Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9 - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-24, 22:23   #2491
Kachuula
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
w nartkach jakoś tak jest, że nie upada się na cycki . Ja się nie tyle upadków bałam co tego, że nie dam rady się podnieść jak trzeba będzie na kijach się podeprzeć ale było ok Od tego czasu zdążyłam być na jeszcze jednym wypadzie narciarskim ale ten drugi to już kompletnie na luzie i bez stresów
To mnie kochana pocieszylas , przyszły sezon nie będzie straconychociaż ja jeszcze na Snowboard wsiadam ale z nim sobie w przyszłym roku dam spokój .
Kachuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 22:26   #2492
iloona79
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez Niepytajozdanie Pokaż wiadomość
Kochana przesadzasz! trochę mnie plecy bolą od nich, przez całe moje dotychczasowe życie nie miałam tego problemu
a wiecie,że ja już kilka razy słyszałam o tym,ze plecy bolą po zrobieniu cycków co mnie ogromnie zmartwiło i kiedyś nawet skutecznie odstraszyło od zrobienia operacji.
Ja wiem,ze im większy implant tym ciężej,ale teraz jestem juz tak zdeterminowana,ze na to nie patrzę.
Ale przywołałaś Niepytajozdanie te moje lękie odnośnie ciężaru....:-(

Tosa,
sa dziewczyny,co mieszkają na stałe za granicą i przylatują do PL tylko na operację i po ok2tyg. wracają smaolotem-widac nie ma przeciwwskazań-to kiedyś takie mity chodziły po świecie

Majeczka,
a Twoja siostra kiedy robi piersi u ES?
No i faktycznie-jak skończyłas karmić to odczekaj jeszcze ze 4 m-ce,
bo po pół roku od karmienia najlepiej iść po opinię...

Amanina,Amorcio,
no widac na motorze nie trzeba jeździć-ba!wychodzic z domu,zeby coś mogło się nam przydarzyć...brrr A ludzie boją się latac samolotem....
iloona79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 22:32   #2493
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
ale masz jaja baboo kochana. Super! U mnie w związku jest ok ale ja też tak mam, że jak coś nawala to ja się zamykam i kumuluje w sobie, kiedyś z bezsilności zareagowałam darciem i to hmmm...zadziałało tylko, że ja kurna taka nie jestem. Nie potrafię się wydzierać, kłócić...ale dla dobra sprawy mogę się nauczyć. Zapamiętam Twoje rady, mam nadzieję, że nie będę musiała ich wykorzystywać ale jak coś to lepiej wiedzieć niż nie wiedzieć
taa mam jaja...chociaż czasem mamja też nie z tych darciuchów...ale ja robię tak jak mój tż,ja mu zawsze mówię...że ja będę robiła to co ON...jak np mnie zdradzijak będzie się darł,imprezował...ha ha...bez przesady...oczywiście...ż artuję...ale niech wie..że dlaczego nie??co TY to i ja kochanie....facet musi tak myśleć by nie przecholować
Stary 2013-02-24, 22:35   #2494
kicia_nh
Zadomowienie

Ilonko ja też słyszałam, nawet od mojego doktorka, że przy takim implancie i przez to, że szczuplutka jestem to mnie plecy będą boleć. Ja jednak nie czuję tego ciężaru i problemu z tym nie mam Pewnie sporo zależy (jak z resztą też w wielu innych kwestiach) od danej osoby. Jedne mogą mieć taki problem, inne nie. Jedne będą dobrze ból znosić, inne wręcz odwrotnie. Nie da się tego jednoznacznie stwierdzić

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 22:35   #2495
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Klaudeczko hehe widzę, że Grey nie tylko Anie w głowie przewrócił No, ale dobrze, niech Twój wie, że nie dasz sobie wejść na głowę Często na zbyt wiele tym naszym chłopom pozwalamy a później przez to cierpimy. Trzeba wziąć się w garść i pokazać co im wolno a czego nie. Tak trzymaj
Ojoj a nam tutaj obiecałaś więcej fotek, wchodzę i nie ma
ojojoj...wciągnęła mnie książka-nie spodziewałam się...a 2 część wchłonęlam ..jednym okiemjak siedziałam w domu 2 dni to nie włączałam nawet tv tylko jechałam z koksem i zaczęłam już 3czekam na ekranizację...już na you tubie są zapowiedzi ale takie zmontowane przez ludzi i rankingi na obsadę...niektórzy aktorzy mi pasują..ojjj yehhhhttp://www.youtube.com/watch?v=GJrMqFHQhQQ i ta MUZYKA tu..ja mam ciaryyy!!!!!!!!!walnięta jestem..hi...no i jakoś barrrdzo mi pasuje MATT BOMER.....;-)Jako GREY!!!

http://www.youtube.com/watch?v=h9KIVIW24sElub to.....

co do fotek..ok ok..jutro coś wrzucę...

Edytowane przez klaudeczka2010
Czas edycji: 2013-02-24 o 22:42
klaudeczka2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 22:40   #2496
iloona79
Zadomowienie

[QUOTE=klaudeczka2010;3943 7569]co do Tż to on się śmieje że to przez GREYa...O Książce mówięnie nie...chociaż...:rolleyes :zależy w jakiej kwestii

Mój tż też zaczął interesować się tą książką...a ja ciągle się zastanawiam-kupowac,czy nie...?

---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ----------

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Ilonko ja też słyszałam, nawet od mojego doktorka, że przy takim implancie i przez to, że szczuplutka jestem to mnie plecy będą boleć. Ja jednak nie czuję tego ciężaru i problemu z tym nie mam Pewnie sporo zależy (jak z resztą też w wielu innych kwestiach) od danej osoby. Jedne mogą mieć taki problem, inne nie. Jedne będą dobrze ból znosić, inne wręcz odwrotnie. Nie da się tego jednoznacznie stwierdzić
Kiciu,
no własnie!dlatego ja sie zdobyłam na to aby jednak podejśc do op...co będzie to będzie a myślę ze dużo osób ma po prostu problemy z kręgosłupem-bez względu na stan biustu.
Prawda jest taka,że często o nim zapominamy,nie dbamy o niego a przecież on nas w pionie trzyma!
Ja staram się regularnie ćwiczyć na kręgosłup także mam nadzieję,ze on tego nie odczuje tak bardzo...
Stary 2013-02-24, 22:41   #2497
chiquitkaaa
Raczkowanie

DZIEWCZYNKI TRZYMAM KCIUKI ZA WAS JUTRO

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-24, 22:43   #2498
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez chiquitkaaa Pokaż wiadomość
DZIEWCZYNKI TRZYMAM KCIUKI ZA WAS JUTRO
JA TEŻ TRZYMAM ZA WSZYSTKIE KTÓRE IDĄ POD NÓŻ...życie z piersiami jest cudowne..WARTO:cmok :
Stary 2013-02-24, 22:45   #2499
iloona79
Zadomowienie

[QUOTE=klaudeczka2010;3943 7901]ojojoj...wciągnęła mnie książka-nie spodziewałam się...a 2 część wchłonęlam ..jednym okiemjak siedziałam w domu 2 dni to nie włączałam nawet tv tylko jechałam z koksem i zaczęłam już 3czekam na ekranizację...już na you tubie są zapowiedzi ale takie zmontowane przez ludzi i rankingi na obsadę...niektórzy aktorzy mi pasują..ojjj yehhhhttp://www.youtube.com/watch?v=GJrMqFHQhQQ i ta MUZYKA tu..ja mam ciaryyy!!!!!!!!!walnięta jestem..hi

Klaudeczko,
ja tez widziałam ostatnio w jakiejś gazecie-Party czy coś takiego, ranking aktorów-kandydatów na głównego bohatera...

Książka stała się takim bestselerem,a jednak jak chciałam ją zamówić na merlin.pl to miała ona tam bardzo różne opinie...ale jak mój tż takich gazet nie czytał-tak ten ranking sam przeglądała ostatnio na imprezie kumpel mu powiedział,ze sam podczytywał to żonie i się wychwalał,ze on to prawie jak Grey...samochwała w kącie stała-normalnie nie dałybyście wiary jak oni gadali o tej książce.... czasem wystarczy podsłuchac facetów to gorsze plotkry jak my
Stary 2013-02-24, 22:46   #2500
klaudeczka2010
Zadomowienie

[QUOTE=iloona79;39437919]
Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
co do Tż to on się śmieje że to przez GREYa...O Książce mówięnie nie...chociaż...:rolleyes :zależy w jakiej kwestii

Mój tż też zaczął interesować się tą książką...a ja ciągle się zastanawiam-kupowac,czy nie...?

---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ----------

Kiciu,
no własnie!dlatego ja sie zdobyłam na to aby jednak podejśc do op...co będzie to będzie a myślę ze dużo osób ma po prostu problemy z kręgosłupem-bez względu na stan biustu.
Prawda jest taka,że często o nim zapominamy,nie dbamy o niego a przecież on nas w pionie trzyma!
Ja staram się regularnie ćwiczyć na kręgosłup także mam nadzieję,ze on tego nie odczuje tak bardzo...
ILOONKO ja już kupilam 3...i pierwsze dwie pożyczyłam dalej koleżankom,ale ja jestem codziennie w C.H. REAL...na bierząco zamawiają świeżą dostawę bo co chwilę im brakuje,zabrakło jak szłam po 1część i jak po 2 ..teraz już zakupili więcej...ale śmiać mi się chce jak szybko znika z półek!!!zależy jakie kto ma podejście!!!UWAŻAM ŻE WARTO,WARTO.i nie chodzi o sam sex
Stary 2013-02-24, 22:49   #2501
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
...życie z piersiami jest cudowne..WARTO:cmok :
Oj Kochana-lejesz miód na moje serce!!
Tylko sie upewniam,że ja też chcę!!

POWODZENIA WSZYSKTIM JUTRO!!!
TRZYMAJCIE SIE CIEPLO-PAMIETAJCIE O SKARPETACH

Idę już spac,więc dobrej nocki Wam życzę

---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ----------

[QUOTE=klaudeczka2010;3943 8016ILOONKO ja już kupilam 3...i pierwsze dwie pożyczyłam dalej koleżankom,ale ja jestem codziennie w C.H. REAL...na bierząco zamawiają świeżą dostawę bo co chwilę im brakuje,zabrakło jak szłam po 1część i jak po 2 ..teraz już zakupili więcej...ale śmiać mi się chce jak szybko znika z półek!!!zależy jakie kto ma podejście!!!UWAŻAM ŻE WARTO,WARTO.i nie chodzi o sam sex[/QUOTE]

No to idę się przespać z tym tematem
Dobranoc
Stary 2013-02-24, 22:49   #2502
klaudeczka2010
Zadomowienie

[QUOTE=iloona79;39438001]
Cytat:
ojojoj...wciągnęła mnie książka-nie spodziewałam się...a 2 część wchłonęlam ..jednym okiemjak siedziałam w domu 2 dni to nie włączałam nawet tv tylko jechałam z koksem i zaczęłam już 3czekam na ekranizację...już na you tubie są zapowiedzi ale takie zmontowane przez ludzi i rankingi na obsadę...niektórzy aktorzy mi pasują..ojjj yehhhhttp://www.youtube.com/watch?v=GJrMqFHQhQQ i ta MUZYKA tu..ja mam ciaryyy!!!!!!!!!walnięta jestem..hi

Klaudeczko,
ja tez widziałam ostatnio w jakiejś gazecie-Party czy coś takiego, ranking aktorów-kandydatów na głównego bohatera...

Książka stała się takim bestselerem,a jednak jak chciałam ją zamówić na merlin.pl to miała ona tam bardzo różne opinie...ale jak mój tż takich gazet nie czytał-tak ten ranking sam przeglądała ostatnio na imprezie kumpel mu powiedział,ze sam podczytywał to żonie i się wychwalał,ze on to prawie jak Grey...samochwała w kącie stała-normalnie nie dałybyście wiary jak oni gadali o tej książce.... czasem wystarczy podsłuchac facetów to gorsze plotkry jak my
co człowiek to opinia!!!jak ktoś woli poezję czytać to jego wola ...ja też lubię...ale czegoś takiego jeszcze nie czytałam...jak pisałam wcześniej to nie chodzi mi o sceny erotyczne...chociaz bez nich nie byłoby tak ciekawie
Stary 2013-02-24, 22:50   #2503
Kachuula
Zadomowienie

Cholera dziewczynki moja córcia ma zapalenie krtani. Rano jeszcze jej nic nie było a popołudniu pojawił się szczekajacy kaszel. Pojechałam z nią do lekarza po jakieś leki żeby dziecko się w nocy nie meczylo. Zalecila inhalacje , a ja nie mam inhalatora. Trochę pojezdzilam po mieście i kupiłam a tu zonk młoda się przestraszyla i dupa. Jutro będę próbować może jakoś ja przekonam. Czy zyosowalyscie kiedyś krople sinecod u swoich dzieci?
Stary 2013-02-24, 22:53   #2504
klaudeczka2010
Zadomowienie

ja też spadam ...bo kończą nam się ferie i od jutra dzieci..szkoła,przedszkol e...łeee..byle do wakacji

---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ----------

Cytat:
Napisane przez Kachuula Pokaż wiadomość
Cholera dziewczynki moja córcia ma zapalenie krtani. Rano jeszcze jej nic nie było a popołudniu pojawił się szczekajacy kaszel. Pojechałam z nią do lekarza po jakieś leki żeby dziecko się w nocy nie meczylo. Zalecila inhalacje , a ja nie mam inhalatora. Trochę pojezdzilam po mieście i kupiłam a tu zonk młoda się przestraszyla i dupa. Jutro będę próbować może jakoś ja przekonam. Czy zyosowalyscie kiedyś krople sinecod u swoich dzieci?
póki nie poszłam to Ci odpowiem..stosowałam nie raz..mój mały to alergik i miałam obcykane,teraz ma już 9lat i nie miewa takich problemów,inhalator też mam w domutaki bardziej profesjonalny-do prądu ale na szczęście przy małej ani raz nie musiałam użyć ..a ma już 3,5 roku..ale mogę pożyczyćale sinecod jak najbardziej możesz małej podawać...on jest dobry!!

spadam już ..buziaki!DOBRANOC! !!
Stary 2013-02-24, 23:10   #2505
kicia_nh
Zadomowienie

Klaudeczko to chyba będzie jeden z najbardziej wyczekiwanych filmów ooo jaaa, już się nie mogę doczekać a od Ciebie dopiero słyszę o tym A ja ostatnio tak źle się czułam, że sił nie miałam na czytanie a mam już 2 i 3 część. Z drugiej przeczytałam tylko 90 stron za jednym podejściem i więcej nie dałam rady, bo ledwo żywa byłam. Niech mi się trochę polepszy to po nocach pewnie spać nie będę tak się wczytam

Laski to miłej nocki Wam życzę

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 23:10   #2506
Kachuula
Zadomowienie

Cytat:
ja też spadam ...bo kończą nam się ferie i od jutra dzieci..szkoła,przedszkol e...łeee..byle do wakacji

---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ----------

póki nie poszłam to Ci odpowiem..stosowałam nie raz..mój mały to alergik i miałam obcykane,teraz ma już 9lat i nie miewa takich problemów,inhalator też mam w domutaki bardziej profesjonalny-do prądu ale na szczęście przy małej ani raz nie musiałam użyć ..a ma już 3,5 roku..ale mogę pożyczyćale sinecod jak najbardziej możesz małej podawać...on jest dobry!!

spadam już ..buziaki!DOBRANOC! !!

Dzięki , lecę dać jej kropelki może prześpi noc bez kaszlu.

Dziewczynki które jutro maja operacje powodzeni i trzymam kciuki.

Dobranoc wam wszystkim
Stary 2013-02-25, 06:45   #2507
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

cyk zagar cyka cyk i mówi już niedługo cudne cycunie będą cyk

niezapominajka1987,balbinka020,rubineczka już dzisiaj
DZIEWCZYNY TRZYMAMY WSZYSTKIE ZA WAS MOCNIUTKO KCIUKASKI ...
jusi84 28.02 -2
chiquitkaaa 06.03- 7
maluch311 - 11.03 - 13
margo50100 14.03 - 16
gawisz 19.03 - 21
buziol04 - 20.03 - 22
ktopozna 10.04 - 43
martika25300 07.05 - 70
kolorowa 10.05 - 72

---------- Dopisano o 07:45 ---------- Poprzedni post napisano o 07:39 ----------

JEJKU DZIŚ 3 DZIEWCZYNY BĘDA MIAŁY CYCUSIE dziewczyny powodzenia trzymam za ws kciukasy...
ja w czwartek i zamknie sięluty a już mam nerwa nie wiem dlaczegoa samo z siebie organizm tak reaguje
Stary 2013-02-25, 06:51   #2508
gawisz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
Dziekuje Ja mam rodzine w BB, spedzalam duzo czasu w gorach, az 6przystankow autobusem mialam. Moi rodzice z tamtąd pochodza, gdybym nie zaczela spotykac sie z TZ to bym tam z pewnoiscia mieszkala, zreszta on byl gotowy kilka lat temu sprzedac dom i jechac w tamte okolice gdybym tylko powiedziala, wie, ze tam bylam bardzo szczesliwa ale wtedy on juz zawsze musial by jezdzic na te kontrakty
o tak Bielsko jest świetne. Mam to szczęście tu mieszkać i codziennie patrzeć na Beskidy. Ale morze też jest wspaniałe i co roku odwiedzamy je z przyjemnością.
gawisz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 07:10   #2509
Rubineczka
Raczkowanie

Za pół godzinki wyjeżdżam z domku. Muszę jeszcze do apteki zajechać po paracetamol
Miłego dnia życzę

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-25, 07:13   #2510
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

Cytat:
Napisane przez Rubineczka Pokaż wiadomość
Za pół godzinki wyjeżdżam z domku. Muszę jeszcze do apteki zajechać po paracetamol
Miłego dnia życzę
trzymaj się kochana
powodzenia
Stary 2013-02-25, 07:15   #2511
unsafe_girl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gawisz Pokaż wiadomość
o tak Bielsko jest świetne. Mam to szczęście tu mieszkać i codziennie patrzeć na Beskidy. Ale morze też jest wspaniałe i co roku odwiedzamy je z przyjemnością.
Mam do Bielska 20 minut

POWODZENIA DLA DZISIEJSZYCH CYCOLINEK

Edytowane przez unsafe_girl
Czas edycji: 2013-02-25 o 07:16
unsafe_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 07:16   #2512
scheherezade
Raczkowanie

GG do scheherezade

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
Ilonka to bardzo boli i nie jest to taki pooperacyjny Bo ten od hulahop z wypustkami musisz swiadomie sobie zadac

---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ----------

Mieszkasz w Szczecinie? Ja sie tam tylko urodzilam lepiej tam niz w wodolocie
Wcale sie nie dziwie, ze do Berlina jezdzisz na zakupy, ceny sa duzo nizsze (nawet 40% przy markach TH, Boss, Armani i nie dziwi mnie, ze ludzie normalnie ok. 1400e tam zarabiajacy kupia sobie czasem cos w tych sklepach) niz w PL, szczegolnie w okresie wyprzedazy a biorac pod uwage, że ze Szczecina jezdzi pociag do Berlina i bilet kosztuje malo to sie bardzo oplaca.
O proszę tyż szczecinianka tzn urodzona
Co do sklepów to tu nic nie ma no prawie mozna zliczyć fajne sklepy na palcach u jednej ręki :/
a jak juz jest to o przecenienach tak jak mówisz mozna zapomnieć,polskie sklepy nie przeceniają sie tak jak niemieckie u nas wisi aż zatęchnie a nie przecenią.
Do Berlina jeździmy autkiem z przecen gl korzystam na ubranka dziecięce te firmowki,cora ma rok i rośnie jak na drożdżach więc nie chce przesadzać z garderoba która zaraz jest do wymiany, dla nas nie zawsze sie trafi cos ciekawawego ze starej kolekcji przeważnie zakocham soe jak na złość w nowych ale za to armani junior przy mojej wadze jeansiki są mega i sporo tańsze niż na damskim

17/01/13 r 360 Nagor okrągłe Dr. A.D Szczecin
160 cm , 46, kg --> w trakcie utuczenia się
scheherezade jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 08:00   #2513
dariac31
Raczkowanie

Niezapominajka ,Balbinka,Rubineczka:roza :
Trzymam mocno za was kciuki:kc iuki:

Edytowane przez dariac31
Czas edycji: 2013-02-25 o 08:02
dariac31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 08:03   #2514
korinka
BAN stały

Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze dziewczynki! bez stresu, wszystko jest do przejścia w końcu tyle nas na forum jest po operacji
dajcie znać kochane jak będziecie po operacji
korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 08:07   #2515
Kachuula
Zadomowienie

Dzień dobry kochane
Powodzenia dla dzisiejszych cycolinek

Ależ dziś się nagimnastykowałam że zrobić corci inflację,udało się i mam nadzieje że szybko przyniosą efekty młoda już nie kaszle tak szczekajaco tylko zaczyna się odrywac.

Miłego dnia dziewczynki
Stary 2013-02-25, 08:14   #2516
balbinka 020
Raczkowanie

Cześc Dziewczyny!Tak dzisiaj jest mój dzień.....Hmmm nie kłamiąc stresik jest ale w głowie cały czas pozytywne nastawienie Dziekuję Wam za wsparcie i wszystkie dobre rady Iloonka 79 skarpetki spakowane
Stary 2013-02-25, 08:19   #2517
korolowa
Rozeznanie

Cytat:
ojojoj...wciągnęła mnie książka-nie spodziewałam się...a 2 część wchłonęlam ..jednym okiemjak siedziałam w domu 2 dni to nie włączałam nawet tv tylko jechałam z koksem i zaczęłam już 3czekam na ekranizację...już na you tubie są zapowiedzi ale takie zmontowane przez ludzi i rankingi na obsadę...niektórzy aktorzy mi pasują..ojjj yehhhhttp://www.youtube.com/watch?v=GJrMqFHQhQQ i ta MUZYKA tu..ja mam ciaryyy!!!!!!!!!walnięta jestem..hi...no i jakoś barrrdzo mi pasuje MATT BOMER.....;-)Jako GREY!!!

co do fotek..ok ok..jutro coś wrzucę...
hehhe, ja właśnie wczoraj skończyłam 3, ta 3 najdłużej mi szła, bo pierwsze dwie przeczytałam ciągiem tak jak ty
Fajnie się kończy, dziś jadąc do pracy myślałam że autorka powinna teraz napisać ją raz jeszcze, ale oczami Christiana.....

co do filmików to
Matt Bomer musi zagrać Greya, a Alexis Blede Anę, już sobie innych aktorów nie wyobrażam

a to mój ulubiony filmik, lekko pikantny i o to chodzi, jest tu taka scena jak ja za biust łapie, piękny biust, który zamierzam tez mieć
http://www.youtube.com/watch?v=swSA_GiB0g0

---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ----------

Cytat:
Napisane przez balbinka 020 Pokaż wiadomość
Cześc Dziewczyny!Tak dzisiaj jest mój dzień.....Hmmm nie kłamiąc stresik jest ale w głowie cały czas pozytywne nastawienie Dziekuję Wam za wsparcie i wszystkie dobre rady Iloonka 79 skarpetki spakowane

powodzenia! na pewno wszystko będzie dobrze, daj znać jak juz będziesz po!
Stary 2013-02-25, 08:23   #2518
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez unsafe_girl Pokaż wiadomość
Mam do Bielska 20 minut

POWODZENIA DLA DZISIEJSZYCH CYCOLINEK
Ode mnie 7godz ale czesc mnie jest tam zawsze

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ----------

Cytat:
Napisane przez balbinka 020 Pokaż wiadomość
Kochana trzymam kciuki bardzo mocno za WSZYSTKIE DZISIEJSZE NOWE CYCOLINKI
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 08:24   #2519
korolowa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Amanina Pokaż wiadomość
belsenku tak, dobrze, tylko lekko gorzej wygladam jakbym brala udzial w jakims potajemnym fight club - no wiecie, takie mam hobby niedzielne ;

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

ja to w ogole dobranockuje Wam wszystkim i do jutra

Dzunge przeszłaś, himalaje zdobyłaś, na motorze jeździsz... a tu domowa ściana tyle szkód narobiła

Będzie dobrze, zderzenie ze ściana w poniedziałek to musi być dory znak
Stary 2013-02-25, 08:34   #2520
margo50100
Raczkowanie

Dzień dobry!
Ja również trzymam kciuki za dzisiejsze Cycolinki! Powodzenia!

---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ----------

Cytat:
Napisane przez korolowa Pokaż wiadomość
Dzunge przeszłaś, himalaje zdobyłaś, na motorze jeździsz... a tu domowa ściana tyle szkód narobiła

Będzie dobrze, zderzenie ze ściana w poniedziałek to musi być dory znak
Amanina ...czego ja się tu o Tobie dowiaduje? Himalaje?

---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ----------

Słyszałam ostatnio ciekawostkę, że kobiety które mają duży biust jeżdżą szybciej! (od tych z małym biustem), co psychologowie tłumaczą większą pewnością siebie biuściastych...

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości