Plotkowy - sklepy dziecięce - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda > Moda - Wspólne Zakupy

Notka

Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień.

Narzędzia
Stary 2013-02-24, 19:06   #211
figa84
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy - sklepy dziecięce

Can a na TCP to 20% weszło też na przecenione?

I dziękuje bardzo za zamówienie

Znalazłam w domu leginsy z tej firmy first impression i jakość naprawdę była ok.
figa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 19:12   #212
ollka1994
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Megaan Pokaż wiadomość
Can nie skusisz się na zamówienie z macys?
Jejku kusicie tylko. niby sobie obiecalam ze dosc ale niektore rzeczy maja na prawde tanie. tylko Can na georgeu pisala ze w przszlym tyg robi zamowienie a dwie rzeczy mi sie tam podobaja. A teraz serio jeden musze wybrac.

Can jak by nie bylo tych przeszkod to bedziesz robic to zamowienie?

“Jedynie miłość rozumie tajemnice: innych obdarowywać i samemu przy tym stać się bogatym”
- Clemens von Brentano
ollka1994 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 19:28   #213
Megaan
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez figa84 Pokaż wiadomość
Znalazłam w domu leginsy z tej firmy first impression i jakość naprawdę była ok.
A jak wypada ich rozmiarówka?

16.06.2012 moje 53 cm szczęścia

Megaan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 19:43   #214
figa84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Megaan Pokaż wiadomość
A jak wypada ich rozmiarówka?
te co mam standardowo, przed roczkiem mała nosiła zgodnie z założeniem na pieluchę i były w sam raz, takie rybaczki 3/4, rok później bez pieluchy, tylko ciut krótsze;-) Pytanie jak inne.
Stary 2013-02-24, 19:55   #215
adzienka
Zakorzenienie

Can dziękuję za zwrot z georga

I za zamówienie z tcp
adzienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 21:13   #216
acha131321
Raczkowanie

Can dziękuję za tcp jakiś czas temu oglądałam te opaski i żałowałam, że już nie będzie od nich zamówienia, a jednak się udało

dziewczyny ale kusicie, oczywiście obiecałam sobie że temat zakupowy zamykam do końca lutego, a tymczasem... wciąż wydaje mi się że czegoś nam znowu brakuje

nie wiem czy sprzedajecie (bądź kupujecie) używane ubranka po swoich maluszkach na allegro, zastanawia mnie dlaczego ludzie potrafią kupić używaną rzecz o wiele drożej niż jest normalnie w sprzedaży, kiedy spogladam na spódniczki zara albo wójcik ktore sprzedaly się za 150, albo prawie 200zł to sama nie dowierzam, że to mozliwe
na allegro lubię wyszukać własnie takie cacka i w ten sposób szukam inspiracji (sama nie zawsze mam pomysł na córke) ale w obecnych kolekcjach..

dzisiaj pisałyście o chłopcach jestem akurat w ciąży i oczekuję na przyjscie synka i własciwie dopiero teraz zaczynam odczuwać to o czym pisałyście... przede wszytskim ograniczona jest kolorystyka przeważnie błekity, brązy, itp. oraz nie ma tak wielu dodatków przy coreczce mozna szaleć tuniki, bolerka, spinki, opaski....itp.
Mnie urzeka mayoral jezeli chodzi o ubrania chłopiece za to ceny zdecydowanie odstraszaja, ale dla kogos z nieograniczonym budżetem to swietna propozycja

Edytowane przez acha131321
Czas edycji: 2013-02-24 o 21:15
acha131321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 21:21   #217
nugat
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez acha131321 Pokaż wiadomość

dzisiaj pisałyście o chłopcach jestem akurat w ciąży i oczekuję na przyjscie synka i własciwie dopiero teraz zaczynam odczuwać to o czym pisałyście... przede wszytskim ograniczona jest kolorystyka przeważnie błekity, brązy, itp. oraz nie ma tak wielu dodatków przy coreczce mozna szaleć tuniki, bolerka, spinki, opaski....itp.
Mnie urzeka mayoral jezeli chodzi o ubrania chłopiece za to ceny zdecydowanie odstraszaja, ale dla kogos z nieograniczonym budżetem to swietna propozycja
dokladnie! mam teraz mala córcie i przy niej szaleje bardziej z ubrankami, bo nie moge sie powstrzymac ... jest tyle slicznosci
dla synka baaaardzo lubie bluzy z next'a, jest duzo fajnych wzorów.
nugat jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-24, 21:22   #218
figa84
Zakorzenienie

Cytat:

nie wiem czy sprzedajecie (bądź kupujecie) używane ubranka po swoich maluszkach na allegro, zastanawia mnie dlaczego ludzie potrafią kupić używaną rzecz o wiele drożej niż jest normalnie w sprzedaży, kiedy spogladam na spódniczki zara albo wójcik ktore sprzedaly się za 150, albo prawie 200zł to sama nie dowierzam, że to mozliwe
na allegro lubię wyszukać własnie takie cacka i w ten sposób szukam inspiracji (sama nie zawsze mam pomysł na córke) ale w obecnych kolekcjach..
sprzedawać nie sprzedaję, ale kupuje na allegro używane, a raczej kupowałam... póki mała była mała, to ceny używanych (zwykłych domowych) były znośne, wyjściowe kupowałam w sklepach lub dostawała (z paroma wyjątkami). Za to jak widzę teraz allegro to odpuszczam. To samo w SH. Albo brakuje nie ma jej rozmiaru albo cena jest kosmiczna...
Stary 2013-02-24, 21:28   #219
acha131321
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nugat Pokaż wiadomość
dokladnie! mam teraz mala córcie i przy niej szaleje bardziej z ubrankami, bo nie moge sie powstrzymac ... jest tyle slicznosci
dla synka baaaardzo lubie bluzy z next'a, jest duzo fajnych wzorów.
to mi nie pozostaje nic innego jak tylko się cieszyć, że teraz odpocznę od tych wszystkich dodatków i cudeniek dla dziewczynek, nareszcie wystarczą spodnie, koszulka i bluza
a tak zawsze dylemat koszulka czy tunika, bluza czy bolerko a może lekki sweterek... na głowe czapka, opaska kapelusz albo spinka... spódniczka czy sukienka...
Stary 2013-02-24, 21:33   #220
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
Can dziękuję za tcp jakiś czas temu oglądałam te opaski i żałowałam, że już nie będzie od nich zamówienia, a jednak się udało

dziewczyny ale kusicie, oczywiście obiecałam sobie że temat zakupowy zamykam do końca lutego, a tymczasem... wciąż wydaje mi się że czegoś nam znowu brakuje

ja stwierdziłam, że moja Pyśka nie będzie chciała nosić tych pasek na gumce i będzie zdzierała, bo nawet gumki do włosów przy kucyku zdziera często, dłużej akceptuje tylko normalne opaski

co do kupowania na all to uważam, że czasem można upolować ciuszki nexta np, z zeszłorocznych kolekcji jak nowe za 1/4 ceny - czasem coś kupię, ale prawdę powiedziawszy więcej takich nieznoszonych rzeczy jest na maluszki, teraz wszystko ma praktycznie nowe, bo na allegro nic praktycznie ciekawego nie widuję w rozsądnych cenach - natomiast niedawno zaczęłam wyprzedawać ciuszki po niej, bo nie mam już gdzie ich trzymać, a gdybym miała drugą córkę to jedno nie wiem czy by się w porę roku wpasowała urodzeniem, a druga rzecz - nie odmówiłabym sobie przyjemności kupowania tych pięknych malutkich ciuszków, których teraz jest chyba dużo więcej niż te 3 lata temu w sklepach- sieciówki i sklepy internetowe u nas odkryły w końcu, że na maluszkach się zarabia dobrze

Aalicia24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 21:51   #221
acha131321
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Aalicia24 Pokaż wiadomość
ja stwierdziłam, że moja Pyśka nie będzie chciała nosić tych pasek na gumce i będzie zdzierała, bo nawet gumki do włosów przy kucyku zdziera często, dłużej akceptuje tylko normalne opaski

co do kupowania na all to uważam, że czasem można upolować ciuszki nexta np, z zeszłorocznych kolekcji jak nowe za 1/4 ceny - czasem coś kupię, ale prawdę powiedziawszy więcej takich nieznoszonych rzeczy jest na maluszki, teraz wszystko ma praktycznie nowe, bo na allegro nic praktycznie ciekawego nie widuję w rozsądnych cenach - natomiast niedawno zaczęłam wyprzedawać ciuszki po niej, bo nie mam już gdzie ich trzymać, a gdybym miała drugą córkę to jedno nie wiem czy by się w porę roku wpasowała urodzeniem, a druga rzecz - nie odmówiłabym sobie przyjemności kupowania tych pięknych malutkich ciuszków, których teraz jest chyba dużo więcej niż te 3 lata temu w sklepach- sieciówki i sklepy internetowe u nas odkryły w końcu, że na maluszkach się zarabia dobrze

u nas na szczęście nie ma problemu ze ściaganiem opasek, córcia lubi takie dodatki więc się nie złości na allegro też się pozbywam tego co już jest za małe sprzedaję w normalnych cenach jedno drozej drugie taniej ale zawsze mam na cos nowego
może nie widziałyście aukcji niektórych osob kiedy to używane ubrania zara, wójcik niekiedy next sprzedają się w kosmicznych cenach, po prostu mnie to zastanawia jak można zaplacic 200zł za używaną sukienkę albo 100zł za koszulkę kiedy nowa kosztuje 40-50zł najśmieszniejsze że te same ubrania często nowe z metkami można kupic u innego sprzedawcy za normalną cenę mi też udaje się sporadycznie sprzedac drożej niż kupiłam, ale są osoby (nieliczne) ktore niemal wszytsko sprzedają drozej niż kupiły..
to że kupuje się o wiele taniej niż nowe ubrania z poprzedniej kolekcji to dla mnie normalne ale w drugą stronę to już mnie zastanawia
Stary 2013-02-24, 22:00   #222
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
u nas na szczęście nie ma problemu ze ściaganiem opasek, córcia lubi takie dodatki więc się nie złości na allegro też się pozbywam tego co już jest za małe sprzedaję w normalnych cenach jedno drozej drugie taniej ale zawsze mam na cos nowego
może nie widziałyście aukcji niektórych osob kiedy to używane ubrania zara, wójcik niekiedy next sprzedają się w kosmicznych cenach, po prostu mnie to zastanawia jak można zaplacic 200zł za używaną sukienkę albo 100zł za koszulkę kiedy nowa kosztuje 40-50zł najśmieszniejsze że te same ubrania często nowe z metkami można kupic u innego sprzedawcy za normalną cenę mi też udaje się sporadycznie sprzedac drożej niż kupiłam, ale są osoby (nieliczne) ktore niemal wszytsko sprzedają drozej niż kupiły..
to że kupuje się o wiele taniej niż nowe ubrania z poprzedniej kolekcji to dla mnie normalne ale w drugą stronę to już mnie zastanawia
ja zauważyłam, ze te osoby z własnych dzieci robią produkt reklamowy - dziewczynki pozujące do zdjęć jak modelki, czasami to wyglądają wręcz zachęcająco dla pedofilów... - tym jestem przerażona i u tych osób widziałam najwyższe ceny często... ja rozumiem, że na dziecku wszystko inaczej wygląda niż na płasko, ale jakąś granicę w tych pozach albo zakryta buzia mogłyby te zdjęcia mieć...
Chciałam kiedyś założyć bloga o dziecięcych ciuszkach, gadżetach, placach zabaw, potrawach pomysłowych itp., ale zrezygnowałam, bo bez upublicznienia twarzy mojego dziecka non stop to nie miałoby sensu, a nie chcę żeby stała się takim towarem reklamowym jak te dzieci...

Stary 2013-02-24, 22:03   #223
alb
Zadomowienie

Cytat:
Ja właśnie często "obserwuję" aukcje i na prawdę często ostateczna cena mnie powala z nóg... Patrzę głównie na zarę - może te osoby co kupują w takich cenach nie wiedzą, że zara ma sklep internetowy? Bo to, że ktoś kupuje z h&m bo np. nie ma u siebie w mieście to mogę zrozumieć, ale ceny używanych ciuchów z zary są kosmiczne... Właśnie myślałam, że może uda mi się kupić coś używanego dla córki, ale dużo bardziej opłaca mi się sprowadzić ciuchy z USA niż kupować używane na allegro - gdzie też muszę jeszcze dopłacić za przesyłkę...
alb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 22:42   #224
acha131321
Raczkowanie

Cytat:
ja zauważyłam, ze te osoby z własnych dzieci robią produkt reklamowy - dziewczynki pozujące do zdjęć jak modelki, czasami to wyglądają wręcz zachęcająco dla pedofilów... - tym jestem przerażona i u tych osób widziałam najwyższe ceny często... ja rozumiem, że na dziecku wszystko inaczej wygląda niż na płasko, ale jakąś granicę w tych pozach albo zakryta buzia mogłyby te zdjęcia mieć...
Chciałam kiedyś założyć bloga o dziecięcych ciuszkach, gadżetach, placach zabaw, potrawach pomysłowych itp., ale zrezygnowałam, bo bez upublicznienia twarzy mojego dziecka non stop to nie miałoby sensu, a nie chcę żeby stała się takim towarem reklamowym jak te dzieci...
i tu Cię popieram w 100%!!! też mam odczucie że ludzie sprzedają swoje dziecko... oczywiście często twarz jest zamazana ale i tak widać ze dziewczynka jest ładna itp, co najgorsze po skończonej licytacji ktoś dostaje adres tej osoby... kazdy sam powinien odpowiedziec sobie na pytanie czy w dzisiejszych czasach to problem odnaleźć kogokolwiek mając jego adres coraz częściej mam wrażenie że ludzie nie mają pomysłu co wybrać spośród wielu ubrań i szukają właśnie takiej osoby, która to na przykładzie własnego dziecka pokaże im jak mają to zrobić i tak to się zaczyna.. mi też podobają się stylizacje tych Mam ale wszystko w granicach zdrowego rozsadku..
to jest właśnie ta granica, której nie chcę przekroczyć, wystawiam aukcje dodaje najczęściej zdjęcie firmowe i własne..dla mnie wystarczy

alb zara to bije wszelkie rekordy, wójcik sporadycznie też, ale wszystkie aplikacje 3d i koronki zara są obiektem pożądania allegrowiczek najśmieszniejsze że tak jak piszesz sklep jest dostępny online, tylko teraz jeszcze nie ma tego co wszystkim tak bardzo się podoba, wystarczy poczekac jeszcze miesiąc i pojawi się kolekcja lato i znowu będą koronki i aplikacje 3d, równie piękne i urzekające co w ubiegłym sezonie
i nie trzeba nawet obserwować wystarczy wpisać w wyszukiwanych zara-szukaj w zakończonych- cena od np.70zł widać co i za ile poszło

Edytowane przez acha131321
Czas edycji: 2013-02-24 o 22:43
Stary 2013-02-24, 22:45   #225
ollka1994
Rozeznanie

Cytat:

Ja w sumie tez twierdze ze nie ma po co trzymac tych ciuszkow chociaz mam sentyment. ale nigdy nic nie sprzedawalam.
Nigdy tez nie kupuje uzywanych a u mnie w okolicy nie ma sklepow dzieciecych jedynie co to croccodillo ostatnio reserved ale duzo ciuszkow dzieciecych tam nie ma. Najblizej to mam rzeszow ale i tak daleko wiec tylko przez internet. Kupowalam cartersa na allegro ale ceny kosmiczne. A w tych zwyklych sklepach gatunkowo nie za fajne. nexta kupowalam na hallensie i jestem zadowolona.

“Jedynie miłość rozumie tajemnice: innych obdarowywać i samemu przy tym stać się bogatym”
- Clemens von Brentano
Stary 2013-02-25, 07:51   #226
candace1
Zakorzenienie

Ja dziewczęcych ciuszków nie sprzedaję - tylko oddaje siostrzeńcowi dla jego córeczki...
Jak pomyślę ile tam jest kasy wsadzone to mi słabo
Ale miło zobaczyć, ze jakieś dziecko jeszcze może w tym pobiegać - tym bardziej, ze ciuchy po mojej Z. są jak nowe.
Chyba zacznę odbierać to z czego jego mała już zacznie wyrastać i zacznę sprzedawać.

Jesli chodzi o zarę to mnie to w ogóle nie dziwi w uk tak jest z nextem (zresztą u nas też).
Są tzw. hitowe rzeczy, które osiągają jako używane kosmiczne ceny.
pamiętamn taką serię z nexta ze zwierzątkami - no ceny na allegro mnie powalały O z tej serii: http://allegro.pl/sliczna-spodniczka...040687186.html
Teraz już coś innego jest hitem

I nawet nie chodzi o to, że ludzie nie wiedzą, ze zara ma sklep netowy-raczej te rzeczy, które są baardzo popularne szybko znikają też ze sklepu w necie i potem ktoś na tym zarabia na allu...

Mnie jakoś nie podnieca posiadanie tego co ma każdy-wręcz przeciwnie dlatego kupuję naprawdę niewiele w sieciówkach
candace1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 08:22   #227
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez candace1 Pokaż wiadomość
Ja dziewczęcych ciuszków nie sprzedaję - tylko oddaje siostrzeńcowi dla jego córeczki...
Jak pomyślę ile tam jest kasy wsadzone to mi słabo
Ale miło zobaczyć, ze jakieś dziecko jeszcze może w tym pobiegać - tym bardziej, ze ciuchy po mojej Z. są jak nowe.
Chyba zacznę odbierać to z czego jego mała już zacznie wyrastać i zacznę sprzedawać.

Jesli chodzi o zarę to mnie to w ogóle nie dziwi w uk tak jest z nextem (zresztą u nas też).
Są tzw. hitowe rzeczy, które osiągają jako używane kosmiczne ceny.
pamiętamn taką serię z nexta ze zwierzątkami - no ceny na allegro mnie powalały O z tej serii: http://allegro.pl/sliczna-spodniczka...040687186.html
Teraz już coś innego jest hitem

I nawet nie chodzi o to, że ludzie nie wiedzą, ze zara ma sklep netowy-raczej te rzeczy, które są baardzo popularne szybko znikają też ze sklepu w necie i potem ktoś na tym zarabia na allu...

Mnie jakoś nie podnieca posiadanie tego co ma każdy-wręcz przeciwnie dlatego kupuję naprawdę niewiele w sieciówkach
ja jak do tej pory nie mam komu dać niestety, więc sprzedaję, w mieszkaniu za diabła bym ich nie pomieściła już, a piwnicę mam 1mx1,20 mniej więcej, więc nawet w próżniowych workach i tak ciężko coś tam wcisnąć
też nie lubię jak mała chodzi w tym co wszyscy wkoło, mam taką koleżankę co kupowała w sklepach wszystko prawie co u mojej zobaczyła dla swojej córeczki, jeśli się dało

Edytowane przez Aalicia24
Czas edycji: 2013-02-25 o 08:23
Stary 2013-02-25, 08:51   #228
candace1
Zakorzenienie

Cytat:
ja jak do tej pory nie mam komu dać niestety, więc sprzedaję, w mieszkaniu za diabła bym ich nie pomieściła już, a piwnicę mam 1mx1,20 mniej więcej, więc nawet w próżniowych workach i tak ciężko coś tam wcisnąć
też nie lubię jak mała chodzi w tym co wszyscy wkoło, mam taką koleżankę co kupowała w sklepach wszystko prawie co u mojej zobaczyła dla swojej córeczki, jeśli się dało

To teraz bedzie miała problem
Stary 2013-02-25, 09:23   #229
ankham
Zadomowienie

Cytat:

tak bardzo z chłopakami się nie poszaleje, ale też można, ja teraz zacznę kombinować właśnie z bucikami, do tego spodenki, bluza albo sweterek i czapeczka bejsbolówka
można ubrać na grzecznego a można na skate więc nie jest tak źle

nawet nie wiedziałam, że na allegro takie akcje się zdarzają z ciuszkami, ja na all nic nie kupowałam, wcześniej dużo rzeczy w SH, przeważnie nowe, co widać po ciuszkach, zdarzały się z metkami. część od kuzynki dostałam - pierwszego cartersa, cartersa też zdarzało się w sh dostać.
natomiast przy większym dziecku coraz trudniej coś znaleźć nowego.
t-shirty, czy koszulki na długi rękaw jeszcze są, ale fajne bluzy czy kurtki to już słabo.
ankham jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-25, 09:32   #230
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:

To teraz bedzie miała problem
na to liczę, bo zdarzały mi się spotkać ją z córką i obie były ubrane w co najmniej jedną część garderoby taką samą - ratowały mnie angielskie ciuszki tylko

Stary 2013-02-25, 09:53   #231
alb
Zadomowienie

Ja mam właściwie "pod nosem" hurtownię odzieży używanej i tam są wszystkie ciuszki do rozm. 98 za 1 zł, a od 104 za 4 zł, więc ceny fajne jedyny problem to taki, że tam jest hałda ciuchów wszelakich i trzeba w tej hałdzie grzebać i szukać... Można fajne ciuszki znaleźć, ale trzeba tam spędzić przynajmniej kilka godzin ostatnio jak byłam to nic rewelacyjnego nie znalazłam a straciłam 2 godziny... No może kombinezonik (spodnium ) letni żółty w białe grochy dla bratanicy - nowy - kosztował 1 zł a tak to na zasadzie, skoro już tu przyszłam to coś kupię... Dla dorosłych ciuchy są za 5 zł, więc czasem dla siebie też coś wynajdę, ale zwykle nie ma takich małych rozmiarów...
Stary 2013-02-25, 10:25   #232
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alb Pokaż wiadomość
Ja mam właściwie "pod nosem" hurtownię odzieży używanej i tam są wszystkie ciuszki do rozm. 98 za 1 zł, a od 104 za 4 zł, więc ceny fajne jedyny problem to taki, że tam jest hałda ciuchów wszelakich i trzeba w tej hałdzie grzebać i szukać... Można fajne ciuszki znaleźć, ale trzeba tam spędzić przynajmniej kilka godzin ostatnio jak byłam to nic rewelacyjnego nie znalazłam a straciłam 2 godziny... No może kombinezonik (spodnium ) letni żółty w białe grochy dla bratanicy - nowy - kosztował 1 zł a tak to na zasadzie, skoro już tu przyszłam to coś kupię... Dla dorosłych ciuchy są za 5 zł, więc czasem dla siebie też coś wynajdę, ale zwykle nie ma takich małych rozmiarów...
u mnie też są takie sh z ciuszkami za 1zł, ale jak jest dostawa to nie da się tam wejść z dzieckiem ,bo baby sobie wyrywają rzeczy i jest dziki tłum, ja takich warunków nie trawię i z dzieckiem tam nie pójdę, bić sie o ciuszki nie zamierzam;D

Stary 2013-02-25, 10:55   #233
doro76
Rozeznanie

a ja lubię dla małej buty z zary,jak są wyprzedaże to wrzucają ciuszki, które często są niedostępne w polskich sklepach stacjonarnych, mieszkam w małej miejscowosci i ludzie ubierają dzieci raczej na bazarze, ewentualnie 5.10.15, reserved , więc mała i tak się wyróżnia..jak wyrośnie z czegoś to oddaje sąsiadce a lepsze sprzedaję na allegro i połowę ceny zawsze dostanę i dlatego lubię zarę bo jest chodliwa.
doro76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 11:23   #234
alb
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez doro76 Pokaż wiadomość
a ja lubię dla małej buty z zary,jak są wyprzedaże to wrzucają ciuszki, które często są niedostępne w polskich sklepach stacjonarnych, mieszkam w małej miejscowosci i ludzie ubierają dzieci raczej na bazarze, ewentualnie 5.10.15, reserved , więc mała i tak się wyróżnia..jak wyrośnie z czegoś to oddaje sąsiadce a lepsze sprzedaję na allegro i połowę ceny zawsze dostanę i dlatego lubię zarę bo jest chodliwa.
Z tą chodliwością to masz rację Ja oddaję ciuszki bratowej bo ma córeczkę młodszą od mojej o 1,5 roku, więc nie opłaca mi się kupować drogich ciuchów bo i tak ich później nie sprzedam... Gdybym sprzedawała to pewnie kupowałabym tylko markowe bo później mogłabym sprzedać za niewiele mniej niż kupiłam...
Stary 2013-02-25, 14:22   #235
ollka1994
Rozeznanie

Wy wszystko na allegro sprzedajecie? jezeli tak do dajcie jesli mozecie link do waszych aukcji.

Can bedziesz zamawiac z macys?

- Clemens von Brentano
Stary 2013-02-25, 14:44   #236
candace1
Zakorzenienie

Możemy spróbować zamówienie z macy's.
Najwyżej nie przejdzie
Ale dopiero w następnym tyg
Stary 2013-02-25, 14:53   #237
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
Najwyżej nie przejdzie
może jeszcze dadzą jakąś promocje na sukienki tam ja się tylko zastanawiam jak ty to ogarniesz jak te wszystkie paki ci się zwalą na głowę

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-25, 14:59   #238
adzienka
Zakorzenienie

Cytat:
Najwyżej nie przejdzie
Mam nadzieję,że uda mi się wytrwać w postanowieniu żeby nic nie zamawiać
W tym tygodniu bedziesz mieć Can ręce pełne roboty,bo przychodzi już pierwsza paczka
Stary 2013-02-25, 15:05   #239
candace1
Zakorzenienie

Cytat:
może jeszcze dadzą jakąś promocje na sukienki tam ja się tylko zastanawiam jak ty to ogarniesz jak te wszystkie paki ci się zwalą na głowę
Na szczęście wszystkie na raz nie przyjdą - są wysyłane partiami

Cytat:
Napisane przez adzienka Pokaż wiadomość
Mam nadzieję,że uda mi się wytrwać w postanowieniu żeby nic nie zamawiać
W tym tygodniu bedziesz mieć Can ręce pełne roboty,bo przychodzi już pierwsza paczka
Ma być jutro, więc jutro będę chciała rozliczyć całość do końca a potem popakować rzeczy tych osób, które nie będą czekać na tę 2gą paczkę... I wysłać to do końca tyg.
Stary 2013-02-25, 15:17   #240
adzienka
Zakorzenienie

Cytat:

Ma być jutro, więc jutro będę chciała rozliczyć całość do końca a potem popakować rzeczy tych osób, które nie będą czekać na tę 2gą paczkę... I wysłać to do końca tyg.
Już nie mogę sie doczekać Mam nadzieję,że wszystkie moje rzeczy przyjdą w tej jednej paczce

Can drugiej paczki spodziewasz sie za tydzień?

Edytowane przez adzienka
Czas edycji: 2013-02-25 o 15:21

Nowe wątki na forum Moda - Wspólne Zakupy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości