Scent Bar XLVIII - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-25, 09:53   #2041
Parabelka
Panaroja

Dot.: Scent Bar XLVIII

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość

No tak myślałam, że to Twój stajl
a tak chciałam zawsze robić wrażenie eterycznej , delikatnej i kobiecej kobietki

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ----------

Achtung Gryksiu ! znalazłam jeden wypadek , kiedy życie ma sęs - otóż ma sęs jeżeli się ma kotha , gdyż albowiem wtedy się kothu zapewnia byt , wikt , opierunek , drapanie za uszami , głaski , komplementy i ogólnie satysfakcjonującą obsługę i to ma sęs

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 10:25   #2042
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Hello
Robię poka poka Edycie, większości się pewnie nie spodobają, ale chciałam od dawna takie buty
info dla Flo- to Fly London
jedne z moich ulubionych fasonów - ale chcesz koniecznie TE z FL ? bo na rynku wysyp podobniszczych w różnych półkach cenowych? no chyba ze wielbisz FL za wygodę i niezdarcie
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 10:32   #2043
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
jedne z moich ulubionych fasonów - ale chcesz koniecznie TE z FL ? bo na rynku wysyp podobniszczych w różnych półkach cenowych? no chyba ze wielbisz FL za wygodę i niezdarcie
No te, już się parę razy przejechałam na tanich Zresztą za te zapłacę jakieś 220 zł, czyli niedużo, no i już kliknięte na ebay Przez koleżankę, bo ja jestem ciemna i nie mam tam konta

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 10:49   #2044
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
No te, już się parę razy przejechałam na tanich Zresztą za te zapłacę jakieś 220 zł, czyli niedużo, no i już kliknięte na ebay Przez koleżankę, bo ja jestem ciemna i nie mam tam konta
eeeeee to klaaaasa bardzo dobry deal

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2013-02-25 o 10:56
Stary 2013-02-25, 11:22   #2045
aileenn
Mother of Cats

Dzień dobry Baru

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
znalazłam jeden wypadek , kiedy życie ma sęs - otóż ma sęs jeżeli się ma kotha , gdyż albowiem wtedy się kothu zapewnia byt , wikt , opierunek , drapanie za uszami , głaski , komplementy i ogólnie satysfakcjonującą obsługę i to ma sęs
Absolutna, święta i niepodważalna prawda Kazdy kot potwierdzi.

Miałam wstać rano i zrobic coś pilnego, obudziliśmy się przed dziesiątą I własnie zrezygnowałam z prób bycia ekstra wydajną, bo mi nie wychodzi - pogoda sprzyja spaniu li i jedynie. Poczołgam się po drugą kawę i spróbuję po prostu nie robić piątej poprawki w tym samym miejscu

I jeszcze: sukces Plażuję się na southbeachu od tygodnia i: 3 kg mniej! Bosz, odzyskuję nadzieję, ze jednak nie będzie trzeba wyrzucać 3/4 zawartości szafy

Edytowane przez aileenn
Czas edycji: 2013-02-25 o 11:24
aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 11:36   #2046
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość

I jeszcze: sukces Plażuję się na southbeachu od tygodnia i: 3 kg mniej! Bosz, odzyskuję nadzieję, ze jednak nie będzie trzeba wyrzucać 3/4 zawartości szafy
Niech Cię to nie zwiedzie, na początku zawsze kg idą szybko w dół Jak byłam kiedyś na mojej to przez 12 dni schudłam 4.5 kg To były czasy Teraz jakoś mi się nie chce, bo nie ma bata nade mną Wtedy dietetyczka czuwała.

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 11:43   #2047
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Dobry

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Ogladam Ludzka stonoge 2... Tak, to JEST satysfakcjonujaco obrzydliwe Ale nieskromnie mowiac mialabym lepsze pomysly, np. ta kobita moglaby rodzic polaczona w stonoge
EDIT: i glowny bohater miazdzy
EDIT 2: stonoga w zakonczeniu
Ludzie nie ogladajcie tego szajsu
świetna recenzja

Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA Pokaż wiadomość
Śłuchajcie ,czy Wam tez się ostatnio mnóstwo śni , całkiem niedorzecznych snów i na dodatek pamiętacie je jak się obudzicie?
Niestety tak

Cytat:
Hello
Robię poka poka Edycie, większości się pewnie nie spodobają, ale chciałam od dawna takie buty
info dla Flo- to Fly London
Bardzo fajne
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 12:00   #2048
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Absolutna, święta i niepodważalna prawda Kazdy kot potwierdzi.

1.

2. mówisz? czy ta dieta przewiduje smaczne i różnorodne jedzenie? opierasz się na książce czy czerpiesz z netu ? bo czuję się skuszona - chciałabym coś raz zrobić z sensem dla sie i może chuopina

coś kojarzę niemrawo że ososie i te sprawy - trochi droga chyba ta dieta ale mówię chyba bo słabo pamiętam

ja bym musiała mieć właśnie książkę - czyli jakieś jasne wytyczne, ów bat - że tego się trzymam i basta, bo w sieciuni jak to w sieciuni - będę szukać, przebierać wybierać nie będę wiedzieć na co się zdecydować a czas leci

o dobrze myślałam dieta an fajnych składnikach - białko i dobre tłuszcze, sałaty pomidorce - najssss
ale dobrze czułam, że drogawe składniki - choć bardzo moje, i pewnie główne zasady dałabym radę z przyjemnością wdrożyć, już mi odpadają desery bo nie lubię - i np u mnie byłaby to wersja uboga i dla leniwych - zamiast migdałowego flanu - migdały po prostu

najsmutniejsze jest to, że jadam już bardzo podobnie i jakoś nic nie gubię - ale to pewnie ten chleb (już zmieniony na ziarnisty ale chyba za krótko)
pacze na te przepisy - kalafiory kutaki ososie jaja pomidorce żurki zielone sałaty winegrety - no moje menu tak ajdamy, czemu nic nie schodzi ( ok, mam odp, ta dieta nie przewiduje drinków piw oraz kilku flaszek wina miesięcznie )
chyba jednak kluskowo-naleśnikowo-ziemniaczany okres bardzo dał mi sie we znaki i ciężko się pozbyć tych zapasów

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2013-02-25 o 12:24
Stary 2013-02-25, 12:08   #2049
Florens
Zakorzenienie

Win gratuluję butów świetne

mi się marzą ciężkie kamasze wiązane, co by nosić rozwiązane

dobry wszystkim

z poniedziałkiem zaczęłam pić gluta lnianego + sok z pokrzywy
będe piękna i młoda co cut

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017

Edytowane przez Florens
Czas edycji: 2013-02-25 o 13:11
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 12:21   #2050
Parabelka
Panaroja

ad sinupret ludzkiej stonogi , której nie oglądałam i nie będe , bo sam pomysł obrzydliwy , to jak już hardkora , to nie poród , a rotawirusa proponuję , będzie obrzydliwie że trudno więcej

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2013-02-25, 12:25   #2051
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
ad sinupret ludzkiej stonogi , której nie oglądałam i nie będe , bo sam pomysł obrzydliwy , to jak już hardkora , to nie poród , a rotawirusa proponuję , będzie obrzydliwie że trudno więcej
znaczy sraczkę?
Jest
Wywołana jakims szybko działającym zastrzykiem
Stary 2013-02-25, 12:29   #2052
gryx82
BAN stały

Cytat:
Zaczęłaś pracę w stoczni?

[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;39439588]1. Dlaczego soli? [/quote]
A powiedzenie "Zjeść z kimś beczkę soli" zna?
Cytat:
2. To o co tyle krzyku?
Chciałem po prostu zwrócić na siebie uwagę
Cytat:
3. Spać Grysinko Spać
To takie prozaiczne
Cytat:
kochaaaaany , to późno żeś wpadłeś na to otkrycie istnienie jako takie jest głęboko bessęsu , czy bowiem kawałek białka może miec sęs ? dlatego zatem jako prawi Mursz , należy spędzić te reszte co nam do trumienki została w możliwie przyjemny sposób , ewętualnie pożyteczny dla otoczenia , w każdym razie dla tegoż otoczenia nieszkodliwy
Nie sposób się nie zgodzić
Cytat:
Achtung Gryksiu ! znalazłam jeden wypadek , kiedy życie ma sęs - otóż ma sęs jeżeli się ma kotha , gdyż albowiem wtedy się kothu zapewnia byt , wikt , opierunek , drapanie za uszami , głaski , komplementy i ogólnie satysfakcjonującą obsługę i to ma sęs

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
mi się marzą ciężkie kmasze wiązane, co by nosić rozwiązane

Cytat:
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 12:46   #2053
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
znaczy sraczkę?
Jest
nie tylko sraczka ale i rzygaczka , i to nie zastrzykiem a zniebazstąpionym wirusem w najmniejoczekiwanym momencie
albo salmonelloza też może być niezła , trwa dłużej niż rotawirus i cięższa
boszsz , co za kretyńskie pomysły

probując być kobietom śfiatowom zanabyłam testowo pierwszy polski numer Harper's Bazaar no i przebrłam na razie przez pierwsze trzy kartki - najpierw but za ponad trzy tysiące chyba Lacroix , potem toerbka Fendi za 7 , na czeciej była bransoletka Hermesa za - werble - ...trzydzieści dwa tysiące złp to żem wzięła i wymiękła . A żeby było śmieszniej to wcale ona nie była ładna i nie wiem z czego zrobiona - taka srebrna z czymś jak egoztyczne (albo i nie) drewno . Platyna kurde czy jak kogo kurde na to stać , chyba tych co ich narzeczone futra kradną

-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2013-02-25, 12:52   #2054
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
nie tylko sraczka ale i rzygaczka , i to nie zastrzykiem a zniebazstąpionym wirusem w najmniejoczekiwanym momencie
albo salmonelloza też może być niezła , trwa dłużej niż rotawirus i cięższa
boszsz , co za kretyńskie pomysły

probując być kobietom śfiatowom zanabyłam testowo pierwszy polski numer Harper's Bazaar no i przebrłam na razie przez pierwsze trzy kartki - najpierw but za ponad trzy tysiące chyba Lacroix , potem toerbka Fendi za 7 , na czeciej była bransoletka Hermesa za - werble - ...trzydzieści dwa tysiące złp to żem wzięła i wymiękła . A żeby było śmieszniej to wcale ona nie była ładna i nie wiem z czego zrobiona - taka srebrna z czymś jak egoztyczne (albo i nie) drewno . Platyna kurde czy jak kogo kurde na to stać , chyba tych co ich narzeczone futra kradną
1. stonoga bar
w koncu bede musiala obejrzec, bo wyobraznia mnie wykonczy

2. emigrantow i obcokrajowcow
Stary 2013-02-25, 13:01   #2055
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

znad kanapek z awokado, fetą i łososiem i kawy oczywiście
(nie, wcale nie wstałam dopiero teraz - jestem już po spacerku i zakupach! V: "i tak ci nie wierzę" )

Widzieliście, co Twis*er znowu odstawia? Przerażające...
melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 13:02   #2056
gryx82
BAN stały

Cytat:
Stary 2013-02-25, 13:21   #2057
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez edytapa68 Pokaż wiadomość
Red,skąd takie uwielbienie filmów japońskich? Proszę o poważne i dogłębne potraktowanie pytania
Znaczy mam sie rozpisac na trzy strony?
A na powaznie - za mlodu ogladalam duzo anime, wzielo mnie tez na mangi no i wiadomo byla tam przedstawiona ichniejsza kultura co mnie zainteresowalo i zaczelam sobie o tym czytac - magia odmiennosci czy cos w ten desen. Ze nie wspomne o pieknych bishonenach Ten sentyment wciaz mam. Natomiast na filmy wzielo mnie niedawno o ile pamietam po obejrzeniu Zwiescie czerwone latarnie - film sam w sobie swietny abstrahujac od tego czy dzialby sie w Chinach, Zimbabwe czy PRLu. Dodatkowo akurat bylam znuzona hamerykanskimi produkcjami, probowalam ogladac europejskie, ktore dla odmiany byly jak dla mnie zbyt wydumane (czyt. o niczym). Zachecona Latarniami zaczelam grzebac w filmach Zhanga Yimou i reszty piatej generacji, ktore tez w wiekszosci mi podeszly. Potem trafily sie koreanskie, wietnamskie, pozniej jako antrakt pomiedzy ambitnymi filmami zachcialo mi sie skosnookich przystojniakow lejacych sie po mordach ale chinskie filmy w tej dziedzinie dziela sie na "poetycznie latajace ludziki" i "komediowe latajace ludziki" stad przenioslam zainteresowanie na filmy samurajskie a potem z braku laku i ludziki obejrzalam. Ogolnie nie to, ze olewam wszelkie inne filmy tylko wlasnie europejskie i amerykanskie w miare znam a obejrzanych azjatyckich mialam 5 na krzyz i to same goopie (wg mnie) w stylu Latajacych sztyletow albo Przyczajonych tygrysow.
Tez bym chetnie pojechala do Japonii albo Chin i ogolnie taki jest plan jak sie wzbogace Chiny chetniej oblukam. Taki Tybet tez by sie zobaczylo...
Co tam jeszcze - sztuki walki tez mnie zawsze krecily ale nie to zeby sie osobiscie wysilac tylko milo popatrzec na ciacha piorace sie po mordach.
I jeszcze jezyk japonski (akcent) mnie kreci, jak oni na tym bezdechu sobie szprechaja

Cytat:
znaczy sraczkę?
Jest
Tez piekna scena

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------

Edyto, bo mi sie jeszcze przypomlo Obecna Japonia wydaje mi sie rozczarowujaca - glosno, ciasno, pokemonowo, zbyt slodko (te kawaii nastolatki we wszystkich kolorach teczy) etc. i kreci mnie tylko klimat z historycznych filmow.

Stazi, slimaki dopelzli, wysylam
I Twoja paczke dzisiaj dostalam (wielkie dzieki ) wraz z trzema innymi przesylkami, normalnie dzien dziecka Lezac jeszcze w poscieli wypakowalam wszystko i sie wytarzalam, om nom nom.

Doszla tez dzialajaca klawiatura, czas przestac kaleczyc w pismie mowe ojczysta.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 13:26   #2058
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:

Stazi, slimaki dopelzli, wysylam
I Twoja paczke dzisiaj dostalam (wielkie dzieki ) wraz z trzema innymi przesylkami, normalnie dzien dziecka Lezac jeszcze w poscieli wypakowalam wszystko i sie wytarzalam, om nom nom.

Doszla tez dzialajaca klawiatura, czas przestac kaleczyc w pismie mowe ojczysta.

Mam nadzieję,że nic nie wycieklo po drodze. Dawaj znać jak testy wypadną
Stary 2013-02-25, 13:28   #2059
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Słuchajcie, a jak tam kreacje z gali oskarowej?
Pamiętam, że rok temu dyskutowaliśmy na ten temat. Oto moje faworytki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SalmaHayekAlexanderMcQueen.jpg (234,4 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Halle+Berry+2013+Oscars+Red+Carpet.jpg (259,0 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg naomi-watts-oscars-2013.jpg (41,2 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg olivia-munn-marchesa.jpg (46,2 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg oscars-2013-sandra-bullock-red-carpet__big.jpg (33,7 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg oscars-2013-stacy-keibler-naeem-khan-h724.jpg (78,6 KB, 19 załadowań)

Edytowane przez melkmeisje
Czas edycji: 2013-02-25 o 13:31
Stary 2013-02-25, 13:32   #2060
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
Niech Cię to nie zwiedzie, na początku zawsze kg idą szybko w dół Jak byłam kiedyś na mojej to przez 12 dni schudłam 4.5 kg To były czasy Teraz jakoś mi się nie chce, bo nie ma bata nade mną Wtedy dietetyczka czuwała.
Wiem, że na początku najszybciej schodzi Ale to jest takie mobilizujące

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
2. mówisz? czy ta dieta przewiduje smaczne i różnorodne jedzenie? opierasz się na książce czy czerpiesz z netu ? bo czuję się skuszona - chciałabym coś raz zrobić z sensem dla sie i może chuopina
W skrócie - bo widzę, że i już zdążyłaś poczytać na temat:
- je się smacznie i różnorodnie, no moża poza pierwszą fazą trwającą dwa tygodnie, w której jest najmniej produktów do wyboru. No i Ty jako mięsożerna miałabyś cokolwiek łatwiej
- książkę miałam, ale z niej korzyść dla mnie taka, że poczytałam o teorii - co, jak i dlaczego; co do praktyki: wydrukowałam sobie listę produktów, które mogę/nie powinnnam w pierwszej i drugiej fazie, i przywiesiłam na szfce w kuchni, i po prostu kombinuję, co z tego można upitrasić, czasami wertuję przepisy w sieci - na wizażu też jest wątek, do którego dziewczyny wklejały przepisy na soutbeachowe żarcie.

Co do żarcia: przebój dni ostatnich - coś w rodzaju omletu [bo bez mąki] ze szpinakiem i fetą, szpinak oczywiście z czosnkiem i bazylią . Poza tym oboje (tzn. ja i M.) uwielbiamy zapiekankę z soczewicy i twarogu (z cebulką, pieczarkami, ziółkami i jajkiem), którą kiedyś tam znalazłam w przepisach. Cudowny bigosik (bez mięsa, za to z grochem) ugotowałam na początku zeszłego tygodnia

Co do tego, że drogo - no to zależy, co się kupuje, jak krewetki i łososie non stop to wyjdzie drogo Ja jadę na warzywach, strączkowych i nabiale oraz przetworach sojowych, głównie tofu. No i najdrożej wychodzi właśnie tofu i orzechy, bo ile u licha kosztuje biały ser, opakowanie soczewicy czy cebula? Więc nie bój nic - nie trzeba bankrutować Fakt, latem czy jesienią, kiedy warzyw było w cholerę i większość nie smakowała jak papier (vide pomidory o tej porze roku - bleh), byłoby jeszcze taniej.
Jeno chlebuś wszelaki i alkoholowe przyjemności trzeba odstawić na początku, a potem bardzo powoli wprowadzać. I będzie git.
Uch, wymądrzyłam się. Ale zachęcam gorrrąco z głębi już odrobinę mniejszego cielska

Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość
Widzieliście, co Twis*er znowu odstawia? Przerażające...
Znowu coś nowego?

Edytowane przez aileenn
Czas edycji: 2013-02-25 o 18:37 Powód: łortograf
Stary 2013-02-25, 13:34   #2061
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Mam nadzieję,że nic nie wycieklo po drodze. Dawaj znać jak testy wypadną
Nic nie wycieklo, a co to za perfumy? Jakis znajomy zapach ale nie umiem dopasowac.

Cytat:
Ano! Jak ten czas leci. Nie wiem gdzie na necie obejrzec wszystkie?

Stary 2013-02-25, 13:37   #2062
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Nic nie wycieklo, a co to za perfumy? Jakis znajomy zapach ale nie umiem dopasowac.
Joop femme
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1009,joop-femme.html
ta super ekstar odżywka marokańska ma tak pachnieć
Stary 2013-02-25, 13:39   #2063
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Cytat:
Ano! Jak ten czas leci. Nie wiem gdzie na necie obejrzec wszystkie?
Chyba na wszystkich portalach informacyjnych, pudelkach itp
Albo na www.temptalia.com - wrzucała dziś w nocy niezłe zdjęcia, każda osoba w osobnym poście.
Stary 2013-02-25, 13:40   #2064
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
Z tych, które załączyłaś, głosuję na Salmę Tylko głowa wydaje się odrobinę za duża w stosunku do reszty, chyba że to takie ujęcie?
Natomiast fascynuje mnie sukienka Anne Hathaway - na pierwszy rzut się zachwyciłam, jaka skromna, jak smukle w niej wygląda postać itd. A potem zaczełam się doszukiwać: że szwy/linie szwów jakieś takie toporne i że jakieś takie ogólne koszulowe wrażenie hm...

Stary 2013-02-25, 13:43   #2065
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Joop femme
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1009,joop-femme.html
ta super ekstar odżywka marokańska ma tak pachnieć
Aaa no tak, gadalim o tym.
Kurde, fajne! Na poczatku jak dalo po nosie to myslalam, ze jaki Tauer albo Garage (zapachnialo na mnie smoliscie-skorzano). A potem cynamony, sandaly... Chociaz moj zapach to nie jest.
BTW Anida ma byc w promocji w Naturze od 28.02 do 13.03, za 2,49 zl czy jakos tak.

Stary 2013-02-25, 13:43   #2066
gryx82
BAN stały

Cytat:
...
Uch, wymądrzyłam się. Ale zachęcam gorrrąco z głębi już odrobinę mniejszego cielska
Fajnie się czyta takie pozytywne rzeczy, gratuluję raz jeszcze (może i mnie to natchnie w końcu )
Cytat:
Bida w tym roku, nic mnie nie zachwyciło
Cytat:
Lezac jeszcze w poscieli wypakowalam wszystko i sie wytarzalam, om nom nom.
Stary 2013-02-25, 13:43   #2067
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

W skrócie - bo widzę, że i już zdążyłaś poczytać na temat:
- je się smacznie i różnorodnie, no moża poza pierwszą fazą trwającą dwa tygodnie, w której jest najmniej produktów do wyboru. No i Ty jako mięsożerna miałabyś cokolwiek łatwiej
- książkę miałam, ale z niej korzyść dla mnie taka, że poczytałam o teorii - co, jak i dlaczego; co do praktyki: wydrukowałam sobie listę produktów, które mogę/nie powinnnam w pierwszej i drugiej fazie, i przywiesiłam na szfce w kuchni, i po prostu kombinuję, co z tego można upitrasić, czasami wertuję przepisy w sieci - na wizażu też jest wątek, do którego dziewczyny wklejały przepisy na soutbeachowe żarcie.

Co do żarcia: przebój dni ostatnich - coś w rodzaju omletu [bo bez mąki] ze szpinakiem i fetą, szpinak oczywiście z czosnkiem i bazylią . Poza tym oboje (tzn. ja i M.) uwielbiamy zapiekankę z soczewicy i twarogu (z cebulką, pieczarkami, ziółkami i jajkiem), którą kiedyś tam znalazłam w przepisach. Cudowny bigosik (bez mięsa, za to z grochem) ugotowałam na początku zeszłego tygodnia

Co do tego, że drogo - no to zależy, co się kupuje, jak krewetki i łososie non stop to wyjdzie drogo Ja jadę na warzywach, strączkowych i nabiale oraz przetworach sojowych, głównie tofu. No i najdrożej wychodzi właśnie tofu i orzechy, bo ile u licha kosztuje biały ser, opakowanie soczewicy czy cebula? Także nie bój nic - nie trzeba bankrutować Fakt, latem czy jesienią, kiedy warzyw było w cholerę i większość nie smakoła jak papier (vide pomidory o tej porze roku - bleh), byłoby jeszcze taniej.
Jeno chlebuś wszelaki i alkoholowe przyjemności trzeba odstawić na początku, a potem bardzo powoli wprowadzać. I będzie git.
kochana - to włąśnie mój sposób - nie mam serca do skrupulatnych fancy przepisów z sieciuni - czyt specjalny sos do krewetek - ot jem po prostu krewetki i tyle

dzięki, tak pamiętałam że jesteś vege, ale spojrzawszy na dietę zaczęłam wątpić czy aby dobrze zakodowałam. A jednak dobrze, to wieeelki szacun, bo masz trudniej.

chlebuś dam radę ale z winem bedzie ciężko
dzięki raz jeszcze - ja żadnych deklaracji nie poczyniam póki co - bo ja jak coś robie to muszę sama, żadne grupowe wsparcie mnie nie rusza, to tak jak z rzuceniem palenia - sama bez deklaracji ot po prostu, bez ciśnienia
cokolwiek robie musi mi sprawiać przyjemność, a akurat ta dieta jako jedyna spodobałą mi sie już lata temu, bo wygląda na coś na czym mi zależy - trwała zmiana nawyków żywieniowych przy minimalnym wysiłku w procesie przygotowywania i ulubionych smakach i produktach
Stary 2013-02-25, 13:46   #2068
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Aaa no tak, gadalim o tym.
Kurde, fajne! Na poczatku jak dalo po nosie to myslalam, ze jaki Tauer albo Garage (zapachnialo na mnie smoliscie-skorzano). A potem cynamony, sandaly... Chociaz moj zapach to nie jest.
BTW Anida ma byc w promocji w Naturze od 28.02 do 13.03, za 2,49 zl czy jakos tak.
1. No mówiłam, że fajne

2. O, dzięki. Czyli jak w promocji to powinna być. No i za te pieniądze to grzech nie brać
Stary 2013-02-25, 14:00   #2069
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
O, dzięki. Czyli jak w promocji to powinna być. No i za te pieniądze to grzech nie brać
Mam nadzieję, planuję kupić ze dwie

Melk, nic mi się w tym roku nie podoba Ewentualnie Naomi Watts.

Stary 2013-02-25, 14:01   #2070
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
Potrzebuję, szampon mi się kończy
Nie może byćmnie to akcja denko idzie opornie bo jak poczytam dziewczyny co polecają to od razu biegne i kupuję
Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Choroba, bym też upiekła, ale chyba mam drwalski z Lidla jeszcze... To mój ulubiony
Ja nie lubię czerwonej herbaty -śmierdzi szmatą do podłóg...
Ha, niespodziewajka ale ta nie śmierdziza to bardzo czuć miód i wanilię i mimo że nie lubię to smaczna
Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
To niemożliwe
Jak zawsze potrafisz pocieszyć
Cytat:
Na spacerze z psem naszła mnie nagła a boląca myśl, że moje życie nie ma najmniejszego sensu i z dnia na dzień jest tylko coraz gorzej
Witaj w klubie ale mam nadzieję że z wiosną to się zmieni
Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
trafnie ujęte
też się tego będę trzymać
Czasem nie ma jak się tego trzymać
Cytat:
Ale to zupelnie inna liga niz takie durne Wyznania zakupoholiczki. Tez ogladalam "Pod sloncem..."
Fajny ale dla mnie takie filmy są dołujące
Cytat:
Ogladam Ludzka stonoge 2... Tak, to JEST satysfakcjonujaco obrzydliwe Ale nieskromnie mowiac mialabym lepsze pomysly, np. ta kobita moglaby rodzic polaczona w stonoge
EDIT: i glowny bohater miazdzy
EDIT 2: stonoga w zakonczeniu
Ludzie nie ogladajcie tego szajsu
Myślałam że będzie bardziej obrzydliwy ale w ostateczności może być, niestety ja już jestem przeżarta różnymi filmami i ciężko mnie zaskoczyć
Cytat:
Aż nie wiem teraz, co Ci odpisać, bo w sumie... w sumie masz rację, nie da się polemizować z faktami Jak długo jeszcze można żyć z dnia na dzień? Wiem, samo się nic nie zmieni, trzeba działać. Problem w tym, że zupełnie zagubiłem motywację do "życia", strasznie mi wszystko zobojętniało, jakby już miało być tak zawsze
Łatwo się pisze co?na początku entuzjazm wielki, potem coraz mniejszy aż znika po kolejnym nieudanym dniu, niełatwo mieć wiarę w coś czego nie widać na horyzoncie
Cytat:
a tak chciałam zawsze robić wrażenie eterycznej , delikatnej i kobiecej kobietki
Ależ jesteś!

Cytat:
Salma i Sandra mają fajne, Halle jest jak w kombinezonieale ogólnie mi się podoba ta kobieta

Fitamznad niczego chyba

SzatAnka71 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości