testy nie wychodzą, tamten jedynie co taki jakis dziwny -do tej pory go mam i ta kreseczka nie znikła i ryczec mi sie chce ze @ przyszla bo myslałam ze za pare dni ta kreseczka bedzie ciemniejsza ![]()
![]() |
#5888 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5889 |
Zakorzenienie
|
smutne ale prawdziwe
![]() z tego wszystkiego dzis nawed nie zmierzyłam tempki... a i dobrze chyba zrezygnuje z tego całkiem . a teraz uciekam spać bo juz mi sie oczka kleją - i łożeczko puste sama spie bo TZ w pracy na noc no i dłużej bede sobie musiala zagrzewac a i coś gardło mnie zaczyna boleć ![]() DOBRANOC wszystkim ![]()
#5890 | ||
Zakorzenienie
|
Próbować do skutku!!!!!!!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez Madziorka Czas edycji: 2007-03-18 o 10:16 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#5891 |
Zakorzenienie
|
czesc kobitki
![]() Jukolku skarbie co tam u ciebie ??? ja @ juz nie mam ![]() ![]() zgłupiałam niby licze ze piatek to był pierwszy dzien cyklu bo od piątego mam zacząć brac CLO i teraz nie wiem - brzuch boli tak jak przed okresem mnie bolał tzn . tak jakos inaczej... mam nadzieje ze mi sie tam nic nie porobiło ![]() martka wiatam serdecznie ![]()
#5892 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5893 |
Zakorzenienie
|
Jestem na jutro zapisana wiec pojade chociaz po to zeby sie poradzic wtedy najwyzej skasuje mi tylko 50zł. ale to nic - co tam , bo przez telefon to ja nie umiem z nia rozmawiac tak to zawsze spojrzy w karte i wszystko wie a przez telefon to bezsensu sie dogadac i wogole.
#5894 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5895 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() podczytuje listopadowki i sie martwie o platynowa -biedulka --tyle stresów na raz jak nie to to co inne -oby było dobrze.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5896 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5897 |
Zakorzenienie
|
pośmiejcie sie troche ja juz wymiekam
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=177550 ![]()
#5898 | |
Zakorzenienie
|
jukolu, co tam u ciebie? o której TŻ wrócił do domku?, mam nadzieje że samopoczucie dzisiaj lepsze niz wczoraj
adatko, dobrze że idziesz jutro do ginki, przynajmniej bedziesz wioedziała co i jak. Witamy nową staraczkę ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5899 |
Zakorzenienie
|
Adatko dobre
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5900 |
Zakorzenienie
|
tz wrocil po 11 nawalony rzecz jasna.I strasznie sie do mnie kleil
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5901 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mnie dzis wzieło na sprzątanie, wczoraj M miał to zrobic jak ja w Kato byłam ale zmęczył sie robieniem zakupów beze mnie i juz nie dał rady ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5902 |
Zakorzenienie
|
Adatko dobrze że idziesz do lekarza przynajmniej będziesz wiedziec dokładnie co i jak sie dzieje z Twoim organizmem, bo troszkę ta Twoja @ taka dziwna
![]() Jukolku tak trzymaj, nie można wszystkiego tolerować nawet gdyby się bardzo chciało na niektóre rzeczy przymknąć oko to inne sa takie, że nie dadzą nam za nic spokoju. On pewnie będzie uważał, że nic się nie stało, ale stało się bo Ty przez niego się denerwowałaś i płakałaś. Przyznam Wam sie szczerze, że ostatnio mniej pisałam, i zastanawiałam się kiedy i czy w ogóle wejdę. U mnie tak jakby nic sie nie dzieje, bo do wtorku nadal biorę luteinę, czuję się nawet ok, tylko zastanawiam sie nam wszystkim, nad moim pobytem tutaj. Chyba nie będę tu zaglądać aż do rozwiązania mojej sytuacji, mam drugi dzień straszne bóle brzucha po lewej stronie, nie wiem czemu. Na szczęście staram się jakoś planować nam czas, a zwłaszcza sobie, ale we wszystko angażuję męża, więc nam ![]()
CO NAS NIE ZABIJE TO NAS WZMOCNI ![]() Edytowane przez *misia* Czas edycji: 2007-03-18 o 14:16 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#5903 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny musicie mnie poratować
Dzisiaj miała przyjść @, ale na razie cicho sza..... Więc robiłam test bobo, co prawda nie rano tylko przed chwilką. I jest taka bledziutka kreseczka, i ja nie wiem co mam myśleć ![]() ![]() ![]() Pomóżcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5904 |
Zakorzenienie
|
Mozesz wkleic fotke tego testu? A i jeszcze jedno jesli dzis miałas dostac @ to test powinien byc zrobiony z porannego moczu jelsi było by kilka dni po terminie @ to wtedy mozesz zrobic test w moczu w ciągu dnia, wiec nie stresuj sie @ moze sie spoźniac do 7 dni i to jest normalne. Zreszta jeśli masz regularne cykle to dzis dzien sie nie skonczył wiec @ moze jeszcze przyjsc nie stresuj sie na zapas i nie nakrecaj bo możesz potem za bardzo przezywac i szkoda ciebie, zobaczysz wszystko bedzie dobrze.
|
![]() ![]() |
![]() |
#5905 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W moim tescie, ktory rrobilam pare dni temu jest napisane: "Test wykonany przed terminem spodziewanej miesiaczki nalezy wykonac z wykorzystaniem porannego moczu, w ktorym stezenie hCG jest najwieksze. Poczawszy od pierwszego dnia spodziewanej miesiaczki, probka moczu moze byc zebrana o kazdej porze." martka83, moze kup jeszcze jeden test, ale tym razem innej firmy i zrob go ponownie ![]() Adtko, moze ten "dzwny" okres to tak na prawde plamienie implantacyjne? Nie myslalas o tym?
![]() |
#5906 |
Zakorzenienie
|
Witam
ja dzis powinnam dostać @, zrobiłam test popołudniu i pokazała sie wyrazna kreska ![]() W instrukcji obsługi testu napisane jest: "jesli w okienku kontrolnym oraz w okienku testowym pojawiły sie linie (nawet jesli ktoras z linii jest mniej wyrazna) oznacza to że jestes w ciąży" Moja kreseczka jest jasniejsza ale bardzo wyrazna ![]() Dodam, że od kilku dni mam bóle podbrzusza, jajników, nie cały czas tylko tak od czasu do czasu i powiekszyły mi sie piersi ![]() Za tydzien mam wizyte u mojego gina, mam nadzieje ze to potwierdzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5907 |
Rozeznanie
|
Witam Was wszystkie!!!
Niewiem czy mnie jeszcze pamietacie? ![]() Widze tu sporo zmian az sie wystraszylam ze to nie te forum hihi. Przepraszam was ale zaleglosci nie nadrobie, zreszta chyba nie bylabym w stanie z calego miesiaca. musialabym prawie 90 stron przeczytac ![]() To byl ciezki miesiac, jestem wykonczona a i tak jeszcze nie wszystko gotowe ![]() ![]() ![]() Wreszcie mamy internet a i z nim tez niebylo latwo bo mial byc juz wczesniej no ale coz... Ten miesiac naszych staran jest zmarnowany bo bylismy tak wykonczeni ze nawet sil na przytulanko nie mielismy i bylo rzadko zasypialismy jak dzieci w ciagu chwili ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5908 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
az mi sie cieplo zrobio i ciarki mnie przeszly ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5909 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Yoolia jak ja sie ciesze dwie piekne krechy za pare dni beda tłuste ![]() Cytat:
Pewnie ze pamietamy cie i witamy spowrotem ![]() Edytowane przez Madziorka Czas edycji: 2007-03-18 o 18:56 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#5910 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:26.